bluenavy Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Έχεις ebill? Κι εγώ απο το my account πληρώνω αλλά δεν εχω ebill οπότε το ευρώ δεν μου το κόβουν.. Ρωτώ διότι αν δεν χρειάζεται πάγια εντολή τότε να κάνω ebill κι εγώ.. Edit: Μίλησα μόλις μέσω live chat και android app. Χρειάζεται ebill και εξόφληση μέσω του site ή πάγια εντολή.. Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Ναι εχω e-bill. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Θέλει οποιαδήποτε ebill και εξόφληση με κάρτα μέσα από το my account - δεν είναι απαραίτητη η πάγια εντολή. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 απο το Σάββατο παρατηρώ συχνές αποσυνδέσεις και χαμηλή ταχύτητα. Δήλωσα βλάβη και μου ειπαν πως θα το κοιτάξει τεχνικός του ΟΤΕ. Είναι γενικό το πρόβλημα ή μονο στην περιοχή μου; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) ΗΡΘΕ!!!.0.77/λεπτο απο σταθερο σε κινητο https://www.adslgr.com/forum/threads/1004050-%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE%CF%82-Vodafone-Home Edited July 22, 2017 by XP130TD Προσβλητικός χαρακτηρισμός Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Ήρθε , και κάναμε ήδη αίτηση να φύγουμε εμείς .... Κρίμα κάποτε, σαν hol, ήμουν πολυ ευχαριστημένος. Τώρα για να μου αποδώσουν την προσφορά που μου έκαναν και να μου πιστωσουν τους λάθους λογαριασμούς που είχαν εκδοθεί περασαν τρεις μήνες και μια καταγγελία στον συνήγορο . Στο καπάκι ανακοίνωσαν αυξήσεις.Τους ενημέρωσα ήδη ότι έκανα αίτηση σε άλλη εταιρία (ΟΤΕ) λόγω των αυξήσεων και της γενικής συμπεριφοράς. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 (edited) Καλημέρα φίλοι.Σήμερα μου έκαναν προσφορα για triple play και αναλαμβανουν αυτοι την αλλαγη απο forthnet που είμαι σημερα.Μίλησαμε στο τηλεφωνο εγινε η ηχογραφηση συνομιλιας κτλ.Τελικα σκέφτομαι όμως να μην αλλάξω ,αν δεν υπογραψω τα συμβολαια αυριο στον courier δεν γινεται τίποτα και μενει ως εχει; Edited August 10, 2017 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Ναι.Μετά θα σε πάρουν για να δουν τι έγινε.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 (edited) Απλα δεν μου τα ειπαν ολα στο τηλεφωνο μονο αυτα που ηθελαν.Ουτε για τα καναλια που πληρωνεις( discovery) ουτε για τα digea που δεν ειναι στο πακετο,και θα χρειαστω mpeg4 ενω με nova ειναι μεσα.Δεν βλεπω τελικα να κερδιζω καπου ,οταν τους ειπα οτι θελω να το σκεφτω μου ειπαν οτι ειναι για 200 ατομα μονο και αν ιελω το λοβω με 36 ευρω περιπου.Ισχυει αυτο; Edited August 11, 2017 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 (edited) Απλα δεν μου τα ειπαν ολα στο τηλεφωνο μονο αυτα που ηθελαν.Ουτε για τα καναλια που πληρωνεις( discovery) ουτε για τα digea που δεν ειναι στο πακετο,και θα χρειαστω mpeg4 ενω με nova ειναι μεσα.Δεν βλεπω τελικα να κερδιζω καπου ,οταν τους ειπα οτι θελω να το σκεφτω μου ειπαν οτι ειναι για 200 ατομα μονο και αν ιελω το λοβω με 36 ευρω περιπου.Ισχυει αυτο; Σε λιγες μερες στην vf tv προστιθονται τα eurosport http://www.mobilenews.gr/ta-eurosport-1-kai-eurosport-2-tora-meso-tis-vodafone-tv/ πιθανως και καποια αλλα καναλια(ισως τα ελληνικα)..Τα συνδρομητηκα ειναι 3 καναλια idx-science-animal planet 1 ευρω το καθενα και οποιο θελεις το ενεργοποιεις. τι τιμη σου ειπανε? Edited August 11, 2017 by bill27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 25,57 το μηνα για 2 χρονια. Μαζι με κατι κουπονια για supermarket που δεν με ενδιαφερουν ετσι και αλλιως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Η τιμη ειναι καλη,τωρα αν δεν σε ενδιαφερουν τα καναλια τι να πω??Παντως οτι θα μπουνε νεα καναλια ειναι σιγουρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Απλα μου τι δινει να σου λενε εχει τα παντα full pack και περισοτερα απο τη nova και μετα να βλεπεις οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα ακριβως.Μπορει να το δοκιμασω και αν δεν εχω καλη ταχυτητα internet το κοβω με penalty. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Το οτι εχει καποια καναλια που δεν εχει οτε η η νοβα ναι αλλα δεν νομιζω πως ειναι περισσοτερα,μπορεις να δεις και μονος σου στο σαιτ ποια καναλια εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Μετά τις τελευταίες αυξήσεις έκανα φορητότητα σε wind και μου έδωσε η vodafone dp 24αρι, σταθερά , 540 κινητά με 15,90€ τελική με όλους τους φόρους και ένα πάγιο δώρο. Ορμάτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Μετά τις τελευταίες αυξήσεις έκανα φορητότητα σε wind και μου έδωσε η vodafone dp 24αρι, σταθερά , 540 κινητά με 15,90€ τελική με όλους τους φόρους και ένα πάγιο δώρο. Ορμάτε... Καλησπέρα. Σε πήραν από τα κεντρικά της vodafone ή από εξωτερικό συνεργάτη και σου έδωσαν κατευθείαν αυτή τη τιμή; Την ακύρωση της φορητότητας την έκανες σε κατάστημα wind ή αλλού με φαξ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλησπέρα. Σε πήραν από τα κεντρικά της vodafone ή από εξωτερικό συνεργάτη και σου έδωσαν κατευθείαν αυτή τη τιμή; Την ακύρωση της φορητότητας την έκανες σε κατάστημα wind ή αλλού με φαξ ; Συνήθως σε παίρνουν απο τα κεντρικά μόλις φτάσει σε αυτούς το αίτημα φορητότητας. Στο φαξ ακύρωσης θα σου πω οτι εγώ συνήθως πάω σε κατάστημα Wind ώστε και να είμαι σίγουρος οτι το έστειλαν αλλά και να έχω και την απόδειξη από την αποστολή του φαξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Μετά τις τελευταίες αυξήσεις έκανα φορητότητα σε wind και μου έδωσε η vodafone dp 24αρι, σταθερά , 540 κινητά με 15,90€ τελική με όλους τους φόρους και ένα πάγιο δώρο. Ορμάτε... Τι διάρκεια έχει το συμβόλαιό σου και στα έδωσαν αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Καλησπερα, Το σταθερό μου στην Vodafone λήγει 17/12/2017. Οπως υπολόγισα τους λογαριασμούς στις 18/11/2017 που θα εκδοθεί ο λογαριασμός θα περιέχει μέσα το πάγιο για την περίοδο 18/11/2017-17/12/2017. Εγώ πότε μπορώ να κάνω αίτηση σε άλλο παροχο για φορητοτητα; Μεταξύ δηλαδή 10-12 Δεκεμβρίου πριν βγει ο άλλος λογαριασμός (18/12/2017) που θα περιλαμβάνει πάγιο χωρίς έκπτωση; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Θέλεις να φύγεις ή θέλεις να κάνεις αίτημα απλά για να πάρεις καλύτερη τιμή; Θα σου πω τι έκανα εγώ σε άλλη εταιρεία(δεν έχει σημασία), που ενώ έληγε μου δίνανε προσφορά παραπάνω και από όσα πλήρωνα μέχρι τότε. Πρώτα κοίταξα το συμβόλαιο που είχα υπογράψει. Είχε ένα πινακάκι που αναφέρει τι χρωστάς αν διακόψεις πρόωρα. Ξεκινούσε από τα 160€ και στον τελευταίο μήνα γινόταν 13€. Οπότε σκέφτηκα μόλις μπω στον τελευταίο μήνα θα κάνω αίτημα φορητότητας. Στη χειρότερη περίπτωση εκτός από αναλογία παγίου για το διάστημα που ήμουν, να πλήρωνα +13€. Όπως και έκανα και τελικά με πήραν και μου έκαναν πολύ καλή προσφορά και έμεινα, και φυσικά ούτε που έγινε καν αναφορά από μέρους τους για το συγκεκριμένο ποσό. Για αυτό θα σε συμβούλευα αν το έχεις να ρίξεις μια ματιά στο συμβόλαιό σου να δεις αν γράφει κάτι ανάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Είναι από τηλεφωνική ανανέωση συμβολαίου (για 2 χρονια) που λήγει όπως προανάφερα παραπάνω τον Δεκεμβριο - δεν έχω συμβόλαιο σε έντυπη μορφή. Αν τους καλέσω θα μου δώσουν ακριβότερη τιμή και γιαυτο το λόγο θέλω να κάνω αίτημα φορητότητας μήπως και κερδίσω κάτι. Πιθανολογώ ότι το διάστημα γύρω στις 10 Δεκεμβρίου είναι καλό να κάνω το αίτημα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polfan Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μετά τις τελευταίες αυξήσεις έκανα φορητότητα σε wind και μου έδωσε η vodafone dp 24αρι, σταθερά , 540 κινητά με 15,90€ τελική με όλους τους φόρους και ένα πάγιο δώρο. Ορμάτε... Ευχαριστούμε φίλε μου για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να μου στείλει σε pm τηλέφωνο από κάποιο τμήμα προσφορών, ώστε να εξασφαλίσω δωρεάν φορητότητα στη μετάβαση μου από wind? Θα του ήμουν υπόχρεος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 κάπου είδα σήμερα διαφήμιση ότι έχεις δωρεάν τα κανάλια της νοβα με Vodafone σταθερή η είδα λάθος στην διαφήμιση στην τηλεόραση? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 κάπου είδα σήμερα διαφήμιση ότι έχεις δωρεάν τα κανάλια της νοβα με Vodafone σταθερή η είδα λάθος στην διαφήμιση στην τηλεόραση? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστα ειδες,προστεθηκαν στο vodafone tv με κοστος 12 ευρω επιπλεον καθε μηνα για 12 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Σωστα ειδες,προστεθηκαν στο vodafone tv με κοστος 12 ευρω επιπλεον καθε μηνα για 12 μηνες άρα δεν είναι δωρεάν που νόμιζα. όλα τα κανάλια; αθλητικά, ταινίες κλπ; μετά το 12μηνο πόσο ανεβαίνει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts