Jump to content

soulis24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About soulis24

  • Ημ. Γέννησης 03/01/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

soulis24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χρονια πολλά σε όλους και καλή τύχη
  2. τους drivers τους περασε μονο του απο ιντερνετ με το που το συνδεσα
  3. Καλησπερα!εχω ενα προβλημα.Εχω windows 7 home premium και ξαφνικα δεν διαβαζει το στικακι.Με το που το συνδεω κανει τον χαρακτηριστικο ηχο οταν συνδεουμε μια συσκευη,φαίνεται στην διαχείριση των συσκευών (και δείχνει πως λειτουργεί κανονιλκά)αλλά δεν μου εμφανίζει το γνωστο παραθυρο στην επιφανεια εργασιας ουτε φενεται στον υπολογιστη εκει που ειναι ο σκληρος δισκος κτλ.προσφατα το ειχα συνδεσει σε εναν mac δεν ξερω μηπως επαιξε ρολο γιατι απο τοτε δεν δουλευει σωστα!στον mac ακομα και τωρα συνδεεται κανονικα.μεχρι και φορματ στον υπολογιστη εκανα αλλα τιποτα.οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη για μενα.ευχαριστω πολυ!
  4. oups λαθος sorry δεν ειδα οτι ειναι για κινητα εδω!οντως δεν ειχα πιει ακομα και το freddaki μου :)
  5. Καλησπερα!εχω ενα προβλημα.Εχω windows 7 home premium και ξαφνικα δεν διαβαζει το στικακι.Με το που το συνδεω κανει τον χαρακτηριστικο ηχο οταν συνδεουμε μια συσκευη,φαίνεται στην διαχείριση των συσκευών (και δείχνει πως λειτουργεί κανονιλκά)αλλά δεν μου εμφανίζει το γνωστο παραθυρο στην επιφανεια εργασιας ουτε φενεται στον υπολογιστη εκει που ειναι ο σκληρος δισκος κτλ.προσφατα το ειχα συνδεσει σε εναν mac δεν ξερω μηπως επαιξε ρολο γιατι απο τοτε δεν δουλευει σωστα!στον mac ακομα και τωρα συνδεεται κανονικα.μεχρι και φορματ στον υπολογιστη εκανα αλλα τιποτα.οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη για μενα.ευχαριστω πολυ!
  6. Γεια σας παιδια.εχω ενα bb 8310 και μου εχει χαλασει το Trckball οποτε δεν μπορω να χρησιμοποιησω τιποτα απο το τηλεφωνο.θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος να δω τα σμσ απο τον υπολογιστη.ευχαριστω!
  7. Γεια σας παιδια!Εχω προβλημα με ενα lg ku990.Δεν μπορω να δω τα video στο youtube και γενικα στο internet.Πρεπει να εγκαταστησω καποιον flash player? και αν ναι που τον βρισκω?Sorry αν εχει ξαναγραφτει αλλα εβγαλα τα ματια μου ολη μερα σημερα και δεν βρηκα τιποτα.:(
  8. καταρχας ευχαριστω για την απαντηση!εχω windows xp και δεν μπορω να κανω restore παρα μονο μεχρι πριν δυο μερες αλλα το ειχα εγαταστισει πιο παλια...οσο για το backup δισκου δεν καταλαβα ακριβως τι πρεπει να κανω. ok Το προβλημα λυθηκε.ευχαριστω!
  9. Μετα απο απεγκατασταση του εν λογω θεματος εχω ενα προβληματακι..η γραμμη εργασιων αντι να ειναι στο κατω μερος της οθονης ειναι στο πανω και δεν μπορω να την μεταφερω με τις κλασικες οδηγιες (δεξι κλικ πανω της και μεταφορα).Μπορει να βοηθησει κανεις?ευχαριστω!
  10. τα γραμματα δηλωνουν την κατασκευη του εκαστοτε αναπτηρα π.χ αν γραφει j 07 τοτε ο αναπτηρας εχει κατασκευαστει τον οκτωβρη του 07 j=δεκατο γραμμα του αγγλικου αλφαβητου=δεκατος μηνας. κι ενα link με ενα πολυ καλο κολπακι.
  11. χρονια πολλα στους Θοδωρηδες και στις Θεοδωρες,με υγεια!
  12. νομιζω οτι για games καλυτερη ειναι η παιχνιδομηχανη.για να παιξεις καλο game σε pc θες αρκετα χρηματα ενω με ενα ps3 εισαι οκ.
×
×
  • Create New...