gjohng Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Πήρα σήμερα το 6/128 από το σημείο παραλαβής, μιλάμε πολύ σπαρτιάτικη συσκευασία μόνο το τηλέφωνο και ο φορτιστής ούτε ακίδα για την σιμ, εντάξει έχω βέβαια. Σφραγισμένο και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 (edited) 16 minutes ago, gjohng said: Πήρα σήμερα το 6/128 από το σημείο παραλαβής, μιλάμε πολύ σπαρτιάτικη συσκευασία μόνο το τηλέφωνο και ο φορτιστής ούτε ακίδα για την σιμ, εντάξει έχω βέβαια. Σφραγισμένο και βλέπουμε. η ακιδα υπαρχει στο κατω μερος της συσκευασιας βιβλιαριου που εχει μεσα, εφοσον οπως λες ηταν σφραγισμενο. Edited February 11, 2022 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjohng Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 8 minutes ago, boymanos said: η ακιδα υπαρχει στο κατω μερος της συσκευασιας βιβλιαριου που εχει μεσα, εφοσον οπως λες ηταν σφραγισμενο. Πολύ σωστός και μου έφυγε και ένα ανομολόγητο άγχος! Είχε κολλήσει το κουτάκι με τα βιβλιαράκια και δεν κατέβαινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 1 ώρα πριν, gjohng said: Πήρα σήμερα το 6/128 από το σημείο παραλαβής, μιλάμε πολύ σπαρτιάτικη συσκευασία μόνο το τηλέφωνο και ο φορτιστής ούτε ακίδα για την σιμ, εντάξει έχω βέβαια. Σφραγισμένο και βλέπουμε. Απο bestprice ,skroutsαδικο μαγαζι η αλυσιδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjohng Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 15 minutes ago, powerup said: Απο bestprice ,skroutsαδικο μαγαζι η αλυσιδα ? 15 minutes ago, powerup said: Απο bestprice ,skroutsαδικο μαγαζι η αλυσιδα ? Bestprice και αυτή την στιγμή έχει το white στα 299,50. Κέντρο Αθήνας η παραλαβή Πανεπιστημίου. Σας λέω και πιο είναι άμα θέλετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjohng Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 On 6/2/2022 at 11:10 ΜΜ, s_wind said: Και μετα να παω στο τρελαδικο ε χαχαχα...Ρε εισαι παλαβος εδω εκανα 50 ποστ για το δαχτυλικο χαχα Αντε αλλο ενα να το παρει το ποταμι.Κανε παλι τα ιδια . Με Το παρακατω θα εχεις καλυτερη ποιοτητα κλησεων , καλυτερη επεξεργασια δεδομενων , ταχυτερη μεταδοση δεδομενων και καλυτερο wifi -Lte στις κλησεις . Η παρακατω εφαρμογη ευθυνεται γιαυτο κανει ελεγχους στα παραπανω και πρεπει να ειναι χωρις περιορισμο: On 6/2/2022 at 9:58 ΜΜ, s_wind said: Για να βρισκει καποιος τις εφαρμογες συστηματος παει ρυθμισεις / εφαρμογες και κανει τα παρακατω: Τα τιπς έχουν ημερομηνία λήξεως γιατί μου βγάζει spacer.png σε όλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Δεν βρίσκω τις επιλογές προγραμματιστηΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 (edited) Πας ρυθμισεις - πληροφοριες για το τηλεφωνο - πληροφοριες για το λογισμικο - μπαινεις μεσα πατας 7 φορες επαναλαμβανομενα τον αριθμο κατασκευης . Θα ενεργοποιηθει το μενου επιλ.προγραμματιστη για να το δεις θα βγεις εξω στις προστεθηκε ως εξτρα μενου στις ρυθμισεις και ειναι τελευταιο. Edited February 12, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Πας ρυθμισεις - πληροφοριες για το τηλεφωνο - πληροφοριες για το λογισμικο - μπαινεις μεσα πατας 7 φορες επαναλαμβανομενα τον αριθμο κατασκευης . Θα ενεργοποιηθει το μενου επιλ.προγραμματιστη για να το δεις θα βγεις εξω στις ρυθμισεις ειναι τελευταιο.Και ποίος είναι ο αριθμός κατασκευής;Άκυρο το βρήκα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 (edited) Εκει στις επιλογες προγραμματιστη δημιουργουνται τα παρακατω σεναρια: Σεναριο-1 Βελτιστη αποδοση για νευρικους χρηστες που τα θελουν ολα γρηγορα: Βαζει απλα την τριτη κλιμακα off και τις αλλες 2 βαζει 0.5 Σεναριο -2 Βαζουμε οff την μεσαια κλιμακα τις αλλες 2 0.5 για εμπειρια χρησης και ενεργα τα animations της συσκευης και πιο ηρεμη αποδοση. Σεναριο-3 Και τις 3 κλιμακες 0.5 μια μεσαια κατασταση και πολυ καλη μπαταρια. Edited February 12, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 2 αλλες λεπτομεριες που ειναι χρησιμες κατα περιοδους ειναι οι παρακατω και αφορα το wifi ,τα δεδομενα και το bt για ποιο σταθερη αποδοση: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 (edited) Dark mode παντου σε ολες τις εφαρμογες με ελαχιστα οπτικα σφαλματα .Σε ενδεχομενο που καποιον δεν τον βολευει το βαζει ξανα στο off. Edited February 12, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Μειωσε και συ την απωλεια μπαταριας γιατι μπορεις...🤣 Η συσκευη σου απο την αρχη που την σεταρεις ειναι τιγκα στις ενεργες τοποθεσιες .Μειωσε την ζημια βαζοντας επιτρεπονται κατα την χρηση και οχι ενεργες παντα. Αφου το κανεις εχει και κρυφο μενου οι 3 τελιτσες πανω δεξια μπες εκει και συνεχισε .Οτι βλεπεις που σου δινει το δικαιωμα απο επιτρεπονται παντα εσυ βαλτο κατα την χρηση: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Εμπειρία χρήσης της συσκευής s_wind και κάμερα Antretng τι άλλο θέλουμε έχουμε φτάσει σε πολύ υψηλά standard,είμαι για πρώτη φορά με συσκευή samsung για ένα μήνα μετά το s7 edge και βλέπω να μένω για πολύ καιρό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Μη ξεχασεις την υπηρεσια εντοπισμου θεσης οταν δεν την θες αστα ετσι : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 (edited) Στις ρυθμισεις - εφαρμογες απενεργοποιησε τα παρακατω: AppCloud Carrier services Upday. Εαν δεν εισαι οπαδος της google και εχεις αντικαταστησει τις εφαρμογες με αλλες καλο θα ειναι να τις απενεργοποιησεις: Chrome Duo installer Gmail Google Messages Youtube (βαλε το youtube vanced να σωθεις). Edited February 12, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Φροντισε τις εφαρμογες που σε ενδιαφερουν μονο οταν τις λειτουργεις και δεν σε νοιαζουν οταν τις κλεινεις να τις βαζεις σε πληρη αδρανεια .Πχ εχω την εφαρμογη της wind η το shazam τα οποια δουλευουν κρυφα και απροσκοπα . Πως θα σωθω🤣 Παω ρυθμισειςφροντιδα και: Προσοχη κοβονται και οι ειδοποιησεις : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Με ταραξανε οι διαφημισεις εχω ψυχολογικα προβληματα τις βλεπω και μουρχεται να πεταξω τη συσκευη απο το παραθυρο . Πως θα σωθω🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 (edited) Αναβω τη συσκευη και μου σκανε μηνυματα απο το πουθενα πχ. Συμβουλες , οι χαρτες με ειδοποιουν για μια αξιολογηση κτλ. Πατα επανω στο icon της εφαρμογης που σε ενοχλει μπες στο μενου και κανε αποκλεισμο ειδοποιησεων. Edited February 12, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 (edited) Πρεπει να βαλεις τις παρακατω εφαρμογες σε "μερικη" αδρανεια οχι πληρη. Edited February 12, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Απενεργοποιησε το παρακατω παραμυθι: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 (edited) Πηγαινε ρυθμισεις-απορρητο και κλειστα να σωθεις απο την απωλεια μπαταριας.Μη πειραζεις κατι αλλο. Edited February 12, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 7 minutes ago, fotisbasm said: Είναι όλα τόσο χρήσιμα, παρακαλειτε ένας mod να τα μαζέψει στην αρχική σελίδα να τα έχουμε μαζεμενα Να μαζεψει ο καθενας Φωτη τις φωτο να τις εχει καπου να θυμαται σε 2 μερες θα σβηστουν οποτε καλο ειναι να υπαρχουν προσωπικα στον καθενα για το τι θελει να θυμαται ωστε αν ενας καινουργιος κατοχος δεν ξερει να απαντατε αλλωστε δεν θα τα ξαναγραφω παλι τωρα το πρωι ειχα εξαρση με καφεδαρα και μουρθε🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Δεν σε προλαβαίνουμε ένα ένα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts