Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις αποκωδικοποιητη sagemcom? Με το μαύρο τηλεχειριστήριο.

Όχι έχω τον άλλο αποκωδικοποιητή που δίνουν με το γκρι χειριστήριο.

.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα πρέπει να αλλάξεις αποκωδικοποιητη, ρώτησέ τους για να σε ενημερώσουν (θέλει αλλαγή προγράμματος).

ξερει καποιος φιλος για Πατρα, περιοχή Κοτρωνι, πότε θα ερθει το VDSL γιατι με ταχυτητα 7 δεν γινετε τιποτα

Να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα. Άγιο Βασίλειο 3 ταχύτητα και σου λένε ολα οκ :P Χρόνια πολλά!!!

Να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα. Άγιο Βασίλειο 3 ταχύτητα και σου λένε ολα οκ :P Χρόνια πολλά!!!
Βάλτε πράσινη να δείτε τπτ παραπάνω ελαφρώς. Αλλιώς υπομονή. Οι τυποι σκάβουν και εγκαθιστούν καμπίνες δύο χρόνια σχεδόν τώρα... Πρόσφατα νομίζω είχαν κάνει ενα προμο απο πόρτα σε πόρτα στην περιοχή της Αγυιας και λεγανε για οπτική μέχρι το σπίτι.

Βάλτε πράσινη να δείτε τπτ παραπάνω ελαφρώς. Αλλιώς υπομονή. Οι τυποι σκάβουν και εγκαθιστούν καμπίνες δύο χρόνια σχεδόν τώρα... Πρόσφατα νομίζω είχαν κάνει ενα προμο απο πόρτα σε πόρτα στην περιοχή της Αγυιας και λεγανε για οπτική μέχρι το σπίτι.

καλυτερα πηγαινε κοσμοτε adsl και βαλε το speedbooster που δουλευει με δικτυο 4g κοσμοτε σιγουρα θα δεις διαφορα στις ταχυτητες.

Θα πρέπει να αλλάξεις αποκωδικοποιητη, ρώτησέ τους για να σε ενημερώσουν (θέλει αλλαγή προγράμματος).

Περίεργο να ζητάνε αλλαγή πακέτου για να παίξει το netflix. Έχω το "Vodafone Family" που τώρα το λένε "Vodafone TV +KIDS".

Το αμέσως επόμενο πακέτο είναι αυτό που έχει τα αθλητικά κανάλια. Πρέπει να έχω το πλήρες πακέτο της Voafone TV για να παίξει το netflix;

.

Όχι, πρέπει να έχεις ένα από τα εμπορικά 3play για να πάρεις τον νεο αποκωδικοποιητη.

σε ενα μηνα τελειωνει το 2 ετων συμβολαιο που ειχα υπογραψει με την cyta. 18,90 τελικη με 24αρι ιντερνετ, 12 στην καλυτερη, και απεριοριστα προς σταθερα. μπορω να διεκδικησω κατι καλυτερο;
[sIGPIC][/sIGPIC]

σε ενα μηνα τελειωνει το 2 ετων συμβολαιο που ειχα υπογραψει με την cyta. 18,90 τελικη με 24αρι ιντερνετ, 12 στην καλυτερη, και απεριοριστα προς σταθερα. μπορω να διεκδικησω κατι καλυτερο;

Ναι,να πας στα 16€ με συνδυαστικό λογω κινητής.

Εγω εχω 24αρι ιντερνετ και απεριόριστα σταθερα μαζι με 240’ προς κινητα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ναι,να πας στα 16€ με συνδυαστικό λογω κινητής.

Εγω εχω 24αρι ιντερνετ και απεριόριστα σταθερα μαζι με 240’ προς κινητα.

υπαρχει καποια προυποθεση για το κινητο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καποια προυποθεση για το κινητο;

Να ειναι συμβολαιο.

Εγω εφυγα απο ΟΤΕ σταθερο και πηγα στη Vodafone,μετατρέποντας το φοιτητικο cu σε καρτοσυμβολαιο. Εχω 9 με 10Mbps απο εως 24 και δινω 13€ το μηνα.

Το καρτοσυμβολαιο βγαινει αλλα 10€ με 5GB,1000’ προς ολους και 600’ σε Vodafone μαζι με 100sms.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Πώς μπορούμε να βρούμε καί εμείς αυτή την προσφορά του καρτοσυμβολαιου;; έχω ήδη σταθερή triple play.εχεις κάποιο τηλέφωνο;

Πώς μπορούμε να βρούμε καί εμείς αυτή την προσφορά του καρτοσυμβολαιου;; έχω ήδη σταθερή triple play.εχεις κάποιο τηλέφωνο;

Αν εισαι φοιτητης μεσω του My CU App

Εγώ το άφησα αορίστου και μου έρχεται ίδια τιμη

τι εννοεις αοριστου; δεν σε υποχρεωνουν να υπογραψεις συμβολαιο για καποιο χρονικο διαστημα; π.χ 2 χρονια;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν το κάνετε αορίστου, στην τιμή που πληρώνατε σας έλεγε στην ανάλυση του λογαριασμού ότι είχατε την τάδε έκπτωσή όσο ήσασταν στην 24μηνη σύμβασή; Εμένα έτσι λέει και απο ότι καταλαβαίνω, όταν λήξουν οι 24 μήνες, η τιμή θα ανεβεί στο αρχικό ποσό χρέωσης που πακέτου χωρίς την έκπτωση που μου δίνουν. Έχω έκπτωσή 55% για το 24μηνο συμβόλαιο που έκανα. Όταν λήξει θα συνεχίσω να έχω αυτήν την έκπτωση για αόριστο χρονικό διάστημα; Θα γίνει δηλαδή αορίστου η σύμβασή μου με το ποσό που πληρώνω τώρα με την έκπτωση 55%;

.

Πριν το κάνετε αορίστου, στην τιμή που πληρώνατε σας έλεγε στην ανάλυση του λογαριασμού ότι είχατε την τάδε έκπτωσή όσο ήσασταν στην 24μηνη σύμβασή; Εμένα έτσι λέει και απο ότι καταλαβαίνω, όταν λήξουν οι 24 μήνες, η τιμή θα ανεβεί στο αρχικό ποσό χρέωσης που πακέτου χωρίς την έκπτωση που μου δίνουν. Έχω έκπτωσή 55% για το 24μηνο συμβόλαιο που έκανα. Όταν λήξει θα συνεχίσω να έχω αυτήν την έκπτωση για αόριστο χρονικό διάστημα; Θα γίνει δηλαδή αορίστου η σύμβασή μου με το ποσό που πληρώνω τώρα με την έκπτωση 55%;

Αναλόγως τις ορέξεις τους. Μπορεί να σου βάλουν την αρχική τιμή, μπορεί να βάλουν αυθαίρετα μία άλλη έκπτωση (ως ενδειξη καλής θελήσεως, χωρίς να ξέρεις πότε θα αλλάξουν στο κανονικό) ή μπορεί να συνεχίσουν με την έκπτωση που έχεις. Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανεις στα σίγουρα.

πηρα σημερα για να ανανεωσω.

18,78 ευρω τον μηνα, απεριοριστο ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα και 240 λεπτα προς ολα τα κινητα.

το εξαιρετικα παραξενο ειναι το εξης: μου ειπαν οτι θα μου στειλουν μηνυμα θα πατησω το λινκ και θα αποδεχτω τους ορους με την λεπτομερεια οτι θα γραφει 35 ευρω τον μηνα και μετα απο λιγο θα ερθει αλλο μηνυμα οπου θα περιγραφει την εξτρα εκπτωση που μου δινουν. του ζητησα να ηχογραφησω την κληση οταν μου ανελυε παγιο και παροχες, συμφωνησε και αναμενω το μηνυμα ανανεωσης του συμβολαιου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πηρα σημερα για να ανανεωσω.

18,78 ευρω τον μηνα, απεριοριστο ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα και 240 λεπτα προς ολα τα κινητα.

το εξαιρετικα παραξενο ειναι το εξης: μου ειπαν οτι θα μου στειλουν μηνυμα θα πατησω το λινκ και θα αποδεχτω τους ορους με την λεπτομερεια οτι θα γραφει 35 ευρω τον μηνα και μετα απο λιγο θα ερθει αλλο μηνυμα οπου θα περιγραφει την εξτρα εκπτωση που μου δινουν. του ζητησα να ηχογραφησω την κληση οταν μου ανελυε παγιο και παροχες, συμφωνησε και αναμενω το μηνυμα ανανεωσης του συμβολαιου.

Καλύτερα να τους ζητήσεις να σου στείλουν το συμβόλαιο με τους νέους όρους πρώτα μέσω e-mail. Σε αντίστοιχή περίπτωσή μου ήρθε sms και όταν το πάτησα μου έδινε συγχαρητήρια οτι μπήκα στο νέο πρόγραμμα και μετά μου έλεγε το πρόγραμμα και τους όρους του σε πιο ακριβή τιμή απο ότι μου είπαν τηλεφωνικά. Το πιο λογικό θα ήταν να δω πρώτα το πρόγραμμα και μετά να το αποδεχτώ. Αργότερα ήρθε το sms που έλεγε οτι θα έχω έκπτωση και τους ζήτησα να μου στείλουν το συμβόλαιο που να λέει για την έκπτωση που θα έχω οτι θα είναι για 24 μήνες. Μου έλεγαν οτι αυτό δεν ειναι απαραίτητο, οπότε τους είπα οτι κάνω χρήση του δικαιώματος καταγγελίας του συμβολαίου εντός του ορίου των 15 ημερών καθότι δεν μπορώ να αποδεχτώ ένα συμβόλαιο με διαφορετική τιμή απο οτι μου είπαν τηλεφωνικά και οτι ένα sms που λέει αόριστα οτι θα έχω έκπτωσή στο συμβόλαιο μου, χωρίς να λέει σε ποιο συμβόλαιο αναφέρεται ( δεν έλεγε το νούμερο της σύμβασής ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό) δεν είναι αποδεικτικό στο οποίο μπορώ να βασιστώ.

Μου είπαν οτι θα με καλέσουν απο άλλο τμήμα και την επομένη μέρα με κάλεσαν απο άλλο τμήμα και μου είπαν οτι στο e-mail που έχω δηλωμένο σε αυτούς θα μου έρθει το νέο συμβόλαιο που θα δείχνει τις τιμές με την έκπτωση. Την ίδια μέρα το έστειλαν.

.

Καλύτερα να τους ζητήσεις να σου στείλουν το συμβόλαιο με τους νέους όρους πρώτα μέσω e-mail. Σε αντίστοιχή περίπτωσή μου ήρθε sms και όταν το πάτησα μου έδινε συγχαρητήρια οτι μπήκα στο νέο πρόγραμμα και μετά μου έλεγε το πρόγραμμα και τους όρους του σε πιο ακριβή τιμή απο ότι μου είπαν τηλεφωνικά. Το πιο λογικό θα ήταν να δω πρώτα το πρόγραμμα και μετά να το αποδεχτώ. Αργότερα ήρθε το sms που έλεγε οτι θα έχω έκπτωση και τους ζήτησα να μου στείλουν το συμβόλαιο που να λέει για την έκπτωση που θα έχω οτι θα είναι για 24 μήνες. Μου έλεγαν οτι αυτό δεν ειναι απαραίτητο, οπότε τους είπα οτι κάνω χρήση του δικαιώματος καταγγελίας του συμβολαίου εντός του ορίου των 15 ημερών καθότι δεν μπορώ να αποδεχτώ ένα συμβόλαιο με διαφορετική τιμή απο οτι μου είπαν τηλεφωνικά και οτι ένα sms που λέει αόριστα οτι θα έχω έκπτωσή στο συμβόλαιο μου, χωρίς να λέει σε ποιο συμβόλαιο αναφέρεται ( δεν έλεγε το νούμερο της σύμβασής ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό) δεν είναι αποδεικτικό στο οποίο μπορώ να βασιστώ.

Μου είπαν οτι θα με καλέσουν απο άλλο τμήμα και την επομένη μέρα με κάλεσαν απο άλλο τμήμα και μου είπαν οτι στο e-mail που έχω δηλωμένο σε αυτούς θα μου έρθει το νέο συμβόλαιο που θα δείχνει τις τιμές με την έκπτωση. Την ίδια μέρα το έστειλαν.

σωστη αντιμετωπιση. αυτο θα ζητησω και εγω. το μονο θεμα ειναι οτι απο χθες το .εση.ερι που εγινε η επικοινωνια ακομα δεν εχουν στειλει μηνυμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι εννοεις αοριστου; δεν σε υποχρεωνουν να υπογραψεις συμβολαιο για καποιο χρονικο διαστημα; π.χ 2 χρονια;
Γιατί να σε υποχρεώνουν?

Είχα συμβόλαιο με cyta στα 17 ευρώ που όταν έληξε έγινε ανανέωση για άλλα 2 χρόνια στα 16.

Τώρα έληξε και αυτό και το άφησα αορίστου.

Μου έλεγαν ότι θα πάει στην αρχική τιμή στα 45 ευρώ και τους λέω:πως θα γίνει αυτό όταν η αρχική της cyta ήταν στα 23?

Απάντηση δε πήρα και το άφησα αορίστου.

Το πολύ πολύ σκέφτηκα αν έρθει παραπάνω κάνω συμβολαιο στα 18 που προτεινανε.

Τώρα οπότε θέλω το κοβω

ΓIA NA AΠOΔEXTEITE THN ΠPOΣΦOPA ΠAPAKAΛOYME ΠATHΣTE EΔΩ: ..... H ΠPOΣΦOPA ΓIA TON APIΘMO ********** ΠEPIΛAMBANEI THN YΠHPEΣIA Vodafone home double play GR, AΠEPIOPIΣTA EΘNIKA ΣTAΘEPA, AΠEPIOPIΣTA KINHTA Vodafone, Internet EΩΣ 24 Mbps KAI EΠIΠΛEON ΠAKETO 240' ΠPOΣ KINHTA EΛΛAΔOΣ ΓIA 24 MHNEΣ, ME TEΛIKH TIMH (ME OΛA TA EΠIΠPOΣΘETA) 24.87 EYPΩ. ΣTHN TIMH ΔEN ΣYMΠEPIΛAMBANONTAI TYXON EKΠTΩΣEIΣ ΣYNΔYAΣMOY ME ΣYMBATO KINHTO H E-BILL. H TIMH ENΔEXETAI NA ΔIAΦEPEI ΣTON ΠPΩTO ΛOΓAPIAΣMO ΛOΓΩ THΣ ANAΛOΓIKHΣ XPEΩΣHΣ ΠAΓIOY. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI ΓIA ΠEPIOPIΣMENO XPONIKO ΔIAΣTHMA. EYXAPIΣTOYME ΠOΛY

αυτο μου ηρθε τελικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΓIA NA AΠOΔEXTEITE THN ΠPOΣΦOPA ΠAPAKAΛOYME ΠATHΣTE EΔΩ: ..... H ΠPOΣΦOPA ΓIA TON APIΘMO ********** ΠEPIΛAMBANEI THN YΠHPEΣIA Vodafone home double play GR, AΠEPIOPIΣTA EΘNIKA ΣTAΘEPA, AΠEPIOPIΣTA KINHTA Vodafone, Internet EΩΣ 24 Mbps KAI EΠIΠΛEON ΠAKETO 240' ΠPOΣ KINHTA EΛΛAΔOΣ ΓIA 24 MHNEΣ, ME TEΛIKH TIMH (ME OΛA TA EΠIΠPOΣΘETA) 24.87 EYPΩ. ΣTHN TIMH ΔEN ΣYMΠEPIΛAMBANONTAI TYXON EKΠTΩΣEIΣ ΣYNΔYAΣMOY ME ΣYMBATO KINHTO H E-BILL. H TIMH ENΔEXETAI NA ΔIAΦEPEI ΣTON ΠPΩTO ΛOΓAPIAΣMO ΛOΓΩ THΣ ANAΛOΓIKHΣ XPEΩΣHΣ ΠAΓIOY. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI ΓIA ΠEPIOPIΣMENO XPONIKO ΔIAΣTHMA. EYXAPIΣTOYME ΠOΛY

αυτο μου ηρθε τελικα

Σε εσάς ήρθε απόλυτα ξεκάθαρο sms που τα έλεγε όλα αναλυτικά. Αυτός πρέπει να είναι ο σωστός τρόπος ενημέρωσης.

.

Έχω ένα θέμα με την σύνδεση μου τώρα τελευταία. Adsl 24αρα που συγχρονιζε διαχρονικά με SNR 6 κάπου στα 15μιση και actual κάπου στο 14 (interleaved). Τώρα πολύ πρόσφατα παρατήρησα πως συγχρονίζει στα 19κατι και actual 18 (πάντα με SNR 6 και interleaved), προφανώς κάτι άλλαξε.

Θα πείτε...ανέβηκες 4mbps, που είναι το πρόβλημα;

Ε λοιπόν υπάρχει, γιατί με τα προηγούμενα έβλεπα μια χαρά iptv, ενώ τώρα απλά δεν παίζει, κολλάει το σύμπαν.

Έκανα speedtest (με ethernet σε σταθερό υπολογιστή) στο bandwithplace και με servers εξωτερικού (Ευρώπης και Αμερικής) έχω τραγικό download του τύπου 0.50-1mbps, από εκεί που με τους προηγούμενους συγχρονισμους είχα κάπου στα 10mbps (και μιλάω εννοείται για τωρινό καιρό καραντίνας κτλ).

Το περίεργο επίσης είναι ότι σε άλλα δύο σπίτια, πάλι με vodafone και πάλι snr 6, έχω συγχρονισμο 16 και speedtest στα 10-11 και στο άλλο (εξοχικό) συγχρονισμό 13 και speedtest κάπου στα 8 και σε όλα τα σπίτια η ίδια iptv παίζει άψογα.

Σήμερα μάλιστα κάναμε και ταυτόχρονα speedtest από τα δύο σπίτια και η διαφορά ήταν 0.80 σε μένα και 10.5 στο άλλο...η iptv εκεί να παίζει νεράκι και σε μένα τίποτα.

Καλεσα μπόλικες φορές και η vodafone δεν γνωρίζει καν να μου πει τι αλλαγή έγινε και ξαφνικά κέρδισα 4mbps! Πως γίνεται αυτό; Δεν μπορεί ξαφνικά μια σύνδεση να κερδίζει 4mbps από το πουθενά, όταν στο παρελθόν σε κάτι προβλήματα που είχα είχε αλλαχτεί μέχρι και το ζεύγος και πάλι στα ίδια είχα κλειδώσει. Προφανώς κάτι άλλαξε και έχει επηρεάσει το download μου, σε τραγικό βαθμό.

Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να έχει γίνει; Σκέφτηκα μήπως με κουμπωσαν σε κάρτα vdsl, αλλά θα επηρέαζε αυτό το download; Κάποιος άλλος λόγος ίσως; Ψάχνω να βρω τι μπορεί να αυξησε τον συγχρονισμό μπας και βρούμε πως επηρεάστηκε το download.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)