radiodj105 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 ΕΣΥ πηρες η σε πηραν αυτοι (την πρώτη φορα που εκανες αιτηση) ! μηπως δεν πηραν αυτοι και ηταν απο αλλη εταιρια ,και γιαυτο σε χρεωσαν ! Φίλε μου πρέπει να με πήραν χτες συνολικά κάπου 10 τηλέφωνα οι τύποι. Βέβαια... το απόγευμα... θα φάει καλά η κοπελίτσα που μου έκανε την ενημέρωση. Πλέον ζητάω πάντα όνομα (όπως και αυτοί με ζήτησαν με το επώνυμό μου) και θα τα ακούσει ένα χεράκι. Εμενα παντως δεν με χρεωσε κανεις τιποτα... Ηρθε ο τυπος, αφησε ρουτερ, υπεγραψα την αιτηση και πηγε στην ευχη της Παναγιας!! Εγώ πάλι, πρώτα τους υπόγραψα και μετά από 2-3 εβδομάδες (είπαν) θα μου στείλουν το ρούτερ. 'Οπως είπα και πριν όμως... σήμερα θα τους ζητήσω εξηγήσεις. Δεν κολλάω στα 6 ή 12 ευρώ... αλλά μου την σπάει το δούλεμα. Σόρι που δεν χρησιμοποίησα την πολλαπλή παράθεση... αλλά δεν έχω κάνει ποτέ admin σε φόρουμ. (το λέω γιατί σε άλλο section μου βάζουν χέρι όταν γράφω 2 μηνύματα αντί για 1 με πολλές παραθέσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Τελικά η τεχνική υποστήριξη μου είπε με απλοϊκά ελληνικά πως το ρούτερ είναι το Νετ άσπερτ της εταιρίας 'Ητα-Φρόιντ. Μάλλον ο τύπος από λάθος εργάζεται εκεί. NetFaster και Intracom είναι τα σωστά ονόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Φιλε Βασιλη να σου απαντησω εγω μιας και εισαι και γνωστος απο αλλο φορουμ.Λοιπον εγω στην θεση σου δεν θα τους πληρωνα ουτε μισο ευρω Οχι για τα λεφτα αλλα θεωρω απαραδεκτο και δεν μπορω να το πιστεψω πως ζητανε και λεφτα για να σου φερουν το router Tουλαχιστον εμενα προσωπικα δυο φορες που ηρθαν δεν με χρεωσαν καθολου.Τωρα βεβαια θα αρχισει ο γολγοθας σου οσον αφορα το ποτε θα σε συνδεσουν Παντως εγω προσωπικα παντα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με αλλους provider οσον αφορα και την τηλεφωνια και το ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Φιλε Βασιλη να σου απαντησω εγω μιας και εισαι και γνωστος απο αλλο φορουμ.Λοιπον εγω στην θεση σου δεν θα τους πληρωνα ουτε μισο ευρω Οχι για τα λεφτα αλλα θεωρω απαραδεκτο και δεν μπορω να το πιστεψω πως ζητανε και λεφτα για να σου φερουν το router Tουλαχιστον εμενα προσωπικα δυο φορες που ηρθαν δεν με χρεωσαν καθολου.Τωρα βεβαια θα αρχισει ο γολγοθας σου οσον αφορα το ποτε θα σε συνδεσουν Παντως εγω προσωπικα παντα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με αλλους provider οσον αφορα και την τηλεφωνια και το ιντερνετ Τελικά μεσολαβεί κάποια εταιρία. Το κατάβα γιατί όταν πήρα για παράπονα της λέω "στη οδό Λιοσίων 100 δεν είστε;". Κόλλωσε λίγο και μου απάντησε "ναι". Της λέω λοιπόν "δεσποινίς περνάω 2 φορές τη μέρα από εκεί και μπορούσα να γλυτώσω τον κούριερ". Τώρα που το σκέφτομαι... στο Λιοσίων 100... δεν έχει κανένα υποκατάστημα της forthnet. Η περιοχή της οδού Λιοσίων φημίζεται κυρίως για άλλες επιχειρήσεις άλλοστε :X :wacko: :cry: ;) (βλέπε περιοχή Τρούμπα στα 60's)! Πήγα στο Πλαίσιο και είδα το πολυπόθητο ρούτερ (που το είχαν σε ένα πλαστικό διαφημιστικό κουτί). Το ρούτερ επάνω του είχε 2 εξόδους (pots) αναλογικές για τηλέφωνα. Υποθέτω πως πλέον... συνδέω από εκεί τις 2 συσκευές μου και ΔΕΝ χρησιμοποιώ τα κλασσικά φίλτρα της PSTN (επάνω στο καλώδιο που έρχεται από το κέντρο του ΟΤΕ). Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Φιλε Βασιλη ετσι οπως τα λες ειναι Απο το router θα παρεις τις γραμμες σου και το φιλτρο εαν θες το βαζεις στην εισοδο της adsl Αυτο που δεν καταλαβα καλα ειναι εκανες hol συνδεση ??? η forthnet ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Φιλε Βασιλη ετσι οπως τα λες ειναι Απο το router θα παρεις τις γραμμες σου και το φιλτρο εαν θες το βαζεις στην εισοδο της adsl Αυτο που δεν καταλαβα καλα ειναι εκανες hol συνδεση ??? η forthnet ???? HOL! Απλά απάντησα από τη δουλειά μου. Είχα τόσο πολύ τρέξιμο που από κεκτημένη ταχύτητα...έγραψα Forthnet αντί για HOL. Υπάρχουν και χειρότερα (να έγραφα Cytanet που έχουν στην Κύπρο). χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 οργανωση hol ΑΠΟ 16-12-2007 που ειμαι πελατης της Hol και παρα τα 3-4 τηλεφωνα που εκανα για το που ειναι οι λογαριασμοι, XΘΕΣ (4 μηνες μετα) με πηραν απο το τμημα ληξηπροθεσμων λογαριασμων για να με ρωτησουν γιατι δεν πληρωνω και οτι φαινονται 2 λογαριασμοι απληρωτοι ακου ρε μετα απο 4 μηνες !!! Μπραβο τους το αφησα και εγω , για να δω ποτε θα με ''ψαξουν'' ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 οργανωση hol ΑΠΟ 16-12-2007 που ειμαι πελατης της Hol και παρα τα 3-4 τηλεφωνα που εκανα για το που ειναι οι λογαριασμοι, XΘΕΣ (4 μηνες μετα) με πηραν απο το τμημα ληξηπροθεσμων λογαριασμων για να με ρωτησουν γιατι δεν πληρωνω και οτι φαινονται 2 λογαριασμοι απληρωτοι ακου ρε μετα απο 4 μηνες !!! Μπραβο τους το αφησα και εγω , για να δω ποτε θα με ''ψαξουν'' ! Για το που είναι οι λογαριασμοί, ίσως φταίνε τα ΕΛΤΑ. Και εγώ έχανα λογαριασμούς Vodafone για μια περίοδο. Επίσης το ότι δεν σου το έχουν κόψει ακόμα υπερ τους είναι (αν και στις περιπτώσεις αυτές θεωρώ καλύτερο να το κόβουν αμέσως και να αναγκάζεσαι να το πληρώσεις παρά να μαζευτεί μετά κανένα τεράστιο ποσό...). Και το θέμα δεν είναι να σε "ψάξουν" αλλά μη μείνεις χωρίς τηλέφωνο.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Επίσης το ότι δεν σου το έχουν κόψει ακόμα υπερ τους είναι (αν και στις περιπτώσεις αυτές θεωρώ καλύτερο να το κόβουν αμέσως και να αναγκάζεσαι να το πληρώσεις παρά να μαζευτεί μετά κανένα τεράστιο ποσό...). Και το θέμα δεν είναι να σε "ψάξουν" αλλά μη μείνεις χωρίς τηλέφωνο.:O Στη δουλειά μου, έχουμε τη HOL μόνο όσο αφορά ίντερνετ provider. Χτυπάω το κεφάλι μου που έχουμε την Vivodi σαν προεπιλογή για τις τηλεφωνικές κλήσεις γιατί συνέβη.. ακριβώς ότι περιγράφει παραπάνω ο φίλος. Χάθηκε ο λογαριασμός της Vivodi από τα ΕΛΤΑ (που έπρεπε να πληρώσουμε) και μετά από 2 μέρες μας το έκοψαν χωρίς προειδοποίηση! Τους πήρα, τους είπα πως είμαστε εταιρία και ότι δεν έχουμε λάβει λογαριασμό... αλλά οι τύποι ήταν ανένδοτοι. Αισιοδοξώ πως με την HOL που μόλις ξεκίνησα δεν θα έχω πρόβλημα. Επίσης χάρη στην Vivodi δεν έπαιζε η αναγνώριση κλήσης ούτε όταν καλούσα (έβλεπαν απόκρυψη) αλλά και όταν δεχόμουν κλήση. 'Εδειχνε πάντα απόκρυψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Οσον αφορα τους λογαριασμους της hol στον τελευταιο οντως υπηρχε ενα εντυπο μεσα που ελεγε οτι ειχαν καποιο προβλημα οσων αφορα τους λογαριασμους και ζητουν συγνωμη Εμενα μου ηρθε μετα απο τρεις μηνες Βεβαια δεν με εκοψαν προς τιμην τους αλλα βεβαια εφταιγαν οποτε πως θα με εκοβαν χαχαχααχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Αντε μας δωσανε και απεριοριστα τωρα σε 26 χωρες + 1 ωρα κινητα καλο Βεβαια μου ζητησαν 5 ευρω εφαπαξ για να τα εχω επειδη ειμαι συνδρομητης παλιος και εκει με ξενερωσαν Δεν ειναι φυσικα για τα 5 ευρω αλλα αφου τα δινεις στο νεο προγραμμα doubleplay επρεπε αυτοματως και χωρις καμια επιβαρυνση να μας βαζει στο καινουργιο προγραμμα της και οχι μονο αμα το ζητησουμε ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Ποιος το ειπε αυτο?!?! Ειναι μια καινουρια υπηρεσια, διαφορετικη απο το προηγουμενο προγραμμα, με περισσοτερες παροχες και το προβλημα μας ειναι τα 5€ (που δεν ειναι καν 5!)?? Οταν υπογραψαμε το συμβολαιο μας ηταν συγκεκριμενες οι παροχες και συγκεκριμενη η τιμη... Τωρα προσθεσαν κι αλλες παροχες και ανεβασαν λιγο την τιμη!! Σκεψου οτι με 3ευρω παραπανω (ακομα λιγοτερα αν εισαι παλιος συνδρομητης) εχεις και τις διεθνεις αλλα και 1 ωρα με κινητα! Συμφερει με καθε τροπο... Τα 3 ευρω τα θεωρω αστεια εγω προσωπικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Η τιμη παραμενει η ιδια 39,50 δεν πληρωνεις τιποτα παραπανω απλα τα 5€ τα πληρωνεις για να σου κανουν την αλλαγη του παγιου ωστε να εχεις και εσυ τα προνομοια των νεων συνδεσεων.Παντως πληροφοριακα χτες μιλαγα μια ωρα Αγγλια με αψογη ακουστικοτητα και η χρεωση ηταν ΜΗΔΕΝ Οποτε οπως καταλαβαινετε εχει να γινει χαμος.Καιρος ειναι να αρχισει και λιγο ο ανταγωνισμος ωστε να βλεπουμε συχνα τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Α! Ναι, ειναι και το 5ευρω για την αλλαγη του προγραμματος... Οσο για την τιμη του προγραμματος αυξηθηκε σε σχεση με του παλιου! Εγω που εχω ακομα το παλιο πληρωνω 37ευρω, ενω τωρα που θα κανω την αλλαγη θα πληρωνω 39,90! Anyway, θετικες αλλαγες κατα την αποψη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Εχεις δικιο μου ειχε διαφυγει οντως 37 πληρωνα και τωρα πηγε στα 39,5 παντως η ουσια ειναι πως αν τα βαλεις κατω συμφερει γιατι αν σκεφτεις πως αν ειχες μια γραμμη κινητου και μιλαγες μια ωρα δωρεαν τον μηνα σε κινητα θα πληρωνες μαζι με τους φορους και ολα γυρω στα 20€ αυτη την στιγμη μιλας μια ωρα σε κινητα εχεις απεριοριστα σε ελλαδα και Ευρωπη και απεριοριστο ιντερνετ με τα 39,5 Βεβαια για μας τους καταναλωτες παλι θα πρεπει να ειναι ακριβα και τα 39,5 και πρεπει να κατεβει χαχααχ Αλλα ειναι καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 απο τις 19 Φεβ που εγινε ή αίτηση και τις 22 Απρ που ρθε το sms στο κινητο τελικά στις 30 Απρ ήρθε ο τεχνικός για την μεικτονομηση (σημ. ο τεχνικός ήταν της intracom) Διαπίστωσε βλαβη στα 2000 μετρα απο τον κατανεμητη. Και τωρα ??? τωρα λεει περίμενε !!!! τι ρε παιδιά ???!!!ποιον ? ποτε? ως πότε??? Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Εγώ πάλι, έκανα την αίτηση στις 19 Απριλίου, στις 2 Μαίου μου ήρθε ο εξοπλισμός σπίτι (όπου ο ALEX1 με ενημέρωσε για κάτι δυσάρεστο όσο αφορά τις 2 γραμμές και την αυτονομία τους). Τους έστειλα πίσω, υπογεγραμμένη την δήλωση και περιμένω SMS. Ο Alex1 μου είπε πως η "μαμά" γραμμή χτυπάει και στις 2 εξόδους του ρούτερ (όταν με καλούν), ενώ το 213 τάδε-τάδε (της HOL) θα χτυπάει μόνο στην 2η έξοδο. Δεν αμφισβητώ τον ALEX1 αλλά μου κάνει λίγο εντύπωση, αφού το πουλάνε σαν 2 ανεξάρτητες γραμμές. Είναι πράγματι έτσι και στους υπόλοιπους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Φιλε Βασιλη θα σε στεναχωρησω αχχαχαχαχ Εδω ειναι το email που τους εστειλα Ειχα ζητησει να παει στο fon1 το αρχικο μου νουμερο 210 ******** μαζι με το 213 *************** και στο fon2 να παει μονο του το msn που ειχα το 210 ********* οποτε να ξερω ποια γραμμη χτυπαει και αν θελω να σηκωνω το τηλεφωνο μου γιατι τωρα δεν ξερω σε ποια γραμμη απαντω. Νομιζω πως ειναι κατι παρα πολυ απλο και γινετε και παρα πολυ βασικο και αναγκαιο σε εμενα . Και η απαντηση τους Αγαπητέ Συνδρομητή, Πρός απάντηση του αιτήματος σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτό που ζητάτε είναι εκτός των προδιαγραφών του προϊόντος και δεν υποστηρίζεται αυτή τη στιγμή. Με εκτίμηση για την HellasOnLine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Εγώ πάλι, έκανα την αίτηση στις 19 Απριλίου, στις 2 Μαίου μου ήρθε ο εξοπλισμός σπίτι (όπου ο ALEX1 με ενημέρωσε για κάτι δυσάρεστο όσο αφορά τις 2 γραμμές και την αυτονομία τους). Τους έστειλα πίσω, υπογεγραμμένη την δήλωση και περιμένω SMS. Ο Alex1 μου είπε πως η "μαμά" γραμμή χτυπάει και στις 2 εξόδους του ρούτερ (όταν με καλούν), ενώ το 213 τάδε-τάδε (της HOL) θα χτυπάει μόνο στην 2η έξοδο. Δεν αμφισβητώ τον ALEX1 αλλά μου κάνει λίγο εντύπωση, αφού το πουλάνε σαν 2 ανεξάρτητες γραμμές. Είναι πράγματι έτσι και στους υπόλοιπους; ψαξε σε προηγουμενα post υπαρχει τροπος να παει το 210 στο fon1 μονο και το 213 στο fon2, απο τις ρυθμισεις του router.. settings,telefony,extencions,iντερνετ line 2,line 2 Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Φίλε energypoint41 σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου να μου απαντήσεις. Ας το δοκιμάσει ο 'Αλεξ και ας μας πει, αφού εγώ δεν έχω συνδεθεί ακόμα με το δίκτυό τους. Πάντως για να του απαντήσουν αρνητικά από την HOL, πολύ φοβάμαι πως έτσι όπως το λέει ο ALEX είναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 αυτο που γραφει ο ALEX λιγο με μπερδευει καπου το χανω με τις γραμμες του.Εγω το εχω κανει και στο φον1 εχω το 210 μονο,και στο φον 2 το 213.Οταν με καλουν στο 210 θελω και δειχνει οτι μιλαω.Μην απορεις απο την απαντηση της hol,οταν τους ρωτησα εαν γινεται να ξεχωρισω τις γραμμες μου ειχαν πει οχι,και παραυτα εγινε.........:wacko: Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Φιλε energypoint41 ισως δεν το εθεσα καλα την απαντηση μου και δεν εγινα κατανοητος. Εγω ειχα μια isdn γραμμη με ενα msn στον ΟΤΕ Με φορητοτητα μετεφερα και τα δυο μου νουμερα στην hol + ενα 213 που σου δινουν αυτοι με το ετσι θελω.Τωρα στο φον1 χτυπαει τα δυο 210 που ειχα και στο φον2 χτυπαει το 213 Δεν γινετε και δεν το κανει οπως εγραψα σε προηγουμενο μου ποστ η hol Τωρα εαν νομιζεις οτι εσυ μπορεις να το κανεις να το πεις και στην hol γιατι δεν το ξερουν.Απο οτι καταλαβα ομως εσυ ειχες ενα νουμερο + το 213 οποτε νορμαλ κανεις οτι θελεις στο fritz ενω εγω δεν. Τα λεμε αυτα και καλο ειναι να γραφωνται προς αποφυγη προβληματων σε νεους υποψηφιους στην hol γιατι ειναι μεγα προβλημα οταν σου χτυπαει τηλεφωνο να μην ξερεις σε ποια απο τις δυο απαντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Φιλε energypoint41 ισως δεν το εθεσα καλα την απαντηση μου και δεν εγινα κατανοητος. Εγω ειχα μια isdn γραμμη με ενα msn στον ΟΤΕ Με φορητοτητα μετεφερα και τα δυο μου νουμερα στην hol + ενα 213 που σου δινουν αυτοι με το ετσι θελω.Τωρα στο φον1 χτυπαει τα δυο 210 που ειχα και στο φον2 χτυπαει το 213 Δεν γινετε και δεν το κανει οπως εγραψα σε προηγουμενο μου ποστ η hol Τωρα εαν νομιζεις οτι εσυ μπορεις να το κανεις να το πεις και στην hol γιατι δεν το ξερουν.Απο οτι καταλαβα ομως εσυ ειχες ενα νουμερο + το 213 οποτε νορμαλ κανεις οτι θελεις στο fritz ενω εγω δεν. Τα λεμε αυτα και καλο ειναι να γραφωνται προς αποφυγη προβληματων σε νεους υποψηφιους στην hol γιατι ειναι μεγα προβλημα οταν σου χτυπαει τηλεφωνο να μην ξερεις σε ποια απο τις δυο απαντας. στην δικια σου περιπτωση δεν υπαρχει γιατρειά...μου εχει τυχει με πελατες που θελουν φαχ τηλεφωνο χωρια και δεν γινεται....:cry::cry: Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Στην περίπτωση την δική μου πάντως, έχω το κανονικό 210 και ένα δεύτερο (ΜΣΝ) για να μιλάω με τη φίλη μου. Σκασίλα μου το 2ο νούμερο (το ΜΣΝ εννοώ) αν το χάσω (που θα το χάσω). Το πολύ-πολύ η φίλη μου να με παίρνει στο 213... Σιγά το δύσκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Μόλις με πήραν από την HOL και μου είπαν πως η αποδέσμευσή μου θα γίνει στις 15 Μαΐου. Με ρώτησαν επίσης, ποιό είναι το νούμερο του 2ου ΜΣΝ ώστε όταν με καλούν εκεί... να πέφτει η κλήση επάνω στο "μαμά-νούμερο" για να μην χάνω την κλήση. Αφού τελειώσω με αυτό, θα ήθελα να μάθω, πως μπορώ να απεμπλακώ από το 2ο ΜΣΝ. 'Αλλοστε το 213... μου αρκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts