Greek_man Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 H hol ειναι σοβαρή? Δεν γράφει ξεκάθαρα τις υπηρεσίες της στο site της.. Ήθελα να βάλω το hol adsl internet 24 Mps με 20,90 ευρω.... Επικοινωνω τηλεφωνικα και μου λένε οτι το πακέτο δεν ειναι διαθέσιμο, πρέπει να εχεις ηδη γραμμη σταθερού.. Επομένως δεν πάει στα 20,90... Εγω νόμιζα οτι με 20,90 θα ειχα το ιντερνετ κ ενα απλο σταθερο... Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Αν δεν έχεις γραμμή (η δε θες να πληρώνεις και ΟΤΕ) τότε θες πακέτο double play. Η χρέωση είναι €23,90 από ότι βλέπω. Δεν τα λέει λάθος το site, απλά πρέπει να καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ double play και internet. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 δεν ξέρω τί να κάνω... έχω 2play μέχρι 24mbps και το router μου κλειδώνει μόλις στα 7-8mbps. σπάνια και μετά από πολλά rebbot ίσως το δώ 14-15. από HOL μου είπαν ότι η γραμμή είναι άψογη. έχω δοκιμάσει σε όλες τις τηλεφωνικές πρίζες στο σπίτι, με σωστή συνδεσμολογία, αλλάζοντας και καλώδια ενίοτε......ΤΙΠΟΤΑ. 7 με 8 mbps..... δε ζητάω να κλειδώσει στα 24, αλλά τουλάχιστον στα 14-15. τί να κάνω??? :ninja: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Που μπορώ να δω στα πόσα Kbps έχει "κλειδώσει" το μόντεμ μου; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 καλησπερα παιδια... θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται απο το double play της hol που εχω τωρα να γυρισει σε hol telephony... και οταν γινει αυτο να κανω αιτηση στον οτε για ιντερνετ 24αρι στο τηλ της hol... γινεται η μπα? φιλικα Γιωργος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 καλησπερα παιδια... θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται απο το double play της hol που εχω τωρα να γυρισει σε hol telephony... και οταν γινει αυτο να κανω αιτηση στον οτε για ιντερνετ 24αρι στο τηλ της hol... γινεται η μπα? φιλικα Γιωργος Δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάξεις από double play σε telephony, σίγουρα πάντως δεν γίνεται να έχεις ADSL ΟΤΕ σε hol telephony γραμμή. Μόνο το αντίθετο. @johnthegreek: Αν έχεις το netfaster μπες στο netfaster.iad από τον browser σου, βάλε για username και password τη λέξη admin (και στα δύο, εκτός αν τα έχεις αλλάξει), πήγαινε στο ADSL και δες το Status. Σου λέει τη ταχύτητα συγχρονισμού για download και για upload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Που μπορώ να δω στα πόσα Kbps έχει "κλειδώσει" το μόντεμ μου; :worry: Aπό τη διεύθυνση του router σου, πήγαινε "status" Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάξεις από double play σε telephony, σίγουρα πάντως δεν γίνεται να έχεις ADSL ΟΤΕ σε hol telephony γραμμή. Μόνο το αντίθετο.. οκ ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση... απλα αν κοψω την hol θα ξαναβαλω οτε γραμμη και ιντερνετ οπως πριν... η hol ενω συνχρονιζει σε καλη ταχυτητα δεν ειναι καθολου σταθερη σε τεχυτητα download... ακομα και στο youtube σερνεται... ελεος δλδ... και κλειδωνει το μοντεμ μου απο 17800-19300... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 οκ ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση... απλα αν κοψω την hol θα ξαναβαλω οτε γραμμη και ιντερνετ οπως πριν... η hol ενω συνχρονιζει σε καλη ταχυτητα δεν ειναι καθολου σταθερη σε τεχυτητα download... ακομα και στο youtube σερνεται... ελεος δλδ... και κλειδωνει το μοντεμ μου απο 17800-19300... το ίδιο προβλημα εχω. ενώ συγχρονίζει στα 15Μ, κατεβάζει πολύ αργά (ιδίως youtube).... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 η λυση στο προβλημα μας ειναι ο οτε... μπορει να ειναι κλεφτης αλλα ειναι σταθερος και δεν εχει τετοια προβληματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 οκ ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση... απλα αν κοψω την hol θα ξαναβαλω οτε γραμμη και ιντερνετ οπως πριν... η hol ενω συνχρονιζει σε καλη ταχυτητα δεν ειναι καθολου σταθερη σε τεχυτητα download... ακομα και στο youtube σερνεται... ελεος δλδ... και κλειδωνει το μοντεμ μου απο 17800-19300... Πάρε στο 13888 και κάνε αίτηση επιστροφής στον ΟΤΕ. Δεν κάνεις καμία αίτηση ακύρωσης στη hol, το αναλαμβάνει ο ΟΤΕ. αν δεν έχεις κλείσει 12μηνο στη hol θα πρέπει να πληρώσεις 70 ευρώ (θα είναι στο λογαριασμό που θα έρθει μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς) και ενδεχομένως θα χρειαστεί να επιστραφεί το modem-router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Πάρε στο 13888 και κάνε αίτηση επιστροφής στον ΟΤΕ. Δεν κάνεις καμία αίτηση ακύρωσης στη hol, το αναλαμβάνει ο ΟΤΕ. αν δεν έχεις κλείσει 12μηνο στη hol θα πρέπει να πληρώσεις 70 ευρώ (θα είναι στο λογαριασμό που θα έρθει μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς) και ενδεχομένως θα χρειαστεί να επιστραφεί το modem-router. 70 ευρώ? Που το αναφέρει αυτό? Νομίζω ότι είναι υποχρεωτική-6μηνη παραμονή στη HOL:rolleyes: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 70 ευρώ? Που το αναφέρει αυτό? Νομίζω ότι είναι υποχρεωτική-6μηνη παραμονή στη HOL:rolleyes: http://www.hol.gr/default.asp?pid=24&la=1&itmid=50&ct=36&prd_st=2 Δες κάτω κάτω στις σημειώσεις το 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Μπήκα στο netfaster.iad και στο "Internet" μου γράφει τα εξής: ADSL: CONNECTED ADSL UPTIME: 0:04:08:02 PPP UPTIME: 1:08:19:35 Mode: G.992.5 (ADSL2+) Upload: 856 Kbps. Download: 4181 Kbps. WAN IP: (αριθμούς) Subnet Mask: (αριθμούς) Gateway: (αριθμούς) Primary DNS: (αριθμούς) Secondary DNS: (αριθμούς) Στα πόσα Mbps έχει "κλειδώσει"; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Download εχει κλειδωσει 4,1Mbps και upload 0,8Mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Μπήκα στο netfaster.iad και στο "Internet" μου γράφει τα εξής: ADSL: CONNECTED ADSL UPTIME: 0:04:08:02 PPP UPTIME: 1:08:19:35 Mode: G.992.5 (ADSL2+) Upload: 856 Kbps. Download: 4181 Kbps. WAN IP: (αριθμούς) Subnet Mask: (αριθμούς) Gateway: (αριθμούς) Primary DNS: (αριθμούς) Secondary DNS: (αριθμούς) Στα πόσα Mbps έχει "κλειδώσει"; :worry: Όπως σωστά είπε και ο φίλος πιο πάνω, αυτά τα 2 θα κοιτάς, και κυρίως το "Download". Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 http://www.hol.gr/default.asp?pid=24&la=1&itmid=50&ct=36&prd_st=2 Δες κάτω κάτω στις σημειώσεις το 5. Έχεις δίκιο. Οπότε η όποια μεταφορά σε ΟΤΕ ΔΕ συμφέρει καθόλου αυτή τη στιγμή, καθώς θα υπάρχει πρόστιμο 70€ από την HOL και 35€ τέλος επαενεργοποίησης από ΟΤΕ. :( Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Πάρε στο 13888 και κάνε αίτηση επιστροφής στον ΟΤΕ. Δεν κάνεις καμία αίτηση ακύρωσης στη hol, το αναλαμβάνει ο ΟΤΕ. αν δεν έχεις κλείσει 12μηνο στη hol θα πρέπει να πληρώσεις 70 ευρώ (θα είναι στο λογαριασμό που θα έρθει μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς) και ενδεχομένως θα χρειαστεί να επιστραφεί το modem-router. με αυτον το τροπο που περιγραφεις θα κρατησω το νουμερο της hol και θα εχω ιντερνετ ΟΤΕ στον αιθμο της hol δλδ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Έχεις δίκιο. Οπότε η όποια μεταφορά σε ΟΤΕ ΔΕ συμφέρει καθόλου αυτή τη στιγμή, καθώς θα υπάρχει πρόστιμο 70€ από την HOL και 35€ τέλος επαενεργοποίησης από ΟΤΕ. :( καλυτερα να δωσω 105€ παρα να εχω αυτο το ελεεινο-αθλιο παλιοιντερνετ της hol....:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 με αυτον το τροπο που περιγραφεις θα κρατησω το νουμερο της hol και θα εχω ιντερνετ ΟΤΕ στον αιθμο της hol δλδ? Mε αυτό το τρόπο όλη σου η σύνδεση (internet και τηλέφωνο) μεταφέρεται στον ΟΤΕ κρατώντας το ίδιο νούμερο που είχες στη hol. Eπίσης αντί να καλέσεις στο 13888 μπορείς να πας και σε καποιο oteshop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 καλυτερα να δωσω 105€ παρα να εχω αυτο το ελεεινο-αθλιο παλιοιντερνετ της hol....:!: Bασικά αν πάς στον ΟΤΕ και βάλεις "ακριβώς" αυτά που είχες στη HOL θα πληρώνεις: -55€/μήνα (έναντι 39,90€) έχοντας: απεριόριστα αστικά-υπεραστικά προς όλα τα σταθερά, για όλες τις ώρες όλες τις ημέρες και σύνδεση ίντερνετ στα 8mbps. Eντάξει δεν είναι τα 24 της HOL, αλλά τί σε νοιάζει? Θα πιάνεις τα 8 σίγουρα και θα έχεις μεγαλύτερη σταθερότητα. :happy: Μήπως πιάνεις τα 24 στη HOL; Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 εγω θελω κατι στο στυλ τηλεφωνιας της hol (σε χρεωση) αν γινεται... και 24αρα του οτε... Υ.Γ. υποτιθεται που το μοντεμ συνχρονιζει στα 17500 - 19300... αλλα μονο στα νουμετα ειναι καλη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Bασικά αν πάς στον ΟΤΕ και βάλεις "ακριβώς" αυτά που είχες στη HOL θα πληρώνεις: -55€/μήνα (έναντι 39,90€) έχοντας: απεριόριστα αστικά-υπεραστικά προς όλα τα σταθερά, για όλες τις ώρες όλες τις ημέρες και σύνδεση ίντερνετ στα 8mbps. Eντάξει δεν είναι τα 24 της HOL, αλλά τί σε νοιάζει? Θα πιάνεις τα 8 σίγουρα και θα έχεις μεγαλύτερη σταθερότητα. :happy: Μήπως πιάνεις τα 24 στη HOL; Έριξε τις τιμές ο ΟΤΕ;;; (έβγαλε τη 1 ωρα δωρεαν σε κινητά και έπεσε από τα 52--->43,90 ) Ομιλια + Internet στα 8 Mbps = 43,90€ (με το πάγιο των 14,75€) :X http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=121 Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Έριξε τις τιμές ο ΟΤΕ;;; (έβγαλε τη 1 ωρα δωρεαν σε κινητά και έπεσε από τα 52--->43,90 ) Ομιλια + Internet στα 8 Mbps = 43,90€ (με το πάγιο των 14,75€) :X http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=121 οπως ειπα και παραπανω.. θελω κατι στο στυλ τηλεφωνιας της hol ... και 24αρα του οτε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Kαμία σχέση. Δεν χρωστάνε στον ΟΤΕ ούτε τους έχει κόψει κυκλώματα. Τα προβλήματα στις ταχύτητες οφείλονται στη περιορισμένη (για τα δεδομένα του αριθμού των πελατών της) διασύνδεση με το εξωτερικό (10 Gbps), η οποία πρέπει να αυξηθεί άμεσα. Μπορεί επίσης να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα με το routing στο δίκτυο της αλλά δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts