Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γίνετε ! οταν μιλας στην γραμμη 1 και σε παρει καποιος αλλο θα χτυπάει στην αλλη συσκευη-γραμμη fon2

εκτος αν διάλεξης το αντιθετο!

------------------------------------

Αρχικά θα πρέπει να επιλέξουμε την κάθε FON 1,2 γραμμή και να ρυθμίσουμε τα παρακάτω:

react to all numbers-> To τσεκάρουμε εάν θέλετε η συγκεκριμένη συσκευή να χτυπάει όταν σας καλούν σε οποιόδήποτε τηλ.αριθμό. Π.χ εάν είχατε τα τηλ νούμερα 2310222222 οτε κ 2310222223 οτε ,2313002222 hol σε όποιο και να σας καλόυσαν θα χρυπούσε η συσκευή.

Εάν στην απο κάτω επιλογή :

Number of the extension->Έχετε δηλώσει έναν και μόνο αριθμό η συσκευή θα χτυπάει μόνο για το 2313002222

Additional numbers->Εάν θέλετε το Fon1 να χτυπάει σε συγκεκριμένους αριθμούς

πχ στο 2310222222

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αφου ειναι ομως αλλος αριθμος πως γινεται αυτο?δλδ θα σε παιρνουν στον χ και θα χτυπαει στον ψ? :wacko:

κι'ωμος γινετε ! :D αλλα αμα πάρεις απο τη δεύτερη γραμμή (fon2) θα φαίνεται το 231300χχχχ και οχι το msn σου ! :(

το msn ακομα δε καταλαβα τι ειναι :p

τεσπα οκ κατανοητα τα υπολοιπα..:happy:

γενικα εισαι ευχαριστημενος?

εχω συνδεση χολ,παιζει να μεινω χωρις τηλ η νετ..αν κανω αιτηση για 2-play?

στο πακετο ειναι κ μοντεμ(ασυρματο)?

το msn ακομα δε καταλαβα τι ειναι :p

τεσπα οκ κατανοητα τα υπολοιπα..:happy:

γενικα εισαι ευχαριστημενος?

εχω συνδεση χολ,παιζει να μεινω χωρις τηλ η νετ..αν κανω αιτηση για 2-play?

στο πακετο ειναι κ μοντεμ(ασυρματο)?

msn= ο 2ος αριθμος πανω σε γραμμη isdn ! (oταν εχεις)

σχεδον ναι (ακομα ειμαι νεος πελατης)

χωρις νετ δεν θα μεινεις ΑΛΛΑ χωρις τηλεφωνο θα μεινεις απο κανα 2 ωρες μεχρι και μερες (θεμα τυχης-οτε-hol):lol:

δωρεαν το ασυρματο FRITZ!Box

msn= ο 2ος αριθμος πανω σε γραμμη isdn ! (oταν εχεις)

σχεδον ναι (ακομα ειμαι νεος πελατης)

χωρις νετ δεν θα μεινεις ΑΛΛΑ χωρις τηλεφωνο θα μεινεις απο κανα 2 ωρες μεχρι και μερες (θεμα τυχης-οτε-hol):lol:

δωρεαν το ασυρματο FRITZ!Box

Μην το δένεις και κόμπο αυτό :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

οσο αφορα εμενα θα αποτρεψω οσο περισσοτερους πελατες μπορω απο την hol για λογο οτι μεσα σε ολα τα αλλα, πραγματικα υποτιμουν τη νοημοσηνη μας.Εκανα αιτηση στις 20 νοεμβριου ηρθε ο εξοπλισμος και την προηγουμενη πεμπτη το πρωι μου κοπηκε το τηλεφωνο...οκ λεω ας περιμενω......Παει η πεμπτη......Παρασκευη πρωι νεκρα ολα....Αν καλουσες ελεγε "η τηλ συνδεση που καλειτε δεν λειτουργει για τεχνικους λογους και αυτο μεχρι την κυριακη.Αρχιζω τα τηλεφωνα στη hol και πραγματικα οτι ηθελες ακουγες.......Αφου μου λεει ο τεχνικος το γνωστο παραμυθι: ναι εχετε ενεργοποιηθει αλλα καθυστερει η φορητοτητα και λοιπες μακακιες,μου πεταει και το κλασσικο για βγαλτε το μοντεμ και ξαναβαλτε το.Ε εκει την πληρωσε χωρις να φταει...Το δινει βλαβη......Το σαββατο χωρις τηλ ακομα ξανα τηλ εγω τα ιδια παλι...Την κυριακη οταν με καλουσες πλεον ακουγες οτι ο αριθμος δεν υπαρχει....Δευτερα σημερα τα εχω παρει κρανιο τους περνω απο κινητο...παλι...Παιδια υπευθυνος δεν υπαρχει πουθενα ΠΟΤΕ.Απο τον ενα στον αλλο και να σου λενε τα ιδια μονιμως.Η τεχνικοι να μην μπορουν να καταλαβουν οτι δεν εχω προβλημα με το μοντεμ αλλα με την γραμμη,και εγω να παθαινω εγγεφαλικα το ενα μετα το αλλο.Φυσικα η δικαιολογια οτι μας σαμποταρει ο οτε παντα πρωτη.Ελα που παιρνω και τον οτε και μου λεει οτι φταει η hol.Το μεσημερι αλλαξε παλι κατασταση το τηλ και δειχνει οτι μιλαω συνεχεια....ΤΑ παιρνω κρανιο και πηγαινω hol.Αφου περιμενα αρκετη ωρα ο φανταστικος και μοναδικος τεχνικος(υποτιθεται τεχνικος)εβγαλε το πορισμα....Θα στειλω τεχνικο σε τρεις!!!!!!!!!!!!!! μερες να δει τα καλωδια .γιατι λεω τι παθαν τα καλωδια τα εφαγε ποντικος..οχι κυριε σας τα εχει κοψει ο οτε τα καλωδια!!!!μα αφου εγω εχω το κλειδι του υπογειου πως τα εκοψε ο οτε????????θα κανουμε ελεγχο στα καλωδια κυριε.........

Και εχω μεινει να κοιταω το πελαγος μη ξεροντας τι να κανω να του φαω το λαρυγγι η να φυγω?Τελικα προτιμησα τ ο δευτερο

Για οσους λοιπον ενδιαφερονται για hol να ξερουν

1.δεν ξερεις για ποσο καιρο θα μεινεις χωρις τηλ.γιατι ουτε οι ιδιοι ξερουν.

2.τεχνικη εξηρετηση my ***

3.αν παθεις κατι γινεσαι μπαλακι οτε hol

4.νοοτροποια ψιλικαντζιδικου.

5.υποτιμηση της νοημοσινης,με τις απαντησεις που δινουν

6.δεν υπαρχει ΠΟΤΕ χρονοδιαγραμμα αποκαταστασης βλαβης.

Πραγματικα τα εχω με τον οτε και δεν τον παω καθολου αλλα τελικα νομιζω καλυτερα ακριβοτερα και να βγαζεις ακρη παρα αυτο το μπαλακι της hol.

Α και ολα αυτα περιοχη κηφισιάς.

Sοrry για το μεγαλο ποστ και ελπιζω να μην τυχει σε κανενα αλλο.

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

πιστευω ειναι θεμα τυχης ! και εγω μεσω τηλεφωνου μου λεγαν διαφορα! με εμαιλ ηταν τα πραγματα ποιο αμεσα !

το ιστορικο μου ειναι

14/12 μεσημέρι: κοπηκα απο οτε (isdn με 2 msn)και ενα αριθμο 801100χχχχ της φορτηνετ

14/12 μεσημερι: ιντερνετ απο το πρωτο λεπτο

16/12 μεσημέρι: συνδεθηκε το κεφαλικο(χωρις τα msn) και το 231300χχχ

17/12 15:00 : συνδεθηκαν και τα 2 msn και το δικο μου 801100ΧΧΧΧ

17/12 22:00 : δεν δεχομε κλησεις απο το κεντρο οτε της περιοχης μου στα 231061χχχ (μιλουσαμε 30 λεπτα με τον κ.Αντ........ο)

σε ολα αυτα με επερνε ο κ.αντ........ς (και θα με παρει και αυριο) κυρίως στο κινητο(μου τελείωσε την μπαταρια:D) με πολλη ψαξιμο απο πλευρα του (αριστη εξυπηρετηση) και ειδικά για το 801.... μου (αν και ειναι της forthnet) ΠΟΥ ΔΕΝ ''αφορουσε'' επειδη τον ειπα οτι το χρησιμοποιώ για την δουλεια μου

αρα πιστευω σε τη ατομο θα πέσεις !

ατομο????εχω μιλησει και με την καθαριστρια της hol και δεν εχω βγαλει ακρη.....

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

σωστα στα ειπαν , στο ιδιοκτητο δεν θελει νετμοτ , εχει 2 εξοδους με 2 γραμμες (σαν την isdn)αλλα ειναι voi νουμερα ΟΧΙ pstn

θα γινουν...λενε...

απλα αν εχεις κιαλλα νουμερα (μσν) μπορεις να τα μεταφερεις!

Τους είπα ακριβώς αυτά που μου είπες στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Συμφώνησαν στο οτι αντικαθιστάς το netmod με το fritz.

Διαφώνησαν στο οτι δίνουν γραμμές pstn και όχι voip! Οι μόνες που δίνουν voip, όπως μου είπαν, είναι η Netone και η On. Η HOL, όπως και η Forthnet, δίνουν PSTN με ποιότητα στην συνομιλία εφάμιλλη του ΟΤΕ...

Τους είπα ακριβώς αυτά που μου είπες στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Συμφώνησαν στο οτι αντικαθιστάς το netmod με το fritz.

Διαφώνησαν στο οτι δίνουν γραμμές pstn και όχι voip! Οι μόνες που δίνουν voip, όπως μου είπαν, είναι η Netone και η On. Η HOL, όπως και η Forthnet, δίνουν PSTN με ποιότητα στην συνομιλία εφάμιλλη του ΟΤΕ...

σε ποιοτητα ναι ειναι σαν του οτε pstn αλλα ειναι voip ! (ας το επιβεβαίωση και καποιος αλλος)

και ενας λογος ειναι που χρειαζετε ρευμα για συνεχεια για χρηση τηλεφωνιας και ιντερνετ

και ενας λογος ειναι που χρειαζετε ρευμα για συνεχεια για χρηση τηλεφωνιας και ιντερνετ

Μη μου πεις πως χρειάζεται να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής για να υπάρχει τηλεφωνία:confused::wacko:...

Μη μου πεις πως χρειάζεται να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής για να υπάρχει τηλεφωνία:confused::wacko:...

ΟΧΙ ένταξη είπαμε αλλα οχι και τοσο! :lol: ΑΠΛΑ να εχει ρεύμα πάντα το FRITZ!Box

Έχω νεώτερα από το μέτωπο...

Ήρθε η ανάσταση λίγο πριν τα Χριστούγεννα :X

Μετά από 4 μήνες αφότου έκανα την αίτηση για μεταφορά στο ιδιόκτητο και 2 μήνες που υποτίθεται ότι ενεργοποιήθηκε και είχα μείνει χωρίς σταθερό,σήμερα το πρωί επιτέλους συνδέθηκα.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να πάω για 4η φορά στα γραφεία τους καθώς οποιοσδήποτε άλλος τρόπος επικοινωνίας δεν ήταν εφικτός.Πιο εύκολο είναι να πιάσεις το τζόκερ παρά κάποιον τεχνικό στο 13844.Μέσω chat δε από το site τους μια φορά μόνο κατάφερα να μιλήσω με κάποιον στις 4 παρά το πρωί.Τέσπα..

Το δικό μου πρόβλημα ήταν ότι ο ΟΤΕ δεν είχε ολοκληρώσει την φορητότητα πλήρως στο δίκτυο της HOL.Ενώ δηλαδή μου έκοψαν το τηλέφωνο στις 20 Οκτ. εξακολουθούσα και είχα internet μέσω ΑΡΥΣ+HOL (την παλιά μου σύνδεση δηλαδή).

Όπως μου είπαν χτες δήλωσαν βλάβη στον ΟΤΕ 2 φορές και τις 2 τους την επέστρεψε πίσω ο ΟΤΕ λέγοντας ότι φταίνε αυτοί.Εν τω μεταξύ μου είχε έρθει εκκαθαριστικός λογαριασμός από τον ΟΤΕ ενώ παράλληλα ακόμα "μου έδιναν" internet :blink: ό,τι να 'ναι.

Τελικά χτες βράδυ βλέπω να κόβεται η παλιά σύνδεση που είχα και από σήμερα το πρωί είμαι συνδεδεμένος στα 17915.Τηλέφωνα ακόμα δεν έχω βέβαια,θαρρώ όμως πως παίζει ρόλο το καρτοσταθερό που μου έχουν δώσει και έχει γίνει εκεί προώθηση.

Μια μεγάλη περιπέτεια επιτέλους τέλειωσε.. 2 μήνες απίστευτης ταλαιπωρίας που με κούρασε πολύ.Ειλικρινά μέχρι τέλος της εβδομάδας είχα πει να κάνω υπομονή.θα γύριζα πάλι πίσω στον ΟΤΕ γιατί έβλεπα ότι δεν υπάρχει λύση στον ορίζοντα.

Αυτό στο οποίο πάσχει πολύ η HOL είναι η εικόνα που δίνει στον πελάτη της.Σε αυτόν τον τομέα είναι πραγματικά άθλια.Και πείτε εμείς εδώ ξέρουμε 5-10 πράγματα παραπάνω,κάποιος που δεν έχει ιδέα και πολύ καλά κάνει που δεν έχει,έτσι και τραβήξει τέτοια ταλαιπωρία τι είναι αυτό που θα κάνει;Να γυρίσει στον ΟΤΕ άρον άρον..Οσο δεν το παίρνουν χαμπάρι αυτό τόσο θα χάνουν την αξιοπιστία τους η HOL και η κάθε HOL.

Οσο θα "παίζετε" (με ανοχή της αρχής τηλεπικοινωνιών)η "γάτα με το ποντίκι" στις ευθύνες μεταξύ ΟΤΕ και ιδιωτικών παρόχων,προκοπή δεν θα υπάρξει γιατί βλάβη ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει (και σαμποτάζ,αφού όλα μέσω ΟΤΕ είναι ουσιαστικά).

Οσο αφορά το χάος της οργάνωσης δεν μπορεί να χάλασε έτσι μια εταιρία,όταν πρίν λίγο καιρό που όλοι ήταν ΑΡΥΣ δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα.Καθε πάροχος (σαν εταιρία) λογικά θέλει να έχει ευχαριστημένους πελάτες,οπότε υπάρχει ένα αλλοθι στην όποια αιτία που κανείς δεν παραδέχεται:cry:

Mάλλον ώσπου (και αν) στρώσουν τα πράγματα η καλύτερη επιλογή είναι shared LLU για Ιnternet μόνο.

Τώρα που ο ΟΤΕ μείωσε τις τιμές στα πακέτα ADSL μπορεί να δούμε αντίστοιχη μείωση στη HOL...

Αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι να φύγει αυτή η χρέωση ανά λεπτό στη τηλεφωνία!

Ειδικά στις κλήσεις προς κινητά είναι κλοπή...

Τώρα που ο ΟΤΕ μείωσε τις τιμές στα πακέτα ADSL μπορεί να δούμε αντίστοιχη μείωση στη HOL...

Αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι να φύγει αυτή η χρέωση ανά λεπτό στη τηλεφωνία!

Ειδικά στις κλήσεις προς κινητά είναι κλοπή...

* Από 768/192 kbps με 18,50 ευρώ, σε 1024/256 kbps με 16,50 ευρώ (μείωση 10,81%).

* Από 4096/256 kbps με 38,50 ευρώ, σε 4096/256 kbps με 22,50 ευρώ (μείωση 41,56%).

* Από 8192/384 kbps με 48,50 ευρώ, σε 8192/384 kbps με 26,90 ευρώ (μείωση 44,54%).

* Νέα ταχύτητα έως 24576/1024 kbps με 29,90 ευρώ.

η hol χρεώνει € 17,97 για 6/ 1 Μbps και 24/ 1 Mbps (σχεδόν οσο χρεώνει ο οτε την 1024)

ποιο πολλή μείωση δεν γίνετε !!!:D

η hol χρεώνει € 17,97 για 6/ 1 Μbps και 24/ 1 Mbps (σχεδόν οσο χρεώνει ο οτε την 1024)

ποιο πολλή μείωση δεν γίνετε !!!:D

Καλά μη βλέπεις μόνο τις ονομαστικές ταχύτητες. Αυτή τη στιγμή είμαι μέσα μέσω wifi από το ασύρματο του ξενοδοχείου που είναι Otenet στα 2048. Έχω να πω ότι πετάει. Τέτοιες ταχύτητες στο σερφάρισμα με τα 6 Mpbs της ΗΟL μόνο στη σφαίρα της φαντασίας υπάρχουν. Θα προτιμούσα δηλαδή τα 2 του ΟΤΕ από τα 6 της άλλης αλλά προς το παρόν περιμένω τη διακοπή της Hellas Off Line και την ενεργοποίηση της Forthnet...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Σε χαλάει περισσότερη μείωση δηλαδή???;)

Έχεις δίκιο για τα πάγια του ADSL.

Για τη τηλεφωνία, όμως, να μη γίνει κάτι?

Η τιμή της HOL είναι με max τα 24mbit στο δίκτυό της,εξαρτάται από την περιοχή.Συνήθως παίρνεις σταθερά 6-14Μbit (και πραγματικά ανάλογα το πήξιμο του DSlam)-Aπό υποδομή πάντως οι συνδέσεις μέχρι 8Μbit (ADSL1) πάνε κατά πολύ καλύτερα από >8MBit (ADSL2) και αυτό ισχύει για όλους τους παρόχους.

Η τιμή της HOL είναι με max τα 24mbit στο δίκτυό της,εξαρτάται από την περιοχή.Συνήθως παίρνεις σταθερά 6-14Μbit (και πραγματικά ανάλογα το πήξιμο του DSlam)-Aπό υποδομή πάντως οι συνδέσεις μέχρι 8Μbit (ADSL1) πάνε κατά πολύ καλύτερα από >8MBit (ADSL2) και αυτό ισχύει για όλους τους παρόχους.

ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

αυτο που λεω απο την αρχη..

ΜΗΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΗΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΜΗΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ

μπηκαν μονο για να φανε απο την πιτα του ΟΤΕ....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν θα μείνω στον ΟΤΕ.

Οι εναλλακτικοί είναι περιορισμένης αξιοπιστίας, δεν έχουν όσο γρήγορο dsl υπόσχονται, και μπορεί να μπλέξεις μαζι τους.

Από την άλλη, φέραν νέα τιμολόγια. Δηλαδή υπολογίζω ότι με μια τέτοια μετακίνηση μου απο τον ΟΤΕ σε Εναλλ.Πάροχο θα εξοικονομήσω 500 ευρω το χρόνο.

Και με αυτα θα παρατείνω τις διακοπές μου 6-7 μέρες...!! Το καλοκαίρι.

Δείτε το κι έτσι. Το μονοπώλιο αποβαίνει ΠΑΝΤΑ σε βάρος μας.

Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν θα μείνω στον ΟΤΕ.

Οι εναλλακτικοί είναι περιορισμένης αξιοπιστίας, δεν έχουν όσο γρήγορο dsl υπόσχονται, και μπορεί να μπλέξεις μαζι τους.

Από την άλλη, φέραν νέα τιμολόγια. Δηλαδή υπολογίζω ότι με μια τέτοια μετακίνηση μου απο τον ΟΤΕ σε Εναλλ.Πάροχο θα εξοικονομήσω 500 ευρω το χρόνο.

Και με αυτα θα παρατείνω τις διακοπές μου 6-7 μέρες...!! Το καλοκαίρι.

Δείτε το κι έτσι. Το μονοπώλιο αποβαίνει ΠΑΝΤΑ σε βάρος μας.

Μπηκαν για να φανε απο την πιτα του ΟΤΕ

Χωνεψτε το

Δεν μπηκαν ουτε να προσφερουν , ουτε να επενδυσουν

ουτε να διορθωσουν καταστασεις...

Αλλωστε τους καλυπτει κιολας το

"ο χαλκος φταιει"

¨Ο ΟΤΕ δεν μας απανταει"

"ο ΟΤΕ μας καθυστερει"

εδω ακομα και τη σταθερη τους αρνιουνται να παραδεκτουν οτι ειναι VOIP !!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Προσωπικά τα έχω αναφέρει κατά καιρούς όλα αυτά όταν κάποιοι έγραφαν ότι βλέπουν να σκάβουν για οπτικές ίνες,επενδύσεις κλπ ενώ όλα ήταν μέσω ΟΤΕ και η διαχείρηση απλά περνούσε στούς εναλλακτικούς.

Από την μία είναι η σαφώς καλύτερη τιμή (εναλλακτικών) σε συνδιασμό με την όποια αξιοπιστία (σου "κάτσει" και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες) από την άλλη μια σταθερή ακριβή υποδομή με αργούς ρυθμούς ανάπτυξης (ΟΤΕ).

Εγω σαν πελάτης της HOL μέσω ΑΡΥΣ χρόνια (single player 2Mbit) δεν είχα κανένα πρόβλημα,ούτε ιδιαίτερους χρόνους αναμονής στην τηλ. εξυπηρέτιση.Οταν όμως βλέπω ότι δεν πρόκειται σύντομα (γιατί δεν εγκρίνεται κατασκευή βρόγχου) να πάω στο δίκτυο της για μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερη τιμή,φυσικά θα "την κάνω" για ΟΤΕ και Conxx σύντομα (παρά τα προβλήματα ταχύτητας που έχει τελευταία,τα Κινέζικα DSLAM που καίνε τις καλωδιώσεις, και την απάτη που κάνει με τους P2P clients λόγω υπερφόρτωσης των DSLAM ,βάζοντας κόφτες ,παράνομα ή όχι ποιός τον ελέγχει....) τουλάχιστον στην περιοχή μου είναι μακράν καλύτερος σε Internet σε σταθερή ταχύτητα από πάνω από 4Mbit.

Με όλη την ιστορία εξαναγκαστηκα σε μεγάλο ψάξιμο,και από γείτονες,φίλους,γνωστούς σαν μεσάζοντες κλπ,έμαθα ότι μόνο η Τellas με 2Mbit και 2play δουλεύει στην περιοχή μου πολύ καλά,αλλά έχει 3 μηνο standard παράδοση κυκλώματος (εγγυημένη όμως με τα σημερινά δεδομένα)

Από την άλλη σε γνωστούς συνεργάτες (εταιρίας με υποκαταστήματα) σε διάφορες περιοχές που έχουν επίσης χρόνια χονδρική παροχή HOL (ή και 2play) άλλοι είναι super ευχαριστημένοι,άλλοι βλασθημάνε (ότι γίνεται και εδώ στα φορoυμ).

Και εκεί λεει κανείς ,μια εταιρία,δεν σέβεται ούτε τους μεγάλους πελάτες της ;-Φαύλος κύκλος:X

Δεν πρέπει όμως να παραγνωρίζουμε ότι κάποτε όλα θα στρώσουν ,όπως έγινε με την κινητή,και ο ανταγωνσιμός θα γίνει πραγματικά υγιείς είτε από αποφάσεις της Πολιτείας είτε από απόρριψη των καταναλωτών (οπότε θα κλείσουν πολλοί και διαφοροι), και ως τότε καλύτερα να διαλέγουμε όσο γίνεται τι και πως μας συμφέρει να κάνουμε βασικά την δουλειά μας ,και όχι μόνο από διαφημίσεις ή δέλεαρ τιμής.

Προσωπικά τα έχω αναφέρει κατά καιρούς όλα αυτά όταν κάποιοι έγραφαν ότι βλέπουν να σκάβουν για οπτικές ίνες,επενδύσεις κλπ ενώ όλα ήταν μέσω ΟΤΕ και η διαχείρηση απλά περνούσε στούς εναλλακτικούς.

Από την μία είναι η σαφώς καλύτερη τιμή (εναλλακτικών) σε συνδιασμό με την όποια αξιοπιστία (σου "κάτσει" και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες) από την άλλη μια σταθερή ακριβή υποδομή με αργούς ρυθμούς ανάπτυξης (ΟΤΕ).

Εγω σαν πελάτης της HOL μέσω ΑΡΥΣ χρόνια (single player 2Mbit) δεν είχα κανένα πρόβλημα,ούτε ιδιαίτερους χρόνους αναμονής στην τηλ. εξυπηρέτιση.Οταν όμως βλέπω ότι δεν πρόκειται σύντομα (γιατί δεν εγκρίνεται κατασκευή βρόγχου) να πάω στο δίκτυο της για μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερη τιμή,φυσικά θα "την κάνω" για ΟΤΕ και Conxx σύντομα (παρά τα προβλήματα ταχύτητας που έχει τελευταία,τα Κινέζικα DSLAM που καίνε τις καλωδιώσεις, και την απάτη που κάνει με τους P2P clients λόγω υπερφόρτωσης των DSLAM ,βάζοντας κόφτες ,παράνομα ή όχι ποιός τον ελέγχει....) τουλάχιστον στην περιοχή μου είναι μακράν καλύτερος σε Internet σε σταθερή ταχύτητα από πάνω από 4Mbit.

Με όλη την ιστορία εξαναγκαστηκα σε μεγάλο ψάξιμο,και από γείτονες,φίλους,γνωστούς σαν μεσάζοντες κλπ,έμαθα ότι μόνο η Τellas με 2Mbit και 2play δουλεύει στην περιοχή μου πολύ καλά,αλλά έχει 3 μηνο standard παράδοση κυκλώματος (εγγυημένη όμως με τα σημερινά δεδομένα)

Από την άλλη σε γνωστούς συνεργάτες (εταιρίας με υποκαταστήματα) σε διάφορες περιοχές που έχουν επίσης χρόνια χονδρική παροχή HOL (ή και 2play) άλλοι είναι super ευχαριστημένοι,άλλοι βλασθημάνε (ότι γίνεται και εδώ στα φορoυμ).

Και εκεί λεει κανείς ,μια εταιρία,δεν σέβεται ούτε τους μεγάλους πελάτες της ;-Φαύλος κύκλος:X

Δεν πρέπει όμως να παραγνωρίζουμε ότι κάποτε όλα θα στρώσουν ,όπως έγινε με την κινητή,και ο ανταγωνσιμός θα γίνει πραγματικά υγιείς είτε από αποφάσεις της Πολιτείας είτε από απόρριψη των καταναλωτών (οπότε θα κλείσουν πολλοί και διαφοροι), και ως τότε καλύτερα να διαλέγουμε όσο γίνεται τι και πως μας συμφέρει να κάνουμε βασικά την δουλειά μας ,και όχι μόνο από διαφημίσεις ή δέλεαρ τιμής.

Και μη ξεχναμε οτι τα chat,P2P και κατι τετοια δημιουργουν και την υπερφορτωση του δικτυου αλλα ολα αυτα αμα δεν

προβλεπεις και δεν επενδυεις αλλα θελεις "ολους μεσα στο μαντρι"

...καλα να παθουμε