CaptainNickGR Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Κανονικά δουλεύει.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 9 minutes ago, Alexander_T said: Ίσως προσπαθούν να το φτιάξουν... Ακριβώς κάποιοι το παλεύουν και αυτό είναι πολύ καλό σημάδι 🙂 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 (edited) Σε iphone φαίνεται πως δουλεύει κανονικά. Να θυμίσω επίσης ότι στο παλιό φόρουμ ενώ οι χρήστες iphone έπαιζαν κανονικά με την τελευταία έκδοση του προγράμματος, οι χρήστες android έπρεπε να κάνουμε downgrade σε παλιότερη έκδοση για να το λειτουργούμε. Edited September 5, 2021 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Αυτό ακριβώς που αναεφέρει ο @bbbb , θα πρέπει να περιμένουμε οι του android Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Προταση: Στους mods ισως θα ηταν καλο να αλλαχθουν τα Member Ranks και σιγουρα το χρωμα του nick, διοτι δεν ξεχωριζουν με την μια. Το οποιο σιγουρα δεν ενδιαφερει σε απλα ποστ πχ αλλα κανει την διαφορα σε moderation related posts. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Παρατήρησα ότι στον παλιό υπολογιστή που έχω στο γκαράζ με τα εφταρια δεν μπορούσα να στείλω μήνυμα με τον chrome με όπερα έστειλα...., cookiesειχα σβήσει Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Έχω γράψει το ίδιο post και στo αντίστοιχο thread του Tapatalk, αλλά θέλω να πω κι εδώ ένα μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους admin που μπορούμε πλέον να διαβάζουμε το forum και μέσω Tapatalk.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro 4 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 ολα μια συνηθεια ειναι, μετα απο καμποσες μερες και καθως εχουν γινει και οι απαραιτητες διορθωσεις, μπορω να πω οτι μπορω και χρησιμοποιω το site/forum σχεδον οπως και πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 επιτέλους tapatalk και στο android ευχαριστούμε για την όλη προσπάθεια που κάνατε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Τέλεια! Ευχαριστούμε πολύ! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Όλα καλά με το tapatalk!! Μπράβο σε όλο το team για όλη την προσπάθεια και για το forum και για το tapatalk. 🙂 1 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Ναι σωθηκαμε μπραβοΣτάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 35 minutes ago, babe0607 said: Όλα καλά με το tapatalk!! Μπράβο σε όλο το team για όλη την προσπάθεια και για το forum και για το tapatalk. 🙂 48 minutes ago, admen said: επιτέλους tapatalk και στο android ευχαριστούμε για την όλη προσπάθεια που κάνατε Παιδιά να ρωτήσω κάτι; τι είναι το tapatalk και γιατί είναι τόσο καλύτερο από το να μπαίνεις κανονικά από το site και κάνετε όλοι έτσι;;; 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Πρέπει να το δουλέψεις για να καταλάβεις τι είναι. Με μια φράση για όσους το δουλευουμε είναι όπως θα έπρεπε να είναι η mobile σελίδα των φορουμ.Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Just now, koutsis said: Παιδιά να ρωτήσω κάτι; τι είναι το tapatalk και γιατί είναι τόσο καλύτερο από το να μπαίνεις κανονικά από το site και κάνετε όλοι έτσι;;; 🤔 εφαρμογή η οποία υποστηρίζονται διάφορα forums ελληνικά και ξένα και ο τρόπος που τα εμφανίζει στην οθόνη του κινητού, καταστά τα forums πιο άμεσα και εύκολα στο να διαβάσεις και να γράψεις μέσα σε αυτά! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 (edited) Το έχω ξανά αναφέρει αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση ακόμα για αυτό το ξανά ποσταρω. ======================================= Εμένα δεν μου έρχεται καμία μέιλ ειδοποίηση παρόλο που έχω διαλέξει στα τοπικ να λαμβάνω άμεση ειδοποιηση. Και το περίεργο είναι ότι στο καμπανάκι όταν μπαίνω στο site βλέπω κανονικά τις ειδοποιήσεις αλλ μέιλ δεν μου έρχεται ποτέ. Υπάρχει πρόβλημα στο νέο site? Edited September 5, 2021 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 20 minutes ago, adais said: Το έχω ξανά αναφέρει αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση ακόμα για αυτό το ξανά ποσταρω. ======================================= Εμένα δεν μου έρχεται καμία μέιλ ειδοποίηση παρόλο που έχω διαλέξει στα τοπικ να λαμβάνω άμεση ειδοποιηση. Και το περίεργο είναι ότι στο καμπανάκι όταν μπαίνω στο site βλέπω κανονικά τις ειδοποιήσεις αλλ μέιλ δεν μου έρχεται ποτέ. Υπάρχει πρόβλημα στο νέο site? Με την αλλαγή στο νέο site, η προεπιλογή ήταν να στέλνει email. Εγώ ξεκίνησα να παίρνω emails, παρ' όλο που στην προηγούμενη πλατφόρμα τα είχα απενεργοποιημένα. Τα απενεργοποίησα και σταμάτησαν. Δεν ξέρω εάν έχει χαλάσει κάτι από τότε, αλλά στην αρχή δούλευαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Το έχω ξανά αναφέρει αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση ακόμα για αυτό το ξανά ποσταρω. ======================================= Εμένα δεν μου έρχεται καμία μέιλ ειδοποίηση παρόλο που έχω διαλέξει στα τοπικ να λαμβάνω άμεση ειδοποιηση. Και το περίεργο είναι ότι στο καμπανάκι όταν μπαίνω στο site βλέπω κανονικά τις ειδοποιήσεις αλλ μέιλ δεν μου έρχεται ποτέ. Υπάρχει πρόβλημα στο νέο site? Επανω δεξιά:3 παύλεςΚαμπάνα Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων Περιεχόμενο που ακολουθείται "Automatically follow new content I postAutomatically follow content I reply toΚΑΙΕιδοποίηση όταν δημοσιεύεται νέο περιεχόμενο.ΚΑΙ κάτω κατω στο" Followed Content", διαλέγεις "Λίστα ειδοποιήσεων" για να σου έρχονται επάνω δεξιά ειδοποιησεις ή και στο "email". Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 (edited) 1 hour ago, guy_fawkes said: εφαρμογή η οποία υποστηρίζονται διάφορα forums ελληνικά και ξένα και ο τρόπος που τα εμφανίζει στην οθόνη του κινητού, καταστά τα forums πιο άμεσα και εύκολα στο να διαβάσεις και να γράψεις μέσα σε αυτά! Οκ το δοκίμασα. Αλλά ρε παιδιά πετάει διαφημίσεις ανάμεσα στα θέματα! Απαράδεκτο για εμένα... Edited September 5, 2021 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Οκ το δοκίμασα. Αλλά ρε παιδιά πετάει διαφημίσεις ανάμεσα στα θέματα! Απαράδεκτο για εμένα...Βάλε την pro έκδοση, 0.50€ το μήνα! Sent from my SM-G988B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 10 minutes ago, DjTony said: Βάλε την pro έκδοση, 0.50€ το μήνα! Sent from my SM-G988B using Tapatalk Μπα, να μου λείπει. Έτσι κι αλλιώς από όλα τα ελληνικά τεχνολογικά forums που ακολουθώ, μόνο το my phone υπάρχει μέσα 🙁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 1 hour ago, minast said: Με την αλλαγή στο νέο site, η προεπιλογή ήταν να στέλνει email. Εγώ ξεκίνησα να παίρνω emails, παρ' όλο που στην προηγούμενη πλατφόρμα τα είχα απενεργοποιημένα. Τα απενεργοποίησα και σταμάτησαν. Δεν ξέρω εάν έχει χαλάσει κάτι από τότε, αλλά στην αρχή δούλευαν. Μπορείς να μου πεις από που το απενεργοποιησες ώστε να δω αν είναι απενεργοποιημένο στο δικό μου λογαριασμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Μπα, να μου λείπει. Έτσι κι αλλιώς από όλα τα ελληνικά τεχνολογικά forums που ακολουθώ, μόνο το my phone υπάρχει μέσα Να στο πληρώσω εγώ φίλε μου αν το πρόβλημα είναι τα 0.50 και στο ΟΡΚΊΖΟΜΑΙ στα παιδιά μου δε το λέω ειρωνικά. Το λέω μέσα από την καρδιά μουSent from my SM-G988B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Μπορείς να μου πεις από που το απενεργοποιησες ώστε να δω αν είναι απενεργοποιημένο στο δικό μου λογαριασμό?Πιο πάνω, ποστ 648-------Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts