manolog3 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Τα ηλιακα φορτιζουν παραλληλα την μπαταρια τους οταν τα χρησιμοποιουμαι και με το κινητο; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Τα ηλιακα φορτιζουν παραλληλα την μπαταρια τους οταν τα χρησιμοποιουμαι και με το κινητο; Ναι απλά πολύ αργά. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Καλησπέρα σε όλους ... Αύριο θα παραγγείλω το redmi note 4 και θα ήθελα να μου πείτε και να μου πρότεινες θήκη για το κινητό ... Προτιμώ κάτι σε βιβλίο γτ έχω θέματα με τις οθόνες των κινητών μου !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Αν έχει στραβώσει προτείνω να μην δώσεις τζάμπα χρήμα γιατί μέτα από κάποιο καιρώ θα ξεκολλήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Κοίτα όσο κάνει ανανακατευθινση (γιατί αυτό κάνουν τα περισσότερα) η μπλοκάρισμα εληκτομαγνιτικης εκπομπής τόσο ποιο χαμηλό σήμα έχεις Ο μόνος και μοναδικός τρόπος να αποφύγεις την ηλεκτομαγνιτικη ακτινοβολία είναι ακουστικά και (το ποιο συμαντικο από όλα) να κάνεις κλήσεις και χρήση data μόνο εκεί όπου έχει καλό σήμα (όσο ποιο δυνατό σήμα και όσο ποιο κοντά στην κεραία παροχου είσαι τόσο λιγότερη δύναμη χρειάζεται κινιτο για να πάρει και να δώσει σήμα και όσο ληγοτερη υσχη τόσο ληγοτερη ηλεκτομαγνιτικη ακτινοβολία Έτσι καλύτερο σήμα και ποιο κοντά στην κεραία = σχεδόν μηδενική ακτινοβολία Και ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτο στην πόλη είναι αντί να έχουν ανά περιοχή μια κεραία και να εκπέμπει στο τέρμα να έχουν 10 (δλδ ποιο πικνα) και με μικρότερη ησχη σε κάθε μία έτσι και ακτινοβολία ελάχιστη και σήμα τέρμα Αλλά δεν γίνεται για δύο λόγους. 1. Λόγο χαμηλής ποιότητας εκπαίδευσης (στην φυσική και όχι μόνο) κατικοι ξεριζωνουν κεραίες όπου βρουν κοντά 2. Πολλές κεραίες =,μεγαλύτερα έξοδα από παροχο (έτσι δεν μπορεί να βάζει ο κάθε παροχο μπόλικες κεραίες και σε συνδιασμο με τους αμοοφοτους κατοίκους που ξεριζωνουν κεραίες γίνεται πολυεξωδη διαδικασία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν υπαρχουν ND φιλτρα για κινητα τηλεφωνα στην ελλαδα. Εχω δει καποια στο gearbest αλλα δεν βασιζομαι να παρω απο κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 φοβερό εργαλείο. είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο τη χρήση του. Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλημέρα, υπάρχει κάτι σαν βάση στήριξης που να αγκαλιάζει το κινητό και να βιδώνει σε τρίποδο για φωτογραφία και βίντεο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλημέρα, υπάρχει κάτι σαν βάση στήριξης που να αγκαλιάζει το κινητό και να βιδώνει σε τρίποδο για φωτογραφία και βίντεο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και μένα μες ενδιαφέρει αλλά να είναι ασφαλη στο πιασιμο του κινητού Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλημέρα. Εχει κανείς εμπειρία από μαγνητικές βάσεις κινητών σε αυτοκίνητα? Κυρίως αν το οποιοδήποτε μαγνητικό πεδίο μπορεί να επηρεάσει τη σωστή λειτουργία του κινητού, ειδικά σε μια παρατεταμένη διάρκεια ενός ταξιδιού... Και κατά 2ον αν σε ένα μεγάλο κινητό όπως πχ το LG V10, ο μαγνήτης το κρατάει, ή σε αναπήδήσεις φεύγει από τη βάση και είναι άχρηστο... Ευχαριστώ... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Εγω χρησιμοποιώ εδώ και ενα μηνα με το p9 plus και κρατάει καλά ακομα και σε χωματόδρομο το μονο κακο ειναι οτι το κινητο γυριζει στα σκαμπανεβασματα. Το μαγνήτη του κινητού τον έχω σε μια θήκη και οχι στο κινητό. Επισης έχω απενεργοποιησει την επιλογη της ενεργής θήκης γιατι με το μαγνήτη κλειδωνε το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
podaskos Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 επειδή πλέον οι περισσότεροι φορτιστές ταιριάζουν σε πολλές συσκευές και στα ταξίδια μας είναι δύσκολο να κουβαλάμε τον φορτιστή της κάθε συσκευής, αναρωτιέμαι τι θα πρέπει να προσέξουμε κατά τη φόρτιση μιας συσκευής με άλλο φορτιστή έτσι ώστε να μην κάνουμε κάποια ζημιά. Τα 5v output νομίζω ότι είναι στάνταρ και αυτό που αλλάζει είναι τα Α. Το ερώτημά που τίθεται λοιπόν είναι τι μπορεί να συμβεί αν χρησιμοποιήσω έναν φορτιστή με λιγότερα ή περισσότερα Α! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Περνεις ένα τέτοιο και θα είσαι καλυμμένος στα παντα Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Το έχεις πάρει; Ναι το έχω εδώ και 3 βδομάδες και είναι εξαιρετικο. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Έχω το ίδιο και θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubize Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Εχω ενα Blackview Arrow. Μεχρι τωρα ηταν αψογη συσκευη. Δυστυχως πρεπει να ταχει παιξει η μπαταρια και χρειαζεται καινουργια. Ειναι απο τα κινητα που η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη. Ο αντιπροσωπος δεν εχει ουτε θα φερει. Ξερει κανεις καμμια ακρη να βρω μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Το έχετε πάρει για να βάζετε τις κινέζικες συσκευές ή για όταν ταξιδεύετε σε χώρες με άλλα βύσματα; Γιατί το με σουκο τι κάνετε; Μπαίνουν όλες οι πρίζες. Σπίτι το έχω έχω βάλει πάνω 5usb laptop woofer που έχει αμερικανική πρίζα όλα δουλεύουν άψογα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 εχει κανενας να προτεινει καλα usb type-c ακουστικα? in-ear κατα προτιμηση.. εχω ενα htc u11 το οποιο εχει πολυ καλα ακουστικα η αληθεια ειναι...αλλα θα θελα να εχω και αλλο ενα ζευγαρι για καβαντζα..και ετσι αρχισα να ψαχνομαι αλλα η αληθεια ειναι οτι δε βρηκα τιποτα εδω ελλαδα..και με εβαλε σε σκεψεις...μεχρι και να αλλαξω κινητο για να εχω το πολυτιμο πλεον 3.5 jack...εχω καποια ακουστικα audiotechnica με 3.5 jack τα οποια και συνδεσα στο u11 μαζι με τον ανταπτορα και μαντεψτε..δεν πεζανε..οποτε στην ουσια αχρηστευονται...αρα η παραγγελνω απεξω ακουστικα τα οποια δε ξερω αν θα παιζουν στο κινητο γιατι διαβαζω κατι παραξενα με ολα αυτα τα usb c η απλα επιστρεφω σε κατι που να εχει 3.5 jack.. για bluetooth ακουστικα δε το συζητω...εδω και πολλες μερες ψαχνομουν αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος με αυτα που διαβασα..αποσυνδεσεις..φορτισεις...ηχος μετριος....για μενα δεν αξιζει ακομα η μεταβαση και δε θα τη κανω..θα μπορουσαν οι εταιρειες να μας το επιβαλουν οταν η τεχνολογια θα ηταν ετοιμη..οχι τωρα..οπως και με τα usb-c...νομιζω πως γινεται πολυ αποτομα η μεταβαση με αποτελεσμα τουλαχιστον εδω να μην εχουμε ακομα αξεσουαρ(η εγω να μην εχω ψαχτει καλα) οποτε αν υπαρχει καταστημα εδω στην ελλαδα που να προσφερει ποικιλια σε usb-c ακουστικα καλως..θελω να ξερω οτι ανα πασα στιγμη παω και αγοραζω απευθειας και δε περιμενω καιρο να μου ερθουν..οπως και επισης τα δοκιμαζω αν θελω...αν δεν υπαρχει κατι τετοιο ακομα δε ξερω αν θα κατσω να περιμενω γιατι χαλωντας το mp3 που εχω αποφασισα πλεον να εχω μια συσκευη για ολα...νομιζω φτασαν σε ενα καλο σημειο τα κινητα οπου προσφερουν αξιοπρεπεη ηχο οποτε why not... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλησπέρα, και εγώ το ίδιο ακριβώς ψάχνω, καλά in ear ακουστικά που να έχουν και μικρόφωνο για να μιλάω κιολας. Εχω το Α5 2016 και τα ακουστικά που είχε μέσα η σαμσουνγκ καλά ήταν αλλά θέλω ενα καλύτερο δεύτερο ζευγάρι για μουσική με καλό μπάσο (ηλεκτρονική). Αν κανενας φ'ιλος έχει άποψη ας βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Εγω χρησιμοποιώ εδώ και ενα μηνα με το p9 plus και κρατάει καλά ακομα και σε χωματόδρομο το μονο κακο ειναι οτι το κινητο γυριζει στα σκαμπανεβασματα. Το μαγνήτη του κινητού τον έχω σε μια θήκη και οχι στο κινητό. Επισης έχω απενεργοποιησει την επιλογη της ενεργής θήκης γιατι με το μαγνήτη κλειδωνε το κινητο. Πρόβλημα με την πυξίδα παρατήρησες; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Στο αγαπημένο P8 φόραγα tempered glass. Προχθές έπεσε 100% με την οθόνη με αποτέλεσμα να ραγίσει το tempered glass το οποίο αφαίρεσα χωρίς κάποιο θέμα στην οθόνη. Η θήκη σιλικόνης εξεχει περιμετεικα,δηλαδή αν πέσει τώρα με την οθόνη θα βρει στην σιλικόνη. Το να ξαναβάλω tempered glass μήπως την επόμενη φορά μεταφέρει την δονηση και στο οθόνη του κινητου με συνέπειες? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εννοείς αν είναι καλό να ξαναβάλεις tempered glass; Μα ναι, θα σε ξαναπροστατεύσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pankgr Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Καλησπέρα σας θα ήθελα να μου απαντήσετε σε μια απορία...Αγόρασα το xiaomi mi band 2 και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει επιλογή ώστε να μην ανάβει η οθόνη αυτόματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Το Mi Band μου κλείνει σε λίγο έναν χρόνο που το έχω. Τον Αύγουστο που μας πέρασε ξαφνικά και χωρίς κάποια αιτία δεν έκανε σύνδεση με το κινητό μου (LG V10). Ότι και αν δοκίμασα τζίφος... Νόμιζα ότι "πέθανε" μέχρι που μετά από 10-15 μέρες ξαφνικά λειτούργησε πάλι κανονικά. Μέχρι σήμερα το πρωί που πάλι έχασε την σύνδεση με το κινητό που η εφαρμογή του το "ψάχνει" για σύνδεση... Το έβαλα να φορτίσει - αν και ήταν μέχρι 1-2 μέρες πριν πάνω από το 80% - , φόρτισε κανονικά αλλά συνεχίζει να μην συνδέεται... Υπάρχει κάνα τρικ, κάποιο κόλπο, κάτι να κάνω ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Με αλλο τηλεφωνο μπορεί να συνδεθει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts