Jump to content

saritav

Members
  • Δημοσιεύσεις

    354
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About saritav

  • Ημ. Γέννησης 06/03/1983

saritav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. καλησπέρα σας, είχα μια ερώτηση. Στο power saving menu εκεί που βλέπεις τη χρήση της μπαταρίας μου έχει Android OS 24% and Android System 16%. Ποια είναι η διαφορά; επίσης είναι οι δυο επιλογές με τα μεγαλύτερα ποσοστά κατανάλωσης. Ευχαριστώ πολύ. ΥΓ: καμία θήκη σαν την αυθεντική sview εχετε να προτείνετε? pira tis nillkin αλλά το μπροστά κάλυμμα είναι χάλια. δε κλείνει με αποτέλεσμα να μην έχω της επιλογές του sview οθόνης.
  2. καλησπέρα σας, Θέλω να μεταφερθώ απο βοντα σε κοσμοτε αλλα δε με εχουν πάρει τηλέφωνο. Πήγα σε ενα καταστημα γερμανος αλλα μου ειπε ο υπαλληλος τις προσφορες που βλέπω στο ιντερνετ και δεν ειχε ευελιξια να μου προσθεσει πραγματα. υπαρχει καποιο τηλεφωνο που μπορω να παρω να ζητησω προσφορα; τςρα ειμαστε οικογενιακο red1με 2γβ ιντερνετ στη μια γραμμη αντι για 1 και πληρωνουμε 90 και για τις 2 γραμμες. Οποτε θελω κατι αντιστοιχο η και πιο φτηνο. Πως λετε να το χειριστω? δ
  3. Παιδιά το πήρα και εγώ το κινητό και είμαι κατευχαριστημένη. Έχει μια χαρα μπαταρία (με βγάζει άνετα μια μέρα και - και είναι καινοργιο μόνο 12 φορτίσεις οπότε φαντάζομαι θα φτιάξει). Όλα καλά εκτός από αυτό που με προβλημάτισε (συννημένη φωτογραφία). Τι λέτε να φταίει; το έχω φορτώσει με εφαρμογές αλλά όχι τραγικα. Επίσης έχετε να προτείνετε καμμία θήκη με cover και παραθυράκη που να μη βαραίνει το κινητό και ναμπορεί να βγαίνει; Είδα πως η αυθεντική κολλάει οπότε φαντάζομαι δε θα μπορώ να την βγάζω συχνά, Ευχαριστώ.
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ όμορφο-πήγα και το είδα και από κοντά. το ζ3 αν και υπερτερεί στα χαρακτηριστικά δε μου πολυάρεσε- Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω. σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
  5. Γειά σας. Σχετικά με την extended μπαταρία, πόσο περισσότερο σας βγάζει; δηλαδή με φωτεινότητα στο αυτόματο και χρήση messengers, browsing, email και κανενα casual παιχνιδακι και λίγο gmaps, τη βγάζει τη μέρα; Σκέφτομαι να το πάρω αλλά με προβληματίζει η μπαταρία. Το iphone 5 το φόρτιζα σίγουρα και μέσα στην ημέρα εκτός από το βραδυ. Είμαι μεταξύ αυτού, του ζ3 compact και του Α5 και προέρχομαι από iphone χρόνια.
  6. Καλησπέρα σε όλους, Ήθελα να ρωτήσω για αυτό το κινητό μιας και διάβασα σε διάφορα site ότι δεν έχει δυνατό επεξεργαστή. Προερχόμενη απο ιphone 5, ήθελα να ρωτήσω αν το Α5 γεμίσει με εφαρμογές και "βαρύνει" αν εξακολουθεί να συμπεριφέρεται καλά.. Η χρήση που κάνω είναι κυρίως browsing, messaging, emails, photos, music streaming kai casual gaming (τύπου candy crush)... Να με προβληματίζει ο επεξεργαστής? Το άλλο που σκέφτομαι ειναι το z3 compact και το alpha (αλλα γι αυτο διαβασα πολύ κακά λόγια για τη μπαταρία, και δε θέλω να το φορτίζω μέσα στη μέρα και το βράδυ όπως το iphone5) Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  7. Καλησπέρα σας. Ηθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με συμβόλαια Cosmote. Αυτή τη στιγμή έχω cosmoκάρτα καθώς ζω στο εξωτερικό και επιστρέφω ελλάδα μερικούς μήνες το χρόνο. Θα μείνω όμως 3 μήνες αυτή τη φορά και θέλο να έχω 3g access από το iphone. Μπορεί να συνδυαστεί με cosmoκαρτα? Αλιώς με κάποιο συμβόλαιο cosmote με χαμηλό πάγιο; ευχαριστώ πολύ :)
  8. Συγνωμη αν εχει απαντηθεί, αλλά πότε θα είναι διαθέσιμη η νέα εκδοση; εννοώ κανονικά, όχι beta
  9. σε ευχαριστώ πολύ αλλά ήθελα να έχει και βάση για να φορτίζει.. καμία άλλη πρόταση ρε παιδιά? της GEAR4 δεν είναι compatible με το iphone (ektos an mpei se airplane mode)
  10. Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κανείς κανένα speaker dock που να είναι fully compatible με το Iphone 3G? Με ενδιαφέρει το JBL on stage II ή κάποιο ανάλογου μεγέθους...
  11. παιδια ξερει κανεις τον κωδικό για το τραγούδι ΚΛΕΨΥΔΡΑ των ΟΝΙΡΑΜΑ?
×
×
  • Create New...