Nikolas14 Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου On 26/6/2024 at 1:44 ΜΜ, elkons said: Καλησπέρα, τον Αύγουστο θα έρθουν Ελλάδα μερικοί συγγενείς μου που μένουν Γερμανία . Έχουν Deutsche Telekom,οπότε στην Ελλάδα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα τους κανονικά; λογικά θα συνδεθούν με Cosmote ? Ή θα πρέπει να πάρουν τοπική κάρτα? Με το γερμανικό νούμερο μπορούν κανονικά να έχουν περιαγωγή, Cosmote ειδικά θα έχουν πολύ πιθανό και 5G, VoLTE λόγω ότι είναι στον ίδιο ομιλο(Telekom). 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Just now, Nikolas14 said: Με το γερμανικό νούμερο μπορούν κανονικά να έχουν περιαγωγή, Cosmote ειδικά θα έχουν πολύ πιθανό και 5G, VoLTE λόγω ότι είναι στον ίδιο ομιλο(Telekom). Το αντίστοιχο ισχύει και όσοι έχουν Vodafone GER σε Vodafone GR? επειδή είναι ίδιος όμιλος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 33 minutes ago, elkons said: Το αντίστοιχο ισχύει και όσοι έχουν Vodafone GER σε Vodafone GR? επειδή είναι ίδιος όμιλος Πάνω κάτω ναι… παράδειγμα Vodafone GR στη Κύπρο μπαίνει μόνο σε Cyta-Voda και δεν αλλάζει πάροχο. Το ίδιο και με Vodafone GR στην Ιταλία που πάει στην αντίστοιχη Vodafone. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 1 hour ago, Nikolas14 said: Πάνω κάτω ναι… παράδειγμα Vodafone GR στη Κύπρο μπαίνει μόνο σε Cyta-Voda και δεν αλλάζει πάροχο. Το ίδιο και με Vodafone GR στην Ιταλία που πάει στην αντίστοιχη Vodafone. στην Ελλλαδα το κυπριακο voda μπαινει και στην Nova και σε μερικες περιπτωσεις οταν δεν βρει δικτυο και στην cosmote 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου 2 ώρες πριν, elkons said: Το αντίστοιχο ισχύει και όσοι έχουν Vodafone GER σε Vodafone GR? επειδή είναι ίδιος όμιλος Πάντως φίλος με Vodafone Germany στην Vodafone Spain δεν έχει VoLte. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Καλησπέρα από Τιρανα. Ξεκίνησα από την Αθήνα με φίλους για τουρ στα Βαλκάνια. Πρώτος σταθμός λοιπόν η Αλβανία. Εγώ με Vf GR μπήκα σε Vf ALB και το δίκτυο ήταν εξαιρετικό από τα σύνορα μέχρι την πρωτεύουσα, τα Τιρανα. Εννοείται δεν υπάρχει 5G ωστόσο έχει πολύ καλές ταχύτητες σε 5G. Η φίλη μου με cosmote είχε συνεθει επίσης σε Vf Alb ενώ ο κολλητός μου με την κοπέλα του με nova συνδέθηκαν με μια ALBania mobile με τραγική κάλυψη 3G στις μεγαλεσ εθνικές οδούς που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και 2G στους επαρχιακούς δρόμους. Μονο στα Τιρανα είχε 4G και αυτό μέχρι 25 Mbps. Αύριο θα φύγουμε για Σκόπια και θα ανεβάσω από εκεί. Πάντως η Vf Albania είναι καλύτερη από nova και ίσως και από Vf GR 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Καλησπέρα από Τιρανα. Ξεκίνησα από την Αθήνα με φίλους για τουρ στα Βαλκάνια. Πρώτος σταθμός λοιπόν η Αλβανία. Εγώ με Vf GR μπήκα σε Vf ALB και το δίκτυο ήταν εξαιρετικό από τα σύνορα μέχρι την πρωτεύουσα, τα Τιρανα. Εννοείται δεν υπάρχει 5G ωστόσο έχει πολύ καλές ταχύτητες σε 5G. Η φίλη μου με cosmote είχε συνεθει επίσης σε Vf Alb ενώ ο κολλητός μου με την κοπέλα του με nova συνδέθηκαν με μια ALBania mobile με τραγική κάλυψη 3G στις μεγαλεσ εθνικές οδούς που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και 2G στους επαρχιακούς δρόμους. Μονο στα Τιρανα είχε 4G και αυτό μέχρι 25 Mbps. Αύριο θα φύγουμε για Σκόπια και θα ανεβάσω από εκεί. Πάντως η Vf Albania είναι καλύτερη από nova και ίσως και από Vf GR Καλά να περάσετε!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Just now, panos.k2 said: Καλά να περάσετε!! Ευχαριστούμε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Αναμένουμε τη συνέχεια. Στη Βόρεια Μακεδονία σε ποια δίκτυα μπήκατε; 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 1 hour ago, MIKU said: Αναμένουμε τη συνέχεια. Στη Βόρεια Μακεδονία σε ποια δίκτυα μπήκατε; Καλησπέρα. Αύριο το πρωί φεύγουμε από Αλβανία και θα ενημερώσω για τα εκεί δίκτυα 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου On 25/7/2024 at 1:58 ΠΜ, Gv2008 said: Καλησπέρα. Αύριο το πρωί φεύγουμε από Αλβανία και θα ενημερώσω για τα εκεί δίκτυα Σε καμία παραλία δεν πήγατε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 24 minutes ago, katsiletra said: Σε καμία παραλία δεν πήγατε;; Πήγαμε στο Εξαμιλι. Πολύ ωραίες παραλίες αλλά τιμές Ελλάδας. Μπορεί να είχε 15 ευρώ το σετ οι ξαπλώστρες, όμως ήταν ξαπλώστρες, όπως αυτές στα beach bar στη Μύκονο. Από θέμα κάλυψης είχε παντού σχεδόν 3G/4G. Σήμερα φεύγουμε και επιστρέφουμε εσπευσμένα στην Αθήνα γιατί ο κολλητός μου χτύπησε και δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε στο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά, από τα σύνορα μέχρι την Αθήνα θα κάνω καταγραφές στο nPerf και θα δω και που υπάρχει 4G/5G 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Κύπρος πλέον το soeasy καρτοκινητο δίνει 50gb, 500 λεπτά ομιλίας και 500sms με 10€. 3 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 28 minutes ago, junglist said: Κύπρος πλέον το soeasy καρτοκινητο δίνει 50gb, 500 λεπτά ομιλίας και 500sms με 10€. Ερώτηση: Είναι διαθέσιμα και για περιαγωγή εντός ΕΕ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Αν είναι διαθέσιμα προς ΕΕ αξίζει. Νομίζω πέρνεις esim με 12 ευρώ από εδώ μαζί με το πακέτο https://www.cyta.com.cy/az/buy-soeasy-with-esim?language=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 38 minutes ago, spoukos said: Αν είναι διαθέσιμα προς ΕΕ αξίζει. Νομίζω πέρνεις esim με 12 ευρώ από εδώ μαζί με το πακέτο https://www.cyta.com.cy/az/buy-soeasy-with-esim?language=el υποψην, αν αγορασεις sim απο την κυπρο, πρεπει να την ενεργοποιησεις εκει δεν ενεργοποιειται στην Ελλαδα, οπως παραδειγμα οι αγγλικες δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τωρα αλλα πριν μερικα χρονια ετσι ηταν 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 1 ώρα πριν, spoukos said: Αν είναι διαθέσιμα προς ΕΕ αξίζει. Νομίζω πέρνεις esim με 12 ευρώ από εδώ μαζί με το πακέτο https://www.cyta.com.cy/az/buy-soeasy-with-esim?language=el Αν το ψάξεις λίγο το πακέτο είναι για 31 ημέρες και αν δεν κάνεις ανανέωση μέχρι την λήξη του αριθμού, τέλος. Μάπα το καρπούζι. 1 hour ago, HEO said: υποψην, αν αγορασεις sim απο την κυπρο, πρεπει να την ενεργοποιησεις εκει δεν ενεργοποιειται στην Ελλαδα, οπως παραδειγμα οι αγγλικες δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τωρα αλλα πριν μερικα χρονια ετσι ηταν Δεν έγραφε κάτι τέτοιο ούτε κάτι για ταυτοποίηση. Απλώς είπε ότι αν βάλεις ψεύτικο όνομα, δεν θα σε βοηθήσουν αν υπάρχει πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 1 hour ago, dimitroula10 said: Δεν έγραφε κάτι τέτοιο ούτε κάτι για ταυτοποίηση. Απλώς είπε ότι αν βάλεις ψεύτικο όνομα, δεν θα σε βοηθήσουν αν υπάρχει πρόβλημα. Ok πάσο Δοκίμασε και πες μας 🙂 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 11 minutes ago, HEO said: Ok πάσο Δοκίμασε και πες μας 🙂 Δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα. Το ΠΑΚΕΤΟ είναι μία χαρά ακόμα. Φορητότητα δεν υπάρχει, μένουμε Ελλάδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου On 26/7/2024 at 5:46 ΜΜ, opmgls said: Ερώτηση: Είναι διαθέσιμα και για περιαγωγή εντός ΕΕ; Τα data ναι, τα χρησιμοποιώ σε όλα τα ταξίδια μου. Τα άλλα δε νομίζω. 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου Για θυμίστε μου λίγο στην Ισπανία η Cosmote σε ποια δίκτυα δίνει πρόσβαση σε δίκτυα τουλάχιστον 4G. Ψάχνω στην ιστοσελίδα τους,αλλά έχουν βγάλει τα συνεργαζόμενα δίκτυα Για την ιστορία η μαύρη λέει ότι δίνει σε Orange και Telefonica 5G και η κόκκινη δίνει μόνο στην Vodafone Espãna 5G και στην Yoigo μόνο 4G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Για θυμίστε μου λίγο στην Ισπανία η Cosmote σε ποια δίκτυα δίνει πρόσβαση σε δίκτυα τουλάχιστον 4G. Ψάχνω στην ιστοσελίδα τους,αλλά έχουν βγάλει τα συνεργαζόμενα δίκτυα Για την ιστορία η μαύρη λέει ότι δίνει σε Orange και Telefonica 5G και η κόκκινη δίνει μόνο στην Vodafone Espãna 5G και στην Yoigo μόνο 4G Movistar η Cosmote! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Για θυμίστε μου λίγο στην Ισπανία η Cosmote σε ποια δίκτυα δίνει πρόσβαση σε δίκτυα τουλάχιστον 4G. Ψάχνω στην ιστοσελίδα τους,αλλά έχουν βγάλει τα συνεργαζόμενα δίκτυα Για την ιστορία η μαύρη λέει ότι δίνει σε Orange και Telefonica 5G και η κόκκινη δίνει μόνο στην Vodafone Espãna 5G και στην Yoigo μόνο 4G https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/countriesandnetworks_res.html 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Για θυμίστε μου λίγο στην Ισπανία η Cosmote σε ποια δίκτυα δίνει πρόσβαση σε δίκτυα τουλάχιστον 4G. Ψάχνω στην ιστοσελίδα τους,αλλά έχουν βγάλει τα συνεργαζόμενα δίκτυα Για την ιστορία η μαύρη λέει ότι δίνει σε Orange και Telefonica 5G και η κόκκινη δίνει μόνο στην Vodafone Espãna 5G και στην Yoigo μόνο 4G Τι εννοείς το έχουν βγάλει; Εδώ είναι: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/countriesandnetworks_res.html 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 55 minutes ago, MIKU said: Τι εννοείς το έχουν βγάλει; Εδώ είναι: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/countriesandnetworks_res.html 1 hour ago, elkons said: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/countriesandnetworks_res.html Για κάντε μια αναζήτηση δεν λέει παροχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts