Mark_K Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Δες στις πληροφορίες της εφαρμογής, στην ενότητα μπαταρία, μήπως είναι στο περιορισμένο. Αν ναι, βάλε το στο βελτιστοποιημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 38 minutes ago, Mark_K said: Δες στις πληροφορίες της εφαρμογής, στην ενότητα μπαταρία, μήπως είναι στο περιορισμένο. Αν ναι, βάλε το στο βελτιστοποιημένη. το εχω στο χωρις περιορισμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Είναι περίεργο όντως. Το μόνο που σκέφτομαι μετά είναι μήπως είναι θέμα δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 καλησπέρα έχω προσέξει κι εγώ flickering, και διαβάζοντας τα τελευταία ποστ εδώ για το θέμα, όντως μου συνέβαινε σε συγκεκριμένα σημεία, που περνούσα με το αυτοκίνητο και είχα ανοικτούς χάρτες. Οπότε ερωτήσεις: Στο σέρβις απλά λέω ότι κάνει αυτό το πράγμα, και είμαστε οκ; Στη συσκευή θα χρειαστεί να κάνω κάποιο backup? Πως παραδίδω; Θα μου πουν κι αυτοί, αλλά ας είμαστε σίγουροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 5 ώρες πριν, Mark_K said: Είναι περίεργο όντως. Το μόνο που σκέφτομαι μετά είναι μήπως είναι θέμα δικτύου. της εθνικης ερχονται κανονικα και στην προηγουμενη συσκευη το ιδιο θεμα ειχα αρα ειναι θεμα εφαρμογης πρεπει να ειναι ξυπνιο το τηλ για να ερθει !! 😮 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Στο χρήση δεδομένων κινητής συσκευής (ακριβώς πάνω από το μπαταρία στις ρυθμίσεις εφαρμογής), είναι ενεργοποιημένο το "να επιτρέπεται η χρήση δεδομένων παρασκηνίου"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 καλησπέρα έχω προσέξει κι εγώ flickering, και διαβάζοντας τα τελευταία ποστ εδώ για το θέμα, όντως μου συνέβαινε σε συγκεκριμένα σημεία, που περνούσα με το αυτοκίνητο και είχα ανοικτούς χάρτες. Οπότε ερωτήσεις: Στο σέρβις απλά λέω ότι κάνει αυτό το πράγμα, και είμαστε οκ; Στη συσκευή θα χρειαστεί να κάνω κάποιο backup? Πως παραδίδω; Θα μου πουν κι αυτοί, αλλά ας είμαστε σίγουροιΠάρε back up και διαγραφή δεδομένων, την συσκευή συνήθως την ζητάνε ξεκλειδωτη για τούς ελέγχους μετά την επισκευή.Εμένα μου άλλαξαν οθόνη, μητρική , καλωδιοταινία και μπαταρία Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 53 minutes ago, ran_tan_plan said: Πάρε back up και διαγραφή δεδομένων, την συσκευή συνήθως την ζητάνε ξεκλειδωτη για τούς ελέγχους μετά την επισκευή. Εμένα μου άλλαξαν οθόνη, μητρική , καλωδιοταινία και μπαταρία Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιά μητρική; 1 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 5 minutes ago, evris2013 said: Ποιά μητρική; Ρε συ γιατί δεν διαβάζεις τίποτα; γιατί τρολάρεις όλη μέρα και γίνεσαι το λιγότερο κουραστικός και γεμίζεις το θέμα με χαζές ερώτησης; άνοιξε το Νετ διάβασε από τι αποτελείται ένα τηλέφωνο αν είναι δυνατόν να έρχονται ειδοποιήσεις από τις άσχετες ερωτήσεις που κάνεις, ποια μητρική; είναι ερώτηση αυτή; πέντε χρόνων είσαι; έλεος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 (edited) 45 minutes ago, sotosok said: Ρε συ γιατί δεν διαβάζεις τίποτα; γιατί τρολάρεις όλη μέρα και γίνεσαι το λιγότερο κουραστικός και γεμίζεις το θέμα με χαζές ερώτησης; άνοιξε το Νετ διάβασε από τι αποτελείται ένα τηλέφωνο αν είναι δυνατόν να έρχονται ειδοποιήσεις από τις άσχετες ερωτήσεις που κάνεις, ποια μητρική; είναι ερώτηση αυτή; πέντε χρόνων είσαι; έλεος Δεν ήξερα ότι θα πρέπει να είμαστε τελειόφοιτοι για να ρωτάμε εδώ μέσα! Αν δεν θες να απαντήσεις μην απαντάς. Κι αυτά που γράφεις κάθε φορά για μένα είναι κουραστικά. Έλεος, ασχολήσου με κάποιον άλλον επιτέλους. Κάθεστε από πάνω συνεχώς 2 3 άτομα και βάζετε γελάκια κάθε φορά και να μου την λέτε συνεχώς!!! Edited March 27, 2023 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kastrato11 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Καλησπέρα, Είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής και το Α52s είναι αυτό που μάλλον θα αγοράσω. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά του τώρα, μιας και είναι συσκευή του 21. Να το πάρω ή να κοιτάξω τις εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Nokia 5120 - Nokia 6600 - Nokia 6120 - Nokia 5000 - Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 36 minutes ago, evris2013 said: Δεν ήξερα ότι θα πρέπει να είμαστε τελειόφοιτοι για να ρωτάμε εδώ μέσα! Αν δεν θες να απαντήσεις μην απαντάς. Κι αυτά που γράφεις κάθε φορά για μένα είναι κουραστικά. Έλεος, ασχολήσου με κάποιον άλλον επιτέλους. Κάθεστε από πάνω συνεχώς 2 3 άτομα και βάζετε γελάκια κάθε φορά και να μου την λέτε συνεχώς!!! Κουράσες ρε φίλε πως να στο πω ρωτάς πράγματα και δεν κάνεις το παραμικρό για να μάθεις το οτιδήποτε μια απλή αναζήτηση έλεος λυπήσου μας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 16 minutes ago, sotosok said: Κουράσες ρε φίλε πως να στο πω ρωτάς πράγματα και δεν κάνεις το παραμικρό για να μάθεις το οτιδήποτε μια απλή αναζήτηση έλεος λυπήσου μας Τι να ανοίξω βιβλία για να δω τι εννοείτε με τη μητρική; Αν ήταν να τα μαθαίνω από αλλού όλα δεν χρειαζόταν να ρωτάω εδώ. 1 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 5 ώρες πριν, Mark_K said: Στο χρήση δεδομένων κινητής συσκευής (ακριβώς πάνω από το μπαταρία στις ρυθμίσεις εφαρμογής), είναι ενεργοποιημένο το "να επιτρέπεται η χρήση δεδομένων παρασκηνίου"; Ειναι ανοιχτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Τι να ανοίξω βιβλία για να δω τι εννοείτε με τη μητρική; Αν ήταν να τα μαθαίνω από αλλού όλα δεν χρειαζόταν να ρωτάω εδώ. Νταξει τώρα, τα θέλει ο ...... Με αυτά που γράφειςΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Λυση για τη χαμηλη δονηση στο messenger https://www.androidpolice.com/how-to-create-custom-notification-vibration-patterns/ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 4 ώρες πριν, Kastrato11 said: Καλησπέρα, Είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής και το Α52s είναι αυτό που μάλλον θα αγοράσω. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά του τώρα, μιας και είναι συσκευή του 21. Να το πάρω ή να κοιτάξω τις εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ πολύ. Γεια σου φίλε το Α52s θα παίξει γερά και το 23 από ότι φαίνεται..ίσως όμως πρέπει να κοιτάξεις και εναλλακτικές ( πχ Α54 η S21 Fe)γιατί είναι και 1χρονο και 8 μήνες το κινητό... αλλά και αν αποφασίσεις να το αγοράσεις δεν θα εχεις κάνει λαθος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 1 ώρα πριν, taliban said: Νταξει τώρα, τα θέλει ο ...... Με αυτά που γράφεις Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ ή κάποιοι άλλοι; Μια ερώτηση έκανα και το κάνατε κυπριακό. Αν σας πειράζουν οι ερωτήσεις μου απλά μην απαντάτε! Τόσο δύσκολο είναι; 4 ώρες πριν, Kastrato11 said: Καλησπέρα, Είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής και το Α52s είναι αυτό που μάλλον θα αγοράσω. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά του τώρα, μιας και είναι συσκευή του 21. Να το πάρω ή να κοιτάξω τις εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ πολύ. Θα έχει μια μεγάλη ενημέρωση ακόμα τουλάχιστον (Android 14). 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 16 ώρες πριν, ran_tan_plan said: Πάρε back up και διαγραφή δεδομένων, την συσκευή συνήθως την ζητάνε ξεκλειδωτη για τούς ελέγχους μετά την επισκευή. Εμένα μου άλλαξαν οθόνη, μητρική , καλωδιοταινία και μπαταρία Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 10 ώρες πριν, evris2013 said: Εγώ ή κάποιοι άλλοι; Μια ερώτηση έκανα και το κάνατε κυπριακό. Αν σας πειράζουν οι ερωτήσεις μου απλά μην απαντάτε! Τόσο δύσκολο είναι; Oι ερωτήσεις πάνω στο θέμα της συσκευής φυσικά και δεν πειραζουν, αυτό που πειράζει όμως είναι οι γενικές ερωτήσεις, επιπέδου τεχνολογικού ΄΄νηπιαγωγείου΄΄ . Αν θεωρείς λοιπόν εσύ ότι η ερώτηση σου ΄΄ποια μητρική ΄΄ δεν είναι άσχετη εντελώς, πάω και εγώ πάσο σηκώνοντας τα χέρια ψηλά 🙂 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Oι ερωτήσεις πάνω στο θέμα της συσκευής φυσικά και δεν πειραζουν, αυτό που πειράζει όμως είναι οι γενικές ερωτήσεις, επιπέδου τεχνολογικού ΄΄νηπιαγωγείου΄΄ . Αν θεωρείς λοιπόν εσύ ότι η ερώτηση σου ΄΄ποια μητρική ΄΄ δεν είναι άσχετη εντελώς, πάω και εγώ πάσο σηκώνοντας τα χέρια ψηλά Ερώτηση ποια μητρική την θεωρώ τρολαρισμα, για το κινητό του θέματος μιλάμε ποια μητρική θα εννοούσαμε του λάπτοπ; Ανούσιες ερωτήσεις πραγματικά. 2 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Εντάξει βρε παιδιά μην τον πιάνουμε από τα μούτρα το παλικάρι, θα μπορούσατε να μην του απαντήσετε. Πάμε παρακάτω όλα καλά συνεχίζουμε μην χαλάμε το νήμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Εχει δοκιμασει κανεις να βγαλει τα Bloatware ? https://technastic.com/remove-samsung-bloatware-safe-to-remove-apps/ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 (edited) Καλησπερα παιδια.Μολις μου εσκασε η αναβαθμιση σε 5.1 δεν ξερω αν ηρθε και σε σας..καντε ενα check Και ειναι 1433,54 MB Edited March 28, 2023 by billmes1981 6 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 4 minutes ago, billmes1981 said: Καλησπερα παιδια.Μολις μου εσκασε η αναβαθμιση σε 5.1 δεν ξερω αν ηρθε και σε σας..καντε ενα check Και ειναι 1433,54 MB τώρα που κοίταξα και γω ναι ήρθε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts