Jump to content

spydoc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    325
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About spydoc

  • Ημ. Γέννησης 18/10/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

spydoc's Achievements

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται Samsung fold 4 256gb αψεγάδιαστο στο κουτί του με απόδειξη αγοράς από πλαισιο μαζί με θήκη original samsung. Ανταλλαγή μόνο με s23 ultra. Περιοχή Αθήνα.

    950 €

    - GR

  2. Εμένα έσκασε ήδη :)
  3. καλημέρα εμενα το acr λειτουργεί κανονικά ως εξής: στις ρυθμίσεις, Πηγή ήχου: MIC Και Μορφή ηχογράφησης:mp3. και reboot Για δείτε το και πείτε..
  4. Κορυφαίο!! :up::up:
  5. Υπάρχει τέτοιο θέμα λόγω του update της Google.. κανέ τα εξής: ρυθμίσεις, εφαρμογές, υπηρεσίες google play, αποθηκευτικός χώρος, εκκαθάριση cache και μετά διαχείρηση χώρου και διαγραφή όλων των δεδομένων. Restart και είσαι έτοιμος.
  6. Όταν εννοείς κολπάκια εννοείς ότι σου βγάζει αυτό: Google play services are updating? Γιατί υπάρχει θέμα με το τελευταίο update του google play services κ επηρεάζει το gps
  7. Εμένα το acr ενω δουλευει μια χαρα, με τα hasdfree δε λειτουργεί!
  8. Και με κλειστη την οθόνη πάντως πατώντας μια φορά το volume down βγάζει κατευθείαν φώτο!
  9. Ειχα S2, S3, S4 active....και το πρώτο και τελευταίο που βαρέθηκα είναι αυτη η πλαστικούρα της samsung.. Δίνεις ένα σκασμό λεφτά (τόσα όσα σχεδόν το Iphone 6) και το samsung μοιάζει σχέδον σαν μπακατέλα μπρόστα στο Iphone. Οκ, στα specs είναι καλύτερη η samsung, άντε και στο λειτουργικό (αν και είναι σχετικό αυτό) αλλά σε εμφάνιση είναι δυστυχώς χρόνια πίσω. Και το μεγαλύτερο μέρος του κοινού το πρώτο πράγμα για το οποίο ενδιαφέρεται είναι η ομορφιά της συσκευής. Ακόμα και οι κινεζιές είναι στο ίδιο επίπεδο εμφάνισης με τη samsung. Ασε που και τεχνολογικά δεν κανεί πια τη διαφορά...εδώ ένα δακτυλικό αποτύπωμα έβαλε και αυτό πάνω από τις μισές φορές δεν πιάνει.. Αν δεν κάνει κάτι καινοτόμο θα συνεχίσει να πέφτει..
  10. Ωραίοςςςς!! Παίζει να δοκιμάσεις κ αν rootαρεται με τον γνωστό τρόπο από xda? :-)
  11. Όχι! Μπες στο xda να δεις λεπτομέριες.άλλη η ρομ του active, άλλη του s4..Κ φυσικά πολύ λιγότερες customιες...Δυστυχώς
  12. Κατεβαζεις εδω Εγκατασταση απο CWM και μετα reboot. Ή αλλιως αφου το κατεβασεις, το κανεις unzip και το αρχειο lteon_netlist.xml το βάζεις στο system/etc αφου έχεις κανει root το κινητο και αφου προηγουμένως εχεις σβησει το αρχειο: data/property/persist.radio.lteon Κανεις Restart και εχεις και επιλογη για LTE!! ;) All greetings to ausdim
  13. Ευχαριστώ πολύ Georgep.Μου το ενεργοποίησε η βοντα όμως δεν έχει πουθενά επιλογή για lte. Έχει μόνο για wcdma, gsm αυτόματο αλλά lte πουθενά.. Βρηκα λύση μεσω των απαντησεων για το i9505..
  14. Βρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το lte στο active???
×
×
  • Create New...