Nikos_96 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 30 minutes ago, Aggelos_Kypraios said: Μπορεί να μην είναι bug και να ξεφορτώνεται η samsung τις λειτουργίες επιλογης 2g η 3g μόνο από εταιρίες που λενε οτι κατάργησαν το 3g. Η nova νομίζω δεν το έχει καταργήσει τελείως απο το δίκτυο της και θα γίνει αυτο εντος του επόμενου μήνα αν θυμάμαι σωστά. Μακαρι να είναι bug πάντως! Μάλλον bug είναι γιατί σας λέω..το απλό Α52 (4G) που τελευταία έχει πάρει πρώτο το ΟΝΕ UI 5.1 και τα security patch και συγκεκριμένα με το τελευταίο του Απριλίου, υπάρχει κανονικά ο διακόπτης του VoLTE και του WoWiFi όπως ήταν ακριβώς και πρίν...Άν ήταν κάποιο πλάνο αλλαγής δεν θα το έκαναν και σε αυτό το μοντέλο; 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 (edited) Σε όλα τα A52s με Cosmote λείπουν αυτοί οι διακόπτες ή μεμονωμένα είναι; Edited April 21, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 2 ώρες πριν, Andrgry said: Τουλάχιστον εγώ την 2G την χρησιμοποιώ καθημερινά. Αλλάζω δίκτυο μόνο όταν θέλω να χρησιμοποιήσω δεδομένα. Έτσι δεν καταναλώνει γρήγορα την μπαταρία. Δεν κάνει αυτόματα searching για αυτόματη αλλαγή δικτύου, επομένως καταναλώνει λιγότερη ενέργεια όπως και εκπέμπει πολύ χαμηλότερη ακτινοβολία (όταν βρίσκεται στην επιλογή μόνο 2G). Η μπαταρία καταναλώνεται πιο γρήγορα όταν γίνεται σύνδεση σε 5G. Η εν λόγω συσκευή δεν έχει θέμα με την αυτονομία της, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης του 2G. Επιπλέον με το 2G χάνεται και το VoLTE που είναι εξαιρετικά χρήσιμο. 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 (edited) Οσοι ψαχνετε για 3G δικτυο στη Nova ειναι αναμνηση εδω και καιρο...Rip 3G... Edited April 21, 2023 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Καμία από τις τρεις δεν έχει 3G. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Το πρόβλημα λύθηκε μέσω store. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που μπορείς να διαλέγεις τον τύπο του δικτύου που επιθυμείς. Άρα η δυνατότητα υπάρχει integrated στο σύστημα απλά δεν είναι εμφανή στον χρήστη. Θεωρώ πως είναι bug. Θα δείξει.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Μήπως οφείλεται από τον παροχο;. Στις γυναίκας προς το παρόν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 18 ώρες πριν, billmes1981 said: Απαντηση απο το επισημο service αλλαγη μπαταριας-αλλαγη καλωδιοταινίας και αναβαθμιση λογισμικου Το περιμενω αυριο Αυτα Γιατί αναβάθμιση; Δεν είχε την τελευταία; Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Ξανα περασαν την ιδια βασικα γιατι μου εκανε αυτα τα bugs που ανεφερα ποιο πανω.Βεβαια δεν καταλαβα αν αλλαξαν κατι γιατι μου ειπαν μπαταρια και καλωδιοταινια..δεν φαινεται παραβιασμενο παντως το κινητο και δεν μπορω να καταλαβω αν αλλαξαν κατι 🤔 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Νομίζω πως δε θα άλλαζαν κάτι άλλο. Το παρακολουθείς τώρα να δεις πώς θα πάει. 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amarg Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Μετά την τελευταία αναβάθμιση χθες, πέραν των παραπάνω (επιλογή 3g, VoLTE) δεν μπορούν να γίνουν κλήσεις. Έχω κανονικά data και sms, αλλά όχι κλήσεις (cosmote). Αφού δοκίμασα διάφορα, ακόμη και άλλο dial app, έκανα factory reset, αλλά το λογισμικό παραμένει ίδιο ui 5.1, android 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 3 minutes ago, amarg said: Μετά την τελευταία αναβάθμιση χθες, πέραν των παραπάνω (επιλογή 3g, VoLTE) δεν μπορούν να γίνουν κλήσεις. Έχω κανονικά data και sms, αλλά όχι κλήσεις (cosmote). Αφού δοκίμασα διάφορα, ακόμη και άλλο dial app, έκανα factory reset, αλλά το λογισμικό παραμένει ίδιο ui 5.1, android 13 Με άλλη κάρτα έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amarg Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Όχι, αλλά δοκίμασα τη δική μου sim σε άλλο τηλέφωνο και παίζει. Αναγκαστικά εστησα άλλη συσκευή για να μπορώ να κινηθώ (πληρωμές κτλ) Είναι κάποιο bug αλλά γιατί δεν αλλάζει το λογισμικό στο reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 (edited) 9 minutes ago, amarg said: Όχι, αλλά δοκίμασα τη δική μου sim σε άλλο τηλέφωνο και παίζει. Αναγκαστικά εστησα άλλη συσκευή για να μπορώ να κινηθώ (πληρωμές κτλ) Είναι κάποιο bug αλλά γιατί δεν αλλάζει το λογισμικό στο reset? Δεν αλλάζει το λογισμικό με reset, παρουσιάζει μία ιδιοτροπία στα slot που μπαίνουν οι κάρτες SIM βάλε μία κάρτα άλλη εναλλάξ και στις δύο θέσεις που έχει να δεις αν φτιάξει Edited April 23, 2023 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amarg Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 14 minutes ago, sotosok said: Οκ ευχαριστώ. Μόλις έχω πρόσβαση σε άλλη sim, θα το δοκιμάσω. Είναι παλιότερη η δική μου, οπότε ίσως να υπάρχει ασυμβατότητα με τη νέα αναβάθμιση ασφαλείας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Μόλις έκανα κι εγώ την αναβάθμιση.Όντως η επιλογή των δικτύων είναι μεταξύ όλων με 5g ή χωρίς 5G. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, καθώς 3G δεν υπάρχει, και το 2G είναι εντελώς άχρηστο και λύση ανάγκης για κάποιο σημείο που δεν πιάνει κάτι άλλο για ομιλία. Έτσι κι αλλιώς, οποίος έχει Cosmote, θα το έχει παρατηρήσει ότι με 2G η ποιότητα ήχου στις κλήσεις είναι για τα πανηγύρια.Πληροφοριακά, στο λειτουργικό δεν έχει χαθεί τίποτα, απλά έχει γίνει απόκρυψη συγκεκριμένων ρυθμίσεων. Υπάρχει κανονικά ακόμα περιοχή στην εφαρμογή των ρυθμίσεων που δεν είναι άμεσα προσβάσιμη στο χρήστη, αλλά μπορείς να την ανοίξεις εύκολα χρησιμοποιώντας εφαρμογή που δημιουργεί custom συντομεύσεις, και στην οποία υπάρχει κανονικά διακόπτης για volte, και επιλογή δικτύου μεταξύ 5g/4g/3g (εννοείται πως αφού 3g δεν παίζει γυρίζει σε edge αν το επιλέξεις). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 2 ώρες πριν, Mark_K said: Μόλις έκανα κι εγώ την αναβάθμιση. Όντως η επιλογή των δικτύων είναι μεταξύ όλων με 5g ή χωρίς 5G. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, καθώς 3G δεν υπάρχει, και το 2G είναι εντελώς άχρηστο και λύση ανάγκης για κάποιο σημείο που δεν πιάνει κάτι άλλο για ομιλία. Έτσι κι αλλιώς, οποίος έχει Cosmote, θα το έχει παρατηρήσει ότι με 2G η ποιότητα ήχου στις κλήσεις είναι για τα πανηγύρια. Πληροφοριακά, στο λειτουργικό δεν έχει χαθεί τίποτα, απλά έχει γίνει απόκρυψη συγκεκριμένων ρυθμίσεων. Υπάρχει κανονικά ακόμα περιοχή στην εφαρμογή των ρυθμίσεων που δεν είναι άμεσα προσβάσιμη στο χρήστη, αλλά μπορείς να την ανοίξεις εύκολα χρησιμοποιώντας εφαρμογή που δημιουργεί custom συντομεύσεις, και στην οποία υπάρχει κανονικά διακόπτης για volte, και επιλογή δικτύου μεταξύ 5g/4g/3g (εννοείται πως αφού 3g δεν παίζει γυρίζει σε edge αν το επιλέξεις). Καλησπέρα σε όλους. Mark_K μήπως θα μπορούσες να μας πεις ποια είναι η εφαρμογή αυτή (αν δεν παραβαίνει τους όρους χρήσης του topic); 1 Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Γιατί να παραβαίνει; Δωρεάν εφαρμογή από το playstore είναι.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alextern.shortcuthelperΑν την εγκαταστήσεις, κρατάς παρατεταμένα σε ένα σημείο για να προσθέσεις widget, έχει 2 από το shortcut creator(δεν καταλαβαίνω τη διαφορά, δεν έχω καθίσει να το ψάξω, το πρώτο βάζω συνήθως).Στη λίστα που θα σου βγάλει, αριστερά επιλέγεις application, γράφεις στην αναζήτηση τη λέξη κινητ (χωρίς κατάληξη) και σε αυτά που θα σου βρει θα έχει κάπου μια επιλογή με το εικονίδιο των ρυθμίσεων , όνομα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, και από κάτω γράφει .Settings$MobileNetworkActivity Το επιλέγεις, και στην επόμενη οθόνη πατάς το δεύτερο εικονίδιο από δεξιά πάνω πάνω για να σου προσθέσει το widget. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ Mark_K όντως έκανα sideload την εφαρμογή και έφτιαξα το widget. Το μονο πρόβλημα είναι ότι μπορείς να ρυθμίσεις το volte μόνο για την SIM1. Για την SIM2 εψαξα αλλα δεν βρηκα τροπο να εμφανίσω το παράθυρο διαλόγου αυτο (η SIM1 είναι frog και η SIM2 what's up). Ίσως αν κάνω τράμπα τις SIM στο sim tray να μπορέσω να το κλείσω και στις 2. Πάντως πολύ χρήσιμη η βοήθεια σου! Edited April 23, 2023 by Aggelos_Kypraios Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 1 hour ago, Mark_K said: Γιατί να παραβαίνει; Δωρεάν εφαρμογή από το playstore είναι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alextern.shortcuthelper Αν την εγκαταστήσεις, κρατάς παρατεταμένα σε ένα σημείο για να προσθέσεις widget, έχει 2 από το shortcut creator(δεν καταλαβαίνω τη διαφορά, δεν έχω καθίσει να το ψάξω, το πρώτο βάζω συνήθως). Στη λίστα που θα σου βγάλει, αριστερά επιλέγεις application, γράφεις στην αναζήτηση τη λέξη κινητ (χωρίς κατάληξη) και σε αυτά που θα σου βρει θα έχει κάπου μια επιλογή με το εικονίδιο των ρυθμίσεων , όνομα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, και από κάτω γράφει .Settings$MobileNetworkActivity Το επιλέγεις, και στην επόμενη οθόνη πατάς το δεύτερο εικονίδιο από δεξιά πάνω πάνω για να σου προσθέσει το widget. Εμένα μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το κινητό σας!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 (edited) 19 minutes ago, evris2013 said: Εμένα μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το κινητό σας!!! Ναι γι αυτο την εκανα sideload. Αν το κάνεις αυτό δουλεύει κανονικά, απλα δεν μπορείς να φτιάξεις συντόμευση, μόνο widget 1x1. Το καλο είναι οτι βρηκα τροπο να επιλέξω και την sim 2. Αντι να ψάξεις για το κινητ απο την λίστα εφαρμογών του create shortcut, ψάχνεις για το internet και εφόσον επιλέξεις αυτη την ρύθμιση και φτιάξεις το widget, μόλις μπεις στο μενού, ανάλογα με το ποια sim έχεις επιλέξει για χρήση data απο την κουρτίνα, έχεις πρόσβαση στην αντίστοιχη sim στο παράθυρο που εμφανίζεται μόλις επιλέξεις το widget. Επισυνάπτω και screenshots 🙂 Edited April 23, 2023 by Aggelos_Kypraios 1 Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 6 minutes ago, Aggelos_Kypraios said: Ναι γι αυτο την εκανα sideload. Αν το κάνεις αυτό δουλεύει κανονικά, απλα δεν μπορείς να φτιάξεις συντόμευση, μόνο widget 1x1. Το καλο είναι οτι βρηκα τροπο να επιλέξω και την sim 2. Αντι να ψάξεις για το κινητ απο την λίστα εφαρμογών του create shortcut, ψάχνεις για το internet και εφόσον επιλέξεις αυτη την ρύθμιση και φτιάξεις το widget, μόλις μπεις στο μενού, ανάλογα με το ποια sim έχεις επιλέξει για χρήση data απο την κουρτίνα, έχεις πρόσβαση στην αντίστοιχη sim στο παράθυρο που εμφανίζεται μόλις επιλέξεις το widget. Επισυνάπτω και screenshots 🙂 Εντάξει, μπήκα στο Play Store για να δω τι γράφει. Προς το παρόν μου είναι αχρείαστη. Παίζει και να μη τη χρειαστώ ποτέ. Δεν μου ήρθε η ενημέρωση ακόμα και χρησιμοποιώ μόνο 1 SIM. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 (edited) Συγγνώμη αν κουράζω αλλα βρηκα ακομα λιγότερο πολύπλοκο τρόπο επιλογής sim για ενεργοποίηση/απενεργοποιηση του VoLTE: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.szalkowski.activitylauncher Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή αυτή που ειναι συμβατή με android 13 και μόλις φορτώσει, στην αναζήτηση γραψτε κινητ, και πιεστε τις 3 τέλειες δεξια στο mobilenetworklistactivity, δημιουργία συντόμευσης και εχετε πρόσβαση στα απαιτούμενα μενού! EDIT: Μετά από κάθε επανεκκίνηση ενεργοποιείται ξανά το VoLTE και στις 2 SIM. Edited April 23, 2023 by Aggelos_Kypraios 2 Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, Aggelos_Kypraios said: Συγγνώμη αν κουράζω αλλα βρηκα ακομα λιγότερο πολύπλοκο τρόπο επιλογής sim για ενεργοποίηση/απενεργοποιηση του VoLTE: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.szalkowski.activitylauncher Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή αυτή που ειναι συμβατή με android 13 και μόλις φορτώσει, στην αναζήτηση γραψτε κινητ, και πιεστε τις 3 τέλειες δεξια στο mobilenetworklistactivity, δημιουργία συντόμευσης και εχετε πρόσβαση στα απαιτούμενα μενού! EDIT: Μετά από κάθε επανεκκίνηση ενεργοποιείται ξανά το VoLTE και στις 2 SIM. Εδώ τουλάχιστον γράφει ότι λειτουργεί στη συσκευή σας. Έχει και μικρότερο μέγεθος. Περιγράφει ότι εκκινεί κρυφές δραστηριότητες της συσκευής. Ίσως να μπορεί να κάνει και περισσότερα από το να ενεργοποιεί το VOLTE ή το WiFi calling. Για δες ποιά άλλα κρυφά μενού μπορεί να ενεργοποιήσει και πες μας. Edit: Την κατέβασα και μου έβγαλε προειδοποίηση ότι μπορεί να μη λειτουργούν σωστά οι εφαρμογές κλπ. Στην ουσία το ενεργοποιείς υπ ευθύνη σου. Το ακύρωσα. Edited April 23, 2023 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Καινούρια έκδοση χωρίς bug δεν γίνεται. Έχει να κάνει με το ON/OFF του Bluetooth. Αν βάλω το κινητό σε λειτουργία πτήσης με ενεργό το Bluetooth, όταν κλείσω τη λειτουργία πτήσης, το Bluetooth αργεί πολύ να ανοίξει. Επίσης δοκιμάζοντας να κλείσω και να ανοίξω ξανά το Bluetooth είτε αργεί πολύ να ενεργοποιηθεί ή ακόμα και restart στη συσκευή μου έχει κάνει. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts