thanos1989 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Της ζήτησα να με καλέσει την επόμενη ημέρα το πρωί για να προχωρήσω στην ανανέωση.υπαρχει στο ηχογραφημένο και είμαι βέβαιος.απλα βιαζομουν να μπω σε μια σύσκεψη και δε μπορούσα να ολοκληρώσω τη διαδικασία.εγω θεωρώ ότι θε επιλυθεί εύκολα το ζήτημα.η εξυπηρέτηση πελατών δίνει fix τιμές,για αυτό υπήρχε διαφοροποίηση από την προσφορά που αποδέχτηκα.οπως κι αν έχει θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη,αν και πάντα όταν με καλούν από τα κεντρικά τους βρίσκουμε λύση. Μακάρι να βγαλεις άκρη φίλε... εγω δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη. Τους έχω ικανούς για όλα τα κουλά. Εδω παιδιά έχουν κάνει αλλαγές πακέτων, αυτά δεν δουλεύουν, πχ. 50 vdsl και αυτοί πληρώνουν το παλιό πάγιο για μήνες.. μετά από αυτό το να τους πεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leekos Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Καλησπέρα, είχα στείλει γραπτό αίτημα 05/04 για κατάργηση βρόχου και απώλεια αριθμού στη Vodafone.Πράγματι 06/04 08:40 η γραμμή σταμάτησε να λειτουργεί και μέσα στη βδομάδα έκανα αίτηση cosmote όπου 10/04 είχα internet σε νέο βρόχο και αριθμό. H vodafone συνεχίζει να στέλνει μηνιαίους λογαριασμούς... Πρέπει να τους στείλω κάτι ή περιμένω να το καταλάβουν μόνοι τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Αν ο λογαριασμός σου βγήκε τώρα τον Μάιο είναι ο εκκαθαριστικος, έχει δηλαδή τις μέρες από τη έκδοση του λογαριασμού μέχρι την αποσύνδεση - την εγγύηση (προκαταβολή) που είχες δώσει στην αρχή + τυχόν τέλη και ανεξοφλητο υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leekos Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Αν ο λογαριασμός σου βγήκε τώρα τον Μάιο είναι ο εκκαθαριστικος, έχει δηλαδή τις μέρες από τη έκδοση του λογαριασμού μέχρι την αποσύνδεση - την εγγύηση (προκαταβολή) που είχες δώσει στην αρχή + τυχόν τέλη και ανεξοφλητο υπόλοιπο. Ούτε του Απριλίου ούτε του Μαΐου που ήρθε τώρα είναι εκκαθαριστικοί. Έχω φύγει μέσα στις μέρες του λογαριασμού του Μαρτίου και γι αυτό δέ τους έχω πληρώσει περιμένω για εκκαθαριστικό που όμως είναι άφαντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Μακάρι να βγαλεις άκρη φίλε... εγω δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη. Τους έχω ικανούς για όλα τα κουλά. Εδω παιδιά έχουν κάνει αλλαγές πακέτων, αυτά δεν δουλεύουν, πχ. 50 vdsl και αυτοί πληρώνουν το παλιό πάγιο για μήνες.. μετά από αυτό το να τους πεις.. Όλα καλά,με κάλεσε σήμερα η κοπέλα που μου είχε δώσει την προσφορά,μου έστειλε το συμβόλαιο,το αποδέχτηκα και αναμένω αύριο ρούτερ και αποκωδικοποιητή.τελικη τιμή με τον εξοπλισμό και την αναβάθμιση σε vdsl 50 με νodafone tv sports+ 27,56 όπως είχαμε συμφωνήσει(μαζί με την έκπτωση από την κινητή και το e-bill) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Ούτε του Απριλίου ούτε του Μαΐου που ήρθε τώρα είναι εκκαθαριστικοί. Έχω φύγει μέσα στις μέρες του λογαριασμού του Μαρτίου και γι αυτό δέ τους έχω πληρώσει περιμένω για εκκαθαριστικό που όμως είναι άφαντος. Ενημερωσε τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Γνωριζετε ποτε θα ερθει η vdsl κεντρο αθηνας;;σεπολια κολωνο κτλ;ειναι δυνατον να μην υπαρχει vdsl;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Βραχος η VDSL της Vodafone (σε εμενα τουλαχιστον), 2 μηνες σερι ενεργο χωρις restart το router και κανενα disconnect και παντα με full γκαζια. https://ibb.co/MNgt89F https://ibb.co/nRH26MS https://ibb.co/QMrzrRs Το ξερω οτι φαινεται η IP, την αφησα προς αποφυγην τυχων σχολιων "ειναι edit οι εικονες", αλλα πλεον επειδη εκανα restart εχει αλλαξει οποτε. Θα το αφηνα κι αλλο αλλα επρεπε να το κλεισω ωστε να ξεστρωσω το χαλι. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Βραχος η VDSL της Vodafone (σε εμενα τουλαχιστον), 2 μηνες σερι ενεργο χωρις restart το router και κανενα disconnect και παντα με full γκαζια. https://ibb.co/MNgt89F https://ibb.co/nRH26MS https://ibb.co/QMrzrRs Το ξερω οτι φαινεται η IP, την αφησα προς αποφυγην τυχων σχολιων "ειναι edit οι εικονες", αλλα πλεον επειδη εκανα restart εχει αλλαξει οποτε. Θα το αφηνα κι αλλο αλλα επρεπε να το κλεισω ωστε να ξεστρωσω το χαλι. τολμώ να πω ότι για 2 μήνες είναι πολλά τα CRC :lol: Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 τολμώ να πω ότι για 2 μήνες είναι πολλά τα CRC :lol: Sent from my iPhone using Tapatalk Ειναι full fast path Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Βραχος η VDSL της Vodafone (σε εμενα τουλαχιστον), 2 μηνες σερι ενεργο χωρις restart το router και κανενα disconnect και παντα με full γκαζια. https://ibb.co/MNgt89F https://ibb.co/nRH26MS https://ibb.co/QMrzrRs Το ξερω οτι φαινεται η IP, την αφησα προς αποφυγην τυχων σχολιων "ειναι edit οι εικονες", αλλα πλεον επειδη εκανα restart εχει αλλαξει οποτε. Θα το αφηνα κι αλλο αλλα επρεπε να το κλεισω ωστε να ξεστρωσω το χαλι. Εγώ το κάνω restart τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, σε οποιονδήποτε πάροχο/σπίτι. :p Περισσότερο για "ψυχολογικούς" λόγους, γιατί πάντα να δουλεύει απροβλημάτιστα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Εγώ το κάνω restart τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, σε οποιονδήποτε πάροχο/σπίτι. :p Περισσότερο για "ψυχολογικούς" λόγους, γιατί πάντα να δουλεύει απροβλημάτιστα. :O Παλιά κι εγώ έτσι έκανα με την adsl ενώ με την VDSL το κάνω κάθε μήνα. Απλα τώρα με το lock down δεν "μπορούσα" γιατί το Internet δούλευε ασταμάτητα. Ήθελα να δω κιόλας αν ισχύουν αυτά που διαβάζω για το router ότι μπουκώνει μετά απο πολλή συνεχόμενη χρήση, το WiFi κλατάρει με 3 συσκευές πάνω και διάφορα άλλα. Βέβαια κανένα θέμα σε μένα, ίσως γιατί λόγω γνώσεων (τεχνικός δικτύων και Η/Υ) το έχω στήσει σωστά με manual IPs κλπ. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Καλημερα και Χρόνια Πολλά για τις μέρες Διανύω τον τελευταίο μηνα του συμβολαίου μου (24 Mbps +300' κινητα + TV) στα 26,5€ Πηρα τηλέφωνο για να διακόψω την tv (εδω και πανω απο ενα χρόνο δεν την εχω χρησιμοποιήσει) και να μου κανουν προσφορα για ενδεχόμενη ανανέωση. Οι τιμές που εδωσαν (χωρις tv) είναι 24,26€ για το προγραμμα μου και 30,40€ για 50αρα γραμμή Επιπλέον 12€ για να διακόψω την τιβι (αλλαγη προγράμματος) και 20€ αν αναβαθμιστώ σε 50αρα.:X Οι τιμές που βλέπω απο τη σελίδα της Βοντα είναι 21,50€ για την 24αρα και 27,30€ για την 50άρα. Τους είπα οτι ειναι ακριβές οι τιμές που πρόσφεραν αλλα "δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο" Το κακο με την Βοντα ειναι οτι πλέον εκοψαν τα κανάλια επικοινωνίας μεσω μαίιλ και μιλάς ή με το τσάτ ή με εκπρόσωπο στο 18... Θα κανω μια τελευταια προσπάθεια και μετα αναγκαστικά σε φορητότητα. Γιατι πιστεύω οτι κοροϊδεύουν τους υφιστάμενους πελάτες bebes πηρες προσφορες απο cosmote? Η cosmote δίνει 31,90€ την 50αρα με απεριοριστα σταθετα και καποιες ωρες σε κινητα. (δεν διευκρίνησα αν υπάρχει και τέλος μεταφορας της γραμμής) Λόγω του οτι εχω μεγαλο πρόβλημα με τα ρουτερ της Βοντα*, λεω να κανω αίτηση στην cosmote *εχω αλλάξει 2 ρούτερ δικα τους και ενα tp link που αγορασα και παλι εχω πρόβλημα με το wifi που κοβεται κατα διαστήμα Ως επιπλέον λύση, σύνδεσα με καλωδιο τα Deco στο ρούτερ, https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktiaka/acc-points-repeaters-extenders/tp-link-deco-e4-2-pack-_3186792 αλλά εκτός απο την επεκταση του σήματος εξακολουθω να εχω διακοπές, τις οποίες δεν ειχα πριν 2 χρόνια με το "ευρυζωνικό" του ΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Πλήρωσα μέσα απ' το app to λογαριασμό του σταθερόυ και κράτησε τα στοιχεία της χρεωστικης μου. Πως μπορώ να τα διαγράψω??? Ξέρει κανείς??????? ευχαριστώ Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Πλήρωσα μέσα απ' το app to λογαριασμό του σταθερόυ και κράτησε τα στοιχεία της χρεωστικης μου. Πως μπορώ να τα διαγράψω??? Ξέρει κανείς??????? ευχαριστώΕίναι τοπικά μάλλον. Πρέπει να διαγράψεις τα δεδομένα στο κινητό σου στην εφαρμογή, αλλά θα πρέπει να ξανακάνεις από την αρχή τις ρυθμίσεις. Ψάξε μήπως έχει κάπου φάκελο που αποθηκεύει αυτά να τα σβήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Είναι τοπικά μάλλον. Πρέπει να διαγράψεις τα δεδομένα στο κινητό σου στην εφαρμογή, αλλά θα πρέπει να ξανακάνεις από την αρχή τις ρυθμίσεις. Ψάξε μήπως έχει κάπου φάκελο που αποθηκεύει αυτά να τα σβήσεις. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σού!!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Εκανα ανανεωση συμβολαιο στην κοκκινη και πηγα σε αναβαθμιση 50αρα γραμμη. Ξερουμε ποιο μοντελο modem δινει και αν ειναι "ανοιχτο" ή θελει hacking για να περασουμε αλλαο firmware; Απο WiFi πως παει; Αν μπορει καποιος να μου πει το μοντελο ακριβως να το ψαξω αλλιως θα πρεπει να αγορασω δικο μου. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Καλησπέρα. Πακέτο- τιμή μπορείς να μας πεις; Ευχαριστώ πολύ Εκανα ανανεωση συμβολαιο στην κοκκινη και πηγα σε αναβαθμιση 50αρα γραμμη. Ξερουμε ποιο μοντελο modem δινει και αν ειναι "ανοιχτο" ή θελει hacking για να περασουμε αλλαο firmware; Απο WiFi πως παει; Αν μπορει καποιος να μου πει το μοντελο ακριβως να το ψαξω αλλιως θα πρεπει να αγορασω δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Ειχα aDSL με απεριοριστα σταθερα και 120' προς κινητα. Με 21€/μηνα (τον Μαρτιο ειχα κανει ανανεωση το ιδιο πακετο που εδινα ~18€/μηνα) και με ξαναπηραν πριν δυο μερες να μου δωσουν vDSL με 24€/μηνα απεριοριστα σταθερα, 360' προς κινητα και σταθερα εξωτερικου (τωρα αυτο ειναι καθολικο; who knows) συν 250' προς κινητα (whatever δεν ξερω τι διαφορα εχει με τα 360' που ειπα πριν). Αλλα πολυ θελω να δω ποσο θα πιανω με vDSL. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Ειχα aDSL με απεριοριστα σταθερα και 120' προς κινητα. Με 21€/μηνα (τον Μαρτιο ειχα κανει ανανεωση το ιδιο πακετο που εδινα ~18€/μηνα) και με ξαναπηραν πριν δυο μερες να μου δωσουν vDSL με 24€/μηνα απεριοριστα σταθερα, 360' προς κινητα και σταθερα εξωτερικου (τωρα αυτο ειναι καθολικο; who knows) συν 250' προς κινητα (whatever δεν ξερω τι διαφορα εχει με τα 360' που ειπα πριν). Αλλα πολυ θελω να δω ποσο θα πιανω με vDSL. Τα 250' θα είναι σε κινητά Vodafone. Αν παίρνεις από καμπίνα VDSL τότε θα πιάνεις full, 50 ή 55 ανάλογα αν στην περιοχή σου έχει κάνει αναβάθμιση ο ΟΤΕ. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Αντε να δουμε. Ποτε δεν ειχα προβλημα με κανεναν παροχο, ελπιζω να συνεχισω ετσι. Οσο για το modem που δινει το εψαξα και ειναι τις πλακας, οποτε κατα πασα πιθανοτητα παω για αλλαγη γιατι θα με κρεμασει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Αντε να δουμε. Ποτε δεν ειχα προβλημα με κανεναν παροχο, ελπιζω να συνεχισω ετσι. Οσο για το modem που δινει το εψαξα και ειναι τις πλακας, οποτε κατα πασα πιθανοτητα παω για αλλαγη γιατι θα με κρεμασει. Αν παίρνεις από καμπίνα, το πιθανότερο είναι ότι η τηλεφωνία σου θα γίνει VoIP, ίσως να μην μπορέσεις να ξεφορτωθείς το modem/router τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Αν παίρνεις από καμπίνα, το πιθανότερο είναι ότι η τηλεφωνία σου θα γίνει VoIP, ίσως να μην μπορέσεις να ξεφορτωθείς το modem/router τους. Δεν το επιασα αυτο το τηλεφωνο ετσι και αλλιως δεν θα ειναι voip; Αφου αυτο μου ειπαν! :confused: Επισης δεν νομιζω πως σε δεσμευει καποιος να χρησιμοποιησεις δικο σου modem! Θεμα ρυθμισεων ειναι ολα! Στην τελικη φανταζομαι γινεται το αντιστοιχο οπως κανουμε passthrough με τα modem του ΟΤΕ το κραταμε για τη συνδεση του voip τηλεφωνου και μπροστα του βαζουμε καποιο δικο μας router ή firewall να κανει τη δρομολογηση! Θα δειξει η νεκροψια! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Δεν το επιασα αυτο το τηλεφωνο ετσι και αλλιως δεν θα ειναι voip; Αφου αυτο μου ειπαν! :confused: Επισης δεν νομιζω πως σε δεσμευει καποιος να χρησιμοποιησεις δικο σου modem! Θεμα ρυθμισεων ειναι ολα! Στην τελικη φανταζομαι γινεται το αντιστοιχο οπως κανουμε passthrough με τα modem του ΟΤΕ το κραταμε για τη συνδεση του voip τηλεφωνου και μπροστα του βαζουμε καποιο δικο μας router ή firewall να κανει τη δρομολογηση! Θα δειξει η νεκροψια! Καλη τυχη με αυτο. Θα καταλαβεις γιατι σου το λεω οταν το δοκιμασεις και το ψαξεις μετα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Η cosmote δίνει 31,90€ την 50αρα με απεριοριστα σταθετα και καποιες ωρες σε κινητα. (δεν διευκρίνησα αν υπάρχει και τέλος μεταφορας της γραμμής) Λόγω του οτι εχω μεγαλο πρόβλημα με τα ρουτερ της Βοντα*, λεω να κανω αίτηση στην cosmote *εχω αλλάξει 2 ρούτερ δικα τους και ενα tp link που αγορασα και παλι εχω πρόβλημα με το wifi που κοβεται κατα διαστήμα Ως επιπλέον λύση, σύνδεσα με καλωδιο τα Deco στο ρούτερ, https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktiaka/acc-points-repeaters-extenders/tp-link-deco-e4-2-pack-_3186792 αλλά εκτός απο την επεκταση του σήματος εξακολουθω να εχω διακοπές, τις οποίες δεν ειχα πριν 2 χρόνια με το "ευρυζωνικό" του ΟΤΕ Η Cosmote προσφερει αυτα που εγραψα παραπάνω (50mbps + σταθερα + 120' κινητα) στα 31,90€ Επίσης δωρεαν τέλη μεταφορας. Η Βοντα που εκανε πρόταση για 50mbps + σταθερα + 300' κινητα + VodafoneTV στα 30,50€ (E-bill) και οι δυο χρησιμοποιούν καφαο της wind που βρίσκεται κάτω απο το σπίτι μου. Το ερωτημα μου ειναι για το ρούτερ: Δοκίμασε κανείς το ρουτερ της Βοντα για τα 50mbps σε σχεση με αυτο των 24; Αν ειναι βελτιωμενο, μενω στη Βοντα και γλυτωνω και τις όποιες διαδικασίες μεταφορας (θεωρώντας οτι το σήμα θα είναι ιδιο και απο τους 2 παρόχους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts