Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Αξεσουάρ

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ηλιακα φορτιζουν παραλληλα την μπαταρια τους οταν τα χρησιμοποιουμαι και με το κινητο;

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα ηλιακα φορτιζουν παραλληλα την μπαταρια τους οταν τα χρησιμοποιουμαι και με το κινητο;

Ναι απλά πολύ αργά.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Καλησπέρα σε όλους ... Αύριο θα παραγγείλω το redmi note 4 και θα ήθελα να μου πείτε και να μου πρότεινες θήκη για το κινητό ... Προτιμώ κάτι σε βιβλίο γτ έχω θέματα με τις οθόνες των κινητών μου !!

Αν έχει στραβώσει προτείνω να μην δώσεις τζάμπα χρήμα γιατί μέτα από κάποιο καιρώ θα ξεκολλήσει

Κοίτα όσο κάνει ανανακατευθινση (γιατί αυτό κάνουν τα περισσότερα) η μπλοκάρισμα εληκτομαγνιτικης εκπομπής τόσο ποιο χαμηλό σήμα έχεις

Ο μόνος και μοναδικός τρόπος να αποφύγεις την ηλεκτομαγνιτικη ακτινοβολία είναι ακουστικά και (το ποιο συμαντικο από όλα) να κάνεις κλήσεις και χρήση data μόνο εκεί όπου έχει καλό σήμα (όσο ποιο δυνατό σήμα και όσο ποιο κοντά στην κεραία παροχου είσαι τόσο λιγότερη δύναμη χρειάζεται κινιτο για να πάρει και να δώσει σήμα και όσο ληγοτερη υσχη τόσο ληγοτερη ηλεκτομαγνιτικη ακτινοβολία

Έτσι καλύτερο σήμα και ποιο κοντά στην κεραία = σχεδόν μηδενική ακτινοβολία

Και ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτο στην πόλη είναι αντί να έχουν ανά περιοχή μια κεραία και να εκπέμπει στο τέρμα να έχουν 10 (δλδ ποιο πικνα) και με μικρότερη ησχη σε κάθε μία έτσι και ακτινοβολία ελάχιστη και σήμα τέρμα

Αλλά δεν γίνεται για δύο λόγους.

1. Λόγο χαμηλής ποιότητας εκπαίδευσης (στην φυσική και όχι μόνο) κατικοι ξεριζωνουν κεραίες όπου βρουν κοντά

2. Πολλές κεραίες =,μεγαλύτερα έξοδα από παροχο (έτσι δεν μπορεί να βάζει ο κάθε παροχο μπόλικες κεραίες και σε συνδιασμο με τους αμοοφοτους κατοίκους που ξεριζωνουν κεραίες γίνεται πολυεξωδη διαδικασία)

Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν υπαρχουν ND φιλτρα για κινητα τηλεφωνα στην ελλαδα. Εχω δει καποια στο gearbest αλλα δεν βασιζομαι να παρω απο κει.

• 4 weeks later...
Καλημέρα, υπάρχει κάτι σαν βάση στήριξης που να αγκαλιάζει το κινητό και να βιδώνει σε τρίποδο για φωτογραφία και βίντεο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλημέρα, υπάρχει κάτι σαν βάση στήριξης που να αγκαλιάζει το κινητό και να βιδώνει σε τρίποδο για φωτογραφία και βίντεο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Και μένα μες ενδιαφέρει αλλά να είναι ασφαλη στο πιασιμο του κινητού

android or ios or wm......who cares.....???

Καλημέρα.

Εχει κανείς εμπειρία από μαγνητικές βάσεις κινητών σε αυτοκίνητα?

Κυρίως αν το οποιοδήποτε μαγνητικό πεδίο μπορεί να επηρεάσει τη σωστή λειτουργία του κινητού, ειδικά σε μια παρατεταμένη διάρκεια ενός ταξιδιού...

Και κατά 2ον αν σε ένα μεγάλο κινητό όπως πχ το LG V10, ο μαγνήτης το κρατάει, ή σε αναπήδήσεις φεύγει από τη βάση και είναι άχρηστο...

Ευχαριστώ...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Εγω χρησιμοποιώ εδώ και ενα μηνα με το p9 plus και κρατάει καλά ακομα και σε χωματόδρομο το μονο κακο ειναι οτι το κινητο γυριζει στα σκαμπανεβασματα.

Το μαγνήτη του κινητού τον έχω σε μια θήκη και οχι στο κινητό. Επισης έχω απενεργοποιησει την επιλογη της ενεργής θήκης γιατι με το μαγνήτη κλειδωνε το κινητο.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

επειδή πλέον οι περισσότεροι φορτιστές ταιριάζουν σε πολλές συσκευές και στα ταξίδια μας είναι δύσκολο να κουβαλάμε τον φορτιστή της κάθε συσκευής, αναρωτιέμαι τι θα πρέπει να προσέξουμε κατά τη φόρτιση μιας συσκευής με άλλο φορτιστή έτσι ώστε να μην κάνουμε κάποια ζημιά. Τα 5v output νομίζω ότι είναι στάνταρ και αυτό που αλλάζει είναι τα Α. Το ερώτημά που τίθεται λοιπόν είναι τι μπορεί να συμβεί αν χρησιμοποιήσω έναν φορτιστή με λιγότερα ή περισσότερα Α!

Εχω ενα Blackview Arrow. Μεχρι τωρα ηταν αψογη συσκευη. Δυστυχως πρεπει να ταχει παιξει η μπαταρια και χρειαζεται καινουργια. Ειναι απο τα κινητα που η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη. Ο αντιπροσωπος δεν εχει ουτε θα φερει. Ξερει κανεις καμμια ακρη να βρω μπαταρία?

Το έχετε πάρει για να βάζετε τις κινέζικες συσκευές ή για όταν ταξιδεύετε σε χώρες με άλλα βύσματα;

Γιατί το με σουκο τι κάνετε;

Μπαίνουν όλες οι πρίζες. Σπίτι το έχω έχω βάλει πάνω 5usb laptop woofer που έχει αμερικανική πρίζα όλα δουλεύουν άψογα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

• 2 weeks later...

εχει κανενας να προτεινει καλα usb type-c ακουστικα? in-ear κατα προτιμηση..

εχω ενα htc u11 το οποιο εχει πολυ καλα ακουστικα η αληθεια ειναι...αλλα θα θελα να εχω και αλλο ενα ζευγαρι για καβαντζα..και ετσι αρχισα να ψαχνομαι αλλα η αληθεια ειναι οτι δε βρηκα τιποτα εδω ελλαδα..και με εβαλε σε σκεψεις...μεχρι και να αλλαξω κινητο για να εχω το πολυτιμο πλεον 3.5 jack...εχω καποια ακουστικα audiotechnica με 3.5 jack τα οποια και συνδεσα στο u11 μαζι με τον ανταπτορα και μαντεψτε..δεν πεζανε..οποτε στην ουσια αχρηστευονται...αρα η παραγγελνω απεξω ακουστικα τα οποια δε ξερω αν θα παιζουν στο κινητο γιατι διαβαζω κατι παραξενα με ολα αυτα τα usb c η απλα επιστρεφω σε κατι που να εχει 3.5 jack..

για bluetooth ακουστικα δε το συζητω...εδω και πολλες μερες ψαχνομουν αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος με αυτα που διαβασα..αποσυνδεσεις..φορτισεις...ηχος μετριος....για μενα δεν αξιζει ακομα η μεταβαση και δε θα τη κανω..θα μπορουσαν οι εταιρειες να μας το επιβαλουν οταν η τεχνολογια θα ηταν ετοιμη..οχι τωρα..οπως και με τα usb-c...νομιζω πως γινεται πολυ αποτομα η μεταβαση με αποτελεσμα τουλαχιστον εδω να μην εχουμε ακομα αξεσουαρ(η εγω να μην εχω ψαχτει καλα)

οποτε αν υπαρχει καταστημα εδω στην ελλαδα που να προσφερει ποικιλια σε usb-c ακουστικα καλως..θελω να ξερω οτι ανα πασα στιγμη παω και αγοραζω απευθειας και δε περιμενω καιρο να μου ερθουν..οπως και επισης τα δοκιμαζω αν θελω...αν δεν υπαρχει κατι τετοιο ακομα δε ξερω αν θα κατσω να περιμενω γιατι χαλωντας το mp3 που εχω αποφασισα πλεον να εχω μια συσκευη για ολα...νομιζω φτασαν σε ενα καλο σημειο τα κινητα οπου προσφερουν αξιοπρεπεη ηχο οποτε why not...

Καλησπέρα, και εγώ το ίδιο ακριβώς ψάχνω, καλά in ear ακουστικά που να έχουν και μικρόφωνο για να μιλάω κιολας. Εχω το Α5 2016 και τα ακουστικά που είχε μέσα η σαμσουνγκ καλά ήταν αλλά θέλω ενα καλύτερο δεύτερο ζευγάρι για μουσική με καλό μπάσο (ηλεκτρονική). Αν κανενας φ'ιλος έχει άποψη ας βοηθήσει!

Εγω χρησιμοποιώ εδώ και ενα μηνα με το p9 plus και κρατάει καλά ακομα και σε χωματόδρομο το μονο κακο ειναι οτι το κινητο γυριζει στα σκαμπανεβασματα.

Το μαγνήτη του κινητού τον έχω σε μια θήκη και οχι στο κινητό. Επισης έχω απενεργοποιησει την επιλογη της ενεργής θήκης γιατι με το μαγνήτη κλειδωνε το κινητο.

Πρόβλημα με την πυξίδα παρατήρησες;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...

Στο αγαπημένο P8 φόραγα tempered glass.

Προχθές έπεσε 100% με την οθόνη με αποτέλεσμα να ραγίσει το tempered glass το οποίο αφαίρεσα χωρίς κάποιο θέμα στην οθόνη.

Η θήκη σιλικόνης εξεχει περιμετεικα,δηλαδή αν πέσει τώρα με την οθόνη θα βρει στην σιλικόνη.

Το να ξαναβάλω tempered glass μήπως την επόμενη φορά μεταφέρει την δονηση και στο οθόνη του κινητου με συνέπειες?

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εννοείς αν είναι καλό να ξαναβάλεις tempered glass;

Μα ναι, θα σε ξαναπροστατεύσει.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• 3 weeks later...
Καλησπέρα σας θα ήθελα να μου απαντήσετε σε μια απορία...Αγόρασα το xiaomi mi band 2 και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει επιλογή ώστε να μην ανάβει η οθόνη αυτόματα....

• 4 weeks later...

Το Mi Band μου κλείνει σε λίγο έναν χρόνο που το έχω. Τον Αύγουστο που μας πέρασε ξαφνικά και χωρίς κάποια αιτία δεν έκανε σύνδεση με το κινητό μου (LG V10). Ότι και αν δοκίμασα τζίφος... Νόμιζα ότι "πέθανε" μέχρι που μετά από 10-15 μέρες ξαφνικά λειτούργησε πάλι κανονικά. Μέχρι σήμερα το πρωί που πάλι έχασε την σύνδεση με το κινητό που η εφαρμογή του το "ψάχνει" για σύνδεση... Το έβαλα να φορτίσει - αν και ήταν μέχρι 1-2 μέρες πριν πάνω από το 80% - , φόρτισε κανονικά αλλά συνεχίζει να μην συνδέεται...

Υπάρχει κάνα τρικ, κάποιο κόλπο, κάτι να κάνω ?

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Αξεσουάρ
  • The topic was pinned