Jump to content

pantelis pa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pantelis pa

  • Ημ. Γέννησης 23/05/1976

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.046 profile views

pantelis pa's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • One Year In Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Φήμη

  1. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Έχω το Tcl 20 5g πήγα εκεί που λέει ασφάλεια και βιομετρικά στοιχεία.και πάτησα ενημέρωση συστήματος google play. Όταν πάτησα μετά ενημέρωση έβγαλε αυτό που δείχνει η εικόνα και δεν σταματάει καθόλου.ακομα και στην επανεκκίνηση που έκανα. Συνεχίζει . Πως μπορεί να σταματήσει γνωρίζει κανείς?
  2. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Έχω παρατηρήσει στο tcl 20 5g αν πάω εκεί που λέει διαχείριση εφαρμογών και συσκευης λέει όλες οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες και απο κάτω τελευταία ενημέρωση πριν έξι μέρες.που σημαίνει εδώ και έξι μέρες δεν ενημερώθηκαν άλλο οι εφαρμογές.θυμαμαι όταν το αγόρασα έλεγε θα παίρνει ενημερώσεις μέχρι το Νοέμβριο του 2023.ισχυει κ σε σας?οπότε τέρμα αυτό ήταν όλο σωστά ?από εδώ και πέρα όσο αντέξει το κινητό και πλέον δεν θα ενημερώνεται τίποτα.😥
  3. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Αυτό που άλλαξε είναι ο αποθηκευτικός χώρος.ειχα κάτω από 20 και τώρα πήγε 25% ο χρησιμοποιημένος χωρος!μόνο αυτό.
  4. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Ναι δεν βλέπω κάτι.εγινε κ σε μένα ενημέρωση.εννοειται όμως πως παραμείναμε στο android 11.αν είδες κάτι διαφορετικό να με πεις. Είναι αυτό που με είπε κάποιος για την tcl βγάζει απροβληματιστα τηλέφωνα .αν έδινε παραπάνω από μια αναβαθμίσεις android θα την προτιμούσαν περισσότεροι.πηρε η αδερφή Μ το realme 10.στον ήχο το δικό μ έχει πολύ πιο δυνατό ήχο και από το realme και από τα Samsung.
  5. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Εγώ το φορτίζω δύο με τρεις φορές την ημέρα αλλά πολλές φορές το φορτίζω με ανοικτό wi fi .όπως και να έχει είτε ανοικτό wi fi είτε κλειστό η μπαταρία δεν αντέχει αμέσως πάει στο 98% μετά την πλήρη φόρτιση.εχει χάσει τη δύναμη που είχε άλλωστε πέρασαν και δύο χρόνια από τότε που το αγόρασα.παντος security update ήρθαν μόλις όλο κ όλο δύο φορές.δεν ξέρω αν πάρουμε άλλες ενημερώσεις.
  6. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Ακόμα και το realme πήρε το android 12.παντος επειδή η tcl βγάζει λίγα μοντέλα έπρεπε σε όλα τα τηλέφωνα της να δίνει μέχρι 3 αναβαθμίσεις android.οπως η realme και η xiaomi.εδω σαν εταιρεία υστερεί.αν το προσέξει λίγο παραπάνω τότε πολλοί θα κοιτάξουν να πάρουν tcl τηλέφωνα και θα τα κρατήσουν τουλάχιστον 4 χρόνια.
  7. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Δυστυχώς δεν υπάρχει. η τελευταία έγινε πριν ένα δύο μήνες και νόμιζα ήταν το android 12.
  8. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Πόσα security update έχετε πάρει στο tcl 20 5g ?εγώ συνολικά 2.
  9. Γνωρίζει κανείς εφαρμογή για να βλέπω ζωντανά live αγώνες της premier League.
  10. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Σωστός φίλε έχεις δίκιο.δεν έχουν ενημερώσεις ασφαλείας.αλλα όπως αναφέρες λειτουργούν χωρίς προβλήματα.το δικό μου θα ενημερωνεται μέχρι και τον Νοέμβριο του 2023.
  11. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Μεγάλο ελλατωμα έχει η tcl τελικά.ενω έχει λίγα μοντέλα έπρεπε να έδινε σε όλα τα τηλέφωνα της τουλάχιστον δύο αναβαθμίσεις android.και όχι να διαλέγει μοντέλα . Εγώ μιλάω για το tcl 20 5g. Γνωρίζετε κανένα site που να λέει ποια μοντέλα της tcl θα αναβαθμιστούν σε android 12.? Γνωρίζετε κανένα site που να λέει ποια μοντέλα της tcl θα αναβαθμιστούν σε android 12.?
  12. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Έδωσαν σε κάποια site τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν.το tcl 20 5g μέχρι στιγμής δεν είναι μέσα.τον Νοέμβριο σταματάνε οι ενημερώσεις για το συγκεκριμένο κινητό.εκπληξη θα είναι για μένα αν πάρει τελικά το android 12.την επόμενη φορά θα πάω στην realme στο gt 2.
  13. pantelis pa

    TCL 20 5G

    Τελικά εμείς οι κάτοχοι του tcl 20 5g θα μείνουμε με το android 11 ? γνωρίζει κανεις? Πως είναι δυνατόν να δίνει αναβαθμίσεις στο 10 και στο 20 ναμην δίνει δύο android.
×
×
  • Create New...