ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 σε ευχαριστώ φίλε μου.όσο για το κινητό δεν εχω κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση.μου χει βρει το ασύρματο δίκτυο μόνο του και μπαίνω αμέσως.χρειάζεται κάποια άλλη ιδιαίτερη ρύθμιση? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 σε ευχαριστώ φίλε μου.όσο για το κινητό δεν εχω κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση.μου χει βρει το ασύρματο δίκτυο μόνο του και μπαίνω αμέσως.χρειάζεται κάποια άλλη ιδιαίτερη ρύθμιση? οχι, αν συνδεεσαι κανονικα δε χρειαζεται. ισως ομως πρεπει να βαλεις κωδικο για να μη συνδεεται ο καθενας στο δικτυο σου. δες τις οδηγιες για το πως...προτιμησε το WPA2 για καλυτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atel Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 euxaristo polu file mou em_seven gia tin apantisi sou. tha do ti tha kano. pantos se euxaristo poy asxolithikes na eisai kala. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Σας παρακαλω θα ήθελα καποιος να μου πει πως θα μπορεσω να συνδεσω δυο Η/Υ μεσω του linksys WAG354G για νa εχουν κοινη χρηση αρχειων και εκτυπωτων χωρισ να δημιουργησω καποιο προγλημα στο dsl μου(εχω ανοιξει τις πορτεσ για torrent) Σας ευχαριστω πολυ.. καποιος σας παρακαλω.. τοσοι διαβαζουν καποιος δεν γνωριζει??? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Μια ερώτηση: Έχω το γνωστό linksys WAG354G για ISDN από forthnet ADSL in a box plus. Θέλω να πάω σε 2play της forthnet που υποχρεωτικά θα κάνει τη γραμμή μου PSTN... Πρέπει να αγοράσω νέο router?? Στο plaisio μου είπαν ότι γίνεται με κάποιες ρυθμίσεις σtο router.... Με τη forthnet... δεν έβγαλα άκρη με τις κοπέλλες στο κέντρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 καποιος σας παρακαλω.. τοσοι διαβαζουν καποιος δεν γνωριζει??? βάλτα σε δίκτυο. και μετά δεξί κλικ και κάνεις κοινή χρήση στους φακέλους που θέλεις να βλέπεις κ απο το άλλο pc. για εκτυπωτή δεν ξερω. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Το wireless modem που παρεχεται στο κουτι του Connx, αξιζει ή να παρω το απλο πακετο και να αγορασω απο καταστημα καποιο καλυτερο wireless; Με ενδιαφερει κυριως να μην εχει "απωλειες" κλπ... Τhnx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 βάλτα σε δίκτυο. και μετά δεξί κλικ και κάνεις κοινή χρήση στους φακέλους που θέλεις να βλέπεις κ απο το άλλο pc. για εκτυπωτή δεν ξερω. Το linksys wag354g δεν εχει λειτουργια printserver, επομενος ο εκτυπωτης πρεπει να ειναι δικτυακος και να μπει σε μια θυρα ethernet, αν ειναι usb θα πρεπει ο υπολογιστης που θα συνδεθει να ειναι ανοιχτος οταν θα εκτυπωνει ο αλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Το linksys wag354g δεν εχει λειτουργια printserver, επομενος ο εκτυπωτης πρεπει να ειναι δικτυακος και να μπει σε μια θυρα ethernet, αν ειναι usb θα πρεπει ο υπολογιστης που θα συνδεθει να ειναι ανοιχτος οταν θα εκτυπωνει ο αλλος. Επειδη ειμαι γιγο ψιλοασχετος πως θα τα βαλω σε διτκυο?παλιοτερα εβαζα στον εναν 192.168.1.1 στον ενα και στον αλλο 192.168.1.2 στον αλλο αλλα τωρα δεν μπορω να το κανω λογο dsl και λογο οτι εχω ανοιχτες τις πορτες μου. πως θα τα κανω δικτυο? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosksk Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ Η/Υ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΚΑΙ ΣΚΑΝΝΕΡ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΗΡΕ LAPTOP ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΦΕΡΙΑΚΑ ΜΟΥ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΩ ADSL ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΚΤΥΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ADSL. THANX A LOT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 kalhspera paidia... Exw ena problhma me modem crypto f200...Kathe fora pou anoigw 5 h 6 selides taytoxrona internet explorer to pc kollaei me apotelesma na mhn kleinei apo thn enarksh kai na mhn mporw na kanw kamia energeia , para mono na to kleisw apo thn kentrikh monada...Einai sigoura problhma tou modem,dioti me ena router pou dokimasa den ekane to idio...plzzz help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Μηπως εχεις προβλημα στο usb γιατι προβλημα με το modem δυσκολο το βλεπω? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 problhma me thn usb apokleietai na exw gia 2 logous... 1)ebala pali olous tous drivers ths usb 2.0 apo thn arxh 2)kai se ena allo pc,to idio modem kanei to idio problhma kati allo prepei na ftaiei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Τοτε τι να σου πω μονο αν το πας στον ηλεκτρολογο η καινουριο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Γενικά αυτό πράμα έχει πολλά προβλήματα.Μέχρι να πάρεις καινούργιο κοιτά να μην έχεις πολλά πράγματα που χρησιμοποιούν την σύνδεση σου...Αλλιώς επικοινώνησε με την εταιρία και δες αν μπορούν να στο αλλάξουν... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Παιδια καλημερα, εχω το εξης set-up στο σπιτι μου: adsl συνδεση με ενσυρματο router, το ενα απο τα laptops που συνδεονται στον ρουτερ εχει WiFi built-in. Εχω φτιαξει ενα δικτιο με static ips και τα pcs συνδεονται κατευθειαν στον router και παιρνουν ετσι ολα internet. Η ερωτηση μου ειναι η εξης : Χωρις να προμηθευτω wireless router, μπορω μεσω του laptop που εχει WiFi, να "μοιρασω" τη συνδεση ετσι ωστε να μπορω να χρησιμοποιω ενα π.χ. pocket pc μεσω WiFi και να εχω internet και σε αυτο ?? Η ο wireless router ειναι υποχρεωτικος για κατι τετοιο ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Αυτο που σκεφτεσαι να κανεις λεγεται ασυρματο δικτυο ad-hoc χωρις σημειο παρουσιας. Υποθετω οτι καταλαβαινεις οτι πρεπει να λειτουργει το laptop για να εχεις προσβαση μεσω του palm. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν το palm υποστηριζει τετοιο δικτυακο προτυπο. Προσωπικα δε στο προτεινω. Το καλυτερο και πιο απλο που μπορεις να κανεις ενα να αγορασεις ενα access point και να το συνδεσεις καλωδιακα με το υπολοιπο δικτυο, και αυτο θα μοιραζει το δικτυο ασυρματα. Ετσι θα αποδεσμευσεις και το laptop που θα λειτουργει και αυτο ασυρματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Υποθετω οτι καταλαβαινεις οτι πρεπει να λειτουργει το laptop για να εχεις προσβαση μεσω του palm. Χεχε...Ε ειπαμε ρε συ, αυτο ελειπε...:lol: Αυτο που δεν ξερω ειναι αν το palm υποστηριζει τετοιο δικτυακο προτυπο. Προσωπικα δε στο προτεινω. Το καλυτερο και πιο απλο που μπορεις να κανεις ενα να αγορασεις ενα access point και να το συνδεσεις καλωδιακα με το υπολοιπο δικτυο, και αυτο θα μοιραζει το δικτυο ασυρματα. Ετσι θα αποδεσμευσεις και το laptop που θα λειτουργει και αυτο ασυρματα. Το laptop ετσι κι αλλιως ειναι ανοικτο οποτε βρισκομαι σπιτι, αρα αυτο δεν ειναι προβλημα. Θα δω τι γινεται με το ppc μου πανω σε αυτο που μου ειπες. Αν το ppc υποστηριζει κατι τετοιο, ειναι εφικτο αυτο που θελω να κανω χωρις ν'αγορασω κατι αλλο ? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι για το FritzBox Fon της Hellas On Line. Πως μπορω να κανω reset τη συσκευη για να κατεβαζω απο το rapidshare συνεχομενα; Εβγαλα την τροφοδοσια και την ξαναεβαλα αλλα μου ζητησε να περιμενω 120 λεπτα, που σημαινει οτι δεν πετυχε το "κολπακι" (που παλαιοτερα με το microcom της vivodi δουλευε ανετα μιας και ειχε κουμπι reset)... Εχετε καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 To xw ksanapei. Asto kana 15lepto ektos reumatos kai ISWS na allaksei IP. Den sou allazei IP h hol toso eukola... Thema hol einai, oxi thema router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Α ετσι ε; Κανας αλλος τροπος δεν υπαρχει δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Yπάρχουν οι εξής 2: 1. Αλλάζεις provider. 2. Αγοράζεις premium account στο rapidshare. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 1. Ε κατσε μολις σημερα ενεργοποιηθηκε η HOL... 2. Σωστο κ αυτο, οπως επισης μπορω να αγορασω και τα Vista Ultimate αντι να ψαχνω τροπο για activation... Σ'ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Λοιπον παιδια βοηθεια εχω το Router Crypto WF 110E και συνδεση οτε αλλα δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει, τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? Λοιπον επειδη δεν εβγαλα ακρη το πηγα πισω και πηρα το ...d-link DSL-G684T ... αλλα καιμε αυτο δεν τα καταφερα, ενω εχει συνδεθει νκαι μου δειχνει οτι πηρε και ΙΡ δεν μπορω να μπω στο νετ!!! καλα τι αλλο πρεπει να κανω? καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osb_3_ Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 καλησπερα εχω ενα ασυρματο router 3com 11g και παραθετω τις ρυθμισεις ωστε αν υπαρχει καποιο λαθος στο interface να μου προτεινετε αν εχετε την καλοσυνη καποιες αλλαγες για την καλυτερη αποδοση του router οσο αφορα το internet.ειναι ασυρματο και υπαρχει δικτυο με ενα υπολογιστη μεσω lan και εναν με wifi(αν αυτο παιζει καποιο ρολο) Edit PVC1 Connection Parameters Protocol PPPoA IP assigned by ISP YES IP Address 0.0.0.0. Subnet Mask 0.0.0.0 Username ******** Password ******** Confirm Password ******** Connect Type AUTO-TRIGGERED BY TRAFFIC Idle Time (Minute) 20 MTU 1492 IPCP subnet IPCP Subnet Populate DHCP Server ATM Settings VPI/VCI 8/35 Encapsulation VC/MUX QoS Class UBR PCR/SCR/MBS 4000/4000/10 DNS automatic by isp EYΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts