panos_25 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Καλησπερα!παω να βαλω το κασπερ κ μ λεει οτι πρεπει να απενεγκαταστισω το avg8 ενω δν υπαρχει καν!!! τι να κανω? αυτο το παθαινω και εγω με το νοντ, αλλα και με το κασπερ... εχει κανενας καμια ιδεα? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Καλησπέρα.Προχθές έκανα απεγκατάσταση του Avast!Antivirus Professional και έβαλα το Windows Live OneCare.Όσοι το έχετε βάλει θέλω να μου πείτε εντυπώσεις.Είναι καλό;Είναι αποτελεσματικό;Αφαιρεί τους ιούς 100%;Κάνει καλό Defragment στο σκληρό μέσω του Tune-Up;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Καλησπέρα.Προχθές έκανα απεγκατάσταση του Avast!Antivirus Professional και έβαλα το Windows Live OneCare.Όσοι το έχετε βάλει θέλω να μου πείτε εντυπώσεις.Είναι καλό;Είναι αποτελεσματικό;Αφαιρεί τους ιούς 100%;Κάνει καλό Defragment στο σκληρό μέσω του Tune-Up;:worry: 100% κανενα προγραμμα δεν θα βρεις να αφαιρει τους ιους! τωρα αυτο το προγραμμα που εβαλες προσωπικα δεν το ξερω :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ειναι πολλεσ οι σελιδεσ και ειναι λιγο δυσκολο να ψαξω. οπωσ φαινετε και στη φοτο διπλα απο το ρολοι εμφανιζετε μηνυμα virus alert, τα εικονιδια απο την επιφανεια εργασιας(συντομευσεισ προγραματων) εχουν εξαφανιστει το ιδιο και απο το μενου εναρξη ολα αυτα μετυα απο ενα torrent μια ταινιας που κατεβασα. μια βοηθεια pls Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Πήγαινε ΕΔΩ και κάνε ''Πλήρη Σάρωση Συντήρησης''.Η ιστοσελίδα είναι της Microsoft και ελέγχει 100% τον υπολογιστή σου χωρίς να φοβάσαι τίποτα.Μετά τη σάρωση κάνε restart και άν συνεχιστεί φοβάμαι ότι θα πρέπει να κάνει format τα Windows απο την αρχή.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ειναι πολλεσ οι σελιδεσ και ειναι λιγο δυσκολο να ψαξω. οπωσ φαινετε και στη φοτο διπλα απο το ρολοι εμφανιζετε μηνυμα virus alert, τα εικονιδια απο την επιφανεια εργασιας(συντομευσεισ προγραματων) εχουν εξαφανιστει το ιδιο και απο το μενου εναρξη ολα αυτα μετυα απο ενα torrent μια ταινιας που κατεβασα. μια βοηθεια pls :shock::shock::shock::shock: Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα (ένδειξη virus alert στο tray με τέτοιο τρόπο!!)!!! Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 δεν γινετε τιποτα, δοκιμασα εκτος απο το site τις microsoft και το avg antivirus, kaspersky, adware, spybot και δεν βρισκουν τιποτα. εντομεταξυ προσεξα τα εξης οταν κανω δεξι κλικ στο desktop μου λεει οτ ο διαχειρηστης εχει απενεργοποιησει τισ λειτουργιες οθονης, (πως γινετε αφου δεν εχω βαλει αλλους user και υπαρχω μονο εγω) και κατι ακομα σε safe mode εμφανιζετε κανονικα το μενου στο εναρξη εκανα και search και παλι δεν βρηκε τιποτα μαλλον με βλεπω για format!!!! :(:mad::(:mad::(:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Κάνε ένα scan με το spyware doctor(βρες κάπου τα κλειδια) και ένα scan με το hijackthis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 δεν γινετε τιποτα, δοκιμασα εκτος απο το site τις microsoft και το avg antivirus, kaspersky, adware, spybot και δεν βρισκουν τιποτα. εντομεταξυ προσεξα τα εξης οταν κανω δεξι κλικ στο desktop μου λεει οτ ο διαχειρηστης εχει απενεργοποιησει τισ λειτουργιες οθονης, (πως γινετε αφου δεν εχω βαλει αλλους user και υπαρχω μονο εγω) και κατι ακομα σε safe mode εμφανιζετε κανονικα το μενου στο εναρξη εκανα και search και παλι δεν βρηκε τιποτα μαλλον με βλεπω για format!!!! :(:mad::(:mad::(:mad: Μπήκες σε safe mode με administrator privileges να σκαννάρεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 τα εκανα ολα αυτα που λετε και τιποτα. και πανω στην απελπισια μου πριν κανω format απεγκατεστησα το προγραμμα logmein, και τους drivers της καρτας γραφικων και εμφανιστηκαν ολα κανονικα σχετικα λειπουν οι συντομευσεισ των προγραμματων απο την επιφανεια εργασιας και καποια αρχεια που ειχα εκει αλλα ολα τα αλλα οκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 τα εκανα ολα αυτα που λετε και τιποτα. και πανω στην απελπισια μου πριν κανω format απεγκατεστησα το προγραμμα logmein, και τους drivers της καρτας γραφικων και εμφανιστηκαν ολα κανονικα σχετικα λειπουν οι συντομευσεισ των προγραμματων απο την επιφανεια εργασιας και καποια αρχεια που ειχα εκει αλλα ολα τα αλλα οκ κανε και μια επαναφορα συστηματος σε χρονο που ολα λειτουργουσαν καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Έχω στη δουλειά έναν υπολογιστή με εγκατεστημένο το nod32 αλλά δεν έχει πρόσβαση στο net. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τα virus definitions από το σπίτι μου χειροκίνητα; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Πριν απο καιρο μου ειχαν κανει αιτηση στο msn κατι ασχετοι και αφου πατησα απορριψη των αιτησεων που σου βγαζει και αποκλεισμος επικοινωνιας δεν μου τα ξαναεμφανισε. Χθες μπηκα απο περιεργια να δω τι ειναι το livespace και παλι μου εμφανισε παρομοιες αιτησεις απο τους ιδιους οι οποιες ηταν ξεχασμενες κατι μηνες γιατι δεν το χρησιμοποιω και κατα λαθος πατησα αποδοχη. Πλεον μου τους εμφανιζει ως επαφες μονο στο livespace και οχι στο msn και στο μεΐλ.Λετε να εχω κανενα προβλημα?(Την διεγραψα αυτη την σελιδα για καλο και για κακο αλλα δεν ξερω) (Ελπιζω να εγινα κατανοητος και να ποσταρα στο σωστο θεμα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Η Microsoft προειδοποιεί τους χρήστες των Windows για ένα νέο Internet worm που δρα εκμεταλλευόμενο ένα κενό ασφαλείας για το οποίο έχει ήδη διατεθεί διορθωτικό patch. Το worm φέρει την ονομασία Win32/Conficker.A και έχει ήδη μολύνει αρκετές επιχειρήσεις, αλλά και οικιακούς υπολογιστές, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συνέχεια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Έχω ενα πρόβλημα εδώ και καιρό.είχα βάλει το avast(δωρεάν έκδοση) και κάποια στιγμή που θέλησα να το βγάλω τα είχα βρεί λιγο σκούρα γιατί δεν έβγαινε αλλά τα κατάφερα(δεν θυμάμαι πώς)το πρόβλημα τώρα είναι πως στον υπολογιστή μου φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα παρόλο πού δεν δουλέυει και το έχω σβήσει(στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν φαίνεται) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω άλλο αντιιοικό.μπορεί να βοηθήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 norton kai xero psomi Για μενα το χειροτερο και το πιο βαρυ :whistle: oti einai bary symfonw.ti protineis? Εγω χρησιμοποιω avast! απολυτα ευχαριστημενος :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boupet1 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 o.k θα το δοκιμασω αυτες τις μερες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boupet1 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Για μενα το χειροτερο και το πιο βαρυ :whistle: Εγω χρησιμοποιω avast! απολυτα ευχαριστημενος :D καλημερα.εβαλα το avast σε ενα λαπτοπ και οντως ειναι αρκετα ελαφρυ.τωρα για την συμπεριφορα του θα το δω στη πορεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Λόγω προβλήματος που είχα στην ενημέρωση του Avast!Antivirus δοκίμασα το AVG Antivirus Free Edition.Όσοι έχουν το AVG θα ήθελα να μου πούν άν είναι καλό.:)Από όταν έβαλα internet είχα το Avast!και σε περιπτώσεις μόλυνσης από το Limeware κ.α με ειδοποιούσε πάντα.:D Μαζί με το pc μου μου έχουν δώσει και ένα cd με το Norton Internet Security.Απ'ότι έχω ακούσει είναι βαρύ για τον υπολογιστή και χρειάζεται συνέχεια ενημερώσεις.Παίζει κάτι τέτοιο ή να το δοκιμάσω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Εμένα θα με συγχωρέσετε αλλα θα σας πώ οτι το Norton δεν είναι καθόλου βαρύ πιά. Ναι παλιαότερα ήταν, αλλα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το χρησιμοποιώ απο περσυ αγορασμένο, έχω το Norton 360 2nd Edition το έχω εγκαταστήσει σε 3 pc και πάει σφαίρα. Δεν φαίνεται κάν οτι υπάρχει. Φυσικά έχω και το πιο γρήγορο μηχάνημα του κόσμου έτσι ? :p Core 2 Duo 2.0GHz 2GB RAM Dual Channel 60GB OCZ SSD v.2 Δείτε φωτό... δλδ πόσο πιο λίγους πόρους να καταναλώσει πιά.... http://img247.imageshack.us/img247/8714/norton360iicc7.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 @Hierophant Αυτό που λες για το Norton ότι δεν είναι βαρύ ισχύει και για το Norton Internet Security 2006;Γιατί μου το έδωσαν με τον υπολογιστή και κρίμα είναι να πάει χαμένο.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 @Hierophant Αυτό που λες για το Norton ότι δεν είναι βαρύ ισχύει και για το Norton Internet Security 2006;Γιατί μου το έδωσαν με τον υπολογιστή και κρίμα είναι να πάει χαμένο.:p Δεν έχω ιδέα. Πραγματικά. Το 2006 δεν χρησιμοποιούσα αγορασμένο Antivirus, και πίστευα κ εγώ οτι το Norton είναι βαρύ. Πάντος μπορείς να κατεβάσεις trial το προιοn Norton 360 απο εδώ http://nct.symantecstore.com/fulfill/0184.073 για 15 μέρες και να κρίνεις μόνος σου πόσο βαρυ είναι, και αν αξίζει να το αγοράσεις. Στοιχίζει 70 ευρώ και είναι για 3 pc. Εγώ το πήρα συνεταιρικά με έναν φίλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Στοιχίζει 70 ευρώ και είναι για 3 pc. Εγώ το πήρα συνεταιρικά με έναν φίλο. Μου το έχει ο υπολογιστής μου δώρο μέσα στη συσκευασία ολόκληρο και όχι trail version.Μάλιστα πάνω στο cd εκτός από ''Norton Internet Security'' λέει και ''Fujitsu-Siemens Computers''.Να ρώτησω κάτι άλλο.Παλιά που είχα βάλει το Norton του 2006 όταν έβαζα το cd των XP για να περάσω τους drivers δεν μου το άνοιγε γιατί το Norton έβρισκε ότι έχει ιό και στο ''Υπολογιστής'' όταν προσπαθούσα να το ανοίξω μου έγραφε ''Access was denied''.Μπορώ να το παρακάμψω αυτό;:worry: Thanks!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Μπορώ να το παρακάμψω αυτό;:worry: Κλείνοντας το Norton κατά τη διάρκεια που θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου δεν γίνεται; Αυτό που λες για το Norton ότι δεν είναι βαρύ ισχύει και για το Norton Internet Security 2006; To NIS2006 είναι όντως βαρύ και όχι τόσο αξιόπιστο σύμφωνα με κάποια reviews που είχα αναζητήσει εκείνη την εποχή. Δεν το συνιστώ. Λόγω προβλήματος που είχα στην ενημέρωση του Avast!Antivirus δοκίμασα το AVG Antivirus Free Edition.Όσοι έχουν το AVG θα ήθελα να μου πούν άν είναι καλό.:) Πολύ καλό! Το έχω δουλέψει σε διάφορα PC απροβλημάτιστα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Κλείνοντας το Norton κατά τη διάρκεια που θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου δεν γίνεται; Σωστά.Μόλις έβαλα το cd των XP πάτησα το ''Disable Antivirus Auto-Protection'' και με έβαλε κανονικά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts