Scottas Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Ίσως ένα από τα καλύτερα modem-router για οικιακή (και όχι μόνο χρήση) είναι το LINKSYS WAG200G WIRELESS - GATEWAY το οποιό πριν λίγο καιρό το πουλούσαν γύρω στα 100€(ίσως και λιγότερο). Τα λεφτά του τα αξίζει και με το παραπάνω. Δες χαρακτηριστικά http://www-uk.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=UK%2FLayout&cid=1149562522103&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper kai egw auto exw!!! To eixa parei ta xristougenna akrivws 100 euro Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 u s robotics einai kala ta router tis? Καλά είναι και τα US Robotics(ήταν άψογα σε PSTN και ISDN συνδέσεις) μόνο που τα Linksys είναι της CISCO που αυτή τη στιγμή θεωρήται η κορυφαία εταιρία για hardware δικτύων.Ακόμα μια αρκετά καλή εταιρία είναι και η 3COM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 kanena tis 3com exeis ypopsi sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 kanena tis 3com exeis ypopsi sou? Τι είδους γραμμή έχεις σπίτι σου? PSTN ή ISDN. Για να δούμε τι υπάρχει και σου κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Δηλαδή, συγγνώμη..τα speedtouch που είναι αστέρια και φτηνά δε τα σκέφτεται κανεις??? ;) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 pstn.eimai anoixtos se oles tis markes gia router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 pstn.eimai anoixtos se oles tis markes gia router Γιά κοίταξε αυτά τα δυο και αν σε ενδιαφέρει κάποιο από αυτά ή θες κάποιο άλλο με τα ίδια χαρακτηριστικά βρίσκουμε. 1. Linksys (ίσως από τα κορυφαία αυτή τη στιγμή για οικιακή χρήση) http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102 Το Linksys έχω και εγώ σπίτι και με τα τελευταία updates που έχει βγάλει η CISCO λειτουργεί άψογα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και ζόρι.Με τρελές ώρες χρήσης. 2. 3COM http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.613059 Ακόμα για το Linksys πήγαινε εδώ στο επίσημο site για να βρεις περισσότερες πληροφορίες και documentation. Καθώς και για το 3COM πήγαινε εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Πώς ακριβώς μπορώ να εισάγω έναν κωδικό ασφαλείας στο ρούτερ,ώστε να μην είναι προσβάσιμο από τον οποιονδήποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Πώς ακριβώς μπορώ να εισάγω έναν κωδικό ασφαλείας στο ρούτερ,ώστε να μην είναι προσβάσιμο από τον οποιονδήποτε; Δε μας είπες ποιο router έχεις να σου πούμε ακριβώς! Συνήθως πληκτρολογείς την ip του router σου στον browser που χρησιμοποιείς και κάπου εκεί μέσα υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Δε μας είπες ποιο router έχεις να σου πούμε ακριβώς! Συνήθως πληκτρολογείς την ip του router σου στον browser που χρησιμοποιείς και κάπου εκεί μέσα υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Έχω έναν ZyXEL Prestige 600 Series. Πώς μπορώ να βρω την ip του; Σε ποιον browser αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Έχω έναν ZyXEL Prestige 600 Series. Πώς μπορώ να βρω την ip του; Σε ποιον browser αναφέρεσαι; Η ip του router σου είναι 192.168.1.1 Browser είναι ο internet explorer, o mozila firefox κλπ. Π.Χ Θα ανοίξεις τον internet explorer, στη διέυθυνση θα γράψεις: 192.168.1.1 Μετά θα πας εκέι που λέει advance setup και θα πατήσεις "password". Λογικά εκεί πρέπει να είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Η ip του router σου είναι 192.168.1.1 Browser είναι ο internet explorer, o mozila firefox κλπ. Π.Χ Θα ανοίξεις τον internet explorer, στη διέυθυνση θα γράψεις: 192.168.1.1 Μετά θα πας εκέι που λέει advance setup και θα πατήσεις "password". Λογικά εκεί πρέπει να είναι. Σ'ευχαριστώ πολύ. Σε περίπτωση που εισαγάγω κάποιον κωδικό,θα πρέπει να τον πληκτρολογώ κάθε φορά που θα πλοηγούμαι στο διαδίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ. Σε περίπτωση που εισαγάγω κάποιον κωδικό,θα πρέπει να τον πληκτρολογώ κάθε φορά που θα πλοηγούμαι στο διαδίκτυο; Όχι, αυτός ο κωδικός θα σου ζητείται μόνο όταν θα θες να μπεις στο router σου (192.168.1.1) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 ρε παιδια,εγω παιρνω adsl οπως και ολη η πολυκατοικια απο το κεντρικο ρουτερ. απλα πηρα ενα wifi-access point και εβαλα την γραμμη εκει πανω. αλλα δεν μπορω να το κλειδωσω :( ειναι ανοιχτο για ολους. θα με βοηθησει κανεις? εβαλα διαφορες ip αλλα τιποτα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 ρε παιδια,εγω παιρνω adsl οπως και ολη η πολυκατοικια απο το κεντρικο ρουτερ. απλα πηρα ενα wifi-access point και εβαλα την γραμμη εκει πανω. αλλα δεν μπορω να το κλειδωσω :( ειναι ανοιχτο για ολους. θα με βοηθησει κανεις? εβαλα διαφορες ip αλλα τιποτα. Ποιο router χρησιμοποιείτε εσείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 δεν ξερω τι ρουτερ εχουμε. χρειαζετε να μαθω? αν ειναι να παω την δευτερα και να τον δω. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 δεν ξερω τι ρουτερ εχουμε. χρειαζετε να μαθω? αν ειναι να παω την δευτερα και να τον δω. Πάτα start/run/cmd και Ok Μετά γράψε ipconfig και πάτα enter Εκεί κάπου γράφει Default Gateway και δίλπα γράφει μία IP. Για χτύπα αυτήν την ip να δεις τι σου βγάζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 ωραια το βρηκα το μενου. και παω system password? και βαζω κωδικους? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 ωραια το βρηκα το μενου. και παω system password? και βαζω κωδικους? Πρέπει να γνωρίζω το router που έχεις, μη σου πω κάποιο λάθος. Εκεί στην ip που χτύπησες κάπου στην αρχική σελίδα γράφει τη μάρκα του router σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Την IP που του είπες να την γράψει? Internet explorer? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Την IP που του είπες να την γράψει? Internet explorer? Nai. Se kapoio μπράουζερ που λένε και οι μορφωμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ok...Επειδή κι εγώ θέλω να μπω στις ρυθμίσεις του router μου αλλά ούτε κι έτσι δουλεύει... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Ok...Επειδή κι εγώ θέλω να μπω στις ρυθμίσεις του router μου αλλά ούτε κι έτσι δουλεύει... Δε μπορεί να μη δουλέυει! Δίνεις τη σωστή ip? Δοκίμασε αυτά που είπα και στον billako: Πάτα start/run/cmd και Ok Μετά γράψε ipconfig και πάτα enter Εκεί κάπου γράφει Default Gateway και δίλπα γράφει μία IP. Για χτύπα αυτήν την ip να δεις τι σου βγάζει Δε θα γράψεις www στον ie, θα γράψεις κατευθείαν την ip. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 otan syndeeis to adsl k tin tilefwniki syskeyi me spliter stin idia mpriza, xriazete k filtro? an nai poy? anamesa sto spliter k tin mpriza i sto spliter me tin tilefwniki syskevi? sorry gia greeklish Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 An valeis splitter dne xreiazetai filtro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts