noodlah Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Περίμενε να έρθει ο εκκαθαριστικός λογαριασμός και μετά να πληρώσεις. Σε παρόμοια περίπτωση είχα επιστροφή χρημάτων και μου λένε ελάτε στα κεντρικά στη HOL να τα πάρετε. -Αν έρθω από εκεί τους λέω θα φέρω και το 45αρι μαζί μου να δουλέψει υπερωρία :D :rocket: :D Τελικά μετά από λίγο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ο αντιλογισμός έχει γίνει στο Voda Shop που πληρώσατε, ενώ από το κατάστημα μου έλεγαν πως δεν μπορούν να κάνουν αντιλογισμό απόδειξης και να μου επιστρέψουν τα χρήματα... Απλα επεσες σε καλοπαιδα Επικοινωνεις με την HOL στελενεις ενα αντιγραφο της ταυτοτητας σου στο οποιο αναφερεις οτι θελεις να πιστωθει η διαφορα της πιστωσης λογαριασμου που εχεις, μαζι με τον λογαριασμο που αναγραφει την πιστωση , μαζι με τον αριθμο λογαριασμου σου και σε 10μερες θα περαστουν. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Παιδιά ενδιαφέρομαι να κάνω καινούρια σύνδεση στην hol μήπως ξέρει κανείς πόσο κάνει η μεταφορά απο ΟΤΕ σε hol?Γιατί είμαι στο εξωτερικό τώρα και θέλω να κάνω την σύνδεση μέσω ιντερνετ ώστε να έχω συνδεθεί μέχρι να γυρίσω. Επίσης αν ξέρει κανένας κάποιο τηλέφωνο επικοιονωνίας απο το εξωτερικό γιατί το 13844 από το πρωί μου το βγάζει να μιλάει. Edited August 8, 2012 by liakosele Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παιδιά ενδιαφέρομαι να κάνω καινούρια σύνδεση στην hol μήπως ξέρει κανείς πόσο κάνει η μεταφορά απο ΟΤΕ σε hol?Γιατί είμαι στο εξωτερικό τώρα και θέλω να κάνω την σύνδεση μέσω ιντερνετ ώστε να έχω συνδεθεί μέχρι να γυρίσω. Επίσης αν ξέρει κανένας κάποιο τηλέφωνο επικοιονωνίας απο το εξωτερικό γιατί το 13844 από το πρωί μου το βγάζει να μιλάει. 35.90€ ειναι το κοστος μεταφορας σου Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tribal21 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά, πριν ένα μήνα μετακόμισα και λόγο μετακόμισης είπα να αλλάξω και πάροχο ίντερνετ. Έτσι από την forthnet,πήγα στην Hol. Η αλλαγή αυτή έγινε για καθαρά οικονομικούς λόγους(είμαι συνδρομητής vodafone),μιας και στην forthnet ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος! Στη hol τώρα, 1) έχω τα προβληματάκια μου με αποσυνδέσεις και αποσυγχρονισμούς! Μετά από καμιά 10ριά τηλέφωνα στη hol και αφού δεν βρίσκαμε άκρη,μου έστειλαν τεχνικό σπίτι(εχτές ήρθε) και μου είπε ότι έχει πολλά λάθη η γραμμή και θα το δηλώσουν βλάβη στον ΟΤΕ! Τι μπορεί να κάνει ο ΟΤΕ δηλαδή?? και 2) σήμερα βγήκε ο πρώτος λογαριασμός μου,όπου εκτός από το πάγιο μου,έχει το τέλος ενεργοποίησης(35,90ε) το οποίο το περίμενα γιατί μου το είχαν πει! Το θέμα μου τώρα είναι ότι έχει και τέλος εγκατάστασης νέας γραμμής(49.90),όπου ούτε ξέρω τι είναι,ούτε μου είπαν κάτι!! Ξέρετε τι είναι αυτό?? Ας μου πει κάποιος να προετοιμαστώ γιατί από δευτέρα θα τους πάρω τηλέφωνο να τους κράξω!! 35,90 τέλος ενεργοποίησης + 49.90 τέλος εγκατάστασης + 22,31 πάγιο = 108ε!!!! έλεος :mad: Ειλικρινά δεν τα έχω να τους τα δώσω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Τα 35,90€ είναι για την ενεργοποίηση της γραμμής στην HOL σε περίπτωση που λειτουργεί ήδη η τηλεφωνική σου γραμμή σε άλλο πάροχο. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή σε λειτουργία (όπως στην περίπτωσή σου αφού μετακόμισες), τότε χρεώνουν το τέλος εγκατάστασης νέας γραμμής (49.90€). Είναι γραμμένο στο site τους από ότι θυμάμαι (τουλάχιστον ήταν πέρυσι που έκανα παρόμοια διαδικασία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 παιδια πως μπορω να ξερω τον χρονο ομιλιας που εχει απομεινει;; υπαρχει καποια υπηρεσια;; το 13844 χρεωνεται;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tribal21 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 το 13844 νομίζω πως δεν χρεώνεται! Σίγουρα πάντως δεν χρεώνεσαι αν πάρεις στο 80040013844! Εγώ εκεί παίρνω για να είμαι σίγουρος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 παιδια πως μπορω να ξερω τον χρονο ομιλιας που εχει απομεινει;; υπαρχει καποια υπηρεσια;; το 13844 χρεωνεται;; Δεν εξυπηρετει μεχρι αυτη την στιγμη μια τετοια υπηρεσια η HOL Oσο για το 13844 απο το σταθερο ΗΟL νομιζω δεν χρεωνεται, αλλα κανε οτι λεει και ο φιλος, 80040013844 :) Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Mε ικανοποίησε η HOL σήμερα. Πήρα να ρωτήσω για τον αρ. βρόγχου προκειμένου να πάω σε wind (15,17 έναντι 24,70€) και μου έκαναν αντιπρόταση με 19,70€ και έμεινα, δεδομένου ότι η σύνδεση στη wind έχει και ένα τέλος 35€, οπότε η απόσβεση θα ερχόταν σε 7 μήνες. Μπράβο. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIS246 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο από την HOL για να μου κάνουν μια προσφορά. Λέει ότι στα πλαίσια της συνεργασίας με την Vodafone (έχω καρτοκινητό vod – όχι συμβόλαιο όχι πρόγραμμα) μου προσφέρουν μια έκπτωση στο πρόγραμμα μου στην HOL -5euro. Εγώ έχω το hol adsl plus οπότε από 24,7 θα πάει στα 19,7/μήνα και μου προσφέρουν ένα νέο πακέτο για το καρτοκινητό μου που είναι λέει δωρεάν προς όλα τα Vodafone + 1ωρα προς άλλα δίκτυα , το νέο αυτό πρόγραμμα είναι δοκιμαστικό και το προωθεί λέει η hol για λογαριασμό της Vod με δέσμευση μόνο για 2 μήνες μετά αν θέλω ξανά πάω σε αυτό που έχω (εγώ έχω cu) και παράλληλα θα μου κάνουν δώρο μια κάρτα 20 euro για το καρτοκινητό μου. Αύριο το πρωί θα έρθει ο courier για να κάνουμε την ανανέωση του συμβολαίου της hol στα 19,70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Σήμερα το πρωί με πήραν τηλέφωνο από την HOL για να μου κάνουν μια προσφορά. Λέει ότι στα πλαίσια της συνεργασίας με την Vodafone (έχω καρτοκινητό vod – όχι συμβόλαιο όχι πρόγραμμα) μου προσφέρουν μια έκπτωση στο πρόγραμμα μου στην HOL -5euro. Εγώ έχω το hol adsl plus οπότε από 24,7 θα πάει στα 19,7/μήνα και μου προσφέρουν ένα νέο πακέτο για το καρτοκινητό μου που είναι λέει δωρεάν προς όλα τα Vodafone + 1ωρα προς άλλα δίκτυα , το νέο αυτό πρόγραμμα είναι δοκιμαστικό και το προωθεί λέει η hol για λογαριασμό της Vod με δέσμευση μόνο για 2 μήνες μετά αν θέλω ξανά πάω σε αυτό που έχω (εγώ έχω cu) και παράλληλα θα μου κάνουν δώρο μια κάρτα 20 euro για το καρτοκινητό μου. Αύριο το πρωί θα έρθει ο courier για να κάνουμε την ανανέωση του συμβολαίου της hol στα 19,70 Καρτοπρογραμμα παει να σου κανει!) δεν θα σου δωσει συσκευη, εχεις δεσμευση 2 μηνες ( 3 λογαριασμους περιπου).. 19,04€ το παγιο στο κινητο. :) Νομιζω δηλαδη.. προσεξε αν δεν το θελεις τι θα υπογραψεις. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 στις τηλεφωνικές προσφορές είναι λίγο επίφοβη η HOL. καλύτερα να δεις καλά το συμβόλαιο πριν υπογράψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 ισχύει. ο πωλητής μπορεί να σου πει ότι τους κατέβει αν θέλει ντε και καλά να πουυλήσεις (βλέπε οπτικες ινες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Εγώ εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την ταχύτητά μου.Εχω (και καλά) 24ρα σύνδεση αλλα κλειδώνει στα βαριά 4mbps. Απο 24 στα 4.Δεν έκατσα ποτέ να δω πόσο είχα πρίν αλλα παράδειγμα του τύπου κατέβαζα ταινία, έπαιζε playlist απο το youtube και ταυτόχρονα 2 pc να παίζουν online και όλα φίνα (στην χειρότερη να κλείναμε τα torrent). Αλλα έχει εδώ και κάποιες μέρες που ούτε video στα 1080p δεν μπορεί να φορτώσει χωρίς να κάνω ένα πακέτο τσιγάρα. Δεν ξέρω πραγματικά τί μπορεί να φταίει. Το router που έχω είναι απο την παλιά μου σύνδεση που είχα με connx και είναι huawei echolife. Πολύ καλό παρεμπιπτόντως. Αλλα πραγματικά είναι τέρμα άδικο να πληρώνω 24 και να μου δίνουν 4-3......Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να δώσει μια συμβουλή ας το κάνει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλημερα!! μια φιλη μου πηγε στην hol και σημερα θα ενεργοποιηθει η γραμμη της πριν που ειχε forthnet πηραμε ενα router netgear για δυνατο σημα και ακριβο σημερα μας εδωσε η hol ενα που λεει στο manual να ειναι συνδεδεμενο με το phone 1. καλα πρεπει να ειναι και το τηλ απο εκει??δεν μπορω να το καταλαβω δεν μπορω να βαλω το δικο μου router?? διαβασα απο κατι αλλους λεει η τηλ.γραμμη ειναι voip για αυτο τι βλακειες ειναι αυτες....!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλημερα!! μια φιλη μου πηγε στην hol και σημερα θα ενεργοποιηθει η γραμμη της πριν που ειχε forthnet πηραμε ενα router netgear για δυνατο σημα και ακριβο σημερα μας εδωσε η hol ενα που λεει στο manual να ειναι συνδεδεμενο με το phone 1. καλα πρεπει να ειναι και το τηλ απο εκει??δεν μπορω να το καταλαβω δεν μπορω να βαλω το δικο μου router?? διαβασα απο κατι αλλους λεει η τηλ.γραμμη ειναι voip για αυτο τι βλακειες ειναι αυτες....!! καμία σχέση.εγώ έχω αυτο που είχα απο την σύνδεση μου με connx και δουλεύει μια χαρά. Εμένα δεν μου έδωσε router η hol.2 φορές πήρα τηλ και ακόμα μου στέλνουν το router. Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καμία σχέση.εγώ έχω αυτο που είχα απο την σύνδεση μου με connx και δουλεύει μια χαρά. Εμένα δεν μου έδωσε router η hol.2 φορές πήρα τηλ και ακόμα μου στέλνουν το router. Μηπως το εχεις ξεχασει στο ταχυδρομιο?? Γιατι απλα στο στελνουν μεσω ταχυδρομιο, αν δεν το παραλαβεις η ταχυδρομικη εταιρεια ενημερωνει τους παροχους μετα απο εναν μηνα. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλημερα!! μια φιλη μου πηγε στην hol και σημερα θα ενεργοποιηθει η γραμμη της πριν που ειχε forthnet πηραμε ενα router netgear για δυνατο σημα και ακριβο σημερα μας εδωσε η hol ενα που λεει στο manual να ειναι συνδεδεμενο με το phone 1. καλα πρεπει να ειναι και το τηλ απο εκει??δεν μπορω να το καταλαβω δεν μπορω να βαλω το δικο μου router?? διαβασα απο κατι αλλους λεει η τηλ.γραμμη ειναι voip για αυτο τι βλακειες ειναι αυτες....!! Περιμενε... Το manual σου εξηγει και τις δυο περιπτωσεις του τυπου τηλεφωνικης γραμμης που μπορει να εχεις για να ξερεις πως να συνδεσεις τον εξοπλισμο σου. PSTN γραμμη. Για να καταλαβεις οτι εχει κανονικη απλη τηλεφωνικη γραμμη και οχι VoIP, παρε την συσκευη του τηλεφωνου σου και συνδεσε την σε ενα οποιδηποτε μπριζακι μεσα στο σπιτι σου. Αν ακουσεις τον χαρακτηριστικο ηχο της κλησης τοτε εισαι μια χαρα, Ακολουθγσε της οδηγιες που αναφερει το ρουτερ που αγορασες και θα εισαι μια χαρα. Απλα αμα θελεις να ειναι κοντα τηλεφωνο και ρουτερ, βαλε στο καλωδιο που θα βγαινει απο τον τοιχο σου ενα spliter (ειναι ενα εξαρτημα που αναγραφει adsl/phone) συνδεσε το τηλεφωνο στην υποδοχη phone και με ενα αλλο καλωδιο απο το spliter στην υποδοχη DSL του ρουτερ σου. και εισαι ετοιμη VoIP γραμμη Αν τωρα συνδεσεις την τηλεφωνικη σου συσκευη στον τοιχο και δεν ακους τον χαρακτηριστικο ηχο εχεις voip γραμμη. Αν το ρουτερ που εχεις δεν υποστηριζει voip connection τοτε εισαι αναγκασμενη για να δουλεψει το τηλεφωνο σου να το συνδεσεις με το ρουτερ που σου στειλανε. Βεβαια υπαρχει τροποσ να το παρακαμψεις αυτο αλλα θα εχεις υπερβολικους θορυβους στην γραμμη, δεν θα συχρονιζεις σωστα και σε παραπολλες περιπτωσεις δεν θα σε βολεψει + το οτι εχει και ενα κοστος. Αν παλι δεν μπορεις να το δοκιμασεις αυτο, καλεσε στην HOL και ζητησε τους να σε ενημερωσουν το ειδος της γραμμης που σου παρεχουν. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) πηρα την hol μου ειπε η γραμμη ειναι voip και αμα δεν εχω ρευμα δεν θα εχω ουτε σταθερο:wacko::wacko: τι χαζα ειναι αυτα?? δηλ.το netgear που ειχα ειναι αχρηστο. δεν γινεται να εχω κανονικη γραμμη?? υπαρχει κανενα καλο wifi router με voip?? Edited October 15, 2012 by aris_21 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Μηπως το εχεις ξεχασει στο ταχυδρομιο?? Γιατι απλα στο στελνουν μεσω ταχυδρομιο, αν δεν το παραλαβεις η ταχυδρομικη εταιρεια ενημερωνει τους παροχους μετα απο εναν μηνα. κοντεύει να κλείσει χρόνο βασικά το όλο θέμα με το router. δεν με είχαν ειδοποιήσει αν είχε έρθει 2 φορές; κάποιο μνμ ή έστω κάτι; Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 πηρα την hol μου ειπε η γραμμη ειναι voip και αμα δεν εχω ρευμα δεν θα εχω ουτε σταθερο:wacko::wacko: τι χαζα ειναι αυτα?? δηλ.το netgear που ειχα ειναι αχρηστο. δεν γινεται να εχω κανονικη γραμμη?? υπαρχει κανενα καλο wifi router με voip?? αδερφέ μου έτσι είναι το voip. Νο ρευμα, No τηλ!!! Η hol σου έκανε τη γραμμή voip? tragic! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 η γραμμη δεν ειναι δικια μου... αλλα γιατι να την κανει voip?? δεν εχει επεκταθει στην περιοχη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 η γραμμη δεν ειναι δικια μου... αλλα γιατι να την κανει voip?? δεν εχει επεκταθει στην περιοχη?? Παρε ενα ups και θα εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 δηλ.με ενα ups τι αλλαζει??? εννοεις για το ρευμα??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 δηλ.με ενα ups τι αλλαζει??? εννοεις για το ρευμα??:O τι αλλαζει??? Το πρόβλημα σου ειναι οτι οταν γινει διακοπή πεφτει το ρουτερ, αν λοιπόν του βάλεις ενα ups τελος το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts