Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

χωρίς να στο λέω σίγουρα, νομίζω πως χρειάζεται μια αίτηση, ταυτότητα και λογαριασμός, αλλά καλύτερα ρώτα πριν πας.

και παίρνω τηλέφωνο στην Hol και σήμερα δεν δουλεύουνε

βαράνε διάλυση κι αυτοί... :-Ρ

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας... Εδώ και 2 Χρόνια δεν έχω πληρώσει το λογαριασμό και δεν μου έχουν κόψει την Γραμμή!(είχα μεγάλη διαφωνία για την ποιότητα κλήσεων όπως επίσης και το απότομο Νέκρωμα της γραμμής (22:00 με 06:00) πολύ συχνά. με αποτέλεσμα επείδη είχα 12μηνη δέσμευση, και δεν με άφηναν να φύγω, τους είπα ότι δεν ξανα πληρώνω για υπηρεσίες που είναι ανίκανοι να προσφέρουν.

Λογικά κάποια στιγμή θα σου στείλουν ειδοποίηση για εξόφληση του λογαριασμού μέσω δικηγόρου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά κάποια στιγμή θα σου στείλουν ειδοποίηση για εξόφληση του λογαριασμού μέσω δικηγόρου.

Τους περιμένω!!!! Και αμα δουν Λεφτά....Εγω τους είχα πει πολύ όμορφα να με αποδεσμέυσουν....

Edited by pantierakos

Τους περιμένω!!!! Και αμα δουν Λεφτά....Εγω τους είχα πει πολύ όμορφα να με αποδεσμέυσουν....

Καλημέρα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σου έρθει "ραβασάκι" από κανένα δικηγορικό γραφείο. Εγώ χρώσταγα 85€ στη Forthnet του τελευταίου λογαριασμού προτού φύγω για HOL (που ουσιαστικά είναι 11€ διότι δεν είχε γίνει η εκκαθάριση) και με κυνηγήσανε!! Δεν ξέρω αν η HOL είναι πιο ελαστική αλλά έχε και εναν δικηγόρο καβάτζα. Ποτέ δεν ξέρεις με δάυτους τι συμβαίνει...

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Καλημέρα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σου έρθει "ραβασάκι" από κανένα δικηγορικό γραφείο. Εγώ χρώσταγα 85€ στη Forthnet του τελευταίου λογαριασμού προτού φύγω για HOL (που ουσιαστικά είναι 11€ διότι δεν είχε γίνει η εκκαθάριση) και με κυνηγήσανε!! Δεν ξέρω αν η HOL είναι πιο ελαστική αλλά έχε και εναν δικηγόρο καβάτζα. Ποτέ δεν ξέρεις με δάυτους τι συμβαίνει...

Εχω πάρει τα μέτρα μου! Καλό Μήνα παιδιά! :D

• 2 weeks later...
Η HOL εχει υπηρεσία Αφύπνιση-Υπόμνηση; Δεν μπορώ να τη βρω πουθενά.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μπορώ να χρησιμοποιησω το netfaster wifi router σε σπίτι που έχει άλλο πάροχο (tellas) ?

ευχαριστώ

• 2 weeks later...

Υπάρχει κανένας φίλος στην περιοχή του Γκύζη που να έχει HOL ? Ρωτάω για να πάρω μια ιδέα για την ποιότητα της γραμμής, τις ταχύτητες κτλ κτλ.

Εδώ και 3 χρόνια έχω NetOne, είμαι αρκετά ευχαριστημένος με όλες τις παροχές που έχω. Από ταχύτητα κλειδώνω γύρω στα 12-13mpbs και δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα. Ο λόγος που σκέφτομαι την HOL είναι επειδή πλέον έχω και Vodafone σύνδεση και λέω να εκμεταλλευτώ τις μικρές εκπτώσεις στα πάγια.

GT-I9505

GT-N8000

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατι σε κάποιους συνδρομητές της hol ανάβει στο NETFASTER router της η ένδειξη Voip και σε κάποιους άλλους οχι? :wacko:

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατι σε κάποιους συνδρομητές της hol ανάβει στο NETFASTER router της η ένδειξη Voip και σε κάποιους άλλους οχι? :wacko:

γιατι φιλε μου, σε καποιους δουλευει με Voip η τηλεφωνια και σε καποιους απευθειας σαν οτε. μπορεις να τηλεφωνησεις στο τηλεφωνικο κεντρο και να ζητησεις αλλαγη της γραμμης απο Voip εαν φυσικα το αστικο κεντρο που εισαι το υποστηριζει

Να ρωτησω και εγω κατι. μπορω τωρα να ενεργοποιησω την φοιτητικη προσφορα για ιντερνετ στη hol?? και επισης εχω το double play lite τωρα με παγιο 24,90€.θελω να μαθω εαν σταματησω να εχω αυτο το πακετο και βαλω μονο το φοιτητικο ιντερνετ που κοστιζει 10,23€ τα εως 6mbs θα εχω τηλεφωνικη γραμμη σπιτι και θα μπορουν να με παιρνουν τηλεφωνο κανονικα? οπως και να παιρνω εγω??

γιατι φιλε μου, σε καποιους δουλευει με Voip η τηλεφωνια και σε καποιους απευθειας σαν οτε. μπορεις να τηλεφωνησεις στο τηλεφωνικο κεντρο και να ζητησεις αλλαγη της γραμμης απο Voip εαν φυσικα το αστικο κεντρο που εισαι το υποστηριζει

αρα πριν κανεις hol φορητοτητα πχ στη πατρα που θελω να βαλω εγω μπορω να τους παρω τηλεφωνο να τους ρωτησω αν το υποστηριζει η οχι για να ειμαι σιγουρος.σωστα;;

ναι κανονικα ειναι αναλογα απο το αστικο κεντρο που εξυπηρετησαι!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ναι κανονικα ειναι αναλογα απο το αστικο κεντρο που εξυπηρετησαι!

οπου αστικο κεντρο εννοεις τη περιοχη που ανηκεις το dslam που ανηκεις;

ναι. μπες στο hol.gr βαλε τον αριθμο σου δες το αστικο κεντρο και μετα καλεσε το 13844 και ρωτα τους αν το αστικο κεντρο υποστηριζει κανονικη η voip τηλεφωνια!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Ερχονται σήμερα στο φροντιστήριο 2 εκπρόσωποι της HOL. Κάνουμε λένε ενημέρωση για τις τηλεπικοινωνίες. Από ποια εταιρία είστε; Από τη HOL. Δεν ενδιαφερόμαστε τους λέω, μιας και είχαμε μείνει πολύ δυσαρεστημένοι από την εν λόγω εταιρεία. Οχι λέει, θέλουμε να μιλήσουμε με τον υπέυθυνο. Καλά τους λέω, περάστε μετά τις 2 τη Δευτέρα.

Αφού τους λες, ότι είμον στην εταιρεία σας, και δεν έμεινα ευχαριστημένος, τι σε ξαναπροσεγγίζει;

• 2 weeks later...

Βρε παιδιά απο το πρωί δέν είχα σύνδεση καθόλου.Πρίν καμιά ώρα συνδέθηκα πάλι και σέρνομαι.Έχει παραγίνει το κακό με την HOL.

Κάποιος άλλος απο σαλονίκη είχε πρόβλημα Η μόνο εγώ?(κεντρο ροσταν)

• 2 weeks later...
παιδιά με hol double play plus που έχω, είχα διάφορα θέματα με τη ταχύτητα και αφού πήρα την τηλεφωνική υποστήριξη (και είχα ταχύτητα DL γύρω στο 5-6) μου είπαν να βάλω κατ΄ευθείαν τη γραμμή στη πρίζα. όταν το έκανα είχα 11! μου είπαν ότι είναι φθαρμένος ο splitter (που ήταν καινουργιος!) και να τον αλλάξω και μάλλον θα δω διαφορά. το έκανα (έβαλα του conn-x) που είχα πριν και έχω ταχύττητα γύρω στα 10-11. έχω κουφαθεί! είναι κάσσικό πρόβλημα αυτό με τους splitter? και κάτι άλλο. μου είπαν στο τηλέφωνο ότι το 10-11 ταχύτητα είναι πολύ καλό αν πληρώνω για 24άρα. με κοροιδεύουν? ρώτησα πόσο κοντά είναι ο κόμβος που συδέεται ο router μου και μου είπαν στα 2 χλμ. τι λέτε? ευχαριστώ πολύ.

Η ταχύτητα δεν εξαρτάται μόνο από την απόσταση αλλά και από άλλους παράγοντες (βλ. splitter). Πάντως δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο κάποιος να συγχρονίζει στα 10-11 οπότε δε μπορείς να κάνεις και πολλά, αν και το πρόβλημα στη HOL δεν είναι τόσο αυτό όσο είναι κάποια άλλα. Αυτή την εποχή δεν είναι και η καλύτερη επιλογή, if you ask me.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη περίοδο είναι ότι κάνει traffic shaping στη κίνηση των torrents (δεν το έχει παραδεχτεί επίσημα αλλά πλέον είναι κοινό μυστικό). Σε αυτό βάλε και κάποια προβλήματα με το λογιστήριο που ακούγονται ποτε πότε, βάλε και λίγο την ανασφάλεια για το αν θα συνεχίσει να υπάρχει και αν θα έχει και τη Vodafone. Γενικά νομίζω πως η κατάσταση στη HOL σα πάροχο είναι αρκετά περίεργη και δε θα την εμπιστευόμουν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη περίοδο είναι ότι κάνει traffic shaping στη κίνηση των torrents (δεν το έχει παραδεχτεί επίσημα αλλά πλέον είναι κοινό μυστικό). Σε αυτό βάλε και κάποια προβλήματα με το λογιστήριο που ακούγονται ποτε πότε, βάλε και λίγο την ανασφάλεια για το αν θα συνεχίσει να υπάρχει και αν θα έχει και τη Vodafone. Γενικά νομίζω πως η κατάσταση στη HOL σα πάροχο είναι αρκετά περίεργη και δε θα την εμπιστευόμουν.

το επιβεβαιωνω και εγω.. θελουν απο μια γνωστη μου να τους στειλει fax την αποδειξη πληρωμης ενως λογαριασμου ενω οι ιδιοι εχουν παραδεχθει οτι μιλησανε με την τραπεζα απο την οποια πηγε να πληρωσει τον λογαριασμο και εχουν επιβεβαιωσει οτι εχουν κανει την χρεωση..

ελεος!! και αν δεν εχει fax? ουτε το ταχυδρομειο τους κανει! τι αλλο θελουν;

My Mobile Phone History:
spacer.png

κατάλαβα! εγώ συγχρονίζω με ταχύτητα περίπου 11Mbps και κατεβάζω torrents με 600 περίπου maximum. λογικά έχω θέμα με traffic shaping ε?

Αν θες να κάνεις downloading (νόμιμα αρχεία πάντα ε! :) ) θα σου έλεγα να μη προτιμήσεις τη HOL, ειδικά όπως είναι τελευταία. Ίσως αργότερα φτιάξει αλλά για την ώρα δεν είναι και στα καλύτερα της. Για downloading καλύτερα είναι η forthnet και ο ΟΤΕ (αν και το κόστος είναι ένα θέμα στον ΟΤΕ)

Καλά αυτό με το traffic shaping της hol το διαβάζω παντού!αμα είναι να κατεβαζεις μην πας hol. Edited by dimp3
... and Justice for ... ALL ...