maddoctor Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έχω και εγώ HOL Double play και πιάνω καλές ταχύτητες (Ν. Σμύρνη). Modem έχω το Net Fasteriad 2 με το τελευταίο firmware που έχει απενεργοποιήσει κάποια πράγματα η HOL διάβασα (1.63.Α). Έχει δοκιμάσει κανείς, με άλλο modem εάν έχει σύνδεση!? Απ' ότι έχω καταλάβει δεν χρειάζεται τώρα username/password ή κάνω λάθος!? Έχω παραγγείλει και περιμένω να μου έρθει από το Coolicool τον router της Xiaomi, μιας και έχω το Mi3. Δεν έχω βρει κάπου εάν μπορεί να δουλέψει Ελλάδα. Έχει καμία άποψη κάποιος από εσάς για τον εν λόγω ρούτερ!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) πειραια καστελλα εδω και δυο τρεις μερες (και αυτη τη στιγμη) ουτε χαμηλης ποιοτητας βιντεο youtube δεν παιζει χωρις κολληματα! τωρα που βλεπω το downstream εχει πεσει -δεν ξερω απο ποτε- στο 10059 απο 14000-15500 που ηταν!! Edited September 13, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Έχω και εγώ HOL Double play και πιάνω καλές ταχύτητες (Ν. Σμύρνη). Modem έχω το Net Fasteriad 2 με το τελευταίο firmware που έχει απενεργοποιήσει κάποια πράγματα η HOL διάβασα (1.63.Α). Έχει δοκιμάσει κανείς, με άλλο modem εάν έχει σύνδεση!? Απ' ότι έχω καταλάβει δεν χρειάζεται τώρα username/password ή κάνω λάθος!? Έχω παραγγείλει και περιμένω να μου έρθει από το Coolicool τον router της Xiaomi, μιας και έχω το Mi3. Δεν έχω βρει κάπου εάν μπορεί να δουλέψει Ελλάδα. Έχει καμία άποψη κάποιος από εσάς για τον εν λόγω ρούτερ!? και εγω με hol είμαι ευχαριστημένος και έχω και annex m κάτι χρόνια ! εχεις βρει καποια σελιδα που να δείχνει το web interface απο το xiaomi? μια χαρά θα δουλεύει αν υποστηρίζει και dynamic qos που πολύ πιθανό οι κινέζοι πλέον μαμανε πόσο μάλλον και τα επώνυμα κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 δοκιμαζω λιγο το ρουτερ το ασπρο της hol και ενω απο τα τρια media player εχω βαλει ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ καρφωτες ip ΠΟΥ βλεπω τις συσκευες αυτες στο μενου του ρουτερ?σε ποιο υπομενου? εχω βαλει το dhcp απο 50 μεχρι τελος αρα οι καρφωτες θα πρεπει να ειναι απο 2-49 ετσι?αφου η default ειναι 192.168.2.1? απλα οταν μπαινω στο μενου device info/dhcp βλεπω πχ τα κινητα που δεν τους εχω βαλει βεβαια καρφωτες. στο netgear 3500 εβλεπα και τα τρια media players με τις καρφωτες τους. ps εαν θελω να δωσω καρφωτες στα media players ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ σε ποιο σημειο παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddi Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδια οι ταχυτητες που αναφερει το hyperiontest ειναι θεωρητικες ή αυτες που θα επρεπε να εχω στο περιπου ? γτ ενω μου λεει η μετρηση οτι: "Σύνδεση στο: ndt.iupui.mlab3.ath02.measurement-lab.org-- Χρησιμοποίηση διεύθυνσης IPv4 Έλεγχος για ενδιάμεσους κόμβους . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ολοκληρώθηκε. Έλεγχος για firewalls . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ολοκληρώθηκε. Δοκιμή προς τα έξω για 10 δευτερόλεπτα (πελάτης προς εξυπηρετητή) . . . . . 746.0kb/s Δοκιμή προς τα μέσα για 10 δευτερόλεπτα (εξυπηρετητής προς πελάτη) . . . . . . 5.12Mb/s Αποστολή μεταπληροφορίας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ολοκληρώθηκε. Το δικό σας PC είναι συνδεδεμένο σε Cable/DSL modem" εγω αυτες τις ταχυτητες δεν τις εχω πιασει ποτε (6αρα εχω)......το μαξιμουμ ειναι το 1/10 απο τις παραπανω ΥΓ:το glasnost λεει οτι (Η κίνηση για upload περιορίζεται; Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο πάροχός σας περιορίζει τα uploads. Η κίνηση για download περιορίζεται; Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο πάροχός σας περιορίζει τα downloads.) Οχι τπτ αλλα σκεφτομουν να βαλω μια απο τις νεες προσφορες τις hol αλλα αμα ειναι να βαλω για εχω το 1/10 τοτε ας κατσω με αυτην εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Τι εννοείς έχεις το 1/10 της ταχύτητας που μέτρησε το ΥΠΕΡΙΩΝ; Τη γραμμή σου μέτρησε και τόσο έπιασε, δεν το βγάζει θεωρητικά.. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδια οι ταχυτητες που αναφερει το hyperiontest ειναι θεωρητικες ή αυτες που θα επρεπε να εχω στο περιπου ? γτ ενω μου λεει η μετρηση οτι: "Σύνδεση στο: ndt.iupui.mlab3.ath02.measurement-lab.org-- Χρησιμοποίηση διεύθυνσης IPv4 Έλεγχος για ενδιάμεσους κόμβους . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ολοκληρώθηκε. Έλεγχος για firewalls . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ολοκληρώθηκε. Δοκιμή προς τα έξω για 10 δευτερόλεπτα (πελάτης προς εξυπηρετητή) . . . . . 746.0kb/s Δοκιμή προς τα μέσα για 10 δευτερόλεπτα (εξυπηρετητής προς πελάτη) . . . . . . 5.12Mb/s Αποστολή μεταπληροφορίας . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ολοκληρώθηκε. Το δικό σας PC είναι συνδεδεμένο σε Cable/DSL modem" εγω αυτες τις ταχυτητες δεν τις εχω πιασει ποτε (6αρα εχω)......το μαξιμουμ ειναι το 1/10 απο τις παραπανω ΥΓ:το glasnost λεει οτι (Η κίνηση για upload περιορίζεται; Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο πάροχός σας περιορίζει τα uploads. Η κίνηση για download περιορίζεται; Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο πάροχός σας περιορίζει τα downloads.) Οχι τπτ αλλα σκεφτομουν να βαλω μια απο τις νεες προσφορες τις hol αλλα αμα ειναι να βαλω για εχω το 1/10 τοτε ας κατσω με αυτην εδω. Η ταχύτητα που εχεις με τον παροχο σου δεν ειναι αυτες που λεει το καθε σιτε αλλα εκει που κλειδωνει ο ρουτερ σου, αυτο και μονο αυτο ειναι αποδεκτό σαν μετρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddi Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Τι εννοείς έχεις το 1/10 της ταχύτητας που μέτρησε το ΥΠΕΡΙΩΝ; Τη γραμμή σου μέτρησε και τόσο έπιασε, δεν το βγάζει θεωρητικά.. Οτι με τιν 6αρα που εχω το max download speed ειναι γυρω στα 600kb/s και upload 100kb/s. Η ταχύτητα που εχεις με τον παροχο σου δεν ειναι αυτες που λεει το καθε σιτε αλλα εκει που κλειδωνει ο ρουτερ σου, αυτο και μονο αυτο ειναι αποδεκτό σαν μετρηση Αυτο το τελευταιο δεν το πιασα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μα τα 5Mbps αντιστοιχούν σε περίπου 500kBps. Η διαφορά είναι στο b. Άλλο bit άλλο Byte. Μια χαρά είναι η γραμμή σου. Και λογικά το router σου κλειδώνει φουλ στα 6 που πληρώνεις; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddi Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Οκ θενξ ειμαι κ ασχετος με αυτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Οκ θενξ ειμαι κ ασχετος με αυτα :p απο περιέργεια που κλειδωνει ο ρουτερ σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddi Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 πως το βλεπω αυτο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 23.7 ευρώ για απεριόριστα αστικά υπεραστικά + 24αρι ίντερνετ + 3 ώρες κινητά είναι καλή τιμή; μου έκαναν αυτήν ην προσφορά και δέχτηκα να παραμείνω για 12 μήνες ακόμα... ήμουν ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 23.7 ευρώ για απεριόριστα αστικά υπεραστικά + 24αρι ίντερνετ + 3 ώρες κινητά είναι καλή τιμή; μου έκαναν αυτήν ην προσφορά και δέχτηκα να παραμείνω για 12 μήνες ακόμα... ήμουν ευχαριστημένος Θεωρω οτι ειναι καλη.αν σκεφτεις οτι πηρα αστικα-υπεραστικα-24αρι και 2 ωρες σε κινητα για 2 χρονια με 18,70. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Τι καλή ; @panageorge με 17 ευρώ έχω αυτά που λες + το hol tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 κι εγώ εκτός από τα κινητα τα είχα πριν 1 χρόνο με 15 ευρώ λόγω ειδικής προσφοράς σαν νέος πελάτης... αλλά μετά άλλαξα και το vodafone κινητό μου που ειχε συνδυαστική έκπτωση.. τέλειωσε και η ειδική έκπτωση οπότε δέχτηκα τα 23,7.. το ΗOL tv δεν με ενδιαφέρει καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 20€ για double play + 2ώρες κινητά για 2 χρόνια το έκλεισα εγώ. Ήταν λίγο πιο κάτω, αλλά επειδή ανανεωσα το συμβόλαιο, έχασα μία προσφορά που είχα λέει ! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εμένα που έχω το double play ευέλικτο 300 με συνδυαστικό vodafone στα 16 ευρώ αλλά έληξε μια προσφορά που είχα και πήγε στα 20, τι κάνω τώρα? Μίλησα με hol και μου ειπαν να ξανα επικοινωνησω αρχές Νοεμβρίου(που λήγει το 12 μηνο) για να δουμε τι μπορούμε να κανουμε,επίσης τους είπα οτι το ίδιο πρόγραμμα το δίνουν σε νέους συνδρομητές στα 17 ευρώ αλλά δεν μου απάντησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Οι κλησεις σε σταθερα Βουλγαριας ειναι δωρεαν απο οτι διαβασα . Υπαρχει καποιος περιορισμος στον χρονο ομιλιας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Τι καλή ; @panageorge με 17 ευρώ έχω αυτά που λες + το hol tv Το ποσοστιαίες εκπτώσεις; Οι κλησεις σε σταθερα Βουλγαριας ειναι δωρεαν απο οτι διαβασα . Υπαρχει καποιος περιορισμος στον χρονο ομιλιας ; Όχι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boliotis Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Εμένα που έχω το double play ευέλικτο 300 με συνδυαστικό vodafone στα 16 ευρώ αλλά έληξε μια προσφορά που είχα και πήγε στα 20, τι κάνω τώρα? Μίλησα με hol και μου ειπαν να ξανα επικοινωνησω αρχές Νοεμβρίου(που λήγει το 12 μηνο) για να δουμε τι μπορούμε να κανουμε,επίσης τους είπα οτι το ίδιο πρόγραμμα το δίνουν σε νέους συνδρομητές στα 17 ευρώ αλλά δεν μου απάντησαν. το συνδυαστικό με Vodafone και hol θέλει και το red1πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 το συνδυαστικό με Vodafone και hol θέλει και το red1πρόγραμμα? Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τώρα αλλά μέχρι τώρα δεν χρειαζόταν το red1,εγώ ας πούμε έχω το καρτοπρογραμα 500 με 16 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boliotis Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
britgreek Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) ** Οι χώρες στις οποίες προσφέρονται απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά είναι οι εξής: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΝΔΟΡΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΒΕΛΓΙΟ, ΒΕΝΕΖΟΥEΛΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΚΡ.ΚΟΡΕΑΣ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΗΝ.Π.ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΚΙΝΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΕΡΟΥ, ΠΟΛΩΝΙΑ*, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ, ΡΩΣΙΑ*, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΑΪΒΑΝ, ΤΑΫΛΑΝΔΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ. Για τα σταθερά τηλέφωνα ΠΟΛΩΝΙΑΣ & ΡΩΣΙΑΣ ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 400 λεπτών (συνολικά). Μετά την κατανάλωση των 400 λεπτών/μήνα, οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο. H Βουλγαρία δεν είναι μέσα στις χώρες με δωρεάν κλήσεις. Εγώ πήρα το πακέτο με 24άρι, διεθνείς κλήσεις, απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτά προς κινητά για 2 χρόνια, με 22 ευρώ. Edited October 3, 2014 by britgreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Πέρυσι τέτοια εποχή ειχα κανει αιτηση μεταφορας σε wind , όμως με καλεσαν απο χολ και μου εδωσαν το double play GR + 180 ΛΕΠΤΑ προς κινητα με τελικο παγιο 20,40 ευρώ. Τωρα που πηρα τηλ να δω τι θα γινει με την επεκταση μου ειπαν πως δεν μπορει να συνεχιστει το 40% και αναγκαστικα θα γινει 30% εαν θελω.Γιατι νομίζω πως με δουλευουν? εχει τη αισθηση πως εχουν κανει σε αλλους πολυ μεγαλυτερες εκπτωσεις. για πειτε μου περιπτωσεις να εχω κατα νου, ευχασριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts