simos_s Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Όπως φαίνεται από τα screenshot ο γείτονας σου είναι συνδεδεμένος σε καμπίνα για αυτό και η ένδειξη VDSL2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Δηλαδή εμένα η Vodafone με έχει στο έλεος του θεού;;;;; Εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ στην καμπίνα; ή είναι της Cosmote? Edited March 10, 2019 by thsss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Δηλαδή εμένα η Vodafone με έχει στο έλεος του θεού;;;;; Εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ στην καμπίνα; ή είναι της Cosmote? Μόνο η cosmote τα κάνει αυτά τα κόλπα φίλε μου. Από ότι βλεπω το αστικό κέντρο, που είσαι συνδεδεμένος, είναι παααρα πολύ μακριά. Η Voda, για εμπορικούς δικούς τις λόγους, δεν σου δίνει vdsl από την καμπινα του ΟΤΕ. Άρα όπως καταλαβαίνεις, δυστυχώς ή ευτυχώς, ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος στην νέα σου διεύθυνση. Κάντο όταν είσαι έτοιμος, ανάλογα με τις ανάγκες σου και το ποσό σε "καιει" να έχεις αξιοπρεπές Internet. Εννοείται ότι αν πας σε cosmote 24αρι θα απαιτήσεις να σε συνδέσουν στην καμπινα όπως τον γείτονα σου. Αν και θα το κάνουν μόνοι τους αλλά το λες κιόλας γιατί δεν ξέρεις καμία φορά. Edited March 10, 2019 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Φίλε μου με καίει γιατί και εγώ και η γυναίκα μου χρησιμοποιούμε το ίντερνετ και για επαγγελματικούς λόγους. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να έχω σταθερή σύνδεση VPN και δεν ξέρω αν φταίει η ποιότητα του ίντερνετ ή κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Φίλε μου με καίει γιατί και εγώ και η γυναίκα μου χρησιμοποιούμε το ίντερνετ και για επαγγελματικούς λόγους. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να έχω σταθερή σύνδεση VPN και δεν ξέρω αν φταίει η ποιότητα του ίντερνετ ή κάτι άλλο. Ξανά προσπάθησε το με την voda, να σου δώσουν vdsl από την καμπινα του ΟΤΕ μιλώντας τους λογικά και με επιχειρήματα και λέγοντας ότι αν δεν γίνεται είναι μονόδρομος για σένα ο οτε Καλύτερα να το κάνεις μέσω email. Εννοείται ότι μιλάμε για vdsl50. Αυτό που έκανε ο ΟΤΕ στον γείτονα σου, να δώσει 24αρι από καμπίνα, το κάνει μόνο ο ΟΤΕ και καμιά άλλη εταιρία. Αν για δικούς τις καθαρά εμπορικούς λόγους δεν στο κάνει η Vodafone τότε πας cosmote αλλά θα πληρώσεις πρόστιμο στην Vodafone.Δεν το γλυτώνεις. Το ότι δεν σου παρέχει vdsl η Vodafone από καμπινα ΟΤΕ, έχει να κάνει με εμπορικές πρακτικές δικές της. Δεν την υποχρεώνει κάνεις να σου δώσει. Ο ΟΤΕ αντίθετα αμα του ζητήσει η Vodafone είναι υποχρεωμένος να της πουλήσει χοντρικη. Αυτά στα λέω μην σου πούνε από την voda ότι και καλά δεν μας δίνει ο ΟΤΕ. Μιλά καλύτερα με email. Μην μιλάς τηλεφωνικώς γιατί πάνε όλα στον βρόντο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Πόσο είναι το πρόστιμο; Άκου εδώ. Να πληρώσω πρόστιμο επειδή το μέχρι 24 είναι 4. Με την ίδια λογική και το πάγιο θα έπρεπε να είναι μέχρι 21,8 αλλά το πληρώνω ολόκληρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Πόσο είναι το πρόστιμο; Άκου εδώ. Να πληρώσω πρόστιμο επειδή το μέχρι 24 είναι 4. Με την ίδια λογική και το πάγιο θα έπρεπε να είναι μέχρι 21,8 αλλά το πληρώνω ολόκληρο. Κάνε τις προσπάθειες σου. Βαλτα κάτω, δες τα συν και τα πλην και αποφάσισε τι σε συμφέρει.Ρώτα σε περίπτωση αποχώρησης πόσο είναι το πέναλτι. Αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο το πρόστιμο δεν το γλυτώνεις. Πάντως αν θες την ταπεινή μου άποψη αν δεν υπάρχει σοβαρός οικονομικός λόγος και εφοσον το Internet το χρειάζεσαι και για δουλειά, πήγαινε ΟΤΕ. Για αυτή τη η σύνδεση που έχεις τώρα ούτε 10 ευρώ το μήνα να δίνεις δεν αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Έχω φίλους που έχουν φύγει για παρόμοιους λόγους και δεν το έχουν πληρώσει το πέναλτι. Και δεν τους έκαναν και τίποτα. Αλλά δεν θέλω να φτάσω σε αυτό το σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis_Pro Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ήρθε η ώρα για ανανέωση σταθερής στη Vodafone. Μου προσφέρουν το πρόγραμμα που έχω: -Vodafone Home double play ευέλικτο 300 -Ταχύτητα VDSL έως 50 mbps -Σταθερά και κινητά Ελλάδος 300 λεπτά - + Χρόνος ομιλίας προς Κινητά - 120’ Στα 28.80€ τελική για συμβόλαιο 2 ετών. Τί λέτε αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ήρθε η ώρα για ανανέωση σταθερής στη Vodafone. Μου προσφέρουν το πρόγραμμα που έχω: -Vodafone Home double play ευέλικτο 300 -Ταχύτητα VDSL έως 50 mbps -Σταθερά και κινητά Ελλάδος 300 λεπτά - + Χρόνος ομιλίας προς Κινητά - 120’ Στα 28.80€ τελική για συμβόλαιο 2 ετών. Τί λέτε αξίζει? Απεριόριστα σταθερά να έδινε+300' προς κινητά καλά θα ήταν.Εκτος αν δεν χρειάζεσαι το σταθερό. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ήρθε η ώρα για ανανέωση σταθερής στη Vodafone. Μου προσφέρουν το πρόγραμμα που έχω: -Vodafone Home double play ευέλικτο 300 -Ταχύτητα VDSL έως 50 mbps -Σταθερά και κινητά Ελλάδος 300 λεπτά - + Χρόνος ομιλίας προς Κινητά - 120’ Στα 28.80€ τελική για συμβόλαιο 2 ετών. Τί λέτε αξίζει? Μια χαρά. Προχώρα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ήρθε η ώρα για ανανέωση σταθερής στη Vodafone. Μου προσφέρουν το πρόγραμμα που έχω: -Vodafone Home double play ευέλικτο 300 -Ταχύτητα VDSL έως 50 mbps -Σταθερά και κινητά Ελλάδος 300 λεπτά - + Χρόνος ομιλίας προς Κινητά - 120’ Στα 28.80€ τελική για συμβόλαιο 2 ετών. Τί λέτε αξίζει?Εγω με 24αρα με 300 προς κινητα και απεριοριστα αστικα υπεραστικα μου εκανε ανανεωση η cyta στα 15 κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ήρθε η ώρα για ανανέωση σταθερής στη Vodafone. Μου προσφέρουν το πρόγραμμα που έχω: -Vodafone Home double play ευέλικτο 300 -Ταχύτητα VDSL έως 50 mbps -Σταθερά και κινητά Ελλάδος 300 λεπτά - + Χρόνος ομιλίας προς Κινητά - 120’ Στα 28.80€ τελική για συμβόλαιο 2 ετών. Τί λέτε αξίζει Έχουμε το ίδιο, στα ίδια χρήματα με μόνη διαφορά τα δωρεάν αστικά - υπεραστικά. Ζητα δωρεάν αστικά υπεραστικά. Επίσης αν πιάνεις κάτω από 45 επειδή διαφημίζουν το "εγγύηση γραμμής" ζητά extra έκπτωση και θα την πάρεις. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Εγώ για 50αρα, απεριόριστα σταθερά 360' κινητά πληρώνω 26€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooface Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Έχω σταθερό Vodafone fiber100. Με το ethernet καρφωμένο βλέπω ταχύτητα γύρω στα 100. Στο κινητό και στο laptop ασύρματα φτάνει τα ~50. Είναι λογική αυτή η μεγάλη απόκλιση ή να μιλήσω με την εταιρία; Στάλθηκε από το iFart μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 (edited) Έχω σταθερό Vodafone fiber100. Με το ethernet καρφωμένο βλέπω ταχύτητα γύρω στα 100. Στο κινητό και στο laptop ασύρματα φτάνει τα ~50. Είναι λογική αυτή η μεγάλη απόκλιση ή να μιλήσω με την εταιρία; Στάλθηκε από το iFart μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eίναι απολύτως λογικό με Wi-Fi να μη βλέπεις όλη την ταχύτητα... Απλά δοκίμασε ν' αλλάξεις κανάλι (συχνότητα) στο ρούτερ. Edited March 13, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooface Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Στάλθηκε από το iFart μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Eίναι απολύτως λογικό με Wi-Fi να μη βλέπεις όλη την ταχύτητα... Απλά δοκίμασε ν' αλλάξεις κανάλι (συχνότητα) στο ρούτερ. Υπαρχει καποιο συγκεκριμμενο καναλι το οποιο προτεινεις να χρησιμοποιηθει για καλυτερο αποτελεσμα ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Υπαρχει καποιο συγκεκριμμενο καναλι το οποιο προτεινεις να χρησιμοποιηθει για καλυτερο αποτελεσμα ; Sent from my iPad using Tapatalk Για 2.4GHz sυνήθως επιλέγεις μεταξύ 1, 6, 11 όποιο είναι πιο "ήσυχο". Ήδη τα 50Mbps είναι σχετικά καλό νούμερο, μην περιμένεις δραματική βελτίωση. Εξάλλου για κάθε συσκευή που συνδέεται στο ασύρματο, η ταχύτητα που βλέπεις ελαττώνεται ακόμη περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Υπαρχει καποιο συγκεκριμμενο καναλι το οποιο προτεινεις να χρησιμοποιηθει για καλυτερο αποτελεσμα ; Sent from my iPad using Tapatalk Εξαρτάται από την περιοχή και σε τι κανάλια παίζουν τα ρούτερ των γειτόνων... Εγώ χρησιμοποιώ το 13 και πιάνω όλη την ταχύτητα (όμως έχω 30 Mbps). Βέβαια, ένας τεχνικός της Vodafone μου είχε πει ότι το 8 το χρησιμοποιούν πολύ λίγοι κατασκευαστές ρούτερ (όταν είναι στην αυτόματη επιλογή), αλλά με αυτό δεν έπιανα ούτε 20 Mbps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Εγώ για 50αρα, απεριόριστα σταθερά 360' κινητά πληρώνω 26€. 24.28 εγω υστερα απειλη αποχωρησης:D Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 24.28 εγω υστερα απειλη αποχωρησης:DΘέλανε να μου το κάνουν 35€ ενώ πλήρωνα 33, τους είπα ότι και καλά είχαμε μιλήσει πριν μια εβδομάδα και μου είχαν πει 27 και μου λέει ναι το είδα θα το κάνουμε με 27, όμως ο λογαριασμός έρχεται 26€. Δεν έχω κινητό στην Vodafone για έκπτωση άρα μια χαρά τιμή πιστεύω είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 σημερα που καλεσα την vodafone να ρωτησω για το προγραμμα με vdsl 30 και απεριοριστα σταθερα και 360 προς κινητα και 48 διεθνη με 28,50 ευρω τον μηνα με ebil λογαριασμο που ειπανε οτι δεν υποστηριζεται σε ολες τις περιοχες διοτι το δινουνε απο καμπινα οτε εξολοκληρου και οχι απο την δικη τους καμπινα. ( πολυ κουλο αυτο και ιδιαιτερα για την κασταλιας στην περιοχη της κυψελης! ) και μου λεει μονο στην 50ρα ταχυτητα στα 33 ευρω. επισης ρωτησα για το εαν υπαρχει τροπος να ενημερωνομαστε για το υπολοιπο χρονο προς κινητα και μου ειπε οταν φτασει στο 80% της χρησης ναι γινεται! σας ερχεται μυνημα στο κινητο και για προγραμμα adsl αφορα μονο το προγραμμα 360 λεπτα προς κινητα και σταθερα. επισης μου ειπε οτι μπορεις να βαλεις φραγη στα 50 ευρω και ετσι ωστε να μην υπερβει το ποσο εαν ξεφυγεις παρα πολυ καλο αυτο! . ( δεν το ηξερα ! , παντως ακομα και το sms για το 80% για την σταθερη συνδεση και μονο νομιζω οτι μονο η vodafone το δινει , ουτε η κοσμοτε ενημερωνει ουτε η wind,. το θεμα ειναι να ενημερωθει αμεσα ο χρηστης και να μην ερθει εταιροχρονισμενα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Φίλε δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό με την καμπίνα. Μήπως ήθελε να σου πουλήσει ακριβότερη σύνδεση; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Φίλε δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό με την καμπίνα. Μήπως ήθελε να σου πουλήσει ακριβότερη σύνδεση; όχι δεν έπαιζε διότι στον έλεγχο διαθεσιμότητας στο site πάλι την 30 ταχύτητα μη διαθέσιμη την έβγαζε. και μόνο από 50 ξεκινουσε οπότε μάλλον είναι αλήθεια αυτό. το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts