Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω 2 γραμμές στην HOL με τις ίδιες υπηρεσίες ( 24 Internet απεριόριστα αστικά υπεραστικά διεθνή και κάποιες ώρες προς κινητά). Η μία γραμμή η πιο παλιά έχει τιμή 30 ευρώ, ενώ η πιο καινούργια 22. Αύριο κλέινει χρόνο η πιο παλιά και πήρα να δώ για αναννέωση συμβολαίου και η καλύτερη τιμή πο μου είπαν ήταν 26.78 Ε. Της λέω μα καλά δεν βλέπεις οτι έχω και άλλη με 22 ευρώ?! Ναι μου λέει αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο, και το άφησα έτσι. Τι προτείνετε?!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω 2 γραμμές στην HOL με τις ίδιες υπηρεσίες ( 24 Internet απεριόριστα αστικά υπεραστικά διεθνή και κάποιες ώρες προς κινητά). Η μία γραμμή η πιο παλιά έχει τιμή 30 ευρώ, ενώ η πιο καινούργια 22. Αύριο κλέινει χρόνο η πιο παλιά και πήρα να δώ για αναννέωση συμβολαίου και η καλύτερη τιμή πο μου είπαν ήταν 26.78 Ε. Της λέω μα καλά δεν βλέπεις οτι έχω και άλλη με 22 ευρώ?! Ναι μου λέει αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο, και το άφησα έτσι. Τι προτείνετε?!

Αιτημα φορητοτητας για αντιπροταση

Είχα κάνει φορητότητα από cote σε voda και hol με την τιμή για ίντερνετ έως 24 και απεριόριστα και πολλά άλλα προς 15 ευρώ τελική..εδώ και 2 μήνες βλέπω τον λογαριασμό στα 19+...τι κάνω;;αν είναι να δίνω σχεδον 20 ευρώ και Μιας και το σταθερό δεν το δουλεύω πάω ote που είναι εγγύηση τουλάχιστον.

Φιλικά Γιώργος

Δες για ποιο λογο ειναι πιο ψηλα ο λογαριασμος σε σχεση με τα συμφωνηθεντα και αναλογως κινησου.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Της το είπα οτι με βάζει στην διαδικασία αυτή αλλά δεν ίδρωσε το αυτάκι της μπας και την γλυτώσω την διαδικασία, αλλά προφανώς όταν έρθει η ίδια η αίτηση φορητότητας θα ιδρώσει...Ευχαριστώ :)

αν δε πληρωσεις το λογαριασμο, σε ποσες μερες τον φραζουν;

και σε περιπτωση φραγης, πληρωνουμε επανασυνδεση;

Πήγαινε forthnet από τη στιγμή που θες και δωρεάν κινητά από σταθερό που έχει και πιο φθηνό double play 25 ευρώ με απεριόριστα αστικά , υπεραστικά και 12 ώρες δωρεάν προς κινητά .

Παιδια μολις ενεργοποιηθηκε η γραμμη απο την Hol(συμφωνα με το speedtest.net) και εχω ακομα το παλιο router ΖΤΕ του πΟΤΕ.

Χρειαζεται να το αλλαξω;; Θα εχω καποιο προβλημα στο μελλον;; Επηρεαζει την ταχυτητα;; Μου εχουν στειλει ενα router Technicolor td5130v2. Tι μου προτεινεται;

Ενημερωτικα συμφωνα με το speedtest.net το ping ανεβηκε απο 6ms στα 20ms, το upload οπο 11,6 που ειχα σταθερα με τον ΟΤΕ πηγε 13,5Mb/s ενω το upload εμεινε ιδιο 0,85Mb/s.

Παιδια μολις ενεργοποιηθηκε η γραμμη απο την Hol(συμφωνα με το speedtest.net) και εχω ακομα το παλιο router ΖΤΕ του πΟΤΕ.

Χρειαζεται να το αλλαξω;; Θα εχω καποιο προβλημα στο μελλον;; Επηρεαζει την ταχυτητα;; Μου εχουν στειλει ενα router Technicolor td5130v2. Tι μου προτεινεται;

Ενημερωτικα συμφωνα με το speedtest.net το ping ανεβηκε απο 6ms στα 20ms, το upload οπο 11,6 που ειχα σταθερα με τον ΟΤΕ πηγε 13,5Mb/s ενω το upload εμεινε ιδιο 0,85Mb/s.

Τελικα εβαλα της Hol το ρουτερ γιατι δεν ειχαμε τηλεφωνο οταν μας καλουσαν. Οι ταχυτητες ειναι περιπου ιδιες με του ZTE (λιγο χειροτερες). Μπορω να βελτιωσω καθολου το Ping ή δεν αξιζει;

Edit: Το οτι δεν ειχαμε τηλεφωνο μαλλον οφειλοταν στην αλλαγη της γραμμης και οχι στο ρουτερ. Τωρα οσον αφορα το ping μιλησα με hol και εκανα την γραμμη fastpath δοκιμαστικα απο interleave. Το ping επεσε στα 7ms οπως παλια μαζι ομως και η ταχυτητα στα 10,5Mb/s. Οι διαφορες αμελητεες. Τα αφηνουμε ετσι και βλεπουμε...

Edited by lyr13

Γεια σας παιδια σκεφτομαι να βαλω χολ, σχετικα με το ιντερνετ μιλησα μαζι τους και μου ειπαν οτι επειδη ειμαι κοντα στο κεντρο θα εχω καλο σημα μενω χανια, θελω να ρωτησω ειστε ευχαριστημενοι με την ταχυτητα του ιντερνετ ? απο αποψη υπηρεσιων ?

Το post μου είναι γενικό :Πρώτη μου επαφή με την hol το 2005, εποχή που έμπαινε για τα καλά το adsl στη ζωή μας. Έκανα αίτηση και μέχρι το 2011 που διεκοψα έβλεπα μια σταδιακή βελτίωση. Το 2013 που επέστρεψα, πιστεύω πως έχει φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο.

Δεν είναι διαφήμιση. Όσοι είναι χρόνια συνδρομητές, πάνω κάτω την ίδια άποψη θα έχουν.

Γεια σας παιδια σκεφτομαι να βαλω χολ, σχετικα με το ιντερνετ μιλησα μαζι τους και μου ειπαν οτι επειδη ειμαι κοντα στο κεντρο θα εχω καλο σημα μενω χανια, θελω να ρωτησω ειστε ευχαριστημενοι με την ταχυτητα του ιντερνετ ? απο αποψη υπηρεσιων ?

Σημα μαλλον εννοεις ταχυτητα. Εγω αρχικα θα ρωτουσα κανενα φιλο ή γειτονα που να εχει βαλει εκει κοντα να μου πει εντυπωσεις. Δεν ειναι σε ολες τι περιοχες το ιδιο καλοι ολοι οι παροχοι. Γενικα αν εχεις ηδη υπαρχουσα γραμμη και δεν εχει προβληματα λογικα δεν θα εχεις και μετα με ΗΟL.

Εγω εβαλα πριν μια βδομαδα (βεβαι ειαι πολυ μικρο το διαστημα) και ειμαι ευχαριστημενος. Βεβαια με τον ΟΤΕ ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με την συγκεκριμενη γραμμη (απο οσο θυμαμαι). Ενα αρνητικο που ειδα για την HOL ειναι καποιες αυξησεις στις χρεωσεις για κινητα και χρεωση κλησης προς την εξυπηρετηση πελατων.

Εχω έναν προβληματισμό και θέλω να τον μοιραστώ μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος...

θέλω να φύγω από την χολ, αλλά το μέϊλ μου εκεί το έχω για πρωτεύον, εκεί το paypal, το ebay, η τράπεζα κλπ. Αν φύγω τι μπορώ να κάνω για να έχω το ίδιο μέϊλ αλλού;

γίνεται κάτι τέτοιο, να δουλέψει μέϊλ με alias για να μην το χάσω;

...

Εχω έναν προβληματισμό και θέλω να τον μοιραστώ μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος...

θέλω να φύγω από την χολ, αλλά το μέϊλ μου εκεί το έχω για πρωτεύον, εκεί το paypal, το ebay, η τράπεζα κλπ. Αν φύγω τι μπορώ να κάνω για να έχω το ίδιο μέϊλ αλλού;

γίνεται κάτι τέτοιο, να δουλέψει μέϊλ με alias για να μην το χάσω;

...

Το e-mail σου θα παραμείνει ενεργό για 6 μήνες μετά την αποχώρηση

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα αλλάξεις το e-mail σε όλες τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείς.

Καλησπέρα..Εδώ και κάποιες μέρες έχω πρόβλημα με την ταχύτητα μου..Ανήκω στην εταιρία της hol..Βάση speedtest το οποίο είναι αναξιόπιστο κυμαίνεται γύρω στο 5 αλλά τα στοιχεία του modem μου είναι τα εξής:

Downstream Upstream

SNR Margin (0.1 dB): 85 75

Attenuation (0.1 dB): 335 115

Αλλά επειδή είμαι άσχετος από αυτά τι πρέπει να καταλάβω για την ταχυτητά μου??Και τι πρέπει να κάνω για να την βελτιώσω?

Υ.Γ Ευχαριστώ εκ' των προτέρων..

Edited by Tomasio

Τελικά μόνο έτσι δουλεύουν τα πράγματα. Έκανα το αίτημα φορητότητας και με το που έφτασε σε αυτούς με πήραν τηλέφωνο, του ενημέρωσα οτι ήταν οικονομικό το θέμα και άμεσα έγινε το 26,78 έγινε 22,6 και προστέθηκαν και μερικές ώρες προς κινητά. Όλα καλά!!!

Βοηθήστε με λίγο.

Στην 2η σελίδα του λογαριασμού έχει μια ανακοινωση ότι από 6/2/2015 ανεβάζουν (ή κατεβάζουν αναλόγως) διάφορες χρεώσεις. Λέει οτι:

6. Τα ονομαστικά μηνιαία πάγια των εμπορικά διαθέσιμων οικιακών προγραμμάτων και των μη εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων (βλ. «Σημείωση 2») αυξάνονται κατά 1€.

.....

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές των προαναφερόμενων προγραμμάτων έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός (1) μηνός από την αρούσα ανακοίνωση.

Τον Δεκέμβριο έκανα ανανέωση για 2 χρόνια το πακέτο μου (hol 300 - με διάφορες εκπτώσεις καταλήγει στα 15 ευρώ). Μπορώ να καταγγείλω το συμβολαιό μου; Και αν ναι θα μου ζητήσουν κάποια χρηματα σαν αποζημίωση;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Τελικά μόνο έτσι δουλεύουν τα πράγματα. Έκανα το αίτημα φορητότητας και με το που έφτασε σε αυτούς με πήραν τηλέφωνο, του ενημέρωσα οτι ήταν οικονομικό το θέμα και άμεσα έγινε το 26,78 έγινε 22,6 και προστέθηκαν και μερικές ώρες προς κινητά. Όλα καλά!!!

Και 4ε κατω και επιπλεον ωρες προς κινητα. Αρχοντας εισαι.:)

Βοηθήστε με λίγο.

Στην 2η σελίδα του λογαριασμού έχει μια ανακοινωση ότι από 6/2/2015 ανεβάζουν (ή κατεβάζουν αναλόγως) διάφορες χρεώσεις. Λέει οτι:

6. Τα ονομαστικά μηνιαία πάγια των εμπορικά διαθέσιμων οικιακών προγραμμάτων και των μη εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων (βλ. «Σημείωση 2») αυξάνονται κατά 1€.

.....

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές των προαναφερόμενων προγραμμάτων έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός (1) μηνός από την αρούσα ανακοίνωση.

Τον Δεκέμβριο έκανα ανανέωση για 2 χρόνια το πακέτο μου (hol 300 - με διάφορες εκπτώσεις καταλήγει στα 15 ευρώ). Μπορώ να καταγγείλω το συμβολαιό μου; Και αν ναι θα μου ζητήσουν κάποια χρηματα σαν αποζημίωση;

Πότε εκδόθηκε ο λογαριασμός;

Βοηθήστε με λίγο.

.....

Εγω εκανα πρωτη φορα συνδεση τον Ιανουαριο. Ρωτησα στο Facebook και μου ειπε οτι δεν ισχυει στην περιπτωση μου η αυξηση. Μαλλον η αυξηση γινεται στα ονομαστικα παγια και οχι στα παγια με εκπτωση. Καλο ειναι να ρωτησεις πρωτα πριν κανεις οτιδηποτε! Θα ξαναρωτησω σε καταστημα!

Και 4ε κατω και επιπλεον ωρες προς κινητα. Αρχοντας εισαι.:)

Μα είχα δυο γραμμές, η μία 24άρι, αστικά-υπεραστικά-διεθνή και 6 ώρες κινητά και πλήρωνα 22 και η άλλη το ίδιο με 2 ώρες προς κινητά και πλήρωνα 30 και το καλύτερο ήταν 26 ( ενώ το έβλεπε οτι είχα και δεύτερη γραμμή στα 22 ). Εν τω μεταξύ με πήρε και μία από την Wind με ύφος γιατί ενώ δεν ήθελα να φύγω από την HOL έκανα αίτηση στην Wind και γιατί ακύρωσα την φορητότητα και οτι δνε γίνεται ( γιατί είχα κάνει 13/1 την αίτηση αλλά τους την έστειλα και καταχωρήθηκε 28/1 ). Ούτε καν για φορητότητα δεν θα την χρησιμοποιώ την Wind.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω εκανα πρωτη φορα συνδεση τον Ιανουαριο. Ρωτησα στο Facebook και μου ειπε οτι δεν ισχυει στην περιπτωση μου η αυξηση. Μαλλον η αυξηση γινεται στα ονομαστικα παγια και οχι στα παγια με εκπτωση. Καλο ειναι να ρωτησεις πρωτα πριν κανεις οτιδηποτε! Θα ξαναρωτησω σε καταστημα!

Η αύξηση γίνεται στο αρχικό-ονομαστικό πάγιο που φαίνεται στον λογαριασμό σου και εκεί γίνεται και η έκτπωση, εμένα που ρώτησα μου βγαίνει 0.60 ευρώ παραπάνω, όπως και να έχει με συμφέρει, άλλο αν ειναι μεγάλη μ@λ@κί@ αυτό που κάνει.

Έχω δύο γραμμές στη HOL στην ίδια διεύθυνση αλλά σε διαφορετικό όνομα. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να εξοικονομήσω κάποια χρήματα βάζοντάς και τις δύο σε έναν λογαριασμό, ή κάνοντας τον έναν αριθμό MSN? Από την εξυπηρέτηση πελατών μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη.

Επίσης, για συμβόλαιο τηλεφωνίας που έχει λήξει και είναι πλέον αορίστου χρόνου με πλήρες πάγιο, γνωρίζετε να κάνουν καμία αξιόλογη προσφορά ανανέωσης? Δε με ενδιαφέρει χρόνος ομιλίας.