taliban Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 37 minutes ago, adi32 said: Πότε θα πάρουμε OneUI 5.1? σύντομα, αν σκεφτείς το απλό την έχει πάρει ήδη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 4 ώρες πριν, adi32 said: Πότε θα πάρουμε OneUI 5.1? Αν έχεις rom της Cosmote αργεί λίγο παραπάνω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 On 17/3/2023 at 9:39 ΠΜ, adi32 said: Πηρα το Α52s και θελω να το φερω στα μετρα μου. Να κανω disable καποιες εφαρμογες της Samsung? Οταν κανω διπλο ταπ με τον nova θελω να κλεινει αμεσα η οθονη οπως με τον μαμα launcher και οχι να πηγαινει στη lock screen και μετα παλι να θελει διπλο ταπ. Γινεται ? https://forum.xda-developers.com/t/double-tap-to-sleep-issue-december-patch.4530907/ Για όσους έχουν τον nova και έχουν πρόβλημα με διπλό ταπ στο κλείδωμα οθόνης εδώ είναι η λύση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simi.screenlock Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 (edited) Επιτέλους φιλοτιμήθηκα και έγραψα τον οδηγό και στο νέο γκρουπ. Μπαίνετε εδώ https://t.me/hellasmobiles Για να μην σας πετάξει το μποτ, πατάτε στο κουμπάκι "Πατα εδώ" που βγαζει στο μήνυμα που σας ταγκάρει με το που μπειτε. Και μετά βρείτε τον οδηγό εδώ https://t.me/hellasmobiles/135376 Αν έχει λάθη ο οδηγός, σχολιάστε μου να το δω. Edited March 19, 2023 by Antretng 5 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 (edited) Καμιά θήκη μαλακή (για τις πτώσεις) και να καλύπτει καλά τις κάμερες? Έχω τη nilkin αλλά είναι σκληρή και τις κάμερες τις πιάνεις κατά λάθος με τα δάχτυλα Κάτι τέτοιο? https://www.skroutz.gr/s/29384277/iNOS-Soft-TPU-Back-Cover-Σιλικόνης-Μαύρο-Galaxy-A52.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Edited March 19, 2023 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 Καμιά θήκη μαλακή (για τις πτώσεις) και να καλύπτει καλά τις κάμερες? Έχω τη nilkin αλλά είναι σκληρή και τις κάμερες τις πιάνεις κατά λάθος με τα δάχτυλα Κάτι τέτοιο? https://www.skroutz.gr/s/29384277/iNOS-Soft-TPU-Back-Cover-Σιλικόνης-Μαύρο-Galaxy-A52.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_shareΤην έχω από την πρώτη στιγμή που πήρα το κινητό σε μπλε σκούρο, μια χαρά και τέλεια εφαρμογήΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 (edited) On 18/3/2023 at 8:30 ΜΜ, Antretng said: Δεν θα ειναι νεα. Απλα το λινκ θα αντικαταστουσα γιατι εφυγα απο το παλιο γκρουπ και δεν υπαρχει πια. Ειναι καποιος που δεν εχει τα αρχεια; Δεν εχω φιλοτιμηθει ακομα να γραψω εκ νεου τον οδηγο. Αντρέα σε ευχαριστούμε πολύ. Έβαλα τo second alternative,αλλά την r15 και το xml σου. Αψογα όλα! Για τα λάθη που λες, είδα ότι έχεις γράψει στο changelog του οδηγού "19/3/24" . Αν είναι κάποιο easter egg ή inside joke, σορυ 😆 Απορία: Υπάρχει κάποιο λινκ ή γενικά ποστ, που να εξηγεί τα options Leica, LDR, pro ,RES, στο πλάι του viewfinder? Edited March 19, 2023 by djtron 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 8 ώρες πριν, Antretng said: Επιτέλους φιλοτιμήθηκα και έγραψα τον οδηγό και στο νέο γκρουπ. Μπαίνετε εδώ https://t.me/hellasmobiles Για να μην σας πετάξει το μποτ, πατάτε στο κουμπάκι "Πατα εδώ" που βγαζει στο μήνυμα που σας ταγκάρει με το που μπειτε. Και μετά βρείτε τον οδηγό εδώ https://t.me/hellasmobiles/135376 Αν έχει λάθη ο οδηγός, σχολιάστε μου να το δω. Πουθενά δεν εμφανίζεται "Πάτα εδώ" και φυσικά δεν προχωράει τίποτε! Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 35 minutes ago, nikomas50 said: Πουθενά δεν εμφανίζεται "Πάτα εδώ" και φυσικά δεν προχωράει τίποτε! Εγκατέστησε το telegram 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 2 ώρες πριν, djtron said: Αντρέα σε ευχαριστούμε πολύ. Έβαλα τo second alternative,αλλά την r15 και το xml σου. Αψογα όλα! Για τα λάθη που λες, είδα ότι έχεις γράψει στο changelog του οδηγού "19/3/24" . Αν είναι κάποιο easter egg ή inside joke, σορυ 😆 Απορία: Υπάρχει κάποιο λινκ ή γενικά ποστ, που να εξηγεί τα options Leica, LDR, pro ,RES, στο πλάι του viewfinder? Ναι τυπογραφικό ήταν 🤣 Res είναι αν έχεις βάλει ρύθμιση για υψηλότερη ανάλυση (δεν αξίζει απλά κάνει interpolation). Ldr είναι low dynamic range για αν θες σκοτεινές σκιές. Pro βγάζει επιλογές shutter speed και iso αν θυμάμαι καλά. Leica αυξάνει φωτεινότητα και βάζει και λίγο βινιετα (σκοτεινιάζει τις γωνίες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 Αν πάνε κανονικά, σήμερα θα πρέπει να μας έρθει η ενημέρωση Μαρτίου μαζί με το UI 5.1. Στις 20 Φεβρουαρίου ήρθε η προηγούμενη το μεσημέρι. 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. March 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα έρθει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. March 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση αυτό το μήνα. Αρχές του μήνα δόθηκε η 5.1 στη Ν. Κορέα. Έμεινε εκεί. Την Παρασκευή δόθηκε η 5 με patch Μαρτίου σε κάποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 Πως κλεινουμε τις ενημερωσεις? Το κινητο αγου ελυσα και το προβλημα του διπλου ταπ στο νοβα μου αρεσει οπως ειναι και παει σφαιρα και δε θελω να την πατησω. Αν κανεις ενημερωση γυρναει μετα πισω? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 3 minutes ago, adi32 said: Πως κλεινουμε τις ενημερωσεις? Το κινητο αγου ελυσα και το προβλημα του διπλου ταπ στο νοβα μου αρεσει οπως ειναι και παει σφαιρα και δε θελω να την πατησω. Αν κανεις ενημερωση γυρναει μετα πισω? Από τις ρυθμίσεις... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 On 19/3/2023 at 4:49 ΜΜ, taliban said: Την έχω από την πρώτη στιγμή που πήρα το κινητό σε μπλε σκούρο, μια χαρά και τέλεια εφαρμογή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το παρηγγειλα Απο tempered που να μην κανει δαχτυλιες να μη καθρεπτιζει και να δουλευει καλα το fingerprint? 1 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 28 minutes ago, adi32 said: το παρηγγειλα Απο tempered που να μην κανει δαχτυλιες να μη καθρεπτιζει και να δουλευει καλα το fingerprint? https://www.skroutz.gr/s/28104490/Spigen-ALM-Glass-FC-Tempered-Glass-Galaxy-A52-A52s.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Κορυφαίο. Δεν δυσκολεύει το δακτυλικό αποτύπωμα, δεν μαζεύει δακτυλιές ή σκόνη και έχει στη συσκευασία ένα πλαίσιο που σε βοηθάει να το τοποθετήσεις μόνος σου πανεύκολα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 39 minutes ago, green dragon said: https://www.skroutz.gr/s/28104490/Spigen-ALM-Glass-FC-Tempered-Glass-Galaxy-A52-A52s.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Κορυφαίο. Δεν δυσκολεύει το δακτυλικό αποτύπωμα, δεν μαζεύει δακτυλιές ή σκόνη και έχει στη συσκευασία ένα πλαίσιο που σε βοηθάει να το τοποθετήσεις μόνος σου πανεύκολα. Αυτό το πλαίσιο που απεικονίζει στη φωτογραφία τι είναι; Υπάρχει στη συσκευασία μέσα ή για αναπαράσταση το έβαλαν; 3 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 (edited) 18 minutes ago, evris2013 said: Αυτό το πλαίσιο που απεικονίζει στη φωτογραφία τι είναι; Υπάρχει στη συσκευασία μέσα ή για αναπαράσταση το έβαλαν; Οδηγός τοποθέτησης είναι και ναι υπάρχει μέσα. Σε βοηθάει να βάλεις σωστά το τζαμακι. Edited March 21, 2023 by Antretng 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 15 minutes ago, evris2013 said: Αυτό το πλαίσιο που απεικονίζει στη φωτογραφία τι είναι; Υπάρχει στη συσκευασία μέσα ή για αναπαράσταση το έβαλαν; Όχι βρε. Υπάρχει κανονικά. Το τοποθετείς στο κινητό και στον χώρο που αφήνει στην οθόνη ταιριάζει επακριβώς το τζαμάκι. Χωρίς να κινδυνεύει να μπει στραβά η να αφήσει φουσκάλες. Είναι ταμάμ για εύκολη τοποθέτηση ακόμη και για εμένα που είμαι ατζαμής και δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 (edited) 6 minutes ago, green dragon said: Όχι βρε. Υπάρχει κανονικά. Το τοποθετείς στο κινητό και στον χώρο που αφήνει στην οθόνη ταιριάζει επακριβώς το τζαμάκι. Χωρίς να κινδυνεύει να μπει στραβά η να αφήσει φουσκάλες. Είναι ταμάμ για εύκολη τοποθέτηση ακόμη και για εμένα που είμαι ατζαμής και δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου. Ωραία, γιατί πρώτη φορά βλέπω τζαμάκι με πλαίσιο γι αυτό ρώτησα. Είναι και κάποιοι που γελάνε αντί να απαντήσουν σε κάθε ανάρτηση μου και περιμένουν σαν τα κοράκια από πάνω να δούνε τι θα γράψω... Έλεος!!! Edited March 21, 2023 by evris2013 1 1 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 12 minutes ago, evris2013 said: Ωραία, γιατί πρώτη φορά βλέπω τζαμάκι με πλαίσιο γι αυτό ρώτησα. Είναι και κάποιοι που γελάνε αντί να απαντήσουν σε κάθε ανάρτηση μου και περιμένουν σαν τα κοράκια από πάνω να δούνε τι θα γράψω... Έλεος!!! Εντάξει, μην αγχώνεσαι και μην παρεξηγείσαι. Και εγώ έβαλα φατσούλα, αλλά σου απάντησα κιόλας. Το τζαμάκι είναι τέλειο και πανεύκολο στη τοποθέτηση. Με γειά!👍 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 3 minutes ago, green dragon said: Εντάξει, μην αγχώνεσαι και μην παρεξηγείσαι. Και εγώ έβαλα φατσούλα, αλλά σου απάντησα κιόλας. Το τζαμάκι είναι τέλειο και πανεύκολο στη τοποθέτηση. Με γειά!👍 Δεν το είπα για σένα. Αυτοί ξέρουν ποιοί είναι! Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 (edited) @green dragon Όπως σε είπα και πιο πάνω, δεν έχασαν την ευκαιρία τους! Edited March 22, 2023 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTas1989 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 Καλημερα σε ολο το team! Χθες παρελαβα το κινητο απο service λογο του προβληματος με την οθονη στη συζητηση που ειχαμε εδω στο forum για το τρεμοπεγμα..Εγινε αντικατασταση οθονης,μπαταριας κ κονεκτορα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts