Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε September 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2021 Xiaomi 11T Pro specs Dimensions: 76.9 x 164.1 x 8.8 mm Weight: 204 g SoC: Qualcomm®️ Snapdragon™️ 888 CPU: Kryo 680, up to 2.84GHz, with ARM Cortex-X1 technology GPU: Qualcomm® Adreno™ 660, 840 MHz AI: 6th Gen AI Engine RAM: 8 GB, 12 GB, 2750 MHz LPDDR5 Storage: 128 GB, 256 GB UFS 3.1 Display: 6.67" AMOLED DotDisplay, Dolby Vision® Support, Refresh rate: 120Hz Battery & charging: 5000 mAh, Li-Polymer, 120W Xiaomi HyperCharge, Inbox 120W wired charger OS: MIUI 12.5 (Android 11) Camera: 108MP pro-grade + 8MP + 5MP triple camera & 16MP in-display selfie camera SIM card: Nano-SIM, Nano-SIM / microSD Wi-Fi: a, b, g, n, ac, Dual band, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct, Wi-Fi Display, ax Network & Connectivity: Snapdragon X60 5G modem, Supports 5G / 4G / 3G / 2G USB: 2.0, USB Type-C Bluetooth: 5.2 Positioning: A-GPS, BeiDou, GPS (L1+L5), GLONASS (G11), Galileo (E1+E5a), QZSS (L1+L5) Audio: Dual dedicated speakers, SOUND BY Harman Kardon, Dolby Atmos® support, Hi-Res Audio certification Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meraklis Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 Μου αρέσει πολύ. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το Mi 9T Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 Από ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αυτή την Πέμπτη 14/10. Ελπίζω να μην εξαντληθεί αμέσως όπως το 11 Ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 άμα δεν πουλάει θα το "εξαντλησουν" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 On 11/10/2021 at 12:30 ΜΜ, Meraklis87 said: Από ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αυτή την Πέμπτη 14/10. Ελπίζω να μην εξαντληθεί αμέσως όπως το 11 Ultra. Το mi11 ultra δεν εξαντλήθηκε αμέσως,απλά φέρανε πολύ λίγα κομμάτια,αφού λόγω της πολύ υψηλής του τιμής,δεν υπήρχε ενδιαφέρον για αυτό. Γιαυτό δεν υπάρχει καθόλου και στο skroutz. Τα συγκεκριμένα 11T/Pro είναι πολύ φθηνότερες συσκευές,άρα σίγουρα θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτά. Κρίμα που δεν έχουν και Ois οι κάμερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 χωρίς OIS δεν πας πουθενά σε αυτά τα χρήματα,απλά ακατάλληλο για tap and shoot άλλωστε υπάρχουν άλλα φθηνοτερα και καλύτερα σε αυτά τα χρήματα και με OISονόματα δεν λέμε,με καλύτερο service και αναβαθμίσεις και με αγορά από best priceτο skroutz για τους γνωστούς λόγους πέθανε για μένα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 Ηρθαν με δώρο σκούπα Xiaomi αξίας 200ευρώ. Καλύτερο deal το απλό(και φθηνότερο)11t στα 549ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nithe Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 κάτοχος από την Πέμπτη με τα 256 gb , έρχομαι από mi 8, όλα μέχρι τώρα είναι άριστα, με εννοείται το πιο εντυπωσιακό την φόρτισή του, ωραία οθόνη , γρήγορο , φωτογραφίες δεν έχω παίξει πολύ για την ώρα και μπαταριά που κρατάει 1,5 μέρα (δεν παίζω παιχνίδια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Στο S21 ULTRA υπαρχει το DEX για χρηση με οθονη σαν ''υπολογιστης'' και το χρησιμοποιω ειναι η αληθεια,βολευει...στο Xiaomi υπαρχει κατι αντιστοιχο ? Ξερει καποιος ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Στο S21 ULTRA υπαρχει το DEX για χρηση με οθονη σαν ''υπολογιστης'' και το χρησιμοποιω ειναι η αληθεια,βολευει...στο Xiaomi υπαρχει κατι αντιστοιχο ? Ξερει καποιος ?Πλάκα κάνεις τώρα ε; Sorry αλλά δεν άντεξα το πείραγμα!! Αν πας από samsung σε Xiaomi θα πάθεις πολιτισμικό σοκ, έχει πολύ δρόμο να διανύσει το miui..Στάλθηκε από το SM-A725F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Ειχα το Mi 10T.... Κινηταρα ειδικά για την τιμή του! Στάλθηκε από το Galaxy S21 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Το ότι η κάμερα του δεν έχει OIS είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 1 hour ago, Meraklis87 said: Το ότι η κάμερα του δεν έχει OIS είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα; Θεωρητικά ναι, τώρα στην πράξη θα φανεί από τα αποτελέσματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφω στο forum και διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια μπήκα σε σκέψεις.. Έχω εδώ και 3+ χρόνια το Note 9 της Samsung και παρόλο που είμαι ακόμα ικανοποιημένος από αυτό εκτός από την μπαταρία, ήθελα μια αλλαγή και παρήγγειλα το 11T pro 256gb, αφού η προσφορά με δώρο τη σκούπα και 20% επιστροφή ήταν πολύ δελεαστική (βέβαια αυτή τη στιγμή είναι και τα δύο μη διαθέσιμα και θα τα περιμένω).. Δεν ξέρω λοιπόν τι να περιμένω απ τη μετάβαση.. Είναι όντως τόσο πίσω το miui? 1 Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 59 minutes ago, unfused said: Είναι όντως τόσο πίσω το miui? Πίσω δεν είναι, απλά δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν θα έρθει κάποια αναβάθμιση. Νομίζω ότι η Xiaomi έχει ανοιχθεί τόσο πολύ με το πλήθος των συσκευών που βγάζει και καλείται να υποστηρίξει και έχει χάσει λίγο την αξιοπιστία της στο software support. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 (edited) 27 minutes ago, athanaso77 said: Πίσω δεν είναι, απλά δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν θα έρθει κάποια αναβάθμιση. Νομίζω ότι η Xiaomi έχει ανοιχθεί τόσο πολύ με το πλήθος των συσκευών που βγάζει και καλείται να υποστηρίξει και έχει χάσει λίγο την αξιοπιστία της στο software support. Τέλεια! Αυτό ακριβώς που δεν ήθελα.. Εδώ ξενέρωσα που η Samsung μετά την 3ετιά δίνει security updates ανα 3μηνο και όχι ανα μήνα.. Θα τραβάω τα μαλλιά μου με την xiaomi.. Τουλάχιστον ήταν καλή η προσφορά, οπότε μπορώ να το δώσω χωρίς μεγάλη χασούρα.. Edited October 24, 2021 by unfused Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 15 minutes ago, unfused said: Εδώ ξενέρωσα που η Samsung μετά την 3ετιά δίνει security updates ανα 3μηνο και όχι ανα μήνα.. Μακάρι να το έκαναν όλες οι εταιρίες αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 .. Είναι όντως τόσο πίσω το miui? όχι απλά πίσω αλλά έχει χάσει την μπάλα security patches κάθε τρεις μήνες από την αρχή και αν,μετα τα δύο χρόνια μη την είδατε softwear updates ένα χρόνο μετά και αν δώσει ανάλογα το region,πολλά regions τα ξεχνάει επιδεικτικά ,εννοείται στην cn version τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα πάντα ωωω του θαύματος!!!!γενικώς μπαχαλο, 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 3 ώρες πριν, akalos said: όχι απλά πίσω αλλά έχει χάσει την μπάλα security patches κάθε τρεις μήνες από την αρχή και αν,μετα τα δύο χρόνια μη την είδατε softwear updates ένα χρόνο μετά και αν δώσει ανάλογα το region,πολλά regions τα ξεχνάει επιδεικτικά ,εννοείται στην cn version τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα πάντα ωωω του θαύματος!!!! γενικώς μπαχαλο, Ωραία.. Έπαψα να είμαι τόσο ενθουσιασμένος.. Ας ελπίσουμε να ενθουσιαστώ με την μπαταρία και την ταχεία φόρτιση και να ξεχάσω τα υπόλοιπα, αλλιώς με βλέπω να γυρνάω στις παλιές συνήθειες και να αλλάζω κινητό στο 6μηνο.. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Με τον χάλια (ενεργειακά) επεξεργαστή που φοράει η μπαταρία είναι μέτρια, η πολύ γρήγορη φόρτιση βοηθάει στο θέμα αυτό. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 καλυτερα το απλο δηλαδη απο θεμα μπαταριας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 @kek Oι Mediatek έχουν ανέβει αρκετά πάντως, ίσως το απλό ναι να είναι καλύτερο σε μπαταρία, εξάλλου λιθογραφία 6nm έχει... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 (edited) On 24/10/2021 at 10:34 ΠΜ, unfused said: Μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφω στο forum και διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια μπήκα σε σκέψεις.. Έχω εδώ και 3+ χρόνια το Note 9 της Samsung και παρόλο που είμαι ακόμα ικανοποιημένος από αυτό εκτός από την μπαταρία, ήθελα μια αλλαγή και παρήγγειλα το 11T pro 256gb, αφού η προσφορά με δώρο τη σκούπα και 20% επιστροφή ήταν πολύ δελεαστική (βέβαια αυτή τη στιγμή είναι και τα δύο μη διαθέσιμα και θα τα περιμένω).. Δεν ξέρω λοιπόν τι να περιμένω απ τη μετάβαση.. Είναι όντως τόσο πίσω το miui? OFF TOPIC: Κάτι δεν πάει καλά στην online παραγγελία της συσκευής από το site του καταστήματος που δίνει 20% επιστροφή. Το βάζεις στο καλάθι αγορών και από μόνο του βάζει και την σκούπα όχι ως δώρο αλλά κανονικά με την αξία της. Πως προχώρησες εσύ την παραγγελία, χωρίς να συμπεριληφθεί στο σύνολο και η αξία της σκούπας; Edited October 25, 2021 by Meraklis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 2 ώρες πριν, Meraklis87 said: OFF TOPIC: Κάτι δεν πάει καλά στην online παραγγελία της συσκευής από το site του καταστήματος που δίνει 20% επιστροφή. Το βάζεις στο καλάθι αγορών και από μόνο του βάζει και την σκούπα όχι ως δώρο αλλά κανονικά με την αξία της. Πως προχώρησες εσύ την παραγγελία, χωρίς να συμπεριληφθεί στο σύνολο και η αξία της σκούπας; Είχα την εντύπωση ότι η προσφορά ήταν μέχρι εχθές, παρόλα αυτά την βγάζει σε όλα τα καταστήματα, οπότε μάλλον εξακολουθεί να ισχύει.. Τώρα που ξαναπροσπάθησα μου την βγάζει κανονικά με τιμή 0,01 αλλά δε μ' αφήνει και πάλι να προχωρήσω στην παραγγελία και μου βγάζει το μήνυμα "Δυστυχώς η ποσότητα που επιθυμείτε για το προϊόν 1564328 - Σκούπα Ρομπότ Xiaomi - Essential Mi Mop P Essential - Λευκή δεν είναι διαθέσιμη".. Αυτό μου έκανε και προχθές οπότε πήρα τηλέφωνο και το παρήγγειλα με παραλαβή από κατάστημα.. Σήμερα που πήγα στο κατάστημα βέβαια για να το πληρώσω για να μην χάσω την προσφορά της επιστροφής μου είπαν ότι πρέπει πρώτα να έρθει το τηλέφωνο και μετά να γίνει η πληρωμή, οπότε απλά ελπίζω να έρθει μέσα στη βδομάδα αλλιώς δεν θα το παραλάβω.. Ο υπάλληλος επίσης μου είπε ότι υπάρχει διαθέσιμο στο δίκτυο τόσο το κινητό όσο και η σκούπα.. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 20 ώρες πριν, konakis said: @kek Oι Mediatek έχουν ανέβει αρκετά πάντως, ίσως το απλό ναι να είναι καλύτερο σε μπαταρία, εξάλλου λιθογραφία 6nm έχει... Mediatek έχει? Όχι , οπότε που κολλάει το σχόλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts