Jump to content

Samsung Galaxy A52s 5G

Dr_Xous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα σήμερα το 6/128 από το σημείο παραλαβής, μιλάμε πολύ σπαρτιάτικη συσκευασία μόνο το τηλέφωνο και ο φορτιστής ούτε ακίδα για την σιμ, εντάξει έχω βέβαια. Σφραγισμένο και βλέπουμε.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

16 minutes ago, gjohng said:

Πήρα σήμερα το 6/128 από το σημείο παραλαβής, μιλάμε πολύ σπαρτιάτικη συσκευασία μόνο το τηλέφωνο και ο φορτιστής ούτε ακίδα για την σιμ, εντάξει έχω βέβαια. Σφραγισμένο και βλέπουμε.

η ακιδα υπαρχει στο κατω μερος της συσκευασιας  βιβλιαριου  που εχει μεσα, εφοσον οπως λες ηταν σφραγισμενο.

Edited by boymanos

8 minutes ago, boymanos said:

η ακιδα υπαρχει στο κατω μερος της συσκευασιας  βιβλιαριου  που εχει μεσα, εφοσον οπως λες ηταν σφραγισμενο.

Πολύ σωστός και μου έφυγε και ένα ανομολόγητο άγχος! Είχε κολλήσει το κουτάκι με τα βιβλιαράκια και δεν κατέβαινε!

1 ώρα πριν, gjohng said:

Απο bestprice ,skroutsαδικο μαγαζι η αλυσιδα ?

15 minutes ago, powerup said:

15 minutes ago, powerup said:

Bestprice και αυτή την στιγμή έχει το white στα 299,50. Κέντρο Αθήνας η παραλαβή Πανεπιστημίου. Σας λέω και πιο είναι άμα θέλετε.

On 6/2/2022 at 11:10 ΜΜ, s_wind said:

Και μετα να παω στο τρελαδικο ε χαχαχα...Ρε εισαι παλαβος εδω εκανα 50 ποστ για το δαχτυλικο χαχα

Αντε αλλο ενα να το παρει το ποταμι.Κανε παλι τα ιδια . Με Το παρακατω θα εχεις καλυτερη ποιοτητα κλησεων , καλυτερη επεξεργασια δεδομενων , ταχυτερη μεταδοση δεδομενων και καλυτερο  wifi -Lte στις κλησεις . Η παρακατω εφαρμογη ευθυνεται  γιαυτο κανει ελεγχους στα παραπανω και πρεπει να ειναι χωρις περιορισμο:

spacer.png

On 6/2/2022 at 9:58 ΜΜ, s_wind said:

Για να βρισκει καποιος τις εφαρμογες συστηματος παει ρυθμισεις / εφαρμογες και κανει τα παρακατω:

spacer.png

spacer.png

Τα τιπς έχουν ημερομηνία λήξεως γιατί μου βγάζει spacer.png σε όλα.

Δεν βρίσκω τις επιλογές προγραμματιστη

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Πας ρυθμισεις - πληροφοριες για το τηλεφωνο - πληροφοριες για το λογισμικο -  μπαινεις μεσα πατας 7 φορες επαναλαμβανομενα τον αριθμο κατασκευης .

Θα ενεργοποιηθει το μενου επιλ.προγραμματιστη για να το δεις θα βγεις εξω στις προστεθηκε ως εξτρα μενου στις ρυθμισεις και  ειναι τελευταιο.

Edited by s_wind

Πας ρυθμισεις - πληροφοριες για το τηλεφωνο - πληροφοριες για το λογισμικο -  μπαινεις μεσα πατας 7 φορες επαναλαμβανομενα τον αριθμο κατασκευης .
Θα ενεργοποιηθει το μενου επιλ.προγραμματιστη για να το δεις θα βγεις εξω στις ρυθμισεις ειναι τελευταιο.
Και ποίος είναι ο αριθμός κατασκευής;

Άκυρο το βρήκα

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Εκει στις επιλογες προγραμματιστη δημιουργουνται τα παρακατω σεναρια:

Σεναριο-1

Βελτιστη αποδοση για νευρικους χρηστες που τα θελουν ολα γρηγορα:

Βαζει απλα την τριτη κλιμακα off  και τις αλλες 2 βαζει 0.5

Σεναριο -2

Βαζουμε οff  την μεσαια κλιμακα τις αλλες 2  0.5 για εμπειρια χρησης και ενεργα τα  animations  της συσκευης και πιο ηρεμη αποδοση.

Σεναριο-3

Και τις 3 κλιμακες 0.5 μια μεσαια κατασταση  και πολυ καλη μπαταρια.

Edited by s_wind

2 αλλες λεπτομεριες που ειναι χρησιμες κατα περιοδους ειναι οι παρακατω και αφορα το wifi  ,τα δεδομενα και το  bt  για ποιο σταθερη αποδοση:

spacer.png

spacer.png

Dark mode  παντου σε ολες τις εφαρμογες με ελαχιστα οπτικα σφαλματα .Σε ενδεχομενο που καποιον δεν τον βολευει το βαζει ξανα στο off.

spacer.png

Edited by s_wind

Μειωσε και συ την απωλεια μπαταριας γιατι μπορεις...🤣

Η συσκευη σου απο την αρχη που την σεταρεις ειναι τιγκα στις  ενεργες τοποθεσιες .Μειωσε την ζημια βαζοντας επιτρεπονται κατα την χρηση και οχι ενεργες παντα.

Αφου το κανεις εχει και κρυφο μενου οι 3 τελιτσες πανω δεξια μπες εκει και συνεχισε .Οτι βλεπεις που σου δινει το δικαιωμα απο επιτρεπονται παντα εσυ βαλτο κατα την χρηση:

spacer.png

Εμπειρία χρήσης της συσκευής s_wind και κάμερα Antretng τι άλλο θέλουμε έχουμε φτάσει σε πολύ υψηλά standard,είμαι για πρώτη φορά με συσκευή samsung για ένα μήνα μετά το s7 edge και βλέπω να μένω για πολύ καιρό

Μη ξεχασεις την υπηρεσια εντοπισμου θεσης οταν δεν την θες αστα ετσι :

spacer.png

Στις ρυθμισεις - εφαρμογες απενεργοποιησε τα παρακατω:

AppCloud

Carrier services

Upday.

Εαν δεν εισαι οπαδος της  google και εχεις αντικαταστησει τις εφαρμογες με αλλες καλο θα ειναι να τις απενεργοποιησεις:

Chrome

Duo installer

Gmail

Google

Youtube (βαλε το youtube vanced να σωθεις).

Edited by s_wind

Φροντισε τις εφαρμογες που σε ενδιαφερουν μονο οταν τις λειτουργεις και δεν σε νοιαζουν  οταν τις κλεινεις να τις βαζεις σε πληρη αδρανεια .Πχ εχω την εφαρμογη της  wind η το  shazam τα οποια δουλευουν κρυφα και απροσκοπα .

Πως θα σωθω🤣

Παω ρυθμισειςφροντιδα και:

Προσοχη κοβονται και οι ειδοποιησεις :

spacer.png

Με ταραξανε οι διαφημισεις εχω ψυχολογικα προβληματα τις βλεπω και μουρχεται να πεταξω τη συσκευη απο το παραθυρο .

Πως θα σωθω🤣

spacer.png

Αναβω τη συσκευη και μου σκανε μηνυματα απο το πουθενα πχ.  Συμβουλες , οι χαρτες με ειδοποιουν για μια αξιολογηση κτλ.

Πατα επανω στο icon  της εφαρμογης που σε ενοχλει  μπες στο μενου και κανε αποκλεισμο ειδοποιησεων.

Edited by s_wind

Πρεπει να βαλεις τις παρακατω εφαρμογες σε "μερικη" αδρανεια οχι πληρη.

spacer.png

Edited by s_wind

Πηγαινε ρυθμισεις-απορρητο και κλειστα να σωθεις απο την απωλεια μπαταριας.Μη πειραζεις κατι αλλο.

spacer.png

Edited by s_wind

7 minutes ago, fotisbasm said:

Είναι όλα τόσο χρήσιμα, παρακαλειτε ένας mod να τα μαζέψει στην αρχική σελίδα να τα έχουμε μαζεμενα

Να μαζεψει ο καθενας Φωτη τις φωτο να τις εχει καπου να θυμαται σε 2 μερες θα σβηστουν οποτε καλο ειναι να υπαρχουν προσωπικα στον καθενα για το τι θελει να θυμαται ωστε αν ενας καινουργιος κατοχος δεν ξερει να απαντατε αλλωστε δεν θα τα ξαναγραφω παλι τωρα το πρωι ειχα εξαρση με καφεδαρα και μουρθε🤣

• The topic was locked
  • The topic was unlocked