Jump to content

Ιοί, αντιβιοτικά, Νέοι Ιοί - Προσοχή όχι Hoaxes

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτρεξα το HijackThis και μου έφτιαξε αυτό :

http://img379.imageshack.us/img379/5757/bitmap2az4.th.png

και αυτό :

http://img379.imageshack.us/img379/6313/bitmap3jf5.th.png

Ποίο απ' όλα χρειάζομαι και ποιό όχι;

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έτρεξα το HijackThis και μου έφτιαξε αυτό :

http://img379.imageshack.us/img379/5757/bitmap2az4.th.png

και αυτό :

http://img379.imageshack.us/img379/6313/bitmap3jf5.th.png

Ποίο απ' όλα χρειάζομαι και ποιό όχι;

Καλα ρε συ, πιο μικρο screenshot δεν μπορουσες να κανεις; :p

Πατα εκει που λεει save log και θα στο σωσει σε .txt αρχειακι ή κανε πιο μεγαλα screenshot γιατι σ'αυτα δεν φαινεται τιποτα! :O

Παιδιά εμένα μου βγάζει ένα άλλο μήνυμα!!Διαφημίσεις!!! Και το nod32 μου , δεν κάνει κάτι για να σταματήσει τις σελίδες!! (firewall)

Γενικά έχω δοκιμάσει 3 προγράμματα, αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι.Ο explorer συνεχίζει να πετά κι άλλα παράθυρα!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παιδιά εμένα μου βγάζει ένα άλλο μήνυμα!!Διαφημίσεις!!! Και το nod32 μου , δεν κάνει κάτι για να σταματήσει τις σελίδες!! (firewall)

Γενικά έχω δοκιμάσει 3 προγράμματα, αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι.Ο explorer συνεχίζει να πετά κι άλλα παράθυρα!

κανενα antivirus δεν σταματαει αυτο το προβλημα.οπως ειπα και παραπανω και δοκιμασμενο με 100% επιτυχια για εμενα,ειναι το hijackthis ;)

δοκιμασε'το και θα λυθει το προβλημα σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρα πολλες φορες εχω γινει χρηστης του χωρις κανενα αποτελεσμα!!Ισως να μην ξερω να το δουλεω στην τελικη!!

Μ στελνεις το post που το λες?

Αν χρειαζεται κατι περετερω και δεν μου το γραφεις?

στω!:D

Εδώ τι εννοείς?

"""Η λυση ειναι Hijackthis!! το εχω πει και παραπανω,το τρεχεις και επαναφερεις τον υπολογιστη σου σε αρχικη κατασταση."""

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παρα πολλες φορες εχω γινει χρηστης του χωρις κανενα αποτελεσμα!!Ισως να μην ξερω να το δουλεω στην τελικη!!

Μ στελνεις το post που το λες?

Αν χρειαζεται κατι περετερω και δεν μου το γραφεις?

στω!:D

Εδώ τι εννοείς?

"""Η λυση ειναι Hijackthis!! το εχω πει και παραπανω,το τρεχεις και επαναφερεις τον υπολογιστη σου σε αρχικη κατασταση."""

Ε τωρα δεν ξερω τι ακριβως κανει,αλλα μπορω να το χαρακτηρισω σαν ενα "εικονικο φορματ".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tεσπα αφου σου πιανει, τι θα χρειαστει να κανω?

Και πως?

Tεσπα αφου σου πιανει, τι θα χρειαστει να κανω?

Και πως?

To Hijackthis είναι μια ελεύθερη χρησιμότητα η οποία σαρώνει γρήγορα Windows υπολογιστή σας για να βρείτε τις ρυθμίσεις που ενδέχεται να έχουν αλλάξει από το spyware, malware ή άλλα ανεπιθύμητα προγράμματα. HijackThis creates a report, or log file, with the results of the scan. HijackThis δημιουργεί μια έκθεση, ή αρχείο, με τα αποτελέσματα της σάρωσης.

:blink: εδώ ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα ψαχνει τη registry για να σου πει ακριβως τι φορτωνει στον υπολογιστη σου. Τα περισσοτερα spyware τα εντοπιζεις ευκολα αλλα πολλες φορες δημιουργουν κλωνους που τρεχουν καθε φορα ή τρεχουν μεσω processes του συστηματος. :O

• 2 weeks later...
Οι προειδοποιήσεις (warnings) τί είναι? Είχα κάνει scan πριν 2 βδομάδες περίπου και μου είχε βρει καμιά 10αριά.. και σήμερα που έκανα πάλι scan μου βρήκε 47 :X Έχω την εντύπωση οτι δεν σβήνονται. Χρησιμοποιώ AVG 8

Ενω όλα δολευαν μια χαρα σβήνει η φωτογραφία που χα σαν wallpaper στο desktop και εμφανιζεται μυνημα να αποδεχτώ όρους για να ξεκινήσει η εγκατάσταση ενος αντιβιοτικού.

Δεν εδινε την δυνατοτητα να κλείσεις το παραθυρο ή να κανεις decline τους ορους οποτε και το κλεισα με το ζορι απο το task manager.

Με δεξί κλικ-> properties στο desktop εχεουν εξαφανιστει 2-3 tabs. Δεν μπορώ να ξαναβαλω wallpaper.

To AVG8 βρηkε κατι, το σβησε λεει, αλλα τιποτα

Εχει ιδεα κανεις τι μπορει κ***ιο να κόλλησα??

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Μάλλον κόλλησες κάποιο είδος adaware που προσπαθεί να σε υποχρεώσει να αγοράσεις.. την αντιβίωσή του.

Πρέπει να δώσεις και άλλα στοιχεία όμως.

Να δώσω

αλλα τι στοιχεία να δώσω ?? Δεν υπάρχει άλλο συμπτωμα...:(

Μονο ότι εχεουν απενεργοποιηθεί 2-3 tabs απο το Properties παραθυρο της οθονης (display απο control panel)

Και εκτος της πρωτης φοράς που ζητησε να αποδεκτω ορους για να κανει εγκατασταση μεκτοτε τερμα δεν ξαναφανηκε τιποτα

ααα και κατι ακομα - δεν κανει sync το pda με το Pc με το activesync

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Να δώσω

αλλα τι στοιχεία να δώσω ?? Δεν υπάρχει άλλο συμπτωμα...:(

Μονο ότι εχεουν απενεργοποιηθεί 2-3 tabs απο το Properties παραθυρο της οθονης (display απο control panel)

Και εκτος της πρωτης φοράς που ζητησε να αποδεκτω ορους για να κανει εγκατασταση μεκτοτε τερμα δεν ξαναφανηκε τιποτα

ααα και κατι ακομα - δεν κανει sync το pda με το Pc με το activesync

Κατεβαζεις το free spybot και μετα βαζεις αλλο antivirus,κατα προτιμηση δικη μου το Avast.

επειτα τρεχεις και το hijackthis και πιστευω οτι το προβλημα θα λυθει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ετρεξα το spyware terminator. :cry:

ετρεξα το AVG se safe mode :cry:

ετρεξα και το Hijackthis μου βγαλε ενα καρο πραγματα που δεν ξερω τι να τα κανω :O

θα τρεξω και το spyboot και βλεπουμε

η πρεπει να κανω κατι με συγκεκριμένη σειρά?

εν τω μεταξυ κατεβασε Updates και (οπως παντα) με το πρωτο rebοot βγαζει την ενοχλητική μ%$$&ια οτι θα κανει Shut down σε 60 δευτερολεπτα , μετραει περνανε τα 60 και κολλαει το μηχανημα. Ευτυχως ως συνηθως μετα απο 2-3 απανωτα restart στρωνει (τα ιδια και τα ιδια χρονια τωρα)

συναδελφοι εκτιμώ αφανταστα τη βοήθεια σας μεχρι να το παρω αποφαση να το βαψω μπλε να το πεταξω στη θαλασσα και πρωτα απο ολα το cd των windows

ετρεξα το spyware terminator. :cry:

ετρεξα το AVG se safe mode :cry:

ετρεξα και το Hijackthis μου βγαλε ενα καρο πραγματα που δεν ξερω τι να τα κανω :O

θα τρεξω και το spyboot και βλεπουμε

η πρεπει να κανω κατι με συγκεκριμένη σειρά?

εν τω μεταξυ κατεβασε Updates και (οπως παντα) με το πρωτο rebοot βγαζει την ενοχλητική μ%$$&ια οτι θα κανει Shut down σε 60 δευτερολεπτα , μετραει περνανε τα 60 και κολλαει το μηχανημα. Ευτυχως ως συνηθως μετα απο 2-3 απανωτα restart στρωνει (τα ιδια και τα ιδια χρονια τωρα)

συναδελφοι εκτιμώ αφανταστα τη βοήθεια σας μεχρι να το παρω αποφαση να το βαψω μπλε να το πεταξω στη θαλασσα και πρωτα απο ολα το cd των windows

Αμα εχεις τοσα πολλα προβληματα και για να μην καθεσαι και σπας το κεφαλι σου να το φτιαξεις,κανε μπακαπ οτι θελεις απο τον υπολογιστη και κανε ενα φορματ να τελειωσει το προβλημα.γνωμη μου σε τετοια προχωρημενη περιπτωση ειναι το Φορματ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμα εχεις τοσα πολλα προβληματα και για να μην καθεσαι και σπας το κεφαλι σου να το φτιαξεις,κανε μπακαπ οτι θελεις απο τον υπολογιστη και κανε ενα φορματ να τελειωσει το προβλημα.γνωμη μου σε τετοια προχωρημενη περιπτωση ειναι το Φορματ!

Format=εφιαλτης

Προσπαθώ να το αποφύγω οσο μπορώ

Λοιπον

με απανωτα και συνδυασμένα- γιατι απο οτι εχω παρατηρήσει όταν ψαχνουν ταυτοχρονα 2 Antivirus ή 1 Spyware και 1 antivirus δουευουν καλύτερα- Antivir,AVG8, spyware terminator, spybot και αυτο που μαλλον εκανε τη δουλεια

spyware doctor το μηχανημα εστρωσε.

οσο εχει να κανει με το εξαφανισμενο wallpaper Και τα χαμενα Tabs βρηκα και εσβησα τα παρακατω και επανήλθε:

KEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

και εσβησα τα παρακκατω Keys:

NoDispAppearancePage

NoDispBackgroundPage

NoDispScrSavPage

NoDispSettingsPage

Χθες το απογευμα ο υπολογιστης μου γεμισε ιους. Η επιφανεια εργασιας εχασε το background, βγαιναν "μουφα" ειδοποιησεις για ιους και συνεχεια προσπαθουσε να με κανει να αγορασω καποιο συγκεκριμενο antivirus. Με nod,avg και spyware doctor νομιζω οτι καταφερα να απομακρυνω τους οποιους ιους αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Το θεμα ειναι πως εμειναν μερικα "κουσουρια". Οταν ανοιγω το "ο υπολογιστης μου" δεν εμφανιζεται το εικονιδιο του σκληρου δισκου, αν κανω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και πατησω ιδιοτητες μου λεει πως ο διαχειριστης του υπολογιστη μου εχει απενεργοποιησει την επιλογη οθονη απο το κεντρο ελεγχου (μα εγω ειμαι ο διαχειριστης!!) και στην γραμμη εναρξης δεν δειχνει τα προγραμματα κτλ εκτος αν αλλαξω την εμφανιση σε "κλασσικο μενου εναρξη". Τι λυση υπαρχει εκτος απο το φορματ το οποιο θελω σαν τρελος να το αποφυγω? :cry:

τελευταια νεα απο το μετωπο οπου δινω τη σκληρη μαχη: το προγραμμα spybot search & destroy ειναι απλα καταπληκτικο, παραλιγο να του κανω ερωτα απο τη χαρα μου. Ολα τα προβληματα εχουν λυθει εκτος απο ενα, ακομα δεν εμφανιζεται ο σκληρος δισκος οταν ανοιγω το εικονιδιο my computer. Φανταζομαι πως ειναι καποια ρυθμιση που αλλαξε λογω του ιου μα δεν εχω ιδεα πως θα το φτιαξω. Παντως νομιζω γλυτωσα το φορματ...εκτος αν κανω λαθος και ξερετε κατι παραπανω! :)

Χθες το απογευμα ο υπολογιστης μου γεμισε ιους. Η επιφανεια εργασιας εχασε το background, βγαιναν "μουφα" ειδοποιησεις για ιους και συνεχεια προσπαθουσε να με κανει να αγορασω καποιο συγκεκριμενο antivirus. Με nod,avg και spyware doctor νομιζω οτι καταφερα να απομακρυνω τους οποιους ιους αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Το θεμα ειναι πως εμειναν μερικα "κουσουρια". Οταν ανοιγω το "ο υπολογιστης μου" δεν εμφανιζεται το εικονιδιο του σκληρου δισκου, αν κανω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και πατησω ιδιοτητες μου λεει πως ο διαχειριστης του υπολογιστη μου εχει απενεργοποιησει την επιλογη οθονη απο το κεντρο ελεγχου (μα εγω ειμαι ο διαχειριστης!!) και στην γραμμη εναρξης δεν δειχνει τα προγραμματα κτλ εκτος αν αλλαξω την εμφανιση σε "κλασσικο μενου εναρξη". Τι λυση υπαρχει εκτος απο το φορματ το οποιο θελω σαν τρελος να το αποφυγω? :cry:

τελευταια νεα απο το μετωπο οπου δινω τη σκληρη μαχη: το προγραμμα spybot search & destroy ειναι απλα καταπληκτικο, παραλιγο να του κανω ερωτα απο τη χαρα μου. Ολα τα προβληματα εχουν λυθει εκτος απο ενα, ακομα δεν εμφανιζεται ο σκληρος δισκος οταν ανοιγω το εικονιδιο my computer. Φανταζομαι πως ειναι καποια ρυθμιση που αλλαξε λογω του ιου μα δεν εχω ιδεα πως θα το φτιαξω. Παντως νομιζω γλυτωσα το φορματ...εκτος αν κανω λαθος και ξερετε κατι παραπανω! :)

Ακριβως το παραπανω προβλημα εχει ενα φιλος μου."καθαρισαμε" τον υπολογιστη αλλα το προβλημα με τον χαμενο δισκο C παραμενει.ακομα να βpουμε την ακρη..:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

με αποκαρδιωνεις! αν βρεθει καποια λυση ενημερωσε με pls :O

το ψαχνω κι εγω μα δεν βλεπω καποια λυση. ιους δεν βρισκω στον υπολογιστη αρα ισως να ειναι θεμα καποιας ρυθμισης? :worry:

με αποκαρδιωνεις! αν βρεθει καποια λυση ενημερωσε με pls :O

το ψαχνω κι εγω μα δεν βλεπω καποια λυση. ιους δεν βρισκω στον υπολογιστη αρα ισως να ειναι θεμα καποιας ρυθμισης? :worry:

Ρυθμισης ειναι σιγουρα,αλλα ποιας???

παντως τους αλλους τους δισκους του βλέπει κανονικα.αλλα οπως φαινεται το φορματ δεν το γλιτωνει :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω το Kaspersky και ξαφνικά μια μέρα μου βγάζει μύνημα το οποίο λέει

"File contains virus. You are advised to terminate the download. Virus (modification): Heur.Trojan.Generic. File: http://update.dna.bittorent.com/btdna.exe"

Και από κάτω μου έχει τα κλασικά Allow ή Deny.

Εννοείτε οτι έκανα Deny και μετά σκάναρα όλο το pc. Βρήκε μόνο ένα "κακό¨αρχείο το οποίο και εξαφάνισε. Αλλά κάθε φορά που ανοίγω το pc βγαίνει συνέχεια αυτό το μύνημα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου τι να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

I LOVE MY BABIES

Έχω το Kaspersky και ξαφνικά μια μέρα μου βγάζει μύνημα το οποίο λέει

"File contains virus. You are advised to terminate the download. Virus (modification): Heur.Trojan.Generic. File: http://update.dna.bittorent.com/btdna.exe"

Και από κάτω μου έχει τα κλασικά Allow ή Deny.

Εννοείτε οτι έκανα Deny και μετά σκάναρα όλο το pc. Βρήκε μόνο ένα "κακό¨αρχείο το οποίο και εξαφάνισε. Αλλά κάθε φορά που ανοίγω το pc βγαίνει συνέχεια αυτό το μύνημα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου τι να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δοκιμασε να το σβησεις απο το quarantine