typhoonx Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Το είδα σε ένα σπίτι κ μου άρεσε η ιδέα. Το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν γίνεται αν δεν έχεις αυτές τις καινούργιες smart tv. Το κινητό που έχω είναι ένα samsumg galaxy s4.έχει εκεί κάτι επιλογές για screen mirroring αλλά είναι αν έχεις τηλεόραση που να το υποστηρίζει. Υπάρχει τρόπος τελικά για να βλέπω ταινίες από το κινητό μου στην "χαζή" tv μου? ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) προσωπικά τα βρίσκω πολύ "βαριά" όσο βαρύ μπορεί να είναι ένα καλώδιο ακουστικών. και μου νομίζω ότι μου κόβουν λίγο την ελευθερία κινήσεων. επίσης νομίζω ότι έχω ακούσει ότι αυτό το καλώδιο περνάει παραπάνω θόρυβο από τους υπόλοιπους τύπους όταν τρίβεται. Edited May 17, 2015 by p_under Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εμένα όταν χρησιμοποίησα noodle καλώδιο δεν μου φάνηκε να περνάει θόρυβος... Αλλά ήταν όντως οριακά αβολο το βάρος τους. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Το είδα σε ένα σπίτι κ μου άρεσε η ιδέα. Το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν γίνεται αν δεν έχεις αυτές τις καινούργιες smart tv. Το κινητό που έχω είναι ένα samsumg galaxy s4.έχει εκεί κάτι επιλογές για screen mirroring αλλά είναι αν έχεις τηλεόραση που να το υποστηρίζει. Υπάρχει τρόπος τελικά για να βλέπω ταινίες από το κινητό μου στην "χαζή" tv μου? ???? Google chromecast η πιο φθηνή λύση. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typhoonx Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Απο το να δώσεις περιπου 30-35 ευρώ για το cromecast που δεν κανει και τίποτα άλλο δίνεις αλλά 30 περίπου και αγοραζεις ενα android media player και κανει και αυτό που θέλεις και πολλά παραπανω Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Για να καταλάβω... Θες ότι δείχνει η οθόνη του κινητού σου να το δείχνει κ η τηλ σου;;; αν ναι ένα καλώδιο θες μόνο... Έχει η τηλ σου hdmi θύρα; αν ναι είσαι κομπλέ με ένα καλώδιο mhl. Γκουγκλαρε το κ θα δεις... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 http://www.aliexpress.com/...266974374.html Παιδια εγω αγορασα το παραπάνω tempered και αυριο (παραλαμβανω το κινητο) σκέφτομαι να το φορέσω από την πρώτη μέρα στο κινητό..Ειδα οτι έχει κάτι πανάκια (dry και wet) σε φακελάκια αλλά και κάτι αυτοκόλλητα (guide-sticker, dust-absorber) που ουτε καν καταλαβα τη χρησιμοτητα τους..μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οδηγίες για ενα επιτυχημένο πέρασμα στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typhoonx Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Thanks θα το κοιτάξω για το καλώδιο. Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό με το chromecast δεν το ήξερα κ μ άρεσε. Εν πασει περίπτωση έχω ανοιχτά τα ενδεχόμενα κ το ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Παρελαβα και γω τα 3, με τις γνωστές καθυστερήσεις Απριλίου -Μαΐου.. Ειναι σημαντικα βελτιωμενα απο τα προηγούμενα (απο οτι φαινεται γινεται) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Τα βρήκα 15 ευρώ ,αξίζουν λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπερα, Ενας φιλος μου εχει ενα samsung tab 3 και θελει να το συνδεει στην τηλεοραση για να βλεπει ταινιες που εχει στο tablet και καποιες φορες κανει παρουσιασεις και εκει θελει vga για τον προτζεκτορα. Ηθελα να ρωτησω λοιπον, να αγορασει εναν adaptora απο ebay, καποιον διαφορετικης μαρκας απο Ελλαδα ή τον original της samsung ? Υπαρχει καποιος που να βγαζει και τα 2 (vga+hdmi) ? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Τα βρήκα 15 ευρώ ,αξίζουν λετε? Τόσο τα πήρα και εγώ, τα παρέλαβα εχθές το πρωί και μπορώ να πω ότι είναι τα καλύτερα ακουστικά που είχα ever και η σύγκριση με τα ακουστικά της Apple που έχω επίσης είναι μεγάλη σε όλα τα επίπεδα υπέρ των Pistons. Aκουστικά Apple πριν από 1 χρόνο 35e, ποιότητα κατασκευής πολύ καλη, το ένα ακουστικό παίζει κανονικά τον ήχο το άλλο παίζει πάρα πολύ χαμηλά και αυτό δεν αλλάζει με ότι και να δοκιμασα, flat ήχος χωρίς ιδιαίτερη χροιά ,χαμηλά μπασα, κανονικό καλώδιο που σημαίνει τα μαλλιά της τρελης από μπλεξιμο, fix μέγεθος ακουστικού με αποτέλεσμα να μην μπενουν στα αυτιά οπότε να χάνεται το ακουστικό noise cancelation,παραμόρφωση στην ομιλία στην αρχη. Αγορά Xiaomi Pistons 3 με 15ε, ποιότητα κατασκευής πάρα πολύ καλη, ήχος ίδιος και στα δύο ακουστικά κορυφαία ποιότητα ήχου σε μπάσα ,χροιά ,ενταση,καμία παραμορφωση, 4 σετ αλλαγής ακουστικού οπότε προσαρμογή και ελάχιστος εξωτερικός ήχος (δοκιμασμένα στην παραλία Θεσσαλονίκης όχι σε κάνα βουνο), καλώδιο που δεν μπερδευεται. Αρνητικό ότι και τα 3 κουμπιά κάνουν μια λειτουργεία μονο, αρχή η παύση ήχου ,απάντηση η απόρριψη κλήσης Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Παραγγελία απο Geekbuying στις 7/5 παραλαβή Θεσσαλονίκη σήμερα 26/5. Όλα άψογα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Αρνητικό ότι και τα 3 κουμπιά κάνουν μια λειτουργεία μονο, αρχή η παύση ήχου ,απάντηση η απόρριψη κλήσης η προσωπική μου εμπειρία με τα piston V2 μου έδειξε ότι στην συσκευή μου τουλάχιστον (meizu m1 note) κλείδωναν την οθόνη, άνοιγαν το music app, και skipαραν και τραγούδια αν θυμάμαι καλά. Τόσο τη συσκευή όσο και τα ακουστικά τα είχα για πολύ λίγο και γι αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 παρελαβα πριν απο λιγο απο gearbest πολυ καλη ποιτητα κατασκευης και ποιοτητα ηχου ! Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 η προσωπική μου εμπειρία με τα piston V2 μου έδειξε ότι στην συσκευή μου τουλάχιστον (meizu m1 note) κλείδωναν την οθόνη, άνοιγαν το music app, και skipαραν και τραγούδια αν θυμάμαι καλά. Τόσο τη συσκευή όσο και τα ακουστικά τα είχα για πολύ λίγο και γι αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος. εγώ έχω το lenovo a806 και δεν κάνουν κάποια άλλη λειτουργεία , ίσως έχει να κάνει και με την συσκευή η ακόμη και την έκδοση του Android ,για να πω την αλήθεια δεν έχω ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο λόγος γιατί δεν λειτουργούν και σε άλλες συσκευές που εχω. Όχι ότι για μένα είναι σημαντικό απλά να ξέρει οποίος θέλει να τα αγορασει. Κατα τα άλλα κορυφή,όντως αξίζει ο θόρυβος που γίνεται γύρω από αυτά Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paralysis Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Ψάχνω για κάποιο gadget το οποίο θα μπορώ να κουβαλάω μαζί μου στο γυμναστήριο ώστε να αφήσω το τηλέφωνο στο ντουλαπάκι. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να κάνει track την προπόνηση κτλ αλλά να έχει σχετικά μεγάλη εμβέλεια (~10-15 μέτρα και 2 τοίχους) για να με ειδοποιεί αν κάποιος με καλεί... το miband θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή επιλογή (είναι και οικονομικό) αλλά δεν ξέρω αν θα είναι οκ για την εμβέλεια που το θέλω... έχετε να προτείνετε κάτι? ευχαριστώ Edited May 27, 2015 by paralysis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ίσως να βοηθούσε κάποιο smart watch προς αυτή την κατεύθυνση οπότε ρίξε μια ματιά στο σχετικό θέμα. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=221 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paralysis Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 ναι κυρίως σε αυτά αναφέρομαι... αλλά δεν ξέρω αν κάποιο απο αυτά έχει αρκετά μεγάλη εμβέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι θα ρωτούσα πότε για κάτι τέτοιο αλλά μιας και ένα δεύτερο ΖΤΕ κινητό που είχα έχει σκάσει η μπαταρία του και δεν διατίθεμαι να αγοράσω άλλη, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο απλό και όσο το δυνατόν πιο μικρό ψηφιακό ραδιόφωνο, που να έχετε δοκιμάσει, και σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή γιατί έχω βαρεθεί να ακούω μέσα από το tunein, αφήστε που μου τρώει και πολύ μπαταρία και χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να φορτίζω το βασικό κινητό μου. Τώρα αν θα φορτίζει μέσω usb ή θα είναι με μπαταρίες τύπου ΑΑΑ δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Επίσης αν έχετε αγοράσει κάτι μέσω ebay, amazon θα το προτιμούσα γιατί δεν έχω καθόλου καλή εμπειρία από τα ελληνικά e-shop. Edited May 31, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paralysis Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 fyi τελικά παράγγειλα το miband. δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνει την δουλειά που το θέλω αλλά 18 € δεν είναι και πολλά για να το δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τα χτύπησα κι εγώ από Gearbest και με κάτι πόντους που εξαργύρωσα μου βγήκαν $11.89. Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τα χτύπησα κι εγώ από Gearbest και με κάτι πόντους που εξαργύρωσα μου βγήκαν $11.89. καλορίζικα, τα περιμένω και εγώ από το allbuy, αλλά δυστυχώς μου έχουν αργήσει λίγο... (έχω περάσει τον μήνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Πηρα κατι ανταπτορες noosy απο Κινα. Εβαλα λοιπον την καρτα micro (που εχω κοψει ο ιδιος) στον ανταπτορα και την εβαλα στον κινητο μου, Jiayu f1(παιρνει κανονικη sim). Μπηκε με ζορι ενω δεν εβγαινε με τιποτα. Αναγκαστηκα να επιστρατεψω ενα τσιμπιδακι και μετα απο χιλια ζορια την εβγαλα. Μετα δοκιμασα μια αλλη sim που εχω και παλι τα ιδια. Ειναι φυσιολογικο να σφηνωνουν τοσο? Καπου διαβασα οτι μπορουν να κανουυν ζημια στα pin-επαφες για τις sim. Εγω τις πηρα για να βαζω-βγαζω τις καρτες ευκολα και γρηγορα απο το ενα κινητο στο αλλα μην το καταστρεψουμε. Υπαρχει περιπτωση να ειναι μαπα οι ανταπτορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts