Jump to content

Kastrato11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kastrato11

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 30

Kastrato11's Achievements

  1. Χαίρετε. θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής. Ίσως είναι θέμα android γενικά αλλά οκ. Στην εφαρμογή του outlook, δεν μου έρχονται τα notifications για email που λαμβάνω σε φάκελο που έχω δημιουργήσει, δηλαδή όχι στο βασικό μου inbox. Όλα τα notifications στις ρυθμίσεις τα έχω στο on. Το ίδιο συμβαίνει και στην εφαρμογή ενοποίησης που έχω, το blue mail. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλησπέρα, Είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής και το Α52s είναι αυτό που μάλλον θα αγοράσω. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά του τώρα, μιας και είναι συσκευή του 21. Να το πάρω ή να κοιτάξω τις εναλλακτικές σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλησπέρα σε όλους Ήρθε η ώρα που θα αποχωριστώ το πιστό μου Honor 8 κυρίως επειδή πολλές εφαρμογές δεν τρέχουν στο android που έχει. Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας για επιλογή νέας συσκευής στα 300-320 max. Αγορά από Ελλάδα, skroutz, best price, καινούργια συσκευή. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, δεν με πειράζει αν δεν έχει amoled, δεν με πειράζει να μην έχει σούπερ κάμερα. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει, να μπορεί να τρέχει πολλές εφαρμογές γρήγορα και απροβλημάτιστα και να έχει υποστήριξη. Παράγοντες αγοράς 1)Επεξεργαστής 2)Μακροχρόνια υποστήριξη με updates γιατί δεν αλλάζω συχνά συσκευή. 3)5g, NFC 4)Έως μεσαίο συνολικό μέγεθος συσκευής, πάντως όχι πολύ μεγάλο. 5)Όσο το δυνατόν πιο "καθαρό" android 6)3,5 jack επιθυμητό, όχι απαραίτητο 7)Sd απαραίτητα Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια!
  4. Kastrato11

    Honor 8

    Γεια σε όσους ακόμα βλέπουν τα μηνύματα εδώ! Παιδιά, δεν λαμβάνω push notifications από την εφαρμογή της τράπεζας. Βλέπω ότι είναι σύνηθες πρόβλημα στα Huawei και στα Honor όμως η λύση που βρήκα ψάχνοντας λέει να πας σε ρυθμίσεις -->μπαταρία -->app launch το οποίο δεν υπάρχει στις επιλογές. Είναι θέμα της Google; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  5. Kastrato11

    Honor 8

    Είμαστε τουλάχιστον δύο λοιπόν με το ίδιο θέμα. Αααν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει με αυτό, τον ευχαριστούμε εκ των προτέρων.:)
  6. Kastrato11

    Honor 8

    Παιδιά γεια χαρά σε όλους. Έχω διαθέσιμη ενημέρωση την 416. Ακόμα τρέχω nougat για κάποιο λόγο (μη ενημέρωση). Προτείνετε να την κάνω; Και πώς, ΟΤΑ ή μέσω suite; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  7. Kastrato11

    Honor 8

    Καλημέρα. Τις τελευταίες μέρες, όταν ξεκλειδώνω την οθόνη εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα όταν έχω ανοιχτά τα δεδομένα. Δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις. Γνωρίζει κανείς κάτι;
  8. Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω κλιματιστικό 12.000. Τα μηχανήματα στα οποία έχω καταλήξει είναι τα https://www.skroutz.gr/s/6339405/Toyotomi-Izuru-Eco-TRN-TRG-535ZR.html https://www.skroutz.gr/s/14495778/Toyotomi-Izuru-TRN-TRG-835ZR.html https://www.skroutz.gr/s/14825069/Inventor-Omnia-Eco-O3MVI32-12WiFiR-O3MVO32-12.html Επομένως παίζω στα 450-480. Με ενδιαφέρει ο ιονιστής και τα φίλτρα για αυτό δεν πήγα σε κάποιες άλλες εταιρείες, αλλά και η οικονομία στην κατανάλωση φυσικά. wi fi αδιάφορο, θόρυβος σχετικά αδιάφορο. Μεταξύ των τριών ποιο λέτε; Αξίζει να δω κάποιο άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...