Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν λες τελευταια αρκετα χρονια? Ειχα ΟΤΕ ανεκαθεν, θυμαμαι ενα ρουτερ μαυρο με το λογοτυπο CONN-X πανω σκεψου, πανε χρονια :lol: Καθε αλλαγη ρουτερ εχει γινει δωρεαν λογω βλαβης βεβαια, αλλα να ρωτησω για σιγουρια στον Γερμανο πχ? Η θα βαλω τα χερακια μου και θα βγαλω τα ματακια μου?

Κι εγώ στον ΟΤΕ από πάντα ήμουν και όταν εφυγα για wind πριν λίγους μήνες μου ήρθε μήνυμα στο κινητό που μου ζητούσε να επιστρέψω άμεσα το φούτερ σε κάποιο κατάστημα Γερμανός διαφορετικά θα έχω χρέωση 20+ευρω.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οταν λες τελευταια αρκετα χρονια? Ειχα ΟΤΕ ανεκαθεν, θυμαμαι ενα ρουτερ μαυρο με το λογοτυπο CONN-X πανω σκεψου, πανε χρονια :lol: Καθε αλλαγη ρουτερ εχει γινει δωρεαν λογω βλαβης βεβαια, αλλα να ρωτησω για σιγουρια στον Γερμανο πχ? Η θα βαλω τα χερακια μου και θα βγαλω τα ματακια μου?

Εάν το μόντεμ/ρούτερ σου είναι Speedport, σίγουρα θα σου ζητήσουν να το γυρίσεις.

Εάν είναι παλιότερο, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Πάντως δεν ρωτάς... Εάν δεν σου πούνε τίποτα, το κρατάς, και απλά περιμένεις 2-3 μήνες να δεις εάν θα έρθει λογαριασμός με χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση το γυρνάς και σου πιστώνουν το ποσό.

Κατά τα άλλα, εμένα η Vodafone μου έδωσε την τιμή της Wind (~20€) για λίγο χειρότερο πρόγραμμα (η Wind έδινε 300' κινητά Wind και 300' κινητά άλλων, ενώ στη Voda κράτησα το 300' προς όλα τα κινητά), επομένως παρέμεινα...

Το Speedport ειναι ναι, και δεν θα με νοιαξει και πολυ να το επιστρεψω για να μαι ειλικρινης, απ τα χειροτερα ρουτερ κατα τη γνωμη μου!

Επομενως δεν κανω καποια ενεργεια μεχρι να με ενοχλησουν και βλεπουμε! Λογικα θα ερθει ενας τελευταιος λογαριασμος σταθερης μεχρι την ημερομηνια χρησης, δεν ξερω βεβαια αν θα ερθει ξεχωριστος για το ΟΤΕ tv το οποιο διατηρησα σαν ξεχωριστο προιον οπως μου ειπαν στο τηλ.

Ειμαι ευχαριστημενος παντως μεχρι στιγμης με τη vodafone, ταχυτητα ελαφρως καλυτερη απ τον ΟΤΕ, να δουμε και τον πρωτο λογαριασμο βεβαια!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά μια ερώτηση,

ήρθε πρόσφατα ο λογαριασμός λίγο φουσκωμένος (40+ ), μιας και έγινε αρκετή χρήση του προγράμματος αυτό το μήνα, ωστόσο σύμφωνα με τους υπολογισμούς έπρεπε να είναι εντός των ορίων (300 λεπτά σταθερά, 300 κινητά).

Βλέποντας την αναλυτική και συγκρίνοντας με προηγούμενους μήνες που ήταν πολύ χαμηλος (12), παρατηρώ ότι υπάρχει συνεχής κλήση σε έναν συγκεκριμένο αριθμό (μέσος όρος σε κάθε λογαριασμό 170 κλήσεις προς τον αριθμό με διάρκεια μερικών δευτερολέπτων).

Ψάχνοντας το τελικά, αυτός ο αριθμός που ειναι συνδεδεμένος ο συναγερμός του σπιτιού.

Επειδή λοιπόν, αυτό το μήνα έγινε κανονική χρήση του τηλεφώνου για πραγματικές κλήσεις, και σε συνδυασμό με αυτές του συναγερμού, εξου και το φούσκωμα.

Γνωρίζω για την ελάχιστη χρέωση των 60 δευτερολέπτων και τη στρογγυλοποίηση προς τα πάνω,κτλ, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να βρούμε άκρη γιατί αυτές οι κλήσεις που γίνονται εν τέλει χρεώνονται;

θα πρέπει να απευθυνθώ στη vodafone, στην εταιρεία συναγερμού, στον πάροχο αυτού του τηλεφωνικού αριθμού; Υπάρχει κάποιου είδους ρύθμιση ή κάποια άλλη πράξη που θα μπορούσε να τις αφαιρεί ουσιαστικά από τον δεδομένο χρόνο ομιλίας;

Είναι λίγο άδικο τώρα ενόσω έχεις 300 λεπτά σε κλήσεις από τον πάροχο, ουσιαστικά να σου μένουν 100 ή και λιγότερα εφόσον έχεις συναγερμό στο σπίτι και κάθε φορά που τον ενεργοποιείς και τον απενεργοποιείς να χρεώνεσαι το ελάχιστο χρόνο χρέωσης που είναι 60 δεύτερα.

Αν κάποιος έχει συμβουλή ή του/της έτυχε κάτι παρόμοιο .. θα το εκτιμούσα αν μπορεί να βοηθήσει..

Ευχαριστώ.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Καλημέρα , να ρωτησω κάτι σε όσους γνωρίζουν , ΣΙΓΟΥΡΑ . Ισχύει ακόμα οτι (αυτό που είχα ακούσει παλαιότερα) , η Ηol έχει το 2ο μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελληνική Επικράτεια (μετά τον ΟΤΕ) , ή ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο ?

Ευχαριστώ

Καλημέρα , να ρωτησω κάτι σε όσους γνωρίζουν , ΣΙΓΟΥΡΑ . Ισχύει ακόμα οτι (αυτό που είχα ακούσει παλαιότερα) , η Ηol έχει το 2ο μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελληνική Επικράτεια (μετά τον ΟΤΕ) , ή ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο ?

Ευχαριστώ

Δε νομίζω ότι κρατάει μέτρημα κάποιος, εκτός τις ίδιες τις εταιρείες... Είναι όπως αυτό που λένε ότι δεν παίζει ρόλο το μήκος, αλλά πώς το χρησιμοποιείς :).

Πρακτικά όλοι οι πάροχοι έχουν παρουσία στα ΑΚ, και μόλις πρόσφατα έχουν αρχίσει να αποκτούν οι άλλοι πλην ΟΤΕ ιδιόκτητες καμπίνες. Ο αριθμός των καμπινών μάλλον είναι πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της εξάπλωσής τους, αντί το μήκος των ινών...

Κατά τα άλλα, για θέματα δρομολόγησης, μπορεί κάποιος να κοιτάξει τα στοιχεία του GR-IX για εσωτερική κίνηση (για όσους παρόχουν κάθονται πάνω του) και τις μισθωμένες γραμμές προς εξωτερικό για την διεθνή...

• 2 weeks later...

Εγω εχω συμβαση 2 ετη,χωρις να εχω το συμβολαιο στα χερια μου τηλεφωνικος το ειπαν...πριν κλεισω 2 ετη φευγω και παω Οτε,συμφωνα με το ΕΕΤΤ :

5. Μπορεί η εταιρία να με υποχρεώσει να υπογράψω σύμβαση ορισμένου

χρόνου με διάρκεια μεγαλύτερη των 12 μηνών;

Όχι, δεν μπορεί. Η εταιρία οφείλει να σας παράσχει τη δυνατότητα να συνάψετε σύμβαση

μέγιστης διάρκειας 12 μηνών. Ωστόσο, έχει δικαίωμα να καθορίσει το ύψος του παγίου με

βάση τη χρονική διάρκεια της σύμβασης.

Σημειώνεται ότι, σε κάθε περίπτωση, η διάρκεια των συμβάσεων ορισμένου χρόνου δεν

μπορεί να υπερβαίνει τους 24 μήνες.

Εντωματαξυ με περνουν για αντιπροσφορες,αφου δεν μπορω να φυγω με τα λεγομενα τους γιατι τις κανουν...???

Και πεναλτυ να μου βαλουν ας πανε δικαστικος να τα παρουν....:mad:

android or ios or wm......who cares.....???

Εγω εχω συμβαση 2 ετη,χωρις να εχω το συμβολαιο στα χερια μου τηλεφωνικος το ειπαν...πριν κλεισω 2 ετη φευγω και παω Οτε,συμφωνα με το ΕΕΤΤ :

5. Μπορεί η εταιρία να με υποχρεώσει να υπογράψω σύμβαση ορισμένου

χρόνου με διάρκεια μεγαλύτερη των 12 μηνών;

Όχι, δεν μπορεί. Η εταιρία οφείλει να σας παράσχει τη δυνατότητα να συνάψετε σύμβαση

μέγιστης διάρκειας 12 μηνών. Ωστόσο, έχει δικαίωμα να καθορίσει το ύψος του παγίου με

βάση τη χρονική διάρκεια της σύμβασης.

Σημειώνεται ότι, σε κάθε περίπτωση, η διάρκεια των συμβάσεων ορισμένου χρόνου δεν

μπορεί να υπερβαίνει τους 24 μήνες.

Εντωματαξυ με περνουν για αντιπροσφορες,αφου δεν μπορω να φυγω με τα λεγομενα τους γιατι τις κανουν...???

Και πεναλτυ να μου βαλουν ας πανε δικαστικος να τα παρουν....:mad:

Ακόμη κι αν δεν έχεις υπογράψει συμβόλαιο, μπορείς να συμφωνήσεις τηλεφωνικά και ο πάροχος να σε ηχογραφήσει ως απόδειξη της συμφωνίας. Παρ' όλα αυτά είναι υποχρεωμένος να σου στείλει σε εύλογο χρόνο τους όρους της σύμβασης στην οποία συναίνεσες τηλεφωνικά.

Εάν είχες συμφωνήσει για διετία και υπάρχει ηχογράφηση της συνομιλίας, τότε είσαι δεσμευμένος να παραμείνεις μέχρι να ολοκληρωθεί, ή να πληρώσεις το τέλος πρόωρης διακοπής συμβολαίου. Βεβαίως πρέπει να σου παρέχουν την ηχογράφηση, εφόσον τη ζητήσεις. Εάν στο συμβόλαιό σου είχε γίνει κάποια τιμολογιακή αλλαγή τον τελευταίο μήνα, μπορείς να φύγεις αζημίως.

Εάν φύγεις με φορητότητα χωρίς να εξοφλήσεις το τέλος πρόωρης διακοπής, εάν αυτό ξεπερνάει τα 200€, σε 3 μήνες θα σε γράψουν στον Τηλεγνού* και θα είναι δύσκολο να συνάψεις νέα συμβόλαια.

*δεν είμαι βέβαιος ότι ισχύει και στην σταθερή αυτό, αλλά επειδή είναι ίδιοι πάροχοι, είναι πιθανό

Ακόμη κι αν δεν έχεις υπογράψει συμβόλαιο, μπορείς να συμφωνήσεις τηλεφωνικά και ο πάροχος να σε ηχογραφήσει ως απόδειξη της συμφωνίας. Παρ' όλα αυτά είναι υποχρεωμένος να σου στείλει σε εύλογο χρόνο τους όρους της σύμβασης στην οποία συναίνεσες τηλεφωνικά.

Εάν είχες συμφωνήσει για διετία και υπάρχει ηχογράφηση της συνομιλίας, τότε είσαι δεσμευμένος να παραμείνεις μέχρι να ολοκληρωθεί, ή να πληρώσεις το τέλος πρόωρης διακοπής συμβολαίου. Βεβαίως πρέπει να σου παρέχουν την ηχογράφηση, εφόσον τη ζητήσεις. Εάν στο συμβόλαιό σου είχε γίνει κάποια τιμολογιακή αλλαγή τον τελευταίο μήνα, μπορείς να φύγεις αζημίως.

Εάν φύγεις με φορητότητα χωρίς να εξοφλήσεις το τέλος πρόωρης διακοπής, εάν αυτό ξεπερνάει τα 200€, σε 3 μήνες θα σε γράψουν στον Τηλεγνού* και θα είναι δύσκολο να συνάψεις νέα συμβόλαια.

*δεν είμαι βέβαιος ότι ισχύει και στην σταθερή αυτό, αλλά επειδή είναι ίδιοι πάροχοι, είναι πιθανό

και αυτο που λεει το ΕΕΤΤ στην παραγραφο 5...???

Εδω ζητησα να μου στειλουν με email συμφωνητικο που συνενεσα και ακομα στελνουν....:mad:

Και μολις πηρα μηνυμα οτι οφειλω τελη διακοπης 160 ευρω

Και απο 21 Σεπτεμβριου εχουν γινει αυξησεις σε τιμολογια αρα μπορω να φυγω διοτι δεν συμφωνω με το νταβατζη....

Edited by tarirs

και αυτο που λεει το ΕΕΤΤ στην παραγραφο 5...???

Εδω ζητησα να μου στειλουν με email συμφωνητικο που συνενεσα και ακομα στελνουν....:mad:

Και μολις πηρα μηνυμα οτι οφειλω τελη διακοπης 160 ευρω

Και απο 21 Σεπτεμβριου εχουν γινει αυξησεις σε τιμολογια αρα μπορω να φυγω διοτι δεν συμφωνω με το νταβατζη....

Η ανακοίνωνση για τις αυξήσεις πρέπει να σου έχει έρθει με τον λογαριασμό του Αυγούστου, άρα θεωρητικά είχες 1 μήνα για να καταγγείλεις την σύμβασή σου. Τώρα νομίζω είναι λίγο αργά και δεν μπορείς να αποφύγεις την ποινή πρόωρης διακοπής. Όσων αφορά το συμβόλαιο, όταν το έκανες πρέπει να σου είχαν στείλει.Αν μετά ανανέωσες τηλεφωνικά τότε θεωρητικά συνεχίζεις την ίδια σύμβαση νομίζω και οτι αλλαγές έχουν γίνει σε ενημερώνουν τηλεφωνικά :)

Η ανακοίνωνση για τις αυξήσεις πρέπει να σου έχει έρθει με τον λογαριασμό του Αυγούστου, άρα θεωρητικά είχες 1 μήνα για να καταγγείλεις την σύμβασή σου. Τώρα νομίζω είναι λίγο αργά και δεν μπορείς να αποφύγεις την ποινή πρόωρης διακοπής. Όσων αφορά το συμβόλαιο, όταν το έκανες πρέπει να σου είχαν στείλει.Αν μετά ανανέωσες τηλεφωνικά τότε θεωρητικά συνεχίζεις την ίδια σύμβαση νομίζω και οτι αλλαγές έχουν γίνει σε ενημερώνουν τηλεφωνικά :)

Τον Αυγουστο ημουν διακοπες,αρα παει ακυρο αυτο,βρηκα την συμβαση και δεν εχω πουθενα υπογραψει..... χεχει :worry: και τηλεφωνικα δεν ειχα καμια ενημερωση....ουτε ειχα ανανεωσει τιποτε...

Edited by tarirs

Τον Αυγουστο ημουν διακοπες,αρα παει ακυρο αυτο,βρηκα την συμβαση και δεν εχω πουθενα υπογραψει..... χεχει :worry: και τηλεφωνικα δεν ειχα καμια ενημερωση....ουτε ειχα ανανεωσει τιποτε...

Δεν εννοώ οτι θα σε πάρουν τηλέφωνο για την αύξηση των χρεώσεων. Αυτό που λέω είναι όταν κάνεις τηλεφωνική ανανέωση του υφιστάμενου συμβολαίου σου σε ενημερώνουν για όποια αλλαγή κάνετε ή έχει γίνει :)

Δεν εννοώ οτι θα σε πάρουν τηλέφωνο για την αύξηση των χρεώσεων. Αυτό που λέω είναι όταν κάνεις τηλεφωνική ανανέωση του υφιστάμενου συμβολαίου σου σε ενημερώνουν για όποια αλλαγή κάνετε ή έχει γίνει :)

Δεν εχω κανει τηλεφωνικη ανανεωση....απλως τηλεφωνικα δεχτηκα να γινει η συνδεση περισυ,και στο συμβολαιο δεν εχω υπογραψει πουθενα.....

Καλημέρα σε όλους. Τις τελευταίες ημέρες σκέφτομαι σοβαρά να αναβαθμίσω την ήδη υπάρχουσα σύνδεση που έχω σε VDSL. Αυτό που με ανησυχεί είναι οι τυχόν μεγάλες αποκλίσεις στην ταχύτητα που μπορεί να έχω. Για παράδειγμα τώρα με 24αρα σύνδεση, πιάνω μόλις 7. Πόσο μεγάλες αποκλίσεις ως προς την ονομαστική μπορώ να έχω; Άν βάλω 50αρα, υπάρχει περίπτωση να μην πιάνω ούτε 20 αν το ΚΑΦΑΟ στο οποίο με συνδέσουν είναι μακριά;

Αν πάρεις από το KV πιθανόν να είσαι πολύ κοντά στα 50, όσο μακριά και να είναι.

Εγώ που το έχω στην άλλη γωνία τα πιάνω κανονικά, ενώ γράφει στα στατιστικά attainable speed κοντά στα 100.000 για το download και 38.000 για το upload.

Αν δεν πάρεις από καμπίνα και σε βάλουν σε αστικό κέντρο, τότε ενδεχομένως αν είσαι μακριά να δεις κάποια πτώση, αλλά πρέπει να πιάνεις πάνω από 25-30 τουλάχιστον.

Αν είναι μεγάλη η απόσταση τότε δεν σου δίνουν καν vdsl, καθώς δεν έχει ουσιαστική διαφορά από adsl.

Αν πάρεις από το KV πιθανόν να είσαι πολύ κοντά στα 50, όσο μακριά και να είναι.

Εγώ που το έχω στην άλλη γωνία τα πιάνω κανονικά, ενώ γράφει στα στατιστικά attainable speed κοντά στα 100.000 για το download και 38.000 για το upload.

Αν δεν πάρεις από καμπίνα και σε βάλουν σε αστικό κέντρο, τότε ενδεχομένως αν είσαι μακριά να δεις κάποια πτώση, αλλά πρέπει να πιάνεις πάνω από 25-30 τουλάχιστον.

Αν είναι μεγάλη η απόσταση τότε δεν σου δίνουν καν vdsl, καθώς δεν έχει ουσιαστική διαφορά από adsl.

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση φίλε μου.

• 2 weeks later...

Γεια σας! Κι εγώ σκέφτομαι μετάβαση σε σταθερό Vodafone και μάλλον vdsl. Θα ήθελα να μου πείτε όμως, όσοι έχετε ή είχατε, αν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Εγώ πάντως στον ΟΤΕ τόσα χρόνια έχω δεινοπαθήσει κ ποτέ δεν μου το 'φτιαξαν.

Προχθες μόνο ένας τεχνικός του ΟΤΕ μου είπε ότι κάτι όντως φταίει:

ότι φταίει το μόντεμ (που δεν μου το αλλάζουν αν δεν δεσμευτώ στον ΟΤΕ πρώτα),

ότι αν βάλω vdsl θα πάρω από πιο κοντά (και καλά το καφάο της vdsl? είναι στα 300 μέτρα ενώ τώρα παίρνω απ' το κέντρο 1,5+χλμ μακρυά)

και ότι τα προβλήματα που έχω με αποσυνδέσεις κ διάφορα άλλα με το καινούριο μόντεμ θα λυθούν κλπ.

Το μόντεμ που δίνει η vodafone είναι αντίστοιχο με του ΟΤΕ, δηλ να πω ότι επενδύω σε κάποιο άσχετο τύπου tp-link ή δεν χρειάζεται;

Πού είδες το attainable speed? Πολύ ψηλό ε;

Επίσης, αν ο ΟΤΕ μου λέει οτι το καφάο του vdsl είναι στα 300 μέτρα, αν πάω στη vodafone θα μου δώσουν άραγε από αυτό?

Ο τεχνικός που έβαλε ένα μηχανάκι σε μια μπρίζα μέσα στο σπίτι είδε ότι σε εμένα φτάνουν 80+mpbs αν είχα vdsl άρα ότι κ καλά αν βάλω 50, θα έχω 50. Άρα αν πάρω απ το ίδιο κ με τη vodafone, λογικά θα πιάνω κ με εκείνην full ταχύτητα?

Το λέει στα στατιστικά του ρούτερ.

Screenshot_20171016-195731.png

Σε όποιον πάροχο και να πας, αν είσαι μακριά από το κέντρο θα σε βάλουν σε καμπίνα και θα πιάνεις 50/5.

Sent from my Honor 6X

Το λέει στα στατιστικά του ρούτερ.

Σε όποιον πάροχο και να πας, αν είσαι μακριά από το κέντρο θα σε βάλουν σε καμπίνα και θα πιάνεις 50/5.

Sent from my Honor 6X

Δεν είναι προφανές το τελευταίο. Υπάρχουν περιοχές που ο ΟΤΕ δίνει λιανική VDSL (σε δικούς του πελάτες), αλλά όχι χονδρική σε άλλους παρόχους.

Edited by minast

Το προφανές είναι πως θα έχεις κάνει έρευνα αν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου. Αν σου έχουν απαντήσει πως όχι, τότε αλλάζει εντελώς το νόημα.

Τι ακριβώς εννοείς να κάνω έρευνα; Αν βάλω το νούμερό μου στην ιστοσελίδα κ των δύο μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμο για εμένα το vdsl 50, αλλά πώς μπορώ να ξέρω αν θα μου δώσουν από την κοντινή μου καμπίνα? Για τον ΟΤΕ απ ότι καταλαβαίνω είναι σίγουρο. Αφού δικές του είναι. Αλλά η vodafone θα μου δώσει κ εκείνη άραγε από εκεί; Αν μπορούσα να το εξακριβώσω αυτό κάπως, θα εξασφάλιζα το ότι θα έχω όντως μεγάλη ταχύτητα. Ποιον κ τι ακριβώς να ρωτήσω δεν ξέρω όμως..

Αυτό εννοώ, να σου πουν είτε αν τους ρωτήσεις, είτε με κάποιον wizard που έχουν στη σελίδα τους αν υποστηρίζει vdsl.

Όσο για το που θα σε βάλει, αν έτσι κι αλλιώς αν είσαι μακριά από το κέντρο δεν παίζει vdsl από εκεί. Χονδρικά νομίζω μέχρι 1χλμ απόσταση το πολύ γίνεται.

Οπότε αν σου λένε πως καλύπτουν την περιοχή σου, και είσαι μακριά από το αστικό κέντρο, τότε είναι όσο πιο βέβαιο γίνεται πως θα πάρεις από καμπίνα.

Sent from my Honor 6X

Έχω κάνει αίτηση φορητότητας τη γραμμή στο πατρικό μου, εδώ και 10 μέρες, από WIND προς Vodafone (με την ελπίδα να πάρουμε καλή προσφορά από την πρώτη). Έχω στείλει όλα τα δικαιολογητικά σωστά και πήραμε επιβεβαίωση μέσω email, ότι τα έλαβαν.

Προς το παρόν, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση και στο site της Vodafone που ελέγχω σε ποιο στάδιο βρίσκεται, δεν υπάρχει τίποτα!!! Απίστευτα πράγματα... Πριν ~2 χρόνια, η φορητότητα από Vodafone προς WIND, διήρκησε 3 μέρες!!

A ok! Ναι, είναι διαθέσιμο κ είμαι πάνω από 1,5χλμ μακρυά απ το αστικό κέντρο!

Όσο αφορά το μόντεμ, αυτό που δίνουν αξίζει?

Επίσης, ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι οι αποσυνδέσεις. Η vdsl θεωρείται ότι υπερέχει εκεί; Γιατί ακόμα κι αν δεν θέλω αναγκαστικά καλύτερη ταχύτητα, θα ήθελα μεγαλύτερη σταθερότητα. Δηλ τώρα μου βγάζει συχνά το μήνυμα "δεν βρέθηκε εξυπηρετητής" κ δεν πιάνει για λίγη ώρα καθόλου ίντερνετ(ούτε απλή αναζήτηση στο google δεν κάνει). Με κύμματα λειτουργεί κάπως... Βέβαια μπορεί να 'ναι θέμα μόντεμ, αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω κάνει αίτηση φορητότητας τη γραμμή στο πατρικό μου, εδώ και 10 μέρες, από WIND προς Vodafone (με την ελπίδα να πάρουμε καλή προσφορά από την πρώτη). Έχω στείλει όλα τα δικαιολογητικά σωστά και πήραμε επιβεβαίωση μέσω email, ότι τα έλαβαν.

Προς το παρόν, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση και στο site της Vodafone που ελέγχω σε ποιο στάδιο βρίσκεται, δεν υπάρχει τίποτα!!! Απίστευτα πράγματα... Πριν ~2 χρόνια, η φορητότητα από Vodafone προς WIND, διήρκησε 3 μέρες!!

Ίσως δεν θέλει να σε αποχωριστεί η wind. Ποιος άραγε είναι που δυσκολεύει τα πράγματα? Άντε βρες άκρη..

Από vodafone γιατί έφυγες αν επιτρέπετε;

Ίσως δεν θέλει να σε αποχωριστεί η wind. Ποιος άραγε είναι που δυσκολεύει τα πράγματα? Άντε βρες άκρη..

Από vodafone γιατί έφυγες αν επιτρέπετε;

Έχω κάνει πολλές φορητότητες από πολλές γραμμές και η WIND δε μου είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Δεν ξέρω τι γίνεται... Εγώ έκανα αίτηση στη Vodafone για πιο γρήγορα (που τυπώνω και στέλνω μόνος μου το συμβόλαιο μέσω email) και τελικά την "πάτησα". Αν δεν υπάρξει εξέλιξη ούτε αύριο, θα πάω να την ακυρώσω.

Πριν ~2 χρόνια, είχαμε φύγει από τη Vodafone, γιατί τελείωσε το 2ετες συμβόλαιο και η WIND είχε καλύτερη προσφορά για να πάμε.