spy14 Δημ. March 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου,αλλα δουλευει ποιο γρηγορα τωρα.εγινε ποιο σβελτο.θα το ψαξω σιγα σιγα σιγα να δω αν εχει αλλες αλλαγες. στην καμερα στα περισσοτερα εχει προστεθει μια λειτουργια συντομα βιντεο.δεν ξερω ακριβως τι κανει θα το ψαξω Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Ναι είναι αλήθεια πάει πολύ σφαίρα . απίστευτο.και εγώ δεν ξέρω αν έβαλαν κάτι καινούργιο.θελω να δω όμως όταν είμαι κοντά στα καφέ μπαίνει γρήγορα στο δίκτυο η έπρεπε χειροκίνητα να το κάνω ο ίδιος.στο παλιό το Huawei έβρισκε αμέσως και έμπαινε μόνο του.στη κάμερα δεν είδα κάτι διαφορετικό.αλλα θα ξανακοίταξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Η ιδέα σου δεν είναι. Και εμένα μου φάνηκε αισθητά πιο σβέλτο, και όχι μόνο μετά το reset που ίσως είναι λογικό. Κάτι που ενισχύει την άποψη που είχα τόσο καιρό, πως το λογισμικό που φορούσε είχε πολλά θέματα, άσχετα με το τι κάνει σε άλλες συσκευές.Ένα μεγάλο πρόβλημα που είχα με την προηγούμενη έκδοση και θα περιμένω να δω αν διορθώθηκε, είναι πως δεν έπαιζε η εφαρμογή cosmote tv. Απλά επειδή έκανα προχθές αλλαγή σε συσκευή πρέπει να περιμένω 8 ημέρες ακόμη για να δηλώσω άλλη. Αυτό ήταν από τα πιο σπαστικά, δηλαδή να έχεις μεγάλη οθόνη και να μην μπορείς να δεις.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Κάπου είδα έγραφε ενημέρωση συστήματος και έλεγε 1 Φεβρουαρίου .πολύ περίεργο.και σε σας έτσι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Ναι. Και είναι πολύ καλό που το λέει αυτό, ενημέρωση ασφαλείας εννοεί. Με την προϊστορία που είχε αυτό το μοντέλο, θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο πριν, αλλά ευτυχώς όχι.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Έδωσε και αυτό εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Έδωσε και αυτό εδώ.Αναλυτικά οι αλλαγές : https://www.android.com/android-11/Sent from my TCL 20 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Κατι καινουργιο που βλεπω ειναι στην καμερα οταν κανεις ζουμ δεξια εμφανιζεται μια μπαρα με το ποσο ζουμ κανεις. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Επίσης πλέον στην κάμερα κρατάει την επιλογή του HDR εκεί που την άφησες την τελευταία φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Ποια g cam έχετε για το tcl20 5g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 εγω εχω την μαμα καμερα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 46 minutes ago, pantelis pa said: Ποια g cam έχετε για το tcl20 5g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 12 minutes ago, Sotos86 said: αυτη είναι η gcam που έχεις? 3 minutes ago, pantelis pa said: Αυτή είναι η gcam που έχεις βάλει? Από πιο site την κατέβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 27 minutes ago, pantelis pa said: Αυτή είναι η gcam που έχεις βάλει? Από πιο site την κατέβασες? https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl81/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Εγώ έχω την nikita 7.4 θα δω και αυτήν που έχεις και εσύ.λογικα είναι πιο καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Στην πυξίδα έβαλαν και υψόμετρο και το βαρομετρο.πρωτα δεν υπήρχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 5 ώρες πριν, pantelis pa said: Αυτή είναι η gcam που έχεις βάλει? Από πιο site την κατέβασες? https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl75/ Η πιο σταθερή και πιο πρόσφατη Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 13 minutes ago, atillas24 said: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl75/ Ποια απ' ολεςκατεβαζω την πρώτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 1 minute ago, pantelis pa said: Από ότι έχω καταλάβει είναι όλες ίδιες. Εγώ κατεβάζω αυτή που λέει eng.apk Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Κατέβασα αυτό στο κύκλο.σημαινει ότι κατέβηκε η gcam η πρέπει να γίνει κάτι άλλο;δεν βρήκα εικονίδιο με κάμερα στο μενου εκτός από της μαμάς εφαρμογής κάμερας.δεν καίγομαι αν δεν την κατεβάσω ποιο πολύ από περιέργεια για να δω διάφορες. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Κατέβασε ή mgc ή eng. Συνήθως με αυτές παίζουμε. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Ok ευχαριστώ. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 11 minutes ago, chios said: Κατέβασε ή mgc ή eng. Συνήθως με αυτές παίζουμε. To xml στις ρυθμίσεις τη ακριβώς κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Στην ουσία αυτό κάνει όλη τη δουλειά, φορτώνει όλες τις ρυθμίσεις ανάλογα με τον φακό του κάθε τηλεφώνου, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει κάποιο έτοιμο xml στην λίστα της gcam δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 18 minutes ago, chios said: Στην ουσία αυτό κάνει όλη τη δουλειά, φορτώνει όλες τις ρυθμίσεις ανάλογα με τον φακό του κάθε τηλεφώνου, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει κάποιο έτοιμο xml στην λίστα της gcam δεν βρίσκω κάτι. Τι ακριβώς κάνει το xml αν είναι να το ρυθμίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts