challenge143 Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 1 hour ago, manan69t said: Στο note 10 plus που είχα δεν είχα την AOD μόνιμα ενεργοποιημένη απλά ακουμπούσα ένα tap την οθόνη και άναβε στιγμιαία για 10 δευτερόλεπτα και μου έδειχνε αυτές τις πληροφορίες που ήθελα. Έχει τέτοια δυνατότητα με μονό tap το A52s? Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι έχεις κανονικά. Αλλά για μένα η ποιο έξυπνη λύση να βάλεις είναι όταν σου έρχεται ειδοποίηση να ανάβει η οθόνη μέχρι να το διαβάσεις και μετά να σβήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 Μόλις το δοκίμασα στο δικό μου και από κλειστή οθόνη με ένα tap σου δείχνει τις πληροφορίες και το δακτυλικό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλό αυτό γιατί το σκέφτομαι σοβαρά για αγορά!! Ναι έχεις κανονικά. Αλλά για μένα η ποιο έξυπνη λύση να βάλεις είναι όταν σου έρχεται ειδοποίηση να ανάβει η οθόνη μέχρι να το διαβάσεις και μετά να σβήσει. Εγώ το είχα με εφαρμογή όταν ερχόταν νέο μήνυμα ή ειδοποίηση από τις εφαρμογές που επέλεγα εγώ κλπ να ανάβει η AOD 10 λεπτά με τις πληροφορίες κι ήταν superΣτάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 Ναι έχεις κανονικά. Αλλά για μένα η ποιο έξυπνη λύση να βάλεις είναι όταν σου έρχεται ειδοποίηση να ανάβει η οθόνη μέχρι να το διαβάσεις και μετά να σβήσει. αυτή η ρύθμιση που είναι;show for new notifications είναι; και μένει ανοικτή μέχρι να τις διαβάσεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 8 ώρες πριν, ilka71 said: 11 ώρες πριν, challenge143 said: Ναι έχεις κανονικά. Αλλά για μένα η ποιο έξυπνη λύση να βάλεις είναι όταν σου έρχεται ειδοποίηση να ανάβει η οθόνη μέχρι να το διαβάσεις και μετά να σβήσει. αυτή η ρύθμιση που είναι;show for new notifications είναι; και μένει ανοικτή μέχρι να τις διαβάσεις; Είναι AOD εμφάνιση για νέες ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Σε κινητό φίλου δεν εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος το menu του spotify όταν ακούει κάτι. Στο δικό μου που έχουμε τις ίδιες ρυθμίσεις, φαίνεται κανονικά. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Για δες Στις ρυθμίσεις που έχει στην aod που σου δείχνει καιρό μουσική κτλ ενεργοποίησε Κ το spotify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 20 minutes ago, challenge143 said: Για δες Στις ρυθμίσεις που έχει στην aod που σου δείχνει καιρό μουσική κτλ ενεργοποίησε Κ το spotify Έχει απενεργοποιημένη την aod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 γίνεται στην AOD να φαίνεται η προεπισκοπηση του μηνύματος όπως στην lock screen ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 γεια σας, θα ηθελα τα φωτα σας στο παρακατω: πως γινεται στις καταναλωσεις εφαρμογων στη φροντιδα της μπαταριας να εχω UI συστηματος 13 καταναλωση 2,6% και αρχικη ONE UI 1,9% ? ειναι φυσιολογικο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Σήμερα περπατούσα Θεσσαλονίκη κέντρο και παρατήρησα το σήμα του κινητού που έγραφε άλλη φορά 4g+ άλλη φορά έγραφε 5g και άλλη φορά έλεγε 5g αλλά ήταν γύρω γύρω ένα πλαίσιο. Τι είναι αυτό το πλαίσιο γύρω από το 5g; Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 1 minute ago, esertas said: Σήμερα περπατούσα Θεσσαλονίκη κέντρο και παρατήρησα το σήμα του κινητού που έγραφε άλλη φορά 4g+ άλλη φορά έγραφε 5g και άλλη φορά έλεγε 5g αλλά ήταν γύρω γύρω ένα πλαίσιο. Τι είναι αυτό το πλαίσιο γύρω από το 5g; Λευκό πλαίσιο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Με λευκό φόντο είναι κανονικό 5G.(Εδώ το δείχνει μαύρο, αλλά αυτό εννοεί. Το ένα είναι συμπαγές, το άλλο έχει μόνο το πλαίσιο. Ή μπορεί και το αντίθετο... Δεν ξέρω...)Sent from my Galaxy A52s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 (edited) Όταν γεμίζει το λευκό πλαίσιο έχει καλύτερες ταχύτητες. Γράφει ο s_wind... Για να δει καποιος εαν εχει αληθινο 5G στο δικτυο που ανηκει πηγαινει στην εφαρμογη τηλεφωνου και γραφει *#0011# παταει το sim information και βλεπει εαν ειναι σε N1 η Ν78. Edited January 14, 2023 by andreas545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Ναι, αυτά τα 2. Δυστυχώς δεν έχω απεριόριστα data για να τεστάρω ταχύτητες σε κάθε περίπτωση. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 3 ώρες πριν, andreas545 said: Όταν γεμίζει το λευκό πλαίσιο έχει καλύτερες ταχύτητες. Γράφει ο s_wind... Για να δει καποιος εαν εχει αληθινο 5G στο δικτυο που ανηκει πηγαινει στην εφαρμογη τηλεφωνου και γραφει *#0011# παταει το sim information και βλεπει εαν ειναι σε N1 η Ν78. Το έκανα αλλά δεν κατάλαβα ποιό είναι το N1 ή το N78. Που το δείχνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 10 ώρες πριν, evris2013 said: Το έκανα αλλά δεν κατάλαβα ποιό είναι το N1 ή το N78. Που το δείχνει; Κάπως έτσι το εμφανίζει... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 (edited) Για να καταλάβω ποιο είναι καλύτερο Το n1 η το n78? Edited January 15, 2023 by tsiou55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Μάλλον η n78 που είναι στην συχνότητα 3500Mhz. Όλα αυτά είναι ασθένειες επειδή είμαστε στην αρχή του 5g. Τα ίδια γινότανε και στην αρχή του 4g. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Το n78 είναι το καλύτερο και με αυτό βλέπετε τις ταχύτητες ανω του 1Gbps.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 7 ώρες πριν, andreas545 said: Κάπως έτσι το εμφανίζει... Στο λευκό πλαίσιο 5g μου έβγαλε N1 σε μένα! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 παντα η bands n78 ανεβαζει ταχυτητα!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, ernesto1983 said: παντα η bands n78 ανεβαζει ταχυτητα!! Το n1 δεν είναι κανονικό 5G; Edited January 16, 2023 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 Καλησπερα.Απο τοτε που εκανα hard reset το τηλεφωνο στην ευεξια δεν εμφανιζονται οι χρονοι χρησης.Γιατι?Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω για να φαινονται?Ευχαριστω.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 (edited) Καλησπέρα, αυτό το πληκτρολόγιο θα διορθωθεί κάποτε τέλος πάντων; μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κάποια πληροφόρηση; Ευχαριστώ! Edited January 17, 2023 by Andrgry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 1 ώρα πριν, Andrgry said: Καλησπέρα, αυτό το πληκτρολόγιο θα διορθωθεί κάποτε τέλος πάντων; μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κάποια πληροφόρηση; Ευχαριστώ! Κατέβασε το Gboard της Google. Εγώ αυτό έκανα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts