stathis123 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 παιδια ερωτηση: οταν εχεις ακομα συμβολαιο και κανεις αιτηση μετακομισης και στο νεο σπιτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα απο τη vodafone, πρεπει να πληρωσω τελη αποσυνδεσης και να το διακοψω η τους λεω δεν με ενδιαφερει γιατι αυτοι δεν εχουν καλυψη; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) παιδια ερωτηση: οταν εχεις ακομα συμβολαιο και κανεις αιτηση μετακομισης και στο νεο σπιτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα απο τη vodafone, πρεπει να πληρωσω τελη αποσυνδεσης και να το διακοψω η τους λεω δεν με ενδιαφερει γιατι αυτοι δεν εχουν καλυψη; Κάπου πιο πίσω το έχω ρωτήσει και εγώ, για να δεις τι μου απάντησαν. Οι απόψεις διαφέρουν και λογικό είναι. Άλλος μου είπε οτι αφού δεν έχουν κάνε διακοπή και μην πληρώνεις τίποτα (στην περίπτωση μου δεν είχαν καθόλου κάλυψη όχι οτι δεν είχαν εκείνη την στιγμή διαθεσιμότητα). Άλλος είπε οτι το συμβόλαιο είναι για την διεύθυνση που κάνεις αρχικά γιατί εκεί είχαν διαθεσιμότητα αλλιώς δεν θα σου έκαναν. Γενικά είναι πόση όρεξη έχεις νομίζω και να τσακωθείς και να διαφωνήσεις. Εμένα δεν είχαν όρεξη έμεναν και μόνο δύο μήνες και τους πλήρωσαν. Σε γειτονικό φόρουμ αυπνίας μπορείς να δεις και εξτρα απαντήσεις (αν θεωρείται διαφήμιση delete). P.S Εδώ Post 3835 Edited July 10, 2016 by alkontogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει το vdsl ? Αξίζει η αίτηση σε wind για πτώση παγίου στην hol και τι να προσέξω για να μην μεταφερθω σε wind τελικά? Αν παρόλα αυτά γίνει μπορώ χωρίς χρέωση να υπαναχωρησω στην hol? ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην πράξη γίνετε η θα με μπλέξουν και δεν θα γίνει ποτέ χωρίς χρέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Γεια σας.Μας πήραν τηλέφωνο λέγοντας οτι είναι από Vodafone και πως επιλέχθηκε ως χρυσός ο αριθμός μας για την εξής προσφορά:24αρι ίντερνετ,απεριόριστα σταθερά και 2-3 ώρες κινητά,τηλεόραση και ένα χρόνο κάρτα στο κινητό όλα αυτα με 27€.Εχει πάρει κανεις παρόμοια προσφορά;;Το κακο είναι ότι η μητέρα μου δεν κράτησε το τηλέφωνο να δω αν είναι απο τα κεντρικά αλλα δεν νομίζω.Κρατησε το ονομα και είπαν ότι θα μας πάρουν πάλι αύριο αν θέλουμε.Εγω τώρα εχω Forthnet Double play στα 25€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Όταν λες κάρτα στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Κανένα νεο cu προφανώς με δωρεάν χρόνο προς όλους, γύρω στα 120' δίνουν νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αυτο σκέφτηκα και γω για 120' αλλα επέμεναν για κάρτα συγκεκριμένα..αύριο θα μιλήσω εγω μαζί του παιδια να δω.Επίσης είπε και για κάτι κουπόνια για σούπερ μάρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Οταν λέμε κάρτα εννοούμε καρτοκινητό, cu ή νοdafone καρτοκινητή,στην οποία φορτώνει 120' το μήνα. Το ίδιο κάνει και η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Οταν λέμε κάρτα εννοούμε καρτοκινητό, cu ή νοdafone καρτοκινητή,στην οποία φορτώνει 120' το μήνα. Το ίδιο κάνει και η wind. Τα είχα στη Wind όταν την χρησιμοποιούσα τα 120',λόγω σταθερής συγγενή.Δεν ήξερα ότι το δίνει και η Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Νομίζω οτι δεν τα δίνει σε υπάρχοντα νούμερα,σου στέλνει νέο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Νομίζω οτι δεν τα δίνει σε υπάρχοντα νούμερα,σου στέλνει νέο αριθμό. Αν πάρει αυριο θα ρωτήσω τι ακριβως εννοεί και αν μπορεί να τα στείλει γραμμένα όλα αυτά μήπως προχωρήσω..αλλα και πάλι δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
researcher Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Μήπως γνωρίζει κανείς αν αναβαθμίστηκε σε ταχύτητες το ίντερνετ της hol τώρα που την πήρε η Vodafone; Πρίν δυο χρόνια ήμουν συνδρομητής hol αλλά το ίντερνετ δεν ήταν και τόσο γρήγορο στην πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ενώ ήταν 24άρα η σύνδεση, με το ζόρι έπιανα 2-2.5Mbps. Τώρα είμαι στη Cyta αλλά έληξε το συμβόλαιο και το double play της vodoafone, σε βάθος 2ετίας βγαίνει 30 ευρώ φθηνότερα. Θέλω να πάω αλλά φοβάμαι για το ίντερνετ. Στη cyta από ίντερνετ είμαι ευχαριστημένος. Καμιά άποψη κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Το ποιά εταιρεία πήρε ποιά δεν έχει καμία σχέση με την ταχύτητα του ίντερνετ που έχεις σπίτι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Έτσι ακριβώς. Η απόσταση του σπιτιού από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ παίζει ρόλο. Sent from my XT1524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Δηλαδη με λίγα λόγια εγω πχ που έχω Forthnet και πιάνω 6-7(απο τα θεωρητικά 24) mbps down,οποία εταιρία και να βάλω θα πιάνω τόσο η εχει διαφοροποιήσεις;Γιατι σκέφτομαι να βαλω Vodafone τελικά και για την οδο μου έχουν δωσει μεγιστη θεωρητική ταχύτητα τα 12500mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Έχεις και θα έχεις 6-7 επειδή απέχεις μια χ απόσταση από τι αστικό κέντρο και δευτερευόντος ανάλογα από την κατάσταση του εσωτερικού σου δικτύου. Από εταιρεία σε εταιρεία μπορεί να διαφέρεις περίπου 1Mbps, αλλά δύσκολα περισσότερο. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
researcher Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 @psylos, πριν τη hol είχα cyta 4mbps (2 χρόνια συνδρομητής, είχα αγοράσει 4άρα τότε) και με speedtest έπιανα 3.98 σε πολλαπλά τέστς και σταθερή ταχύτητα στο ίντερνετ. Πάω hol (μέχρι 24άρα) και κάνω το ίδιο τέστ, μου δίνει 6mbps περίπου. Λέω, μια χαρά είμαστε, δεν περνάνε 20 ημέρες και αρχίζει να σέρνεται, τρέχω το τέστ, μου δίνει 2mbps, κάνω διάφορα, τίποτα, ενημερώνω τη hol, κάνουν κάτι αυτοί, ξανανεβαίνει για λίγο διάστημα, μετά πάλι τα ίδια. Φεύγω και πάω πάλι cyta (δίνει πια μέχρι 24mbps) και πιάνω 4mbps. Η διαφορά είναι εμφανής. Το μόνο διαφορετικό είναι το ρούτερ και ότι η cyta δίνει τηλεφωνία voip (άσχετο). Για μένα, ή δίνουν χάλια εξοπλισμό ή κόβουν κάποια στιγμή την ταχύτητα για σταθερότητα εφόσον συνδέονται περισσότεροι χρήστες ολοένα.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Οι περισσότεροι χρήστες πάντα δυσκολεύουν τα πράγματα. Ο εξοπλισμός που δίνουν είναι εξαιρετικά κακής ποιότητας τις περισσότερες φορές. Ι εγώ είχα ξεκινήσει από τα 10-11 στο σπίτι μου και πλέον μετά από τόσα χρόνια είμαι μόνιμα στα 7. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Οι δικοί μου έχουν το σταθερό με sim, μήπως ξέρετε αν υπάρχει και σε αυτό κάποια δέσμευση στο πότε μπορείς να φύγεις? Επειδή είναι σαν να μιλάς σε κινητό σκέφτονται να πάνε σε "παραδοσιακό" σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Θα έχει και αυτό κάποιο συμβόλαιο λογικά. Πότε το είχαν ενεργοποιήσει; Έχω την εντύπωση πως όσο το λειτουργείς στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει έχει χρέωση σαν σταθερό(για αυτούς που σε καλούν εννοείται). Αν το μετακινήσεις έχει χρέωση κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Θα έχει και αυτό κάποιο συμβόλαιο λογικά. Πότε το είχαν ενεργοποιήσει; Έχω την εντύπωση πως όσο το λειτουργείς στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει έχει χρέωση σαν σταθερό(για αυτούς που σε καλούν εννοείται). Αν το μετακινήσεις έχει χρέωση κινητού. Βασικά το έχουν κοντά στα τρία χρόνια. Απλώς μερικούς μήνες πριν είχε χαλάσει η "ψευτοσυσκευη" που δίνουν και δώσανε μια άλλη (ένα απλό κινητό δηλαδή) και λέω μήπως και το ανανεωσαν αυτόματα. Θα πάρω και σε αυτούς ένα τηλέφωνο αλλά μόλις κάνω την ερώτηση θα καταλάβουν ότι θέλουμε να φύγουμε οπότε δεν ξέρω αν θα μου πουν την αλήθεια :wacko: Ισχύει αυτό που λες για τη χρέωση αλλά εγώ το θέλω λόγω ακτινοβολίας. Οικονομικα δεν μας συμφέρει η αλλαγή. Άσε που εδώ εκτός τον ΟΤΕ μόνο η forthnet έχει δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καταλαβαίνω. Αν το χρειάζονται και το κύριο πρόβλημα είναι η ακτινοβολία πάντως, εγώ θα κοιτούσα ένα bluetooth handsfree πρώτα, και εναλλακτικά με μικρό σχετικά κόστος κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καταλαβαίνω. Αν το χρειάζονται και το κύριο πρόβλημα είναι η ακτινοβολία πάντως, εγώ θα κοιτούσα ένα bluetooth handsfree πρώτα, και εναλλακτικά με μικρό σχετικά κόστος κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ, α το κοιτάξω αλλά μου φαίνεται με ένα καλό Bluetooth θα είναι καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xperia13 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα σας, Ψάχνω συμβόλαια με βάση την ταχύτητα internet, έχω προς το παρών Ote. Δεν θα σας κουράσω, απλά θέλω να πω το εξής : Σε κατάστημα vodafone οι υπάλληλοι (όχι ένας αλλά δύο) μου είπαν πως στην περιοχή μου η Vodafone έχει δικιές της γραμμές δηλαδή δεν πατάνε πάνω στου Ote και πως μπορώ να πιάσω μέχρι 17mbps ADSL, ενώ η απόστασή μου είναι 3 χιλιόμετρα από το κέντρο του Ote Λέω, κάτι δεν πάει καλά, διότι με Ote που είμαι τώρα πιάνω 6 mbps. Καλώ στην εξυπηρέτηση στην Vodafone και μου λένε πως στην περιοχή μου και γενικά οι γραμμές της HoL πατάνε πάνω στου Ote και πως μπορώ να πιάσω με Vodafone maximum 7,5 mbps. Προφανώς πιστεύω την τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Η ερώτηση μου είναι η εξής : τόσο μεγάλη απάτη στα καταστήματα ώστε να κλείσει συμβόλαιο? ή δεν κατάλαβα εγώ καλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα σας, Ψάχνω συμβόλαια με βάση την ταχύτητα internet, έχω προς το παρών Ote. Δεν θα σας κουράσω, απλά θέλω να πω το εξής : Σε κατάστημα vodafone οι υπάλληλοι (όχι ένας αλλά δύο) μου είπαν πως στην περιοχή μου η Vodafone έχει δικιές της γραμμές δηλαδή δεν πατάνε πάνω στου Ote και πως μπορώ να πιάσω μέχρι 17mbps ADSL, ενώ η απόστασή μου είναι 3 χιλιόμετρα από το κέντρο του Ote Λέω, κάτι δεν πάει καλά, διότι με Ote που είμαι τώρα πιάνω 6 mbps. Καλώ στην εξυπηρέτηση στην Vodafone και μου λένε πως στην περιοχή μου και γενικά οι γραμμές της HoL πατάνε πάνω στου Ote και πως μπορώ να πιάσω με Vodafone maximum 7,5 mbps. Προφανώς πιστεύω την τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Η ερώτηση μου είναι η εξής : τόσο μεγάλη απάτη στα καταστήματα ώστε να κλείσει συμβόλαιο? ή δεν κατάλαβα εγώ καλά ? O Ελληνας και το ψέμα είναι ενα, αυτός ειναι και ο λογος που καταστράφηκε η χώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts