nik187 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 23 minutes ago, christos_087 said: @nik187 @Antretng@s_novaΠαιδια εχω εξελιξη επι του θεματος του τρεμοπαιγματος.. Όταν δέχτηκα μια κλήση το απόγευμα ο dialer ήταν γεμάτος χιόνια κ λίγα χρώματα δεν φαινόταν καν ποιος καλούσε. Πάτησα το κουμπί κλεισίματος της οθόνης και επανήλθε... Τι πιστεύετε? Θα υπάρξει θέμα? Είναι Ζήτημα λογισμικού ή εσωτερικού του κινητού? Νικ συνέβη κάτι τέτοιο και σε σένα? Οχι. Πέρα από αυτό πού έγραψα πιο πάνω δεν είχα κάτι άλλο 1 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 (edited) 1 hour ago, christos_087 said: @nik187 @Antretng@s_novaΠαιδια εχω εξελιξη επι του θεματος του τρεμοπαιγματος.. Όταν δέχτηκα μια κλήση το απόγευμα ο dialer ήταν γεμάτος χιόνια κ λίγα χρώματα δεν φαινόταν καν ποιος καλούσε. Πάτησα το κουμπί κλεισίματος της οθόνης και επανήλθε... Τι πιστεύετε? Θα υπάρξει θέμα? Είναι Ζήτημα λογισμικού ή εσωτερικού του κινητού? Νικ συνέβη κάτι τέτοιο και σε σένα? Δεν εχω A52s εχω poco F5pro και s23 Ultra.Αλλα στην εργασια μουμεινε εταιρικο A52s.Αμα εχεις κανα θεματακι στειλτο smartec... Edited May 19, 2023 by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 @nik187 @Antretng@s_novaΠαιδια εχω εξελιξη επι του θεματος του τρεμοπαιγματος.. Όταν δέχτηκα μια κλήση το απόγευμα ο dialer ήταν γεμάτος χιόνια κ λίγα χρώματα δεν φαινόταν καν ποιος καλούσε. Πάτησα το κουμπί κλεισίματος της οθόνης και επανήλθε... Τι πιστεύετε? Θα υπάρξει θέμα? Είναι Ζήτημα λογισμικού ή εσωτερικού του κινητού? Νικ συνέβη κάτι τέτοιο και σε σένα?Έγραψα πιο πριν ότι έχοντας ανοιχτό το wifi και το κινητό σε 2g στον dialer δεχόμενος κλήση κάνει αυτό το τρεμοπαιγμα που ξεκίνησε σε μένα με το καταραμένο τελευταίο update.Μπορεί να είναι και σύμπτωση αλλά τότε το εμφάνισε. Σε 4g δεν μου το κάνει, μόνο όταν γυρίσει σε 2 η 3g και χαμηλό σήμα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 (edited) Καλα υπαρχει ακομα 3G και σε πια εταιρια? Γιατι το γυρνατε σε 2G τι νοημα εχει αυτο βαλτε το μονο 5G/4G ουτε να σου βγαζει Ε ουτε τιποτα σε nova παντα και για το Νομο Αττικης αλλου δεν ξερω τι γινεται. Edited May 19, 2023 by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 26 minutes ago, sgatzo said: Έγραψα πιο πριν ότι έχοντας ανοιχτό το wifi και το κινητό σε 2g στον dialer δεχόμενος κλήση κάνει αυτό το τρεμοπαιγμα που ξεκίνησε σε μένα με το καταραμένο τελευταίο update. Μπορεί να είναι και σύμπτωση αλλά τότε το εμφάνισε. Σε 4g δεν μου το κάνει, μόνο όταν γυρίσει σε 2 η 3g και χαμηλό σήμα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χμ κι εγώ εκεί το αποδίδω.. είχες κανένα νέο περιστατικό? Update του Ιουνίου βγες γρήγοραα 18 minutes ago, s_nova said: Καλα υπαρχει ακομα 3G και σε πια εταιρια? Γιατι το γυρνατε σε 2G τι νοημα εχει αυτο βαλτε το μονο 5G/4G ουτε να σου βγαζει Ε ουτε τιποτα σε nova παντα και για το Νομο Αττικης αλλου δεν ξερω τι γινεται. Το είχα στο 4g και γύρισε σε 2g για να δεχτεί την κλήση. Έτσι κάνει παντα..Eιμαι από Λάρισα καλο σχετικά σημα.με Το volte θα έχω καλύτερη ποιότητα κλήσης? Υπαρχει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Καλα υπαρχει ακομα 3G και σε πια εταιρια? Γιατι το γυρνατε σε 2G τι νοημα εχει αυτο βαλτε το μονο 5G/4G ουτε να σου βγαζει Ε ουτε τιποτα σε nova παντα και για το Νομο Αττικης αλλου δεν ξερω τι γινεται. Vodafone έχω και ενώ με 4g είχα πάντα εξαιρετικό σήμα το τελευταίο διάστημα μετά το κλείσιμο του 3g δεν ξέρω τι κάνανε και το κατέστρεψαν.Με μια γραμμή σήμα είμαι οπότε αναγκαστικά όταν δεν έχω να φύγω από το σπίτι το γυρίζω σε 2g γιατί αλλιώς συχνά πέφτουν οι κλήσεις.Δεν κατάλαβα τι λάθος κάνω σε αυτό και δεν το δέχεσαι... Και μόνο 5g4g που λες να το βάλω στη κλήση θα γυρίσει σε Ε οπότε τι άλλο να κάνω.Η δε Vodafone λέει ότι μου έκλεισε το volte γιατί με καλούσαν και έδειχνε κλειστό και τελικά έφταιγε η ίδια η εταιρία οπότε....Φέρτε το update του Ιουνίου ρεεεεεε σαμυυυυυυΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 11 ώρες πριν, taliban said: Συσκευές με κανονική χρήση σε λειτουργία 1+ χρόνο είναι δεδομένο ότι η μπαταρία θα έχει μια σχετική πτώση Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μια σχετική πτώση αντε να το καταλάβω αλλά εγώ απευθύνομαι στα παιδιά που η μπαταρία τους πέφτει νεράκι. ( κ έτσι για την ιστορία στο 21u που έχει τεράστια μπαταρία κ φόρτιση 85% μετά από 1.5χρονο η μπαταρια της συσκευής είναι όπως καινούργια. Κ στο 52s που φορτίζεται μόνο με ταχεία φόρτιση 100% μέχρι τώρα αν σου πω ότι καθε φορά που το κοιταω η μέρα τής πάντα είναι με 5 ωρες οθόνης κ κοντά στο 30% αλλά ούτε έχει παραπονεθεί η γυναίκα τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apogee Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Νέο update eu περίπου 300Mb. Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Νέο update eu περίπου 300Mb. Είδα το μήνυμα του φίλου και χάρηκα αλλά μόλις έψαξα και δεν την βρήκα θυμήθηκα ότι εμείς που έχουμε κοσμοτε λογισμικό είμαστε Β ταχύτητας για την Samsung.... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 1 hour ago, sgatzo said: Είδα το μήνυμα του φίλου και χάρηκα αλλά μόλις έψαξα και δεν την βρήκα θυμήθηκα ότι εμείς που έχουμε κοσμοτε λογισμικό είμαστε Β ταχύτητας για την Samsung.... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε ναι. Σε μας με Cosmote rom υπολόγισε 2 μέρες μετά περίπου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Ε ναι. Σε μας με Cosmote rom υπολόγισε 2 μέρες μετά περίπου. Μόνο δύο είναι καλά... Μάλλον 2 εβδομάδες το κόβω και ελπίζω να πέφτω έξω!Αν καί μικρό έχουμε κάποια εικόνα αν έχει κάποιες διορθώσεις ή απλά ενημερώσεις ασφαλείας Μαίου είναι;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apogee Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 (edited) 1 hour ago, sgatzo said: Μόνο δύο είναι καλά... Μάλλον 2 εβδομάδες το κόβω και ελπίζω να πέφτω έξω! Αν καί μικρό έχουμε κάποια εικόνα αν έχει κάποιες διορθώσεις ή απλά ενημερώσεις ασφαλείας Μαίου είναι; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενημέρωση ασφαλείας. Μια ώρα χρήση οθόνης με όλα ανοικτά -13%. Δείχνει καλύτερη διαχείριση αλλά είναι νωρίς να πω Στη χρήση δεν βλέπω διαφορά. Δεν νομίζω οτι προσθετει κάτι, πέρα από αυτό που λέει. 2,5 ώρες οθόνη από 100% στα 75%. Νομίζω πάει καλύτερα στην αυτονομία. Edited May 22, 2023 by apogee 3 Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Ενημέρωση ασφαλείας. Μια ώρα χρήση οθόνης με όλα ανοικτά -13%. Δείχνει καλύτερη διαχείριση αλλά είναι νωρίς να πω Στη χρήση δεν βλέπω διαφορά. Δεν νομίζω οτι προσθετει κάτι, πέρα από αυτό που λέει. 2,5 ώρες οθόνη από 100% στα 75%. Νομίζω πάει καλύτερα στην αυτονομία. Και εμένα μου φαίνεται πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjohng Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 Με τα διάφορα που διαβάζω και λόγω βαρεμάρας σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα έχω παγώσει την αναβάθμιση σε 5.1. Δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα απ'ότι καταλαβαίνω, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 1 ώρα πριν, gjohng said: Με τα διάφορα που διαβάζω και λόγω βαρεμάρας σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα έχω παγώσει την αναβάθμιση σε 5.1. Δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα απ'ότι καταλαβαίνω, σωστά; Ναι έτσι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2023 6 ώρες πριν, sgatzo said: Μόνο δύο είναι καλά... Μάλλον 2 εβδομάδες το κόβω και ελπίζω να πέφτω έξω! Αν καί μικρό έχουμε κάποια εικόνα αν έχει κάποιες διορθώσεις ή απλά ενημερώσεις ασφαλείας Μαίου είναι; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε 2 βδομάδες θα έχουμε Ιούνιο. 25 Απριλίου έγινε η προηγούμενη, κάπου εκεί γύρω περιμένουμε και του Μαϊου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Καλημέρα σας , εχει καμια εβδομάδα , που προσπαθει ν ανοιξει το google assistant μόνο του. Το εχω απενεργοποιησει απο το google profile , αλλα βγαζει διαρκως μηνυμα.να το ενεργοποιησω. Πολύ σπαστικό......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Μετά το τελευταίο update μπορώ να πω ότι έχουν σταματήσει τα bugs (δυσκολία και αποτυχία στην ενεργοποίηση του BT, αυτόματο κλείδωμα μετά το ξεκλείδωμα) που είχαν εντοπιστεί σε προηγούμενες και φαίνεται να λειτουργεί αρκετά ομαλά το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTas1989 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Βασικα το κινητο τρεχει καλα απο το update μαρτιου,προσωπικα παει πολυ καλα και σε θεμα μπαταριας το φορτιζω μια φορα τη μερα κ χω και για την επομενη αλλα δεν υπαρχουν και τα σφαλματα που ειχε,εχει φτιαξει στο 100 τις 100 θα ελεγα...Το μονο αν θελετε παράπονο μου ειναι οτι πια το μονο που βλεπω σε update του μηνα εχει να κανει με security patch,σαν χρηστης samsung στα κινητα μου καποτε εδινε και βελτιωσεις στη καμερα ή καινουργιες προσθηκες σε διαφορα πραγματα.Τωρα δν αναβαθμιζει αυτες τις συσκευες μονο αν βγει καινουργιο android προς αναβαθμιση,αυτο βλεπω προς μεριας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 2 minutes ago, StathisTas1989 said: Βασικα το κινητο τρεχει καλα απο το update μαρτιου,προσωπικα παει πολυ καλα και σε θεμα μπαταριας το φορτιζω μια φορα τη μερα κ χω και για την επομενη αλλα δεν υπαρχουν και τα σφαλματα που ειχε,εχει φτιαξει στο 100 τις 100 θα ελεγα...Το μονο αν θελετε παράπονο μου ειναι οτι πια το μονο που βλεπω σε update του μηνα εχει να κανει με security patch,σαν χρηστης samsung στα κινητα μου καποτε εδινε και βελτιωσεις στη καμερα ή καινουργιες προσθηκες σε διαφορα πραγματα.Τωρα δν αναβαθμιζει αυτες τις συσκευες μονο αν βγει καινουργιο android προς αναβαθμιση,αυτο βλεπω προς μεριας μου Πότε γινόταν αυτό στη σειρά A; Στη σειρά S αναβαθμίζουν την κάμερα συχνά βλέπω. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTas1989 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 2 ώρες πριν, evris2013 said: Πότε γινόταν αυτό στη σειρά A; Στη σειρά S αναβαθμίζουν την κάμερα συχνά βλέπω. Κ ομως γινονταν και σε αλλα κινητα της σειρας αυτης,αλλα ειχα το Α50 πριν απο αυτο κ μηνα μηνα ή σχεδον μηνα παραμηνα μεχρι να τελειωσει οριστικα το update σε android κ οχι μετα που ειχε μονο security patch ειχε συνεχεια διαφορες βελτιωσεις..επισης σε Α50s,A51,A70,A71 και τα πιο πριν μοντελα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Πότε γινόταν αυτό στη σειρά A; Στη σειρά S αναβαθμίζουν την κάμερα συχνά βλέπω. Στην ενημέρωση Μαΐου στο Α54 έχει και βελτιώσεις στην κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 1 ώρα πριν, katsiletra said: 4 ώρες πριν, evris2013 said: Πότε γινόταν αυτό στη σειρά A; Στη σειρά S αναβαθμίζουν την κάμερα συχνά βλέπω. Στην ενημέρωση Μαΐου στο Α54 έχει και βελτιώσεις στην κάμερα. Να δω σε μένα θα έχει του Μαΐου; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 Πάντως με την ενημέρωση Μαΐου η μπαταρία επανήλθε στα φυσιολογικά της επίπεδα,για να μην πω και καλύτερα.Πριν με το ζόρι μου έβγαζε μέρα με σκάρτα 4 ώρες sot. Sent from my SM-A528B using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 Η εφαρμογή πλήρους οθόνης και η εγκοπή κάμερας στις ρυθμίσεις λειτουργεί σε σας; Σε μένα δεν κάνουν τίποτα. Μένουν παγωμένα! ☹️ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts