staurosmar Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 (edited) 22 minutes ago, simosthe01 said: Νέα πλάνα στο neo Απεριόριστα με 33 ευρω Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όντως! το οποίο αλλάζει τα δεδομένα ακόμα και για τα συμβόλαια της Cosmote! Επίσης 7GB με απεριόριστη ομίλια και 2000 sms στα 16 ευρώ και αν πληρώσεις μέσω payzy σου διπλασιάζει τα GB στα 14! Ελπίζω να μην είναι μόνο για την black friday και να μείνουν. Edited November 21, 2023 by staurosmar 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 (edited) Μου το άλλαξαν στο νέο πακέτο. Ήρθα στο neo ξεκάθαρα για τον δωρεάν μήνα ωστε με πιο εύκολη διαδικασία να το κάνω καρτοκινητο (πολύ γρήγορη και εύκολη διαδικασία). Είχα 500 λεπτά 60 σμς και 10gb και τώρα έχω αυτα. Σκέφτομαι να το κρατήσω. Αφού δεν έχει δέσμευση * Στην ανακοίνωση δεν αναφέρει το πλάνο των 16 ευρώ, στην εφαρμογή υπάρχει πάντως. **Έχω τελικά 500 λεπτά, 60 σμς και 10gb, είδα αυτό και νόμιζα ότι μου τα αύξησαν αυτόματα. Edited November 21, 2023 by Lyricmyth19 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Επιτέλους βγήκε αυτό το 1€ που δεν μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις πουθενά. Πολύ ενδιαφέρον το νέο πακέτο των απεριόριστων. Έχει καταλάβει κανείς πόσα gb θα ισχύουν στο εξωτερικό αν κάποιος επιλέξει τα απεριόριστα? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 31,5 λέει ο τιμοκατάλογος αν είδα σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 (edited) Δυστυχώς το πακέτο των 16 ευρώ είναι προσωρινό. Θα έμενα γι'αυτό το πακέτο αλλά τώρα δεν λέει, μια μετάβαση από 13 σε 19 είναι μεγάλη. Edited November 23, 2023 by Lyricmyth19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 (edited) Μπορεί να ενεργοποιηθεί multisim στο cosmote neo; Edited November 23, 2023 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 38 minutes ago, user_one said: Μπορεί να ενεργοποιηθεί multisim στο cosmote neo; Όχι, θεωρείται καρτοκινητή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 2 ώρες πριν, Lyricmyth19 said: Δυστυχώς το πακέτο των 16 ευρώ είναι προσωρινό. Θα έμενα γι'αυτό το πακέτο αλλά τώρα δεν λέει, μια μετάβαση από 13 σε 19 είναι μεγάλη. Μέχρι 29/2 είναι ο διπλασιασμός των gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 (edited) Και τα 7GB είναι επιλογή μόνο για όσους έρχονται από καρτοκινητή Cosmote και ισχύει μέχρι 29/2. Ίσως να πάρει παράταση βέβαια όπως κάνουν και τα bonus payzy Edited November 23, 2023 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 Οκ θα το κρατήσω μέχρι τότε και βλέποντας και κάνοντας. Καλό πάντως θα ήταν να το κρατήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Νομίζω αυτό που λείπει από το Neo, είναι η δυνατότητα χρήσης του ως οικογενειακού πακέτου. Θα βόλευε πολύ η δυνατότητα διαμοιρασμού των παροχών του με άλλους 4 αριθμούς cosmote (5 στο σύνολο) Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 Καλημέρα. Έχω ένα Whats up student καρτοσυμβόλαιο του γιού μου που έληξε και όπως είναι φυσικό ανέβηκε το πάγιο, αφού δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Σκέφτηκα λοιπόν να το κάνω Neo, όμως όσο κι αν έψαξα δεν βρίσκω κάποια επιλογή που να βολεύει. Οι επιλογές που υπάρχουν είναι: 1) αίτηση για νέο νούμερο, 2) αίτηση με φορητότητα από άλλη εταιρία και 3) διατήρηση του αριθμού μου από καρτοκινητό cosmote, όμως δεν μου δίνει την δυνατότητα να εισάγω τον αριθμό, ίσως επειδή δεν είναι αμιγώς καρτοκινητό; Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 Πρώτα πρέπει να γίνει καρτοκινητό. Για να μην πληρώσεις τέλος μετατροπής, καλύτερα φορητότητα σε άλλη εταιρία και καπάκι επιστροφή σε NEO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 1 hour ago, paanos said: Πρώτα πρέπει να γίνει καρτοκινητό. Για να μην πληρώσεις τέλος μετατροπής, καλύτερα φορητότητα σε άλλη εταιρία και καπάκι επιστροφή σε NEO Χρεώνουν τέλος μετατροπής ακόμη κι όταν ένας αριθμός είναι εκτός δέσμευσης; Από τον Οκτώβριο έχει λήξει το 18μηνο που μας δέσμευε... Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 Ναι, νομίζω πως δεν το γλιτώνεις για μετατροπή σε κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 On 19/12/2023 at 9:36 ΠΜ, paanos said: Πρώτα πρέπει να γίνει καρτοκινητό. Για να μην πληρώσεις τέλος μετατροπής, καλύτερα φορητότητα σε άλλη εταιρία και καπάκι επιστροφή σε NEO Καλημέρα, όντως "paano", μιλώντας μέσω chat με την εξυπηρέτηση μου είπαν όπως κι εσύ πως θα με καλέσει εκπρόσωπος εντός 3 ημερών για μετατροπή αρχικά σε καρτοκινητό και έπειτα μπορώ να το κάνω NEO, εφόσον επιθυμώ. Μένει να διευκρινιστεί αν όντως θα μου κάνουν λόγο για χρέωση τέλους μετατροπής και πόσο θα είναι αυτό, για να αποφασίσω την επόμενή μου κίνηση. Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. December 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2023 Επανέρχομαι για να ενημερώσω πως μου είπαν ότι η μετατροπή σε καρτοκινητό χρειάζεται 2 εργάσιμες ημέρες και ότι στην δική μου περίπτωση συγκεκριμένα δεν υπάρχει τέλος μετατροπής σε καρτοκινητό λόγω μη δέσμευσης με κάποιο συμβόλαιο. Επομένως αφού μου το μετατρέψουν σε καρτοκινητό, μπορώ μετά μέσα από το App να το κάνω Neo. 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2023 Σε κάποια φάση θυμάμαι ότι ήταν ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα τριών μηνών από την μετατροπή σε καρτοκινητό, όπως στην ίδια εταιρία δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Πλεον το έχουν καταργήσει αυτό για το neo, θεωρείται καρτοκινητή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. December 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2023 29 minutes ago, paanos said: Σε κάποια φάση θυμάμαι ότι ήταν ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα τριών μηνών από την μετατροπή σε καρτοκινητό, όπως στην ίδια εταιρία δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Πλεον το έχουν καταργήσει αυτό για το neo, θεωρείται καρτοκινητή Δεν μου είπε κάτι τέτοιο στην συνομιλία μας, ελπίζω να μην παρέλειψε να μου το αναφέρει και να έχω θέμα όταν πάω να το κάνω Neo... Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2023 Κανονικά μπορείς να το κάνεις neo. Αν ισχύει το 3μηνο διάστημα είναι για τη μετατροπή πάλι σε συμβόλαιο,, το οποίο μάλλον δεν σε αφορά και δεν ξέρω αν εφαρμόζεται στην περίπτωσή σου. Προχώρα κανονικά. Πιστεύω θα το βολευτείς. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. December 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2023 (edited) Καλησπέρα, 4 ερωτήσεις για μετατροπή whatsup σε neo, αν γνωρίζετε... 1) Το υπόλοιπο που ειχες πριν τη μετατροπη απο το καρτοκινητο χάνεται? 2) Στο neo μπορείς να λάβεις χρήματα από Mobile transfer? 3) Η μηνιαία ανανεωση/χρεωση γίνεται αποκλειστικά μέσω χρεωστικης/πιστωτικης κάρτας ή μπορείς να κάνεις και από το διαθέσιμο υπόλοιπο που είχες από πριν στο καρτοκινητο η μέσω χρημάτων που θα σου στείλουν από Mobile transfer? 4)Μπορείς τον 1ο μηνα που είναι δωρεάν να βαλεις το απεριόριστα πχ και τον 2ο να επιλέξεις άλλο πιο οικονομικό πρόγραμμα? Edited December 22, 2023 by cv19985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2023 1 minute ago, cv19985 said: Καλησπέρα, 4 ερωτήσεις για μετατροπή whatsup σε neo, αν γνωρίζετε... 1) Το υπόλοιπο που ειχες πριν τη μετατροπη απο το καρτοκινητο χάνεται? 2) Στο neo μπορείς να λάβεις χρήματα από Mobile transfer? 3) Η μηνιαία ανανεωση/χρεωση γίνεται αποκλειστικά μέσω χρεωστικης/πιστωτικης κάρτας ή μπορείς να κάνεις και από το διαθέσιμο υπόλοιπο που είχες από πριν στο καρτοκινητο η μέσω χρημάτων που θα σου στείλουν από Mobile transfer? 4)Μπορείς τον 1ο μηνα που είναι δωρεάν να βαλεις το απεριόριστα πχ και τον 2ο να επιλέξεις άλλο πιο οικονομικό πρόγραμμα? Απαντάω στο 4 μόνο, που το διευκρινίζει, ναι μπορείς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2023 Καλησπέρα, 4 ερωτήσεις για μετατροπή whatsup σε neo, αν γνωρίζετε... 1) Το υπόλοιπο που ειχες πριν τη μετατροπη απο το καρτοκινητο χάνεται? 2) Στο neo μπορείς να λάβεις χρήματα από Mobile transfer? 3) Η μηνιαία ανανεωση/χρεωση γίνεται αποκλειστικά μέσω χρεωστικης/πιστωτικης κάρτας ή μπορείς να κάνεις και από το διαθέσιμο υπόλοιπο που είχες από πριν στο καρτοκινητο η μέσω χρημάτων που θα σου στείλουν από Mobile transfer? 4)Μπορείς τον 1ο μηνα που είναι δωρεάν να βαλεις το απεριόριστα πχ και τον 2ο να επιλέξεις άλλο πιο οικονομικό πρόγραμμα?Τό χρηματικό υπόλοιπο μένει αλλά για αγορές μόνο. Πχ για κωδικούς deals for you. Πληρωμή ανανέωσης μόνο με κάρτα Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) Το Roaming εκτός ΕΕ με Cosmote Neo πως λειτουργεί; Που μπορώ να δω τα πακέτα που υπάρχουν και πως ενεργοποιούνται; Edited 4 Ιανουαρίου by panos.k2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Τα πακέτα δεδομένων είναι εδώ και ομιλίας εδώ. Στην ίδια σελίδα μπορείς να δεις και τις απλές χρεώσεις χωρίς πακέτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts