Jump to content

CHRISTOS_89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    158
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CHRISTOS_89

  1. Hello! Εδώ και κανά 2 χρόνια έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών γιατί δεν στηρίζεται καλά στο σασί (μάλλον), δεν πιάνει καλά η βίδα γιατί έχει φαγωθεί το μέταλλο του σασί. Παλιότερα, μου έκανε τα κλασικά συμπτώματα που και που, ξέρετε μαύρισμα ή παραμόρφωση οθόνης, κόλλημα και εφόσον την έβγαζα και την έβαζα πάλι, έστρωνε. Αλλά τώρα τελευταία το κάνει πολύ συχνότερα. Λέτε να τα αρχίζει να τα φτύνει η κάρτα;Είναι και 8 χρόνων. Επίσης δώστε αν μπορείτε καμία ιδέα για να είναι πιο σταθερή γιατί ξέμεινα από ιδέες για πατέντες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Στο πρώτο λέει τίτλο New Thinking, New Possibilities και στο δεύτερο Summer:confused::wacko:
  3. Το Wish you were here των Pink Floyd είναι διαφορετικό τραγούδι από το Wish you were here από τους Rednex(???) απλά έχουν τον ίδιο τίτλο. Αν μιλάς για cover στο τραγούδι των Pink Floyd μήπως αυτό; Ana Torroja-wish you were here Αλλά αν δεν είναι αυτό ψάξε το wish you were here που άκουσες στην wikipedia π.χ και δες ποια covers υπάρχουν.
  4. Αν μιλάς για αυτή τη διαφήμιση όπως λέει και στα σχόλια είναι το Where did you sleep last night από τους Nirvana http://www.youtube.com/watch?v=5OHBEmQtNIg που είναι cover παλιού αμερικάνικου τραγουδιού. Εdit: τώρα που το ξανακούω παίζει να μην είναι Nirvana στη διαφήμιση αλλά τέλος πάντων αυτό είναι το τραγούδι.
  5. Τις εξωσωματικές εμπειρίες εννοείς; Out-of-body experience (http://en.wikipedia.org/wiki/Out-of-body_experience)
  6. Σε μια διαφήμιση που είχα πετύχει έπαιζε το : Snow Patrol-Open your eyes http://www.youtube.com/watch?v=fk1Q9y6VVy0.
  7. Δέσποινα Βανδή - Κορίτσι πράμα --> Michael Jackson-Beat It Πλάκα έχουν και οι Axis of Awesome που παίζουν ένα σωρό τραγούδια και έχουν όλα την ίδια ακολουθία ακόρντων (αλλά δεν είναι κλέψιμο της συνολικής μελωδίας)
  8. The Gossip - "Heavy Cross" http://www.youtube.com/watch?v=KLLxdcrk0-s
  9. Jungle Fever - The Chakachas http://www.youtube.com/watch#!v=FZ0CCh2rg5s&feature=related και δώρο ένα ακόμα :lol: j'taime moi non plus
  10. CHRISTOS_89

    Jazz

    Τον τελευταίο χρόνο άρχισα και εγώ να ακούω κάποιους τζαζ καλλιτέχνες λόγω του ότι μαθαίνω (λέμε τώρα) κιθάρα. Τσεκάρετε τους ΥΠΕΡκλασικούς Django Reinhardt και Joe Pass.
  11. Όντως πρέπει να έχεις δίκιο, ευχαριστώ
  12. Πήρα μια Olympus FE 5020 http://www.olympus.com.gr/consumer/29_digital-camera_fe-5020_21933.htm και όταν χρησιμοποιω την επιλογή iauto από τον φακό ακούγεται ένας περιέργος θόρυβος (τσιρτσίρισμα :lol: ). Όσοι έχουν την ίδια ή παρόμοια, με αυτήν την επιλογή τον έχουν αυτον τον ήχο ή η δικιά μου έχει πρόβλημα;
  13. Νομίζω πως με τέτοιου είδους νόσους ασχολούνται οι ρευματολόγοι και οι ανοσολόγοι. ΑΛΛΑ καλύτερα ρώτα κάποιον παθολόγο για να σε κατευθύνει σωστά στα σίγουρα.
  14. Οι Ντάρμα τους είχαν φτιάξει όχι οι "άλλοι" που ήθελαν να τους ξεπαστρέψουν :hunter: τους Ντάρμα.
  15. Πάντως εμένα στο προήγουμενο επεισόδιο ο "Λοκ" μου θύμισε λίγο τον διάβολο :devil: από την Βίβλο την ώρα που προσπαθούσε να βάλει την Έβα να φάει τον απαγορευμένο καρπό λέγοντας της ότι ο Θεός σας κρατάει στο σκοτάδι, εγώ θα σας δώσω την γνώση κ.λ.π. Α και κάτι άλλο...Οι άλλοι μια χαρά δεν τα πήγαιναν με τον καπνό;Π.χ. όταν τον φώναξε ο Μπέν και καθάρισε τα κομάντα του Γουιντμορ ή όταν ήταν οι Νταρμα στο νησί (και είχαν φτιάξει ειδική προστασία για αυτόν αν θυμάμαι καλά με τους υπερηχητικούς φράκτες). Άρα τι αιώνια διαμάχη είναι αυτή όταν τον έχουν για σκύλο φύλακα...:wacko:
  16. Το ότι η Ιλάνα Επίσης Τέλος γιατί να ψάχνει κάποιος συνέχεια αντικαταστάτη;
  17. Εχω ενα περιεργο προβλημα με Ubuntu 9.10. Ενω βλεπω κανονικα βιντεο στο youtube φορτωνοντας τα με μεγαλη ταχυτητα, οι προεσκοπισεις των αλλων βιντεο που βρισκονται στα related φαινονται μονο λιγες, οι υπολοιπες δεν δειχνουν τιποτα,ο firefox φαινεται να φορτωνει συνεχως και μετα απο κανα 4 λεπτο ειναι σχεδον ολες διαθεσιμες. Ξερει κανενας τι μπορει να φταιει;
  18. Προφανώς κούνησα τα καλώδια και λογικά τα βύσματα τους που τα ξανα τοποθέτησα, αλλά τίποτε άλλο. Όμως το θέμα είναι ότι έτσι διορθώθηκε το πρόβλημα και από τότε λειτουργεί μια χαρά ο υπολογιστής. Οι αμφιβολίες μου είναι οτι παραήταν απλοικό για λύση προβλήματος και ότι πιθανόν κάτι άλλο θα παίζει και τυχαία ξαναδούλεψε.
  19. Οπως βγαινουν απο το τροφοδοτικο και ειναι ατακτη "πλεξουδα" τα συγκεντρωσα λιγο με αυτα συρματακια με πλαστικο επικαλυμμα για να ερθουν πιο κοντα μεταξυ τους και λιγο πιο κεντρικα γιατι μερικα μου φαινονταν υπερβολικα κοντα στο ανεμιστηρακι του επεξεργαστη και φοβομουν μηπως το μπλοκαραν κατα καποιον τροπο
×
×
  • Create New...