Jump to content

panoshatzidakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

panoshatzidakis's Achievements

  1. Είχα ρωτήσει και παραπάνω, στη σειρά 7 (7, 7α, 7pro) με NOVA θα έχω 5g, VOLTE χωρίς να το πειράξω;
  2. Σ ευχαριστώ πολύ! Τελικά αγόρασα την uag και είναι εξαιρετική!! Την προτείνω! https://www.urbanarmorgear.com/products/scout-series-google-pixel-6a-case/
  3. Για 6a σε Nova ξέρει κάποιος κανένα νέο έστω μόνο για VOLTE, που νομίζω είναι και το σημαντικότερο! Χωρίς shizuku ρωτάω!
  4. Μήπως κάποιος έχει βρει άκρη να αγοράσουμε την γνήσια θήκη του; Ή μόνο από εξωτερικό; Αν κάποιος έχει την σκούρα και την πουλάει θα με ενδιέφερε!
  5. Έγινε!!!! Μπράβο σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Αυτό ήταν τελικά. Σας ευχαριστώ και πάλι!
  6. Ναι αλλά πως; Είναι αχνή η επιλογή και δεν μπορώ να το αλλάξω!
  7. Smsc 5041450522?2 Αλλά πώς μπορώ να το αλλάξω;
  8. Θα το κάνω.. και θα ενημερώσω.. σ ευχαριστώ! Έβαλα την κάρτα σε ένα Xiaomi redmi και πάλι τα ίδια! Άρα δεν φταίει το τηλέφωνο αλλά η κάρτα! Αύριο ξανά στη NOVA. Εσείς τι πιστεύετε;
  9. Ναι το είχα διαβάσει Αλλά σε άλλη συσκευή που υπάρχει στο σπίτι (Samsung) δουλεύει κανονικά! Με άλλη κάρτα αλλά στο ίδιο πακέτο του προγράμματος!
  10. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ναι το έχω κάνει και αυτό αλλά τίποτα! Και τη μνήμη καθάρισα και επανεκκίνηση έκανα, τίποτα....Είναι εκνευριστικο να έχεις πρόγραμμα με απεριόριστα sms και να μη μπορείς να το εκμεταλλευτείς! Αν έχει τύχει σε κάποιον ας βοηθήσει! Το περίεργο είναι ότι πριν την τελευταία αναβάθμιση δεν είχα θέμα. Άρα κάποια ρύθμιση άλλαξε!
  11. Δέχομαι sms αλλά δεν μπορώ να στείλω! Αυτό έγινε με την τελευταία ενημέρωση (πριν έστελνα κανονικά!). Μου γράφει: "Δεν είναι δυνατή η αποστολή μηνύματος με NOVA, σφάλμα 98" Στο κατάστημα της NOVA δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι!! Δεν μπορούν να βρουν το κέντρο μηνυμάτων μου είπαν!!
  12. Σε NOVA που έχω εγώ δεν μου βγάζει επιλογή για VOLTE!
×
×
  • Create New...