evris2013 Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 1 ώρα πριν, _rasputin_ said: ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση , Knox suite για ένα χρόνο, 4 χρονιά αναβαθμίσεις ασφαλείας. Αυτά διάβασα σε ξένα φόρουμ. Ο Κώτσος το είχε ίδια τιμή με το απλό και το παραγγελία χωρίς δεύτερη σκέψη Τελικά μετά από 2 ώρες τους αποδείξαμε από έχουν κάνει λάθος και μας είπαν ότι δεν μπορούν να μας φέρουν το Enterprise πήραμε τα χρήματα πίσω . Από σήμερα μαύρο στον Κώτσο από μένα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλού δεν το είχε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_rasputin_ Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Δεν χρειαζεσαι να αγχωνεσαι πλεον θα ερθουν αμεσα διαφορες συσκευες μεσαιας κατηγοριας οχι της sammy με τον 8+ gen 1 οποτε...Σοφέ γέροντα μπορείς να αναφέρεις κάποια επιλογή που αναμένεται σύντομα , ένα όνομα, κάτι είμαι έτοιμος να πάρω ξανά Α52s ?Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλού δεν το είχε;Ούτε αυτοί το είχαν στο κατάστημα, από αλλού το φέρανε. Εγώ ζήτησα να μου φέρουν αυτό που είχα παραγγείλει και όχι να μου πασάρουν το απλό. Στο τέλος μου είπαν ότι θα μου κόψουν πιστωτικό γιατί δεν το φέρνει άλλο η Samsung , τότε άλλαξα τόνο και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Για Α54 τι λετε? Εχω ενα θετικό προαίσθημα οτι θα είναι καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Για Α54 τι λετε? Εχω ενα θετικό προαίσθημα οτι θα είναι καλόνομίζω θα έχει mediatek επεξεργαστή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Just now, ilka71 said: 1 minute ago, christos_087 said: Για Α54 τι λετε? Εχω ενα θετικό προαίσθημα οτι θα είναι καλό νομίζω θα έχει mediatek επεξεργαστή..... θα εχει τον Exynos 1380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Στη σαμμυ υπαρχουν 2 καλες συσκευες η καθε μια στην κατηγορια της . A52s S23 ultra Εαν δεν παρετε ενα απο τα δυο πηγαινετε σε αλλες εταιριες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 νομίζω θα έχει mediatek επεξεργαστή..... Μακάρι να είχε mtk, κάποιοι είναι πολύ καλύτεροι από τους exynos. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, christos_087 said: Για Α54 τι λετε? Εχω ενα θετικό προαίσθημα οτι θα είναι καλό https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a54_galaxy_a34_specs_leak_alongside_more_colorful_renders-news-57750.php https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a54_5g_teaser_design-news-57848.php Edited March 11, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1987 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Γεια χαρά στομάδα! Μετά από μια πτώση ούτε μισού μέτρου έπσασε η οθόινη Δεν θα σχολιάσω το πόσο έυκολαα έγινε αλλά θα ρωτήσω τα εξής: Δεν μπορώ να βρώ την απόδειξη αγοράς, θα το δεχτούν στο σέρβις; Γνωρίζουμε το κόστος; Γιατί ενώ συνδέεται στον υπολογιστή δεν μπορώ να βρώ κανένα αρχείο (σύνδεση με καλώδιο) και μου λέει ότι οι φάκελοι είναι κενοοί; Το σερβις που βρίσκω στην καλλιθέσα υπάρχει;κάποιο άλλο ακόμα και μη επίσημο στα νότα που θα επισκευάσει την συσκευή άμεσα γνωρίζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 7 ώρες πριν, geovrettos1987 said: Γεια χαρά στομάδα! Μετά από μια πτώση ούτε μισού μέτρου έπσασε η οθόινη Δεν θα σχολιάσω το πόσο έυκολαα έγινε αλλά θα ρωτήσω τα εξής: Δεν μπορώ να βρώ την απόδειξη αγοράς, θα το δεχτούν στο σέρβις; Γνωρίζουμε το κόστος; Γιατί ενώ συνδέεται στον υπολογιστή δεν μπορώ να βρώ κανένα αρχείο (σύνδεση με καλώδιο) και μου λέει ότι οι φάκελοι είναι κενοοί; Το σερβις που βρίσκω στην καλλιθέσα υπάρχει;κάποιο άλλο ακόμα και μη επίσημο στα νότα που θα επισκευάσει την συσκευή άμεσα γνωρίζουμε; Καλημέρα. Πριν ένα χρόνο έπαθα το ίδιο. Το έστειλα στη SMARTEC στο Χαϊδάρι και μαζί με οθόνη μου άλλαξαν και μπαταρία με κόστος 115 ευρώ αν θυμάμαι καλα. Δε μου ζήτησαν απόδειξη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 8 ώρες πριν, geovrettos1987 said: Γεια χαρά στομάδα! Μετά από μια πτώση ούτε μισού μέτρου έπσασε η οθόινη Δεν θα σχολιάσω το πόσο έυκολαα έγινε αλλά θα ρωτήσω τα εξής: Δεν μπορώ να βρώ την απόδειξη αγοράς, θα το δεχτούν στο σέρβις; Γνωρίζουμε το κόστος; Γιατί ενώ συνδέεται στον υπολογιστή δεν μπορώ να βρώ κανένα αρχείο (σύνδεση με καλώδιο) και μου λέει ότι οι φάκελοι είναι κενοοί; Το σερβις που βρίσκω στην καλλιθέσα υπάρχει;κάποιο άλλο ακόμα και μη επίσημο στα νότα που θα επισκευάσει την συσκευή άμεσα γνωρίζουμε; Τι να την κάνεις την απόδειξη αφού μέσο imei θα δούνε την προέλευση του κινητού κ θα σε χρεώσουν το επιτρεπόμενο κόστος στην ζημιά που προκάλεσες. 🙄 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, challenge143 said: Τι να την κάνεις την απόδειξη αφού μέσο imei θα δούνε την προέλευση του κινητού κ θα σε χρεώσουν το επιτρεπόμενο κόστος στην ζημιά που προκάλεσες. 🙄 Η απόδειξη χρησιμεύει όταν πρόκειται για βλάβη που καλύπτεται από την εγγύηση. Το σπάσιμο της οθόνης δεν καλύπτεται έτσι ή αλλιώς, οπότε θα σε χρεώσουν με βάση τον τιμοκατάλογο τους. Θα μπορούσες να το πας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα service. Εκεί θα είχες πιθανόν χαμηλότερη χρέωση, αλλά δεν θα είσαι σίγουρος για την οθόνη που θα χρησιμοποιήσουν. Γενικότερα τώρα για την απόδειξη, μπορείς να ζητήσεις αντίγραφο από το κατάστημα αγοράς. Αυτά και καλή τύχη. ΥΓ. Είχες τζαμάκι προστασίας; Edited March 12, 2023 by green dragon 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 https://el.gizchina.it/2023/03/samsung-galaxy-a52-a52s-one-ui-5-1/ 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 ηχογραφηση κλησης? call history πανω απο 500 εγγραφες? Εχουν κλειδωθει απο google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 24 minutes ago, lambros69 said: ηχογραφηση κλησης? call history πανω απο 500 εγγραφες? Εχουν κλειδωθει απο google? Εγώ αυτή χρησιμοποιώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder Για τα άλλα δεν ξέρω αν υπάρχει ιστορικό για πάνω 500 εγγραφές. Αυτές που έχει μου είναι υπεραρκετές. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1987 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, green dragon said: Η απόδειξη χρησιμεύει όταν πρόκειται για βλάβη που καλύπτεται από την εγγύηση. Το σπάσιμο της οθόνης δεν καλύπτεται έτσι ή αλλιώς, οπότε θα σε χρεώσουν με βάση τον τιμοκατάλογο τους. Θα μπορούσες να το πας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα service. Εκεί θα είχες πιθανόν χαμηλότερη χρέωση, αλλά δεν θα είσαι σίγουρος για την οθόνη που θα χρησιμοποιήσουν. Γενικότερα τώρα για την απόδειξη, μπορείς να ζητήσεις αντίγραφο από το κατάστημα αγοράς. Αυτά και καλή τύχη. ΥΓ. Είχες τζαμάκι προστασίας; Τζαμάκι προστασίας δεν είχα βάλει αλλά και πάλι μου φένεται ακραλιο το πόσο εύκολα έσπασε... Επίσης με προβληματίζει ότι δεν εμφανίζει κανένα αρχείο όταν απλά συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή μέσω usb... Θα το πάω αύριο στο irepair που λένε ότι βάζουν αυθεντική οθόνη ελπίζοντας να είναι μόνο η οθόνη και να φτιαχτεί εντός 2-3 ωρών όπως λένε.. Ακόμα οι ήχοι λειτουργούν πάντως άρα λογικά δεν υπάρχει θέμα στην μητρική Edited March 12, 2023 by geovrettos1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 9 minutes ago, geovrettos1987 said: Επίσης με προβληματίζει ότι δεν εμφανίζει κανένα αρχείο όταν απλά συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή μέσω usb... Με πιο τρόπο να στα εμφανίσει από τη στιγμή που δεν μπορείς να επιλέξεις μεταφορά αρχείων από την οθόνη; το ότι έσπασε τόσο εύκολα ή δεν είχες σωστή θήκη να καλύπτει το τζάμι ή απλά ήσουν άτυχος. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1987 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 15 minutes ago, chios said: Με πιο τρόπο να στα εμφανίσει από τη στιγμή που δεν μπορείς να επιλέξεις μεταφορά αρχείων από την οθόνη; το ότι έσπασε τόσο εύκολα ή δεν είχες σωστή θήκη να καλύπτει το τζάμι ή απλά ήσουν άτυχος. Θεωρούσα ότι εφόσον το εμφανίζει θα μου έδινε πρόσβαση και στους φακέλους χωρίς να απαιτείται εντολή από την οθόνη αλλά εφόσον δεν γίνεται έτσι τόσο το καλύτερο, μου φέυγει ένα άγχος... Να υποθέσω ότι κατά τηνεπισκευή αναγκαστικά θα χαθούν όλα, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 Just now, geovrettos1987 said: Θεωρούσα ότι εφόσον το εμφανίζει θα μου έδινε πρόσβαση και στους φακέλους χωρίς να απαιτείται εντολή από την οθόνη αλλά εφόσον δεν γίνεται έτσι τόσο το καλύτερο, μου φέυγει ένα άγχος... Να υποθέσω ότι κατά τηνεπισκευή αναγκαστικά θα χαθούν όλα, σωστά; δε θα χαθεί τίποτα, μόνο αν κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1987 Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 3 minutes ago, chios said: δε θα χαθεί τίποτα, μόνο αν κάνουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. ωραία, θα τους το ζητήσω! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmaik11 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Γεια σας παιδιά! Μπορείτε να μου προτείνετε ένα τζαμακι προστασιας για το a52s, που να μην εμποδίζει το δαχτυλίδι αποτύπωμα; Δύο που έβαλα τα πέταξα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 6 minutes ago, giorgosmaik11 said: Γεια σας παιδιά! Μπορείτε να μου προτείνετε ένα τζαμακι προστασιας για το a52s, που να μην εμποδίζει το δαχτυλίδι αποτύπωμα; Δύο που έβαλα τα πέταξα. Ευχαριστω https://www.skroutz.gr/s/28104490/Spigen-ALM-Glass-FC-Tempered-Glass-Galaxy-A52-A52s.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Κορυφαίο. Δεν δυσκολεύει το δακτυλικό αποτύπωμα, δεν μαζεύει δακτυλιές ή σκόνη και έχει στη συσκευασία ένα πλαίσιο που σε βοηθάει να το τοποθετήσεις μόνος σου πανεύκολα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 38 minutes ago, green dragon said: https://www.skroutz.gr/s/28104490/Spigen-ALM-Glass-FC-Tempered-Glass-Galaxy-A52-A52s.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Κορυφαίο. Δεν δυσκολεύει το δακτυλικό αποτύπωμα, δεν μαζεύει δακτυλιές ή σκόνη και έχει στη συσκευασία ένα πλαίσιο που σε βοηθάει να το τοποθετήσεις μόνος σου πανεύκολα. Συμφωνω και γω..το ιδιο εχω απο τοτε που το εβαλα και γω.Και αν μου σπασει παλι το ιδιο θα βαλω 2 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmaik11 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 1 hour ago, billmes1981 said: Συμφωνω και γω..το ιδιο εχω απο τοτε που το εβαλα και γω.Και αν μου σπασει παλι το ιδιο θα βαλω Ευχαριστώ παιδιά! 2 ώρες πριν, green dragon said: https://www.skroutz.gr/s/28104490/Spigen-ALM-Glass-FC-Tempered-Glass-Galaxy-A52-A52s.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Κορυφαίο. Δεν δυσκολεύει το δακτυλικό αποτύπωμα, δεν μαζεύει δακτυλιές ή σκόνη και έχει στη συσκευασία ένα πλαίσιο που σε βοηθάει να το τοποθετήσεις μόνος σου πανεύκολα. Ευχαριστώ!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Πάντως αφού βάλεις τζαμάκι, καλό είναι να ξαναπεράσεις τα αποτυπώματα που θέλεις, θα είναι καλύτερη η αναγνώριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts