Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ποιος ο λόγος να κάνεις όλη αυτήν την ιστορία ενώ σου στέλνουν courier να στα φέρει, να υπογράψετε και να τα πάρει πίσω;

Πληροφοριακά το ίδιο πράγμα ξεκίνησε γνωστός μου την Τρίτη, με τις ίδιες ακριβώς εταιρείες. Την Πέμπτη το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είχε τελειώσει με την αντιπρόταση της wind και την ακύρωση της φορητότητας. Πήρε το double play γύρω στα 17€ με τις νέες τιμές.

Sent from my Moto X Play

Το κλασικό πακέτο χωρίς πάγια δώρο ή έστω δωρεάν vdsl? :blink:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν έχει vdsl στην περιοχή του, αλλά του είπαν πως όταν θα είναι διαθέσιμο θα μπορεί να το έχει με +5€.

Πάγια δεν πήρε, μόνο νέο router.

Ερώτηση.

Πέθανε ο πεθερός μου τον Αύγουστο, και είχε στο όνομα του μια σύνδεση vodafone double play 300 σε εξοχικό, και 2 κινητά Vodafone. Πήγαμε λοιπόν και κάναμε διακοπή των κινητών με την ληξιαρχική πράξη θανάτου, χωρίς τέλος διακοπής, καθώς είναι λόγο θανάτου. Είμασταν όμως αναποφάσιστοι για το σταθερό.

Τελικά αποφασίσαμε να το διακόψουμε και το σταθερό καθώς είναι σε εξοχικό που πάμε μόνο λίγες ημέρες Χριστούγεννα και 1 μήνα καλοκαίρι, με την ελπίδα πως θα μας καλύψει το mobile internet (χωρίς youtube και video κλήσεις, μόνο browsing και mail λόγο δουλειάς, ελπίζω να μας καλύψει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ως τώρα).

Στο κατάστημα λοιπόν που πήγαμε για διακοπή του σταθερού, επικοινωνησαν με την vodafone που τους είπε πως σε περίπτωση διακοπής θα πληρώσουμε κανονικά το τέλος διακοπής πριν την λήξη συμβολαίου, που είναι 120€. Εξηγήσαμε στον υπάλληλο ότι είναι λόγο ανωτέρας βίας (θανάτου), άλλα επέμενε με το σκεπτικό ότι δεν του έχει ξανατυχει τέτοια περίπτωση και πως το μόνο που γνωρίζει είναι πως πρέπει να πληρωθεί προσριμο. Δεν προχωρήσαμε σε διακοπή και θα ξαναπάμε αύριο.

Μετά επικοινώνησα ο ίδιος τηλεφωνικά με vodafone, και μου είπαν πως ότι χρέωση υπάρχει πάει στον πεθερό μου και στο αφμ του, που όμως έχει πεθάνει. Επομένως δεν πληρώνουμε τίποτα που πιθανώς έρθει στο δικό του όνομα. Με λίγα λόγια, δεν μπορούν να ζητήσουν λεφτά από τον πεθαμένο... Μάλιστα, είπαν ότι ούτε τους λογαριασμούς που έχουν έρθει ήδη δεν χρειάζεται να πληρώσουμε αφού δεν είναι στο δικό μας όνομα, και επομένως δεν μας αφορούν.

Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά.??? Έχει κανείς γνώση σχετικά?

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Ερώτηση.

Πέθανε ο πεθερός μου τον Αύγουστο, και είχε στο όνομα του μια σύνδεση vodafone double play 300 σε εξοχικό, και 2 κινητά Vodafone. Πήγαμε λοιπόν και κάναμε διακοπή των κινητών με την ληξιαρχική πράξη θανάτου, χωρίς τέλος διακοπής, καθώς είναι λόγο θανάτου. Είμασταν όμως αναποφάσιστοι για το σταθερό.

Τελικά αποφασίσαμε να το διακόψουμε και το σταθερό καθώς είναι σε εξοχικό που πάμε μόνο λίγες ημέρες Χριστούγεννα και 1 μήνα καλοκαίρι, με την ελπίδα πως θα μας καλύψει το mobile internet (χωρίς youtube και video κλήσεις, μόνο browsing και mail λόγο δουλειάς, ελπίζω να μας καλύψει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ως τώρα).

Στο κατάστημα λοιπόν που πήγαμε για διακοπή του σταθερού, επικοινωνησαν με την vodafone που τους είπε πως σε περίπτωση διακοπής θα πληρώσουμε κανονικά το τέλος διακοπής πριν την λήξη συμβολαίου, που είναι 120€. Εξηγήσαμε στον υπάλληλο ότι είναι λόγο ανωτέρας βίας (θανάτου), άλλα επέμενε με το σκεπτικό ότι δεν του έχει ξανατυχει τέτοια περίπτωση και πως το μόνο που γνωρίζει είναι πως πρέπει να πληρωθεί προσριμο. Δεν προχωρήσαμε σε διακοπή και θα ξαναπάμε αύριο.

Μετά επικοινώνησα ο ίδιος τηλεφωνικά με vodafone, και μου είπαν πως ότι χρέωση υπάρχει πάει στον πεθερό μου και στο αφμ του, που όμως έχει πεθάνει. Επομένως δεν πληρώνουμε τίποτα που πιθανώς έρθει στο δικό του όνομα. Με λίγα λόγια, δεν μπορούν να ζητήσουν λεφτά από τον πεθαμένο... Μάλιστα, είπαν ότι ούτε τους λογαριασμούς που έχουν έρθει ήδη δεν χρειάζεται να πληρώσουμε αφού δεν είναι στο δικό μας όνομα, και επομένως δεν μας αφορούν.

Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά.??? Έχει κανείς γνώση σχετικά?

Έχω την εντύπωση ότι εάν κάποιος κληρονομήσει τον θανόντα (κάνοντας αποδοχή κληρονομιάς), κληρονομεί και τα χρέη του. Σε κάθε περίπτωση, δεν καταλαβαίνω τη λογική με την οποία στα κινητά δεν επέβαλαν χρέωση, και η ίδια εταιρεία θέλει να βάλει στο σταθερό. Πήγατε στο ίδιο κατάστημα?

αυτό ήξερα και εγώ, οτι από καμπίνα ΟΤΕ δεν μπορεί να περάσει vf tv, είμαι και μακριά από το κέντρο και με χάλια χαλκο και πιάνω με το ζόρι 6-6,5... ή που κάτι άλλαξε λόγω vectoring και μπορώ να πάρω "θυρα" στο ΚΑΦΑΟ ΟΤΕ που είναι 70 μετρα από το σπίτι με σύνδεση σε εξοπλισμό vf στο ΑΚ που ειναι σχεδόν 2 χλμ μακριά, ή δεν έγινε σωστά η ερώτηση από μέρους μας (δεν μίλησα εγώ για την προσφορά αναβάθμισης)...

Σας ευχαριστώ παιδιά! Αυτό δεν το ήξερα κ το ρώτησα. Στο τσακ ήμουν να κλείσω VDSL με vodafone, με το σκεπτικό σε κανένα 2μηνο να βάλω κ TV! Αφού είδα τα post σας, τους ρώτησα κ μου είπαν ότι ναι, ΔΕΝ γίνεται κ VDSL κ τηλεόραση. Εκεί κάπου χάθηκα, γιατί δεν κατάλαβα αν εννοούσε σε εμάς μόνο -που είμαστε μακρυά απ το αστικό κέντρο- ή γενικά αυτά τα δύο μαζί..

Εσείς ξέρετε αν γενικά τα 2 αυτά πάνε μαζί αν είσαι κοντά σε αστικό κέντρο? Με ενδιαφέρει για μία άλλη σύνδεση..

Αν σε ADSL συνδεση συνχρονιζεις πανω απο 6-7 mbps μπορεις να το βαλεις το vodafone tv

Σε VDSL αν ειναι απο αστικο κεντρο παλι μπορεις να εχεις vodafone tv,απο καμπινα δεν νομιζω να δινει

Έχω την εντύπωση ότι εάν κάποιος κληρονομήσει τον θανόντα (κάνοντας αποδοχή κληρονομιάς), κληρονομεί και τα χρέη του. Σε κάθε περίπτωση, δεν καταλαβαίνω τη λογική με την οποία στα κινητά δεν επέβαλαν χρέωση, και η ίδια εταιρεία θέλει να βάλει στο σταθερό. Πήγατε στο ίδιο κατάστημα?

Ναι, στο ίδιο κατάστημα. Εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση και η απάντηση τηλεφωνικά της vodafone που ουσιαστικά είπε να μην πληρώσουμε τίποτα και να σφυράμε αδιάφορα. Δεν είμαι τέτοιος, δεν λέω να μην πληρώσω αν πρέπει... αλλά δεν θέλω να προσπαθούν να με πιάσουν και κορόιδο. Αν δεν είχαμε κάνει πρώτα τις άλλες διακοπές δεν θα είχα υποψιαστεί.

Επίσης, στο site της vodafone αναφέρει στους όρους χρήσης υπηρεσιών (Γενικοί όροι παροχής ηλεκτρονικών κινητών υπηρεσιών αλλά και Όροι παροχής υπηρεσιών μέσω σταθερών δικτύων):

9 ΙΣΧΥΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ

9.3 Η ισχύς της Σύμβασης λύεται σε περίπτωση θανάτου του Συνδρομητή φυσικού προσώπου ή σε περίπτωση οριστικής λύσης του Συνδρομητή νομικού προσώπου.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12051

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4341

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Γεια σας. Με ενδιαφέρει να μάθω για την περιοχή του Ταύρου Αττικής αν η vodafone εχει καλές ταχύτητες και αν γενικότερα το δίκτυο στην περιοχή λειτουργεί απροβλημάτιστα. Σας ευχαριστώ

Ναι, στο ίδιο κατάστημα. Εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση και η απάντηση τηλεφωνικά της vodafone που ουσιαστικά είπε να μην πληρώσουμε τίποτα και να σφυράμε αδιάφορα. Δεν είμαι τέτοιος, δεν λέω να μην πληρώσω αν πρέπει... αλλά δεν θέλω να προσπαθούν να με πιάσουν και κορόιδο. Αν δεν είχαμε κάνει πρώτα τις άλλες διακοπές δεν θα είχα υποψιαστεί.

Επίσης, στο site της vodafone αναφέρει στους όρους χρήσης υπηρεσιών (Γενικοί όροι παροχής ηλεκτρονικών κινητών υπηρεσιών αλλά και Όροι παροχής υπηρεσιών μέσω σταθερών δικτύων):

9 ΙΣΧΥΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ

9.3 Η ισχύς της Σύμβασης λύεται σε περίπτωση θανάτου του Συνδρομητή φυσικού προσώπου ή σε περίπτωση οριστικής λύσης του Συνδρομητή νομικού προσώπου.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12051

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4341

Η Άποψη μου είναι κοινοποιείτε την ληξιαρχική πράξη θανάτου και ζητάτε κατάργηση.

Δεν πληρώνεται τίποτα λέγοντας ότι ακόμα δεν έχει ανοίξει η διαθήκη και άρα δεν ξέρετε πιος είναι ο κληρονόμος.

Αν θέλουν ας χρεώσουν τον μακαρίτη.

Από κει και πέρα για να τα χρεώσει η Vodafone στους κληρονόμους θα πρέπει να βρεί ποιοί είναι. Η γνώμη μου είναι ότι δεν θα ασχοληθεί για μικροποσά.

Αν σε ADSL συνδεση συνχρονιζεις πανω απο 6-7 mbps μπορεις να το βαλεις το vodafone tv

Σε VDSL αν ειναι απο αστικο κεντρο παλι μπορεις να εχεις vodafone tv,απο καμπινα δεν νομιζω να δινει

Είμαι μακρυά απ το αστικό κέντρο κ ήθελα αναβάθμιση στην ταχύτητα. Τώρα πιάνω 14, αλλά συνδέονται πάνω του 5-6 χρήστες. Τουλ 3 κάθε φορά! Δεν έφτανε. Κ αν είναι να χάνω κ 6-7 από την TV.... Άστα!

Σκέφτομαι για επαρχία (σε πόλη όμως, όχι σε απομακρυσμένη περιοχή) να μεταφέρω το σταθερό του πατέρα μου στη Vodafone, όπου η τηλεφωνία παρέχεται με Voip.

Ήθελα να ρωτήσω, καθώς δεν έχω σχετική εμπειρία, αν η ποιότητα της κλήσης είναι ανάλογη των κλασσικών τηλεφωνικών συνδέσεων ή ο ήχος ακούγεται χειρότερα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Σκέφτομαι για επαρχία (σε πόλη όμως, όχι σε απομακρυσμένη περιοχή) να μεταφέρω το σταθερό του πατέρα μου στη Vodafone, όπου η τηλεφωνία παρέχεται με Voip.

Ήθελα να ρωτήσω, καθώς δεν έχω σχετική εμπειρία, αν η ποιότητα της κλήσης είναι ανάλογη των κλασσικών τηλεφωνικών συνδέσεων ή ο ήχος ακούγεται χειρότερα.

Εμένα στην Vodafone είναι κανονικά pstn η γραμμή. Έχω ακούσει ότι όντως δίνουν και voip. Τεσπα. Στην CYTA που είχα voip η φωνή ήταν ίδια με την κανονική γραμμή. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή το τηλέφωνο λειτουργεί μέσω ρούτερ, αν το ρούτερ κρασαρει και θέλει επανεκκίνηση ή δεν έχεις ρεύμα δε θα έχεις και τηλέφωνο. Και οκ, το ρεύμα φτιάχνεται με ένα ups. Αν μπλοκάρει το ρούτερ ξέρει ο πατέρας σου να του κάνει επανεκκίνηση; Εμένα οταν ανέβαζα φουλ σε τορρεντ το ίντερνετ στην CYTA έπεφτε και δε λειτουργούσε καθόλου η γραμμή.

Γενικά το VoIP δεν έχει κακή ποιότητα. Όλη η σταθερή Cyta και πολλές γραμμές του ΟΤΕ είναι πλεόν VoIP.

Σε ιδιωτική γραμμή Vodafone δεν μου έχει τύχει να δίνουν VoIP, αλλά έχω μία εταιρική με 2 γραμμές VoIP. Η συγκεκριμένη σύνδεση είναι μακριά από το AK και κλειδώνει χαμηλά, με αποτέλεσμα να έχει την περιστασιακή της ελάτωση ποιότητας, αλλά είναι σπάνιο, παροδικό και όχι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Ξέρεις ποιό ρούτερ θα σου δώσουν?

Εχω voip απο το 2009 με vodafone , εκτος απο τις πρωτες μερες τις συνδεσης που ακουγοτανε η φωνη ρομποτικη δεν εχω αντιμετωπισει αλλο θεμα με την ομιλια.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν ξέρω λεπτομέρειες (router κτλ), πρόκειται για μια θυγατρική ή συνεργαζόμενη με τη Vodafone εταιρεία, απλώς μου είπαν ότι χρησιμοποιούν το δίκτυο της Vodafone και Voip.

Καλησπέρα στο φόρουμ.

Λήγει το 24μηνο συμβόλαιο στην vod με

21€ για σταθερό με απεριορ σταθερά, 240' κινητά, 24ιντερνετ και vodafone TV

και

22€ για κινητό με 400΄προς όλους, 500' σε vod, 500MB ιντερνετ + κάποια SMS.

Επειδή θα μου κάνουν πάλι νούμερα με τις προσφορές μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε τι διαδικασία κάνω για να τους πιέσω;

Έχω χάσει λίγο επαφή.

Πως πάει τώρα η ιστορία με φορητότητα, αντιπροσφωρές κλπ. ;;;

Επίσης θυμάμαι πριν 2 χρόνια που έκανα ανανέωση είχα βρει και είχα πάρει τηλέφωνο σε κάποια σταθερά τηλέφωνα των vodafone, wind, cosmote που έδιναν "ειδικές" προσφορές. Αλλά δεν τα βρίσκω:mad:.

Κάποιος;

Βλέπω ότι η wind έχει vdsl στην γειτονιά μου (η vod οχι).

Τι προσφορές παίζουν σε αυτούς;;;

Να αναφέρω ότι δεν καίγομαι για το κινητό αφού έχω βρει cu με 10€ με παροχές φοιτητικού πακέτου. Απλά θα ζητήσω να γίνει κάρτα (για να μη χάσω το νούμερο) και θα το βάλω σε dual sim κινητό.

Ευχαριστώ

Γνωμη μου ειναι να τους παρεις τηλ και να τους πεις πως δεχεσαι να ανανεωσεις μονο με τις ιδιες τιμες ,διαφορετικα θα φυγεις,

δες τι θα σου πουνε και αν δεν σου το κανουν,περνεις εναν εναν του υπολοιπους παροχους για προσφορα απο φορητοτητα.

Και μόνο που θα ζητήσεις να γίνει κάρτα θα αρχίσουν τις προσφορές(για το κινητό .) Για το σταθερό ότι βρεις καλύτερο στην αγορά...

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι γιατί μάλλον κάτι έχασα; Έχω το πρόγραμμα Vodafone Home double play GR+300. Μου ήρθε τώρα λογαριασμός με τελική αξία 24,01. Απ ότι πρόσεξα είναι λίγο πιο πάνω από παλαιότερους. Στο ιστορικό του ebill που κοίταξα το πάγιο ήταν 36,05€ και τώρα είναι 37,26€. Εννοείται ότι ΦΠΑ και λοιπές εκπτώσεις ακόμα υπάρχουν με τα ίδια ποσά λόγω του ότι ακόμα δεν έχει λήξη το συμβόλαιο (εκτός αυτών που συμπαρασέρνει η αύξηση). Αυτό το 1 ευρώ περίπου αύξηση πώς έγινε; Τότε έβγαινε τελικό 22,44€ και τώρα 24,01 (χωρίς έξτρα χρέωση από κουπόνια ή από άλλες χρεώσεις).

πριν 2 μηνες εβγαλε ανακοινωση για αυξησεις προγραμματων και ειχες την δυνατοτητα να φυγεις αζημιως αν ηθελες,

βεβαια τωρα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

μπες στο σαιτ την vf στις αακοινωσεις και κοιτα

πριν 2 μηνες εβγαλε ανακοινωση για αυξησεις προγραμματων και ειχες την δυνατοτητα να φυγεις αζημιως αν ηθελες,

Οκ, ευχαριστώ πολύ! Για το 1 ευρώ δε θα κάνω κάτι, απλά όταν λήξει το συμβόλαιο θα δω ποια δίνει vDSL και θα πάω εκεί.

μου πρότειναν συμβόλαιο απο τη Βοντα, Ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά και κανα 6ωρο κινητά (δε θυμάμαι να αναφέρθηκε κατι για ΤιΒι) στα 23€ τελική με όλους τους φόρους.

24 μήνες δέσμευση και κάθε μήνα θα μου στέλνουν κουπόνια 20€ "για το σουπερμάρκετ"

Οταν ρώτησα τι κουπόνια ειναι αυτά για το Σ/Μ μου απάντησαν "εκπτωτικά απο Νεστλέ και μια άλλη εταιρια (Unilever ή Procter & Gamble)

Και όμως παρατρίχα να την πατήσω και εγώ και πριν μια εβδομάδα έστειλα mail και είπα ζητάω πλήρη διακοπή και με πήραν προχθές και μου έκαναν έκπτωση για τις τρεις γραμμές μου 65% + 24 μήνες το Vodafone Tv δωρεάν.

Τελική τιμή κάθε γραμμής 16,98€

Και όμως παρατρίχα να την πατήσω και εγώ και πριν μια εβδομάδα έστειλα mail και είπα ζητάω πλήρη διακοπή και με πήραν προχθές και μου έκαναν έκπτωση για τις τρεις γραμμές μου 65% + 24 μήνες το Vodafone Tv δωρεάν.

Τελική τιμή κάθε γραμμής 16,98€

Πολυ καλη προσφορα,τι τους εγραψες στο μειλ απο την στιγμη που ειχε παρελθει η περιοδος που μπορουσες να διακοψεις αζημιως?σε ποιο μειλ?στην φορμα που εχουν στο σαιτ?

Πολυ καλη προσφορα,τι τους εγραψες στο μειλ απο την στιγμη που ειχε παρελθει η περιοδος που μπορουσες να διακοψεις αζημιως?σε ποιο μειλ?στην φορμα που εχουν στο σαιτ?

Έστειλα e-mail στο customercare.gr@vodafone.com και έγραψα το εξής:

Μόλις ενημερώθηκα με τον λογαριασμό που εκδόθηκε 21/10/2017 και αφορά και τους τρεις σταθερούς τηλεφωνικούς αριθμούς μου, ότι επιβάλλεται από 21/09/2017 τιμολογιακές αλλαγές.

Για τους λόγους αυτούς δεν αποδέχομαι καμία τιμολογιακή αλλαγή βάση των όλων των συμβολαίων που έχουμε υπογράψει και συμφωνήσει.

Θεωρώ ότι θίγομαι άμεσα και ζητάω ολική κατάργηση υπηρεσιών και απώλεια βρόγχων για τους τηλεφωνικούς αριθμούς μου και σε καμία περίπτωση δεν αποδέχομαι επιβολή πρόστιμου. (Πέναλτι)

Και μετά από δύο ημέρες με κάλεσαν.