Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλώς θα περάσεις νέα καλωδίωση από το κουτάκι του ΟΤΕ μέχρι το διαμέρισμα.

Και γιατί τα προβλήματα παρουσιαστηκαν 1,5 μήνα μετά την αναβάθμιση του προγράμματος μου; Και βέβαια αυτό δεν είναι και τόσο απλό να γίνει... Και φασαρία είναι και κόστος έχει.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και γιατί τα προβλήματα παρουσιαστηκαν 1,5 μήνα μετά την αναβάθμιση του προγράμματος μου; Και βέβαια αυτό δεν είναι και τόσο απλό να γίνει... Και φασαρία είναι και κόστος έχει.

Γιατί, όπως ειπώθηκε και νωρίτερα, η εξάρτηση του νέου προγράμματος από την ποιότητα της καλωδίωσης είναι μεγαλύτερη.

Γιατί, όπως ειπώθηκε και νωρίτερα, η εξάρτηση του νέου προγράμματος από την ποιότητα της καλωδίωσης είναι μεγαλύτερη.

Και ξαναρωταω,

1. δηλαδη οσοι ανεβαινιυν στα 100 αλλαζουν καλωδιωση;

2. για 1,5 μηνα πριν την εμφανιση των προβληματων ηταν καλη η καλωδιωση;

Δεν αμφισβητω αυτα που λετε αλλα προσπαθω να καταλαβω...

Όχι , δεν αλλάζουν όλοι καλωδίωση.

Αλλά επειδή πλέον τα 100 Παρέχονται απο Καμπίνα κοντά σου , αυτό που πέζει ρόλο είναι πόσο μακριά είσαι από την καμπίνα το μήκος του καλωδίου και η πιότητα του καλωδίου.

Τώρα αν έπαιζε καλά πριν από 1 μήνα δεν ξέρω πιο μπορει να είναι το πρόβλημα .

Έχω πρόγραμμα με πάγιο 15,88€ που είχε σταθερό χωρίς χρόνο ομιλίας προς σταθερά ( αστική χρέωση δηλαδή), 60 λεπτά τον μήνα προς κινητά και το vodafone tv family στα 24mbps. Το συμβόλαιο λήγει στο τέλος του μήνα και ζήτησα να μου το ανανεώσουν στην ίδια τιμή.

Μου έλεγαν οτι αυτό που έχω δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πακέτο και οτι στο σταθερό θα μου περάσουν απεριόριστα προς όλα τα σταθερά και 5 ώρες προς κινητά, το vodafone kids και οτι πρέπει να αγοράσω με δόσεις τον νέο αποκωδικωποιητή τους που κάνει 60€. Τελικό πάγιο περίπου 28€

Τούς είπα οτι το σταθερό δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ ( ούτε καν έχω τηλεφωνική συσκευή συνδεδεμένη στην γραμμή) και μονάχα με ενδιαφέρει να έχει 24mbps και το vodafone tv το απλό ( ούτε το kids ούτε το sports πακέτο). Περιμένω να δω τι προσφορά θα μου κάνουν.

Αλλιώς πάω στην nova με 24mbps με προπληρωμή που βγαίνει 15,75€ τον μήνα.

Σε δικό μου επίσης μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα αρχικά δεν γινόταν με κανέναν τρόπο η ανανέωσή του, έπρεπε οπωσδήποτε να αλλάξω πρόγραμμα και φυσικά να πληρώνω περισσότερα.

Ζήτησα διακοπή και τότε με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν να ανανεώσω το μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμά μου στην ίδια τιμή...

(πριν 1 εβδομάδα όλα αυτά)

με την τηλεόραση είναι διαφορετικά τα πράγματα. Επειδή θέλουν να καταργήσουν οριστικά την παλιά πλατφόρμα, πρέπει όσοι πελάτες είχαν τα παλιά 3play ή 2play με τηλεόραση ξεχωριστά, να περάσουν στη νέα πλατφόρμα που δένει μόνο με 3play προγράμματα. Επίσης έχει διαφορετικό κόστος αποκωδικοποιητή (2,5€/μήνα αντί για 1,23€).

Καλησπερα σε ολους.

Απο τον Νοεμβριο το ιντερνετ στο σπιτι αποσυχρονιζει (αν δεν το λεω σωστα διακοπτεται εντελως και το παραξενο δεν ξανα συνδεεται μονο του παρα μονο αν κανω εγω ειτε επανεκινηση ειτε ανοιγω κλεισω το ρουτερ) μαζι εννοειτε και το τηλεφωνο τουλαχιστον 5-7 φορες την ημερα.

Ολα αυτα στην δευτερη πριζα του σπιτιου ,παντα αυτη χρησιμοποιουσα χωρις καμια απωλεια.

Το δινω βλαβη και τελη Δεκεμβριου ερχονται οι τεχνικοι της Vodafone.

Ελεγχουν την γραμμη κατω στην εισοδο και πανω στην πριζα(την δευτερη πριζα του σπιτιου). Αποτελεσμα κατα τα λεγομενα τους μετα και απο τηλεφωνικη επικοινωνια με το ''κεντρο''? τους..η γραμμη ειναι αψογη!

Το προβλημα ειναι λενε η' ο εξοπλισμος η' απο την καμπινα..απλη σημειωση..η καμπινα ειναι στα δεκα μετρα απο το σπιτι.

Μου αλλαζουν επιτοπου ρουτερ και μου λενε να το παρακολουθησω..σε δυο ωρες τα ιδια.

Βαζω το ρουτερ στην πρωτη πριζα του σπιτιου για περιπου 15 μερες και κανει το εξης..αρχιζει και πεφτει η ταχυτητα του,παγωνει και μετα διακοπτεται για λιγα λεπτα (5-7 ισως και παραπανω φορες την ημερα) χωρις να αναψουν τα λαμπακια κοκκινα (ενω στην δευτερη πριζα αναβαν καθως η διακοπη ηταν μονιμη) και μετα επανερχεται μονο του. Να θεωρησω λογω οτι η πρωτη πριζα ειναι βαση λογικης ''δυνατοτερη''?

Μενω στην αψογη γραμμη πανω κατω (εισοδος-πριζα) του τεχνικου και την Παρασκευη το ξαναεδωσα βλαβη. Περασε κατευθειαν για τον ΟΤΕ και περιμενω τηλεφωνο. Απο την εμπειρια σας μετα απο ποσο καιρο ο ΟΤΕ κοιταει τους ''αλλους πελατες''?

Η γραμμη μου ειναι vdsl 50 με στοιχεια στην εισοδο οπως τα κατεγραψε ο τεχνικος

56,320 - 63,700

snr 42 - 8

attenuation 0 - 4

και μετρησεις χωρις σφαλματα

Καλησπερα σε ολους.

Απο τον Νοεμβριο το ιντερνετ στο σπιτι αποσυχρονιζει (αν δεν το λεω σωστα διακοπτεται εντελως και το παραξενο δεν ξανα συνδεεται μονο του παρα μονο αν κανω εγω ειτε επανεκινηση ειτε ανοιγω κλεισω το ρουτερ) μαζι εννοειτε και το τηλεφωνο τουλαχιστον 5-7 φορες την ημερα.

Ολα αυτα στην δευτερη πριζα του σπιτιου ,παντα αυτη χρησιμοποιουσα χωρις καμια απωλεια.

Ελεγχουν την γραμμη κατω στην εισοδο και πανω στην πριζα(την δευτερη πριζα του σπιτιου). Αποτελεσμα κατα τα λεγομενα τους μετα και απο τηλεφωνικη επικοινωνια με το ''κεντρο''? τους..η γραμμη ειναι αψογη!

Το προβλημα ειναι λενε η' ο εξοπλισμος η' απο την καμπινα..απλη σημειωση..η καμπινα ειναι στα δεκα μετρα απο το σπιτι.

Μου αλλαζουν επιτοπου ρουτερ και μου λενε να το παρακολουθησω..σε δυο ωρες τα ιδια.

Βαζω το ρουτερ στην πρωτη πριζα του σπιτιου για περιπου 15 μερες και κανει το εξης..αρχιζει και πεφτει η ταχυτητα του,παγωνει και μετα διακοπτεται για λιγα λεπτα (5-7 ισως και παραπανω φορες την ημερα) χωρις να αναψουν τα λαμπακια κοκκινα (ενω στην δευτερη πριζα αναβαν καθως η διακοπη ηταν μονιμη) και μετα επανερχεται μονο του. Να θεωρησω λογω οτι η πρωτη πριζα ειναι βαση λογικης ''δυνατοτερη''?

Μενω στην αψογη γραμμη πανω κατω (εισοδος-πριζα) του τεχνικου και την Παρασκευη το ξαναεδωσα βλαβη. Περασε κατευθειαν για τον ΟΤΕ και περιμενω τηλεφωνο. Απο την εμπειρια σας μετα απο ποσο καιρο ο ΟΤΕ κοιταει τους ''αλλους πελατες''?

56,320 - 63,700

snr 42 - 8

attenuation 0 - 4

Ο ΟΤΕ έχει συμβατική υποχρέωση για τον χρόνο διεκπεραίωσης βλαβών δικτύου, αλλά από την περιγραφή σου εικάζω ότι η απάντηση μπορεί να είναι ότι δεν υπάρχει βλάβη. Εν γένει σε ένα τριήμερο θα πρέπει να έχει απάντηση η Vodafone, και μετά ίσως χρειαστεί συνδυαστικό ραντεβού.

Αφού μπαίνεις στην ταλαιπωρία να αλλάζεις πρίζες, είναι απαραίτητο να δοκιμάσεις και την "σωστή" συνδεσμολογία: Να αποσυνδέσεις όλες τις άλλες πρίζες του σπιτιού πλην της πρώτης, και να δεις πως συμπεριφέρεται η γραμμή. Εάν λυθεί το πρόβλημα, τότε φταίει απλά η εσωτερική σου καλωδίωση. Εάν συνεχίσει, τότε μάλλον δεν είναι "άψογη" και λογικά θα περιμένεις βελτίωση μετά τις ενέργειες του ΟΤΕ.

Καλησπερα σε ολους.

56,320 - 63,700

snr 42 - 8

attenuation 0 - 4

Ακριβώς ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ από μέσα Νοεμβρίου επίσης. Σε 100αρα γραμμή. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;

Ο ΟΤΕ με επισκέφτηκε άμεσα όμως η απάντηση τους ήταν πως η γραμμή τους είναι καθαρή. Και η Vodafone πλέον μου απάντησε ότι φταίει εσωτερική μου καλωδίωση. Μετά την επίσκεψη του ΟΤΕ η γραμμή για 3-4 μέρες έστρωσε όμως τα προβλήματα επανεμφανιζονται. Και τώρα είμαι σε φάση δοκιμών, βάζω βγάζω μπριζες και παρακολουθώ.

Καλησπέρα γνωρίζετε πόσο κοστίζει η απόκτηση 2ης γραμμής στην Vodafone την θέλω ώστε να έχω μια για το σταθερό και μια για το φαξ.

minast

στις βλαβες μου ειπε οτι μιλησε με τον προισταμενο του και επειδη ειχαν ερθει τεχνικοι της vodafone θα το περασει κατευθειαν στον ΟΤΕ.

Οι πριζες ειναι αποσυνδευμενες εδω και καμια 12αρια χρονια. Μονο οι δυο δουλευουν. Και αυτο γιατι τοτε (παραδοξο)? ειχα παλι vodafone σε adsl εννοειται για περιπου εναμιση χρονο ωσπου αρχισε το ιδιο με σημερα προβλημα. Οταν τελος παντων ηρθαν απο τον ΟΤΕ μου ειπαν δεν ειναι δικο τους προβλημα,η vodafone μετα τον OTE με την σειρα της το ιδιο..τελικα μετα απο κανα μηνα μη εχοντας Καθολου πλεον ιντερνετ φευγω απο vodafone και παω ΟΤΕ...Ως δια μαγειας το προβλημα εξαφανιστηκε απο το πρωτο λεπτο της καινουργιας συνδεσης!!

ΟΤΕ εκατσα περιπου 9 χρονια .τωρα ειμαι στην vodafone περιπου ενα με εναμιση χρονο και ΤΣΟΥΠ ..το ιδιο ακριβως προβλημα..

makisg4 Στο Μενιδι ειμαι

Καλησπέρα γνωρίζετε πόσο κοστίζει η απόκτηση 2ης γραμμής στην Vodafone την θέλω ώστε να έχω μια για το σταθερό και μια για το φαξ.

Πρέπει να πας σε OneNet, δεν προσφέρεται στα οικιακά.

Eδω τα στοιχεια του ρουτερ..και πριν πεντε λεπτα παλι δεν ειχα ιντερνετ..βλεπετε τιποτα αξιο αναφορας ρε παιδια στην γραμμη?

Ποιότητα γραμμής

Καθοδική Ανοδική

Τρέχον ρυθμός 56319 kbps 5639 kbps

Μέγιστος ρυθμός 84628 kbps 41445 kbps

Αναλογία σήματος προς θόρυβο 12.3 dB 34.8 dB

Εξασθένηση 7.5 dB 13.0 dB

Ισχύς 11.0 dBm 11.0 dBm

Σφάλματα CRC το τελευταίο 15 λεπτό/λεπτά 0 0

Κ (αριθμός των bytes στο πλαίσιο DMT) 48 74

R (αριθμός των bytes στη λέξη κώδικα RS) 4 16

S (μέγεθος λέξης κώδικα RS σε πλαίσιο DMT) 0.02 0.41

D (βάθος παρεμβολής) 1 0

Καθυστέρηση 9.75 ms 8.29 ms

Aπο την ωρα που ποσταρα εως τωρα,δηλαδη μια ωρα τρεις αποσυνδεσεις χωρις επαναφορα παρα μονο με δικη μου παρεμβαση.

Μονη αλλαγη στο ρουτερ οταν επεφτε η συνδεση αυτο

''Σφάλματα CRC το τελευταίο 15 λεπτό/λεπτά

2213''

Aπο την ωρα που ποσταρα εως τωρα,δηλαδη μια ωρα τρεις αποσυνδεσεις χωρις επαναφορα παρα μονο με δικη μου παρεμβαση.

Μονη αλλαγη στο ρουτερ οταν επεφτε η συνδεση αυτο

''Σφάλματα CRC το τελευταίο 15 λεπτό/λεπτά

2213''

Δοκιμασε κατι απλο:

αποσυνδεσε ολες τις συσκευες τηλεφωνιας και συνδεσε μονο το router και χωρις φιλτρα, απευθειας.

Αν συνεχισει δοκμασε να συνδεσεις το router μονο του παλι σε αλλη πριζα κοκ.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Δοκιμασε κατι απλο:

αποσυνδεσε ολες τις συσκευες τηλεφωνιας και συνδεσε μονο το router και χωρις φιλτρα, απευθειας.

Αν συνεχισει δοκμασε να συνδεσεις το router μονο του παλι σε αλλη πριζα κοκ.

Χωρις φιλτρα το εχω εξ αρχης. Χτες εβγαλα την κεντρικη πριζα αλλα δεν ειχε κατι περιεργο πχ οξειδωση.

Οι αλλες ειναι off εκτος την δευτερη οπου θα ριξω μια ματια τωρα..

Αν ξερεις μου λες..το snr μου στην καθοδικη ειναι ok η' θα επρεπε να ειναι ψηλοτερα?

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, επειδή ξενοικιάζω και ια διακόψω πρόωρα την σύνδεση μου, σε τηλεφωνική επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι χρειάζεται 20 μέρες περιθώριο απο την στιγμή του αιτήματος. Το θέμα μου είναι θαβτο κόψουν νωρίτερα των 20 ημερών ή αργότερα ή ακριβώς. Το ρωτάω γιατί μου είναι απαραίτητο λόγω δουλειάς και δεν θέλω να μείνω ξεκρεμαστος. Αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία να την κατάθεση. Θα επικοινωνήσω ξανά για να το διευκρινίσω.

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Ειμαι σε ιδια φαση,αλλα στη wind.

Πρεπει να τους πω ποτε θελω να διακοπει,και μετα καμμια 10αρια μερες θα μεινω χωρις τηλεφωνο,για να φτιαξουν το βροχο,και να παει στη νεα διευθυνση

OptoStyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

εχω το 24αρι Home Triple Play GR + 300 Sports+ και μου εβγαλε προσφορα 36.81€/μηνα το 50αρι. Ειναι μαζί με το πακετο της tv?

δε το αναφερει.

Πιθανότατα ναι, είναι παραπάνω από τις προσφορές για 50αρι double play.

Για να είσαι σίγουρος, ζήτα να σε καλέσουν για προσφορά για να δείτε όλες τις επιλογές.

• 2 weeks later...
Έχω το modem ZTE H267N. Γνωρίζει κανείς μέχρι πόσες συσκευές υποστηρίζει ταυτόχρονα συνδεδεμένες στο WiFi και πως μπορώ να τις αυξήσω;

TCL 40 NXTPAPER

Έχω το modem ZTE H267N. Γνωρίζει κανείς μέχρι πόσες συσκευές υποστηρίζει ταυτόχρονα συνδεδεμένες στο WiFi και πως μπορώ να τις αυξήσω;

Θα μπεις στο μενού του ρουτερ στην ενότητα του wlan και θα κανεις τις επιθυμητές ρυθμισεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

κατω τουμπα κατω απο το σπιτι μου ακριβως εχουν σκαψει , ηρθαν καμια 20 φορες μετα το σκαψιμο και κατι κανουν.

Ειναι οπτικη ινα ρωτησα, τι φαση παιζει τραβανε καλωδια μεχρι το διαμερισμα ;

My Name Is George V.

κατω τουμπα κατω απο το σπιτι μου ακριβως εχουν σκαψει , ηρθαν καμια 20 φορες μετα το σκαψιμο και κατι κανουν.

Ειναι οπτικη ινα ρωτησα, τι φαση παιζει τραβανε καλωδια μεχρι το διαμερισμα ;

Για να τραβήξουν μέχρι το σπίτι πρέπει να έχει κάνει έστω ένας αίτηση...μετά παίρνει και η υπόλοιπη πολυκατοικία πολύ πιο γρήγορα και αυτό λέγεται fiber ... όχι απλό vdsl. Με αυτό παίρνεις γραμμές 100-200+ mbps

Vodafone, πανελλαδικό πρόβλημα εδώ και λίγη ώρα...;;;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-