Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχει μαύρη οθόνη εδώ και πόση ώρα.. έβλεπα κανονικά και τώρα τίποτα.. τι βλακείες είναι αυτές.. τι γίνεται;

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας έχει κάποιος το HOL TV? Σήμερα ο πατέρας μου έκανε αίτημα. Θέλω να ρωτήσω, μπορώ να συνδέσω τη HOL TV ασύρματα και σε άλλες τηλεοράσεις του σπιτιού ή πρέπει να είναι το κουτάκι δίπλα τους; Στο δωμάτιό μου είναι το ρούτερ και η δική μου τηλεόραση και το πήρα για εμένα αλλά αναρωτιόμουν...

απ οτι ξερω οχι, μονο εκει που εχεις συνδεσει το δεκτη βλεπεις

Παιδιά έχει μαύρη οθόνη εδώ και πόση ώρα.. έβλεπα κανονικά και τώρα τίποτα.. τι βλακείες είναι αυτές.. τι γίνεται;

ετσι γινετε την πρωτη φορα :lol:, δε λειτουργει σωστα , κλειστο απο πισω και ανοιξε το , αν κανει τα ιδια παρε τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη, μην αγχωνεσαι μεχρι να στο ρυθμισουν σωστα θα τα εχεις αυτα :p

• 2 weeks later...
Εμενα παλι μου εκαναν προσφορα το aDSL Double Play, 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα και 60 λεπτα κινητα με 20€ το μηνα.

Εμενα παλι αφου περασε 1+μηνας και δεν εκαναν καμια ενεργεια για να με συνδεσουν με το δικτυο τους. Τους πηρα τηλεφωνο να το ακυρωσουν. Μετα αφου προσπαθουσαν να μου αλλαξουν γνωμη, και ενω σε λιγες ωρες μετα το τηλεφωνημα μου ξεκινησαν τη διαδικασια φορητοτας με καλεσε η Forthnet για να με "ενημερωσει" και καλα για την αλλαγη που θελω να κανω στη HOL και μου εκαναν νεα προταση με 19€ Double Play απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και 2 ωρες κινητα συν νεο ρουτερ. :!:

Δε θα παρακαλαμε και τη HOL ποτε θα μας θυμηθει.... ελεος. Αυτη μας θελει για πελατες.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Χαιρετώ,

ξέρεις κάποιος να μου πει πως είναι η κατάσταση για Hol double play στην παραλία Αλίμου; Βάζουν pots ή voip, και το κυριώτερο, τι παίζε με απόσταση από dslam και ταχύτητες;;

ευχαριστώ

Η τηλεφωνια της hol ειναι voip ή κλασσικη ? Υπάρχει δυνατότητα επιλογής?
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Η τηλεφωνια της hol ειναι voip ή κλασσικη ? Υπάρχει δυνατότητα επιλογής?

Ανάλογα σε τι DSLAM θα πέσεις. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής.

• 2 weeks later...
Ήθελα να ήξερα τι μλκια έχουν κάνει μάλλον στον ΟΤΕ και ολόκληρες περιοχές στον Πειραιά δεν έχουμε ούτε ίντερνετ ούτε τηλέφωνο από πρωί! Forthnet,wind φίλων επίσης δεν έχουν!

Ποια ρούτερ δίνει η HOL για vdsl ξέρει κανείς ;

Νομίζω το ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η168Ν.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

γεια σας. εχω hol συνδιαστικη με καρτοπρογραμα vodafone. συνολο 19,60/μηνα hol κ 20/μηνα vodafone. εβγαλε νεα προσφορα η hol 16/μηνα για 24μηνεσ. για νεους και υφισταμενους συνδρομητες. πηρα τηλεφωνο να το γυρισω σε αυτο αλλα μου λενε δεν ισχυει για υφισταμενους.... νομιζω οτι δεν μου τα λενε σωστα.
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

• 2 weeks later...

Καλημέρα,

Στην Χαλκίδα από τη μεριά του καράμπαμπα υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο για να μπορείς να μπεις στο douple play?

γεια σας. εχω hol συνδιαστικη με καρτοπρογραμα vodafone. συνολο 19,60/μηνα hol κ 20/μηνα vodafone. εβγαλε νεα προσφορα η hol 16/μηνα για 24μηνεσ. για νεους και υφισταμενους συνδρομητες. πηρα τηλεφωνο να το γυρισω σε αυτο αλλα μου λενε δεν ισχυει για υφισταμενους.... νομιζω οτι δεν μου τα λενε σωστα.

Πρέπει να επιμείνεις δυστυχώς...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλημέρα,

Στην Χαλκίδα από τη μεριά του καράμπαμπα υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο για να μπορείς να μπεις στο douple play?

Αν εχεις ηδη σταθερο τηλεφωνο εκει, δοκιμασε το νουμερο σου στο site της hol, για να δεις αν καλυπτεσαι απο ιδιόκτητο δίκτυο. Διαφορετικά δοκιμάσε κάποιο άλλο νούμερο της περιοχής (πχ γνωστού σου).

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Αν εχεις ηδη σταθερο τηλεφωνο εκει, δοκιμασε το νουμερο σου στο site της hol, για να δεις αν καλυπτεσαι απο ιδιόκτητο δίκτυο. Διαφορετικά δοκιμάσε κάποιο άλλο νούμερο της περιοχής (πχ γνωστού σου).

Είναι καινούρια σύνδεση οπότε δεν έχω νούμερο.

Επίσης στο site δεν βλέπω κάποιο σημείο για να βάλω το νούμερο του γείτονα.

Μόνο με διεύθυνση μπορώ να τσεκάρω το availability...

http://www.hol.gr/availability

Καλησπέρα, ήθελα λίγο τα φώτα σας 29/05 πρωι πρωι έκανα αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ απο HOL με παίρνει η HOL σήμερα 30/05 για αντιπροσφορά όπου δέχομαι και στέλνω 11 το πρωί αίτημα για ακύρωση στον ΟΤΕ , πάω σπίτι το μεσημέρι πάπαλα ίντερνετ, το σταθερό υπολειτουργεί ψάχνω απο εδώ και εκεί στα τηλέφωνα και με λίγα λόγια η γραμμή έχει μεταφερθεί στον ΟΤΕ.

Τι κάνω τώρα; όταν πήρα τον ΟΤΕ για φορητότητα είπε κάνει 10 μέρες, σκέφτηκα ότι είχα περιθώριο για ακύρωση.

Πληρώνω ρήτρα στην HOL για επιστροφή πίσω;

Το 13888 επιμένει ότι έχει ακυρωθεί το αίτημα και ότι δεν έχει περάσει το νουμερο στον ΟΤΕ.

Η HOL λέει ότι δεν βρίσκεται το νούμερο στο DSLAM της.

Καλησπέρα, ήθελα λίγο τα φώτα σας 29/05 πρωι πρωι έκανα αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ απο HOL με παίρνει η HOL σήμερα 30/05 για αντιπροσφορά όπου δέχομαι και στέλνω 11 το πρωί αίτημα για ακύρωση στον ΟΤΕ , πάω σπίτι το μεσημέρι πάπαλα ίντερνετ, το σταθερό υπολειτουργεί ψάχνω απο εδώ και εκεί στα τηλέφωνα και με λίγα λόγια η γραμμή έχει μεταφερθεί στον ΟΤΕ.

Τι κάνω τώρα; όταν πήρα τον ΟΤΕ για φορητότητα είπε κάνει 10 μέρες, σκέφτηκα ότι είχα περιθώριο για ακύρωση.

Πληρώνω ρήτρα στην HOL για επιστροφή πίσω;

Το 13888 επιμένει ότι έχει ακυρωθεί το αίτημα και ότι δεν έχει περάσει το νουμερο στον ΟΤΕ.

Η HOL λέει ότι δεν βρίσκεται το νούμερο στο DSLAM της.

μαλλον ολοκληρωθηκε η διαδικασια στον οτε , ανηκεις εκει πλεον, αν δε θες να χρεωθεις επιπλεον, κανε υπομονη ενα χρονο, γιατι δε σου αρεσε η προσφορα του οτε?

Η αλήθεια είναι ότι η hol μου έδωσε πακετάρα σε σχέση με τον ΟΤΕ, και η αίτηση υπαναχώρησης δεν ισχύει;

Η αλήθεια είναι ότι η hol μου έδωσε πακετάρα σε σχέση με τον ΟΤΕ, και η αίτηση υπαναχώρησης δεν ισχύει;

δε ξερω φιλε τι να πω, για πες μας και εμας να ξερουμε τι προσφορα σου εκανε η hol?

φυσικα και ισχυει η αιτηση υπαναχωρησης αρκει να την στειλεις μαζι με τον εξοπλισμο μεσα σε 14 ημερες απο την εναρξη της συμβασης.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δε ξερω φιλε τι να πω, για πες μας και εμας να ξερουμε τι προσφορα σου εκανε η hol?

εμενα μου εδωσε 5 ωρες προς ολους,και απεριοριστο 24αρι με 13,5 ευρω.

φυσικα και ισχυει η αιτηση υπαναχωρησης αρκει να την στειλεις μαζι με τον εξοπλισμο μεσα σε 14 ημερες απο την εναρξη της συμβασης.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εμενα μου εδωσε 5 ωρες προς ολους,και απεριοριστο 24αρι με 13,5 ευρω.

Είναι 24άρι όμως; Ή μήπως 10άρι όπως στους περισσότερους πρακτικά; Η τιμή είναι όντως καλή πάντως. ;)

Μα το 10αρι που λες είναι θέμα υποδομής δικτύου και όχι παρόχου άμεσα. Σε όποιο πάροχο και να είσαι το δίκτυο είναι το ίδιο, εκτός κι αν υπάρχουν mini dslam, αν και δεν νομίζω ότι έχει κάποιος πάροχος.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Με πήραν από την HOL και μου δίνουν το HOL my TV για ένα χρόνο με 4€ το μήνα τελική τιμή με τον ΦΠΑ, τί λέτε αξίζει ;
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Με πήραν από την HOL και μου δίνουν το HOL my TV για ένα χρόνο με 4€ το μήνα τελική τιμή με τον ΦΠΑ, τί λέτε αξίζει ;

ναι αξιζει :)

Πριν απο μηνες μουδιναν τσαμπα 6 μηνες και τους αλλους 6 με 8€ αν θυμαμαι καλα...

Δεν το πηρα (δε μαρεσει να δινω και για τις ταινιες επιπλεον)

http://www.holmytv.gr/GR/holmytv/presentation/Pages/FAQ.aspx

Ασχετο (και σχετικο): ο απο κωδικοποιητης πρεπει να συνδεθει με το ρουτερ(και με την τηλεοραση φυσικα).οποτε αν δεν εχεις κοντα το ρουτερ με την τηλεοραση θα πρεπει να αλλαξεις διαρρυθμιση

" Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός που χρειάζεστε, σας αποστέλλεται με την υπηρεσία hol my tv. O εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει:

- Ψηφιακό αποκωδικοποιητή

- Καλώδιο SCART για τη σύνδεσή του αποκωδικοποιητή με την τηλεόρασή σας

- Καλώδιο ethernet για σύνδεση του αποκωδικοποιητή με το router σας

- Remote control

- Όλες τις απαραίτητες οδηγίες για τη συνδεσμολογία και τη χρήση της υπηρεσίας σας​"

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...