Jump to content

Google Pixel 6 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

22 ώρες πριν, djkostas20 said:

Σκέφτομαι να το γυρίσω και εγώ στο assistant που λογικά το κάνει ακόμα καθώς θεωρώ χαζό το ότι δεν μπορώ να κάνω κλήση ή να στείλω ένα μήνυμα μόνο με φωνή.

To τσέκαρα στο P8P μου και παίζουν με κλειδωμένο το τηλέφωνο οι εντολές.

• Απαντήσεις 922
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

• 2 weeks later...
On 24/10/2024 at 10:59 ΜΜ, djkostas20 said:

Σκέφτομαι να το γυρίσω και εγώ στο assistant που λογικά το κάνει ακόμα καθώς θεωρώ χαζό το ότι δεν μπορώ να κάνω κλήση ή να στείλω ένα μήνυμα μόνο με φωνή.

Μισό ρε παιδιά... Ποιες εντολές;

Έχετε αποθηκευμένες τις επαφές στα αγγλικά; Γιατί εμένα μόνο στα αγγλικά δέχεται εντολές 

12 ώρες πριν, Krasdimi said:

Μισό ρε παιδιά... Ποιες εντολές;

Έχετε αποθηκευμένες τις επαφές στα αγγλικά; Γιατί εμένα μόνο στα αγγλικά δέχεται εντολές 

Έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά παίζουν και "family contacts", οπότε καλείς συγγενείς ή να βάλεις κάποιο nickname σε επαφές που ξέρεις ότι χρησιμοποιείς περισσότερο.

Edited by Sotnem

Ναι επαφές πάντα και μόνο στα αγγλικά για πάρα πολλούς λόγους. Φωνητικές εντολές, T9 dialer κλπ. Φυσικά και nicknames.

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Κάτοχος του τηλεφώνου εδω και μια βδομάδα με πάροχο vodafone. 

Δυστυχώς έχω θέμα με χαμένες κλήσεις. Στην επιλογή 5G με NR/LTE/GSM/WCDMA φαίνεται να έχω τις λιγότερο χαμένες όμως έχω.

Λόγω εξοικονόμησης μπαταρίας επιλέγω απο τη διαχέιριση της sim LTE. Αυτομάτως αλλάζει σε GSM/WCDMA/LTE (PRL) όπου εκεί έχω και το μεγαλύτερο θέμα. 

Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος κάτι ανάλογο? Με κάρτα sim cosmote θα είναι καλύτερα τα πράγματα?

Δυστυχώς αν και μου αρέσει πολύ σαν συσκευή έχω χαλαστεί αρκετά.  

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. 

• 2 weeks later...

Τελικά το 6pro έλαβε android 16 beta πράγμα που σημαίνει πως θα πάρουμε ακόμα ένα χρόνο παράταση και θα λάβουμε android 16! 

On 12/11/2024 at 1:45 ΜΜ, mpertzi said:

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Κάτοχος του τηλεφώνου εδω και μια βδομάδα με πάροχο vodafone. 

Δυστυχώς έχω θέμα με χαμένες κλήσεις. Στην επιλογή 5G με NR/LTE/GSM/WCDMA φαίνεται να έχω τις λιγότερο χαμένες όμως έχω.

Λόγω εξοικονόμησης μπαταρίας επιλέγω απο τη διαχέιριση της sim LTE. Αυτομάτως αλλάζει σε GSM/WCDMA/LTE (PRL) όπου εκεί έχω και το μεγαλύτερο θέμα. 

Αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος κάτι ανάλογο? Με κάρτα sim cosmote θα είναι καλύτερα τα πράγματα?

Δυστυχώς αν και μου αρέσει πολύ σαν συσκευή έχω χαλαστεί αρκετά.  

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. 

Έχεις πειράξει κάτι στην συσκευή ή είναι εργοστασιακό το software που τρέχει; Πολλές φορές φταίει και η κάρτα sim. Δοκίμασε να αλλάξεις κάρτα.

Καλησπέρα σας, είμαι πολύ νέος κάτοχος google pixel 6 pro. Το πήρα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή πριν 2 εβδομάδες και μου άρεσε πάρα πολύ. Φοβερή κάμερα για βραδινές φωτογραφίες, ποιοτικό στο χέρι και  και η μπαταρία κρατάει πολύ, πάνω από μέρα με normal χρήση. Έχω βάλει το shizuku+IMS  κι ενεργοποίησα volte και vowifi, το είδα σε βίντεο. Αν δεν είναι ενεργά κάνει διακοπές στην ομιλία σε κληση;  Είμαι σε δίκτυο NOVA. Ενοείται πιάνει LTE+ κι όχι 5G αλλα οκ... Έχω μια ερώτηση. Απο εκεί που το αγόρασα μου είπαν οτι αν περάσω τη rom   Helluva Os, χωρίς να γίνει  root,  πιάνει 5G. Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό εδω; Έχει πιάσει κανείς 5G χωρίς root.  Ακούγεται πολύ καλό οτι θα πάρει και android 16 επίσης.  Χρήστος.  

ps: Υπάρχει περίπτωση με το android 16 να ενεργοποιηθεί 5G;

Edited by chrissi

5 ώρες πριν, chrissi said:

Καλησπέρα σας, είμαι πολύ νέος κάτοχος google pixel 6 pro. Το πήρα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή πριν 2 εβδομάδες και μου άρεσε πάρα πολύ. Φοβερή κάμερα για βραδινές φωτογραφίες, ποιοτικό στο χέρι και  και η μπαταρία κρατάει πολύ, πάνω από μέρα με normal χρήση. Έχω βάλει το shizuku+IMS  κι ενεργοποίησα volte και vowifi, το είδα σε βίντεο. Αν δεν είναι ενεργά κάνει διακοπές στην ομιλία σε κληση;  Είμαι σε δίκτυο NOVA. Ενοείται πιάνει LTE+ κι όχι 5G αλλα οκ... Έχω μια ερώτηση. Απο εκεί που το αγόρασα μου είπαν οτι αν περάσω τη rom   Helluva Os, χωρίς να γίνει  root,  πιάνει 5G. Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό εδω; Έχει πιάσει κανείς 5G χωρίς root.  Ακούγεται πολύ καλό οτι θα πάρει και android 16 επίσης.  Χρήστος.  

Μέσω της εφαρμογής telegram https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger&hl=el&pli=1https://desktop.telegram.org/ θα πας σε αυτό το γκρουπ και θα σε καθοδηγήσουν τα παιδιά https://t.me/GooglePixelHellas

On 22/11/2024 at 3:45 ΜΜ, alexphoto said:

Τελικά το 6pro έλαβε android 16 beta πράγμα που σημαίνει πως θα πάρουμε ακόμα ένα χρόνο παράταση και θα λάβουμε android 16! 

Έχεις πειράξει κάτι στην συσκευή ή είναι εργοστασιακό το software που τρέχει; Πολλές φορές φταίει και η κάρτα sim. Δοκίμασε να αλλάξεις κάρτα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Άλλαξα πάροχο και sim και είμαι μια χαρά. Το μόνο παραπονο τώρα είναι ότι δεν δουλευει το screen attention. 

Έχει παίξει κανείς με 2 sim (vodafone + esim cosmote)? Υπάρχουν θέματα όπως πριν χρόνια ή πλέον έχουν ξεπεραστεί. VoLTE παίζει κανονικά και στις 2?

Google Pixel 9 Pro XL

5 ώρες πριν, djkostas20 said:

Έχει παίξει κανείς με 2 sim (vodafone + esim cosmote)? Υπάρχουν θέματα όπως πριν χρόνια ή πλέον έχουν ξεπεραστεί. VoLTE παίζει κανονικά και στις 2?

Παίζει και στις 2 το έχει η γυναίκα μου 

Να ρωτήσω και εγώ αν κάποιος έχει το 6 pro με NOVA έχει volte;

Μόνο αυτό με ενδιαφέρει για να έχω κλίση και ίντερνετ ταυτόχρονα!

Ευχαριστώ!

9 ώρες πριν, panoshatzidakis said:

Να ρωτήσω και εγώ αν κάποιος έχει το 6 pro με NOVA έχει volte;

Μόνο αυτό με ενδιαφέρει για να έχω κλίση και ίντερνετ ταυτόχρονα!

Ευχαριστώ!

Εγώ δεν είχα. Αλλά υπάρχουν βίντεο στο youtube πως να το ενεργοποιήσεις με ένα πρόγραμμα που λέγεται shizuku.Ενεργοποιείται μέχρι την επομενη επανεκίνηση οπότε ξανακάνεις τη διαδικασία

Edited by chrissi

3 ώρες πριν, chrissi said:

Εγώ δεν είχα. Αλλά υπάρχουν βίντεο στο youtube πως να το ενεργοποιήσεις με ένα πρόγραμμα που λέγεται shizuku.Ενεργοποιείται μέχρι την επομενη επανεκίννηση οπότε ξανακάνεις τη διαδικασία

Μέχρι την επόμενη ενημέρωση του Android, δεν επηρεάζεται από μια απλή επανεκκίνηση. 

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

On 7/12/2024 at 3:59 ΜΜ, cca said:

Μέχρι την επόμενη ενημέρωση του Android, δεν επηρεάζεται από μια απλή επανεκκίνηση. 

Κάνοντας το update του Δεκ 2024 στις πληροφορίες αναφέρει ότι το pixel 6 pro θα πάρει 2 χρόνια android updates, άρα θα πάρει και android 17

On 22/8/2024 at 2:00 ΠΜ, jimlost said:

Καλημέρα,οθόνη για 6 Pro ξέρει κανείς που θα βρω;;;

Τελικά βρέθηκε;  ποιο είναι το κόστος της;  

Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει το 5G,volte,vowifi κτλ...  για κλασική χρήση αξίζει η συσκευή για αγορά (μεταχειρισμένο φυσικά)σε τιμή κάτω των 200 €; 

4 ώρες πριν, terry39 said:

Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει το 5G,volte,vowifi κτλ...  για κλασική χρήση αξίζει η συσκευή για αγορά (μεταχειρισμένο φυσικά)σε τιμή κάτω των 200 €; 

Volte vowifi έχεις με το shizuku σε 1 λεπτό μέχρι το επόμενο update οπότε πάλι το ξαναπερνάς σε 1 λεπτο. Μόνο 5G δεν έχεις αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά αν δεν κατεβάζεις μεγάλα αρχεία. Αξίζει περισσότερο από την αναφερόμενη τιμη αν είναι εργοστασιακό χωρίς αλλαγές σε οθόνη, κάμερες, μπαταρίες κλπ πχ για την εξαιρετική κάμερα  ακόμη και σήμερα. Επίσης βρήκα μεγάλη βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας βγάζοντας από τις έξτρα ρυθμίσεις προγραμματιστή τη ρύθμιση να είναι τα data συνεχώς on .

Καλύτερα να πάρεις το 7αρο

Εννοείται αξίζει...εγώ πήγα από το 6 pro στο 9 pro και το κράτησα παρόλο που μέσω google Μ το κρατούσε 340 περίπου και μου είχαν στείλει και το κουτί για να το επιστρέψω..τελευταία στιγμή αποφάσισα να το κρατήσω...φοβερή κάμερα,γρήγορο multitasking,πολύ καλή μπαταρία,πολύ ωραία αίσθηση της συσκευής σαν ποιότητα κατασκευής....με κλειστά μάτια...

Εξαρτάται πόσα χρόνια. Εγώ πήγα σε 9 pro XL μόνο λόγω μπαταρίας (και VoWIFI). Μετά από κλεισμένα 3 χρόνια, 1 μέρα δεν έβγαζα. Οπότε πρέπει να σκεφτείς αναλόγως τι έχεις βρει. Για εμένα το να βγάζει φουλ γεμάτο 24ωρο σε γεμάτη χρήση είναι must.

Google Pixel 9 Pro XL

On 23/11/2024 at 2:38 ΜΜ, chrissi said:

Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει η κατάσταση στην ελλάδα για τα pixel 6.

Μπορείς να περάσεις εύκολα την helluvaOS, είναι πολύ καλή λύση και ξενοιάζεις. Έφτιαξα πρόσφατα σχετικό thread για αυτή τη ROM, αναζήτησέ το εδώ: https://myphone.gr/forum/forum/203-google/

[ROM] Εγκατάσταση Helluva / Hentai OS σε pixel 6 & 7

Edited by tsoump

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

6 ώρες πριν, tsoump said:

Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει η κατάσταση στην ελλάδα για τα pixel 6.

Μπορείς να περάσεις εύκολα την helluvaOS, είναι πολύ καλή λύση και ξενοιάζεις. Έφτιαξα πρόσφατα σχετικό thread για αυτή τη ROM, αναζήτησέ το εδώ: https://myphone.gr/forum/forum/203-google/

[ROM] Εγκατάσταση Helluva / Hentai OS σε pixel 6 & 7

Θα το δω, ευχαριστώ