olympiakos7_69 Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Guys voitheia(kai grigora) parakalw.... Skopeuw na kanw aitisi gia to on dsl kit tis otenet... ola ok me auto.. Alla thelw na epilexw ena kalo router(wireless) dioti tha syndesw panw 3-4 upologistes.. Apo oti exw diavasei ta kalutera kai value for money einai ta US Robotics 9106 kai 9108.. Omws epsaxa se germano , multirama kai plaisio kai den ta vriskw POUTHENA.. Sas parakalw peite mou pou mporw na ta vrw entos attikis.. Euxaristw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Guys voitheia(kai grigora) parakalw.... Skopeuw na kanw aitisi gia to on dsl kit tis otenet... ola ok me auto.. Alla thelw na epilexw ena kalo router(wireless) dioti tha syndesw panw 3-4 upologistes.. Apo oti exw diavasei ta kalutera kai value for money einai ta US Robotics 9106 kai 9108.. Omws epsaxa se germano , multirama kai plaisio kai den ta vriskw POUTHENA.. Sas parakalw peite mou pou mporw na ta vrw entos attikis.. Euxaristw.. Msystems E.Π.Ε. Φραντζή 26-28 Ν. Κόσμος Τηλ: 210 9246280 Fax: 210 9248290 email: sales@msystems.gr Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Guys voitheia(kai grigora) parakalw.... Skopeuw na kanw aitisi gia to on dsl kit tis otenet... ola ok me auto.. Alla thelw na epilexw ena kalo router(wireless) dioti tha syndesw panw 3-4 upologistes.. Apo oti exw diavasei ta kalutera kai value for money einai ta US Robotics 9106 kai 9108.. Omws epsaxa se germano , multirama kai plaisio kai den ta vriskw POUTHENA.. Sas parakalw peite mou pou mporw na ta vrw entos attikis.. Euxaristw.. http://www.skroutz.gr γράψε το προϊόν που ψάχνεις ( us robotics 9108) , πάτα enter και δες ποιος το πουλάει φτηνότερα! :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Μου λείνετε μια απορία παρακαλώ; Γιατί το 9108 αυτό τουλάχιστον που ψάχνω σε ISDN είναι πιο φθηνό από το αντίστοιχο σε PSTN ; Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Many thanks kai stous 2..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 μια απλή ερωτησούλα παιδιά καθώς είμαι νέος(μελλοντικος για την ακριβεια) dsl χρήστης: με ένα modem-rooter εκτός από το να μοιράζομαι το Internet θα PC θα αποτελουν κ μεταξύ τους δίκτυο?? Δεν ενδιαφέρομαι για παιχνίδια αλλά για επαγγελματική χρήση ευχαριστώ. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 μια απλή ερωτησούλα παιδιά καθώς είμαι νέος(μελλοντικος για την ακριβεια) dsl χρήστης: με ένα modem-rooter εκτός από το να μοιράζομαι το Internet θα PC θα αποτελουν κ μεταξύ τους δίκτυο?? Δεν ενδιαφέρομαι για παιχνίδια αλλά για επαγγελματική χρήση ευχαριστώ. Nαι θα εχεις εσωτερικο δικτυο μέσω του router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Nαι θα εχεις εσωτερικο δικτυο μέσω του router. thanks Bayern7:) ας ξεκινήσει τώρα το safari για επιλογή modem(άκουσα καλές γνώμες για cisco) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Πως κάνεις test την γραμμή σου να δεις πόσο μπορεί να πιάσει? Έχω ακούσει αρκετούς που λένε ότι έκαναν test. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Πως κάνεις test την γραμμή σου να δεις πόσο μπορεί να πιάσει? Έχω ακούσει αρκετούς που λένε ότι έκαναν test. Μπαίνεις σε κάποιες ιστοσελίδες όπως οι παρακάτω: http://www.testmy.net/ και http://speedtest.forthnet.gr/ Καλά αποτελέσματα! Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokrates Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 thanks Bayern7:) ας ξεκινήσει τώρα το safari για επιλογή modem(άκουσα καλές γνώμες για cisco) Cisco orea idea ala prepi na 3eris tha xriastis kai tis analoges gnosis gia na stisis Cisco ;) Genikotera ta Cisco den ine gia user ektos ean exis arketa megali idea apo Unix kai to litourgiko tou cisco kalo setup ginete mono apo Console se morfi prompt Παράθεση http://www.facebook.com/dimokratis.gkazkalidis http://nextgeneration.clictopics.com http://hellas.lifeme.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Μπαίνεις σε κάποιες ιστοσελίδες όπως οι παρακάτω: http://www.testmy.net/ και http://speedtest.forthnet.gr/ Καλά αποτελέσματα! Download: 328,62 kb/s Upload: 115,25 kb/s Καλά είναι γενικά για 384/128 γραμμή? dslam siemens 2 είμαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Πολύ καλά έως τέλεια :up: Εγώ εδώ και δέκα μέρες έχω κάτω απο 100kbps download :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Εχω αγοράσει το modem-router USR 9108 και την ασύρματη κάρτα της USR για φορητό υπολογιστή όμως η εμβέλεια είναι μικρή.Στο σπίτι μου που είναι μεζονέτα δεν έχω σήμα στον επάνω όροφο.Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 georlapo κάπου στο adslgr.com στο τόπικ του 9108 είχα διαβάσει πως υπάρχει μία ρύθμιση να αυξήσεις την ισχύ, μέσα απο telnet. Κάνε έναν κόπο να το κοιτάξεις, και στη τελική αν δεν το βρείς ρώτα τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Παιδιά καλησπέρα!Έχω περίπου 1,5 χρόνο πλέον ADSL και όπου να'ναι θα αγοράσω laptop.Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω επειδή είμαι και ολίγον άσχετη επί τούτου,υπάρχει τρόπος να συνδέομαι στο internet με το laptop,μέσω της γραμμής adsl,ενώ δεν βρίσκομαι στο χώρο που είναι εγκατεστημένη η γραμμή;Δηλαδή την γραμμή την έχω στο μαγαζί,μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω το laptop σπίτι και να μπαίνω κανονικά;Ελπίζω να μην σας κούφανα με αυτό που ρωτάω.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Παιδιά καλησπέρα!Έχω περίπου 1,5 χρόνο πλέον ADSL και όπου να'ναι θα αγοράσω laptop.Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω επειδή είμαι και ολίγον άσχετη επί τούτου,υπάρχει τρόπος να συνδέομαι στο internet με το laptop,μέσω της γραμμής adsl,ενώ δεν βρίσκομαι στο χώρο που είναι εγκατεστημένη η γραμμή;Δηλαδή την γραμμή την έχω στο μαγαζί,μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω το laptop σπίτι και να μπαίνω κανονικά;Ελπίζω να μην σας κούφανα με αυτό που ρωτάω.:wacko: θα ηταν εφικτο αν η αποσταση της εργασιας σου ηταν αρκετα κοντα στο σπιτι σου περιπου 80 μετρα.. Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 θα ηταν εφικτο αν η αποσταση της εργασιας σου ηταν αρκετα κοντα στο σπιτι σου περιπου 80 μετρα..Δυστυχώς μιλάμε για μια απόσταση Ν.Σμύρνη-Παγκράτι...Οπότε πάει αυτό το όνειρο... :( Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Το μονο που μπορεις να κάνεις ειναι να μπαινεις από το γραφείο με DSL και να χρησιμοποιεις τον λογαριασμο του ISP που έχεις, για να μπαινεις με dialup από το σπίτι. Εκτός πάλι αν ενεργοποιήσεις dsl γραμμή και στο σπίτι, oπότε με μια συνδρομή στο ISP, θα μπαίνεις και από το σπίτι και απο το γραφείο. Οχι ταυτοχρονα εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Το μονο που μπορεις να κάνεις ειναι να μπαινεις από το γραφείο με DSL και να χρησιμοποιεις τον λογαριασμο του ISP που έχεις, για να μπαινεις με dialup από το σπίτι. Εκτός πάλι αν ενεργοποιήσεις dsl γραμμή και στο σπίτι, oπότε με μια συνδρομή στο ISP, θα μπαίνεις και από το σπίτι και απο το γραφείο. Οχι ταυτοχρονα εννοείται.Μπα,το πάγιο για την dsl είναι απαγορευτικό ακόμη,ώστε να αποφασίσω να το πληρώνω εις διπλούν μόνο και μόνο για λίγες ώρες το βράδυ που είμαι σπίτι.Αυτό με την dial-up το γνωρίζω,αλλά με ξενερώνει ελαφρώς λόγω ταχύτητας :p Μάλλον τα θέλω όλα δικά μου :whistle: Thanks πάντως,τουλάχιστον να το έχω υπ'όψιν όταν πέσει το πάγιο να βάλω και στο σπίτι dsl :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkronos Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Εχω αγοράσει το modem-router USR 9108 και την ασύρματη κάρτα της USR για φορητό υπολογιστή όμως η εμβέλεια είναι μικρή.Στο σπίτι μου που είναι μεζονέτα δεν έχω σήμα στον επάνω όροφο.Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση;Ευχαριστώ. Φίλε σε παρακαλώ πες μου από την εμπειρία σου αν πιάνει έναν όροφο τουλάχιστον. Δηλαδή επειδή και εγώ σε τριών επιπέδων μεζονέτα είμαι, στον ένα απο πάνω η από κάτω όροφο πιάνει στην δικιά σου περίπτωση και ειναι ότι στο άλλο επιπλέον επίπεδο που έχει πρόβλημα ? Και εξωτερικά στον ίδιο όροφο μπρός και πίσω έχεις σήμα ?? Ευχαριστώ :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 kalispera se olous... Tha ithela na rwtisw an me ena adsl asyrmato modem mporw na exw syndedemena 2 laptop sygxronws sto spiti i an kapoios xrisimopoiei to ena tote den mporei taytoxrona kapoios na xrisimopoiei to 2o gia internet? An einai polu xazi erwtisi sygnwmi apla twra arxizw na to psaxnw A!kai kati allo. Se ayta ta adsl in a box exei kanena asyrmato modem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Nαι μπορείς να συνδέσεις παραπάνω από ένα laptop ασύρματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 A!kai kati allo. Se ayta ta adsl in a box exei kanena asyrmato modem? Υπάρχει στο adsl in a box plus. :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Φίλε σε παρακαλώ πες μου από την εμπειρία σου αν πιάνει έναν όροφο τουλάχιστον. Δηλαδή επειδή και εγώ σε τριών επιπέδων μεζονέτα είμαι, στον ένα απο πάνω η από κάτω όροφο πιάνει στην δικιά σου περίπτωση και ειναι ότι στο άλλο επιπλέον επίπεδο που έχει πρόβλημα ? Και εξωτερικά στον ίδιο όροφο μπρός και πίσω έχεις σήμα ?? Ευχαριστώ :worry: Φίλε μου πιάνει μόνο στον ένα όροφο και στο μπαλκόνι.Μόλις ανέβω την σκάλα για τον επάνω όροφο κόβεται το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts