Jump to content

menta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About menta

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

menta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εγω γιατι βλεπω οτι το πουλαει πια 500+ ευρω το μαγαζι που αναφερεις http://www.ebw.gr/el/product/1286573/Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4 το προηγουμενο λινκ που εδωσες το εχει αποσυρει σαν κωδικος προιοντος.
  2. Τωρα να απαντας χαλαρωσε ποιος εσυ που στο εδωσαν στο πιατο, ουτε αυριο δεν θα εχεις βρει τον τροπο. εγω μ@l@£% ειμαι που εψαχνα τον τροπο πως να το μετατρεψω σε claim. Ακριβως ενα λεπτο μετα την δημοσιευση εστειλα μυνημα στον elthis μπορει να το επιβεβαιωση ο ιδιος. Και το ωραιο ειναι ο αλλλος που το εδωσε σε σενα χωρις να ειναι καν δικο του. Σε ξενο αχυρωνα κανουν τους μαγκες. Ο elthis απαντησε στο πμ οποιος το προλαβει με αυτην την μορφη που το εδωσε αρα δικαιως εχω παραπονο! Η κουβεντα τελιωνει εδω. Ας συνεχισει το θεμα να κυλησει. Οι εξηγησεις δωθηκαν. Οποιος καταλαβε, καταλαβε.
  3. Συγνωμη αλλα εγω εστειλα πμ στον elthis κιολας στο καπακι και επρεπε να ψαχτω για να μπορεσω να το κανω claim οπως ηταν με το κωδικο και ο afilopou το εδωσε στο πιατο στον αλλο μελος. Εγω δηλαδη που επρεπε να googlaro και εχασα πολυτιμο χρονο ειμαι χαζος.
  4. Τετοια γκαντεμια μολις εχω φτιαξει το account για να κανω claim μου το πηρε αλλος. Καποιο invite βρε παιδια
  5. Καλημέρα εάν υπάρχει καμία πρόσκληση θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ευχαριστώ
  6. Βαγγελη, ισχυει κανονικα για αυτο γινεται η ιστορια. δεν υπαρχει περιορισμο, αρκει να αγορασεις με οποιοδηποτε τροπο ενα νοτε 3 απο τις 8/11 μεχρι 8/12 ή εως εξαντηληση των αποθεματων (τα οποια ξεκαθαρα στους ορους αναφερει 200 τεμαχια). Μιλησα το πρωι και με την mindtrap την προωθητικη εταιρια μεσω ο Γερμανος και η Samsung χρησιμοποιουν για αυτη την προσφορα.
  7. φιλε μου δευτερα παραλαβη θα το αγορασεις στα 799 ευρω αφου μεχρι την 15/11 ισχυει η δωροεπιταγη των 100 ευρω. Σιγουρα θα παρεις μαυρο νοτε 3? γιατι η ενημερωση το πρωι ειχα απο μαγαζι οτι τα μαυρα περιμενουν μετα τις 25/11 και κατι λιγα λευκα εχουν για αμεσα. Για το ρολοι ειναι θεμα τυχης το χρωμα , δεν υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση ακομα.
  8. φιλε μου το εχεις το κινητο? γιατι εγω που το εχω το κινητο φυσαει το UI του, απλα τα πραγματα. Γλιστραει το χερι σου απο το smooth που ειναι, εχει 1gb ram ελευθερο και απο scroll δεν καταλαβαινει τιποτα. Εχει κανει τρομερη δουλεια. Συσκευες που συγκρινω s4, note 2 και htc one. Μονο το one οπου εχει σαφες ανωτερο soc το πλησιαζει σε UI. Τι σχεση εχει η αποδοση ενος συγκεκριμενου παιχνιδιου (καρτα γραφικων) με το UI, εχετε διαβασει τα review? Η καρτα γραφικων του και το soc που εχει ειναι αριστο για την λειτουργια της συσκευης. Δεν σημαινει ομως τιποτα απο πλευρας χρησης του κινητου. Ειναι μονο για αυτους που ασχολουνται με τα antutu κτλ. υστερει αφου ειναι προηγουμενης γενιας soc. Αλλα ειδικα σε αυτο το κοματι του UI εχει επαινους και μην μιλησω για την ποιοτητα σαν κατασκευη, μονο το htc one το πλησιαζει και αυτο υστερει λογω παχους απο το p6. Εαν συσκευη λεγοταν htc η samsung θα ειχε πουλησει εκατομμυρια συσκευες. Εχει παρει βραδειο σχεδιασμου 2013 και εχει μπει στο ρεκορ γκινες για το παχος του. Για διαβαστε το review του Gsmarena, για την οθονη του οπου ειναι επιπεδου iphone 5 (το ξεπερναει σε φωτεινοτητα κιολας!Νο.1 στο συγκριτικο), οπου εχει επιλογη ποσο cold η warm θελεις να κανεις calibrate την αποδοση των χρωματων.
  9. στο αγγλικο αμαζον πληρωνεις με λιρα (εαν δεν επιλεξεις το currency converter σε ευρω οπου και παλι σου εχει φαει τουλαχιστον 3-4% απο το πραγματικο rate του νομισματος). Μου αρεσει που εισαι και βεβαιως, για βαλε στο καλαθι το προιoν και μολις πληρωσεις γιατι στο χρεωνει £317.70 το προιον αντι £309.95 χωρις τα μεταφορικα;; Ψωνιζω χρονια στο αμαζον αγαπητε, μιλα με το customer να σου το εξηγησουν, γιατι αγγλια το VAT ειναιν 20% και ελλαδα 23%. Εαν δεν γνωριζεται απο αγορες με αμαζον δεν χρειαζεται να μπερδευεται τον κοσμο.
  10. κανεις ενα σημαντικο λαθος, οταν αγοραζεις απο το αμαζον ευρωπαικο σου προσθετει επιπλεον φπα, δηλαδη σε χρεωνει με το 23% της ελλαδας. Τελικη τιμη 326.46 λιρες = 381.21 ευρω + 2% που σε χρεωνει παντα ολες οι πιστωτικες καρτες για μετατροπη συναλλαγματος + καποιο στανταρ μικρο ποσο δεκαδικο εφαπαξ χρεωση.
  11. για οποιον θελει να τρεχει, δεν εχει εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια γιατι ειναι Branded, πρεπει να επιστραφει στον παροχο για service. Τα εχουμε ξαναπει αυτα τα πραγματα, θα καει πολυ κοσμος. Μακρια απο branded
  12. 50 λιρες για remote area, διαβαστε πιο πριν οπου το αναφερουν οτι για επαρχια ειναι 50 λιρες. εχει επιλογη να στειλεις μυνημα και να σου πουν τελικη τιμη για αποστολη.
  13. τελικα ποιο χρωμα προτιμάτε, ασπρό ή γκρι ;
  14. ωραιο το note, πολυ ωραια οθονη, το μεγεθος ειναι μεγαλο αλλα ειναι θεμα συνηθειας.. οπως εγινε και με το s2.
×
×
  • Create New...