Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

To γλυκοκοιταζα αλλα!

Βρε σημαζεμενο και ομορφο είναι αλλα αξιζει τα 115-120 ευρω που βγαινει tax free από Κινα ?

Το ρωταω αυτό γιατι με 20-30 ευρω παραπανω παιρνει κανεις το δοκιμασμενο και αρκετα ανωτερο σε αντουτους Xiaomi Redmi Note 4X και μαλιστα από Ελλαδα και με εγγυηση?

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To γλυκοκοιταζα αλλα!

Βρε σημαζεμενο και ομορφο είναι αλλα αξιζει τα 115-120 ευρω που βγαινει tax free από Κινα ?

Το ρωταω αυτό γιατι με 20-30 ευρω παραπανω παιρνει κανεις το δοκιμασμενο και αρκετα ανωτερο σε αντουτους Xiaomi Redmi Note 4X και μαλιστα από Ελλαδα και με εγγυηση?

Προσωπικα δεν το εχω ακομη στα χερια μου για να υπερθεματισω, απλα θα πω οτι με αυτη την λογικη παντα θα προσθετεις γιατι παντα θα υπαρχει κατι ισως καλυτερο.

Υπαρχει μηπως καποιος κατοχος να μας πει περισσοτερα περι της εν λογω?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Κανεις να βοηθησει στο να εχω live walpapers?

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Καλησπέρα παίδες, το αγόρασα για να κάνω
. Το κινητό είναι πολύ όμορφο, δεν μοιάζει για low budget συσκευή. Με εντυπωσίασε οτι ήταν τελείως stock Android 7 με πλήρη υποστήριξη Ελληνικών και google (έκανε restore άμεσα τον λογαριασμό) και χωρίς καθόλου Κινέζικα στο μενού και bloatware. H ποιότητα κλήσης είναι καλή, γιατι τελικά έχει ένα μικρό ηχειάκι στο πάνω μέρος που δεν φαίνεται στις φωτό. Θέλει ενα custom launcher, γιατι ο δικός είναι πολύ βασικός, και δεν κολλάει καθόλου ακόμα και με asphalt 8 extreme που δοκιμασα και multitasking. Το μόνο μελανό σημείο κατα την άποψη μου, είναι η κάμερα που θέλει ιδανικές συνθήκες φωτισμού για να κάνει focus και να βγάλει αξιοπρεπείς φωτογραφίες, η κατάσταση κάπως βελτιώνεται με άλλη εφαρμογή αντι της Stock, πχ open camera. Γενικά όμως σε αυτό το budget (150 παει με τα μεταφορικά) είναι καλή επιλογή.

Συμφωνω το έχω και εγώ το μεγάλο μειονεκτήμα η κάμερα του ... είναι χάλια και η πίσω και η μπροστινή κατά τα αλλά όλα καλά

Δεν αξιοποιείται η SD για εγκατάσταση εφαρμογών από κάποια έκδοση android και μετά. Δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου δηλαδή. Ο μόνος τρόπος είναι να το ρουτάρεις και να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή για μεταφορά εφαρμογών στην SD όπως η link2sd.

Πολυ ομορφο κινητο.

Πηρα 2 για τυχον γνωστους, καθως μου φανηκε ανταγωνιστικο σε χαρακτηριστικα και μοιραστηκαν τα μεταφορικα priority.

93.50 € εκαστο και 14.50 € τα μεταφορικα και για τα 2 μαζι, δηλ. ~100€ το καθενα τελικη.

Ηρθαν πριν ~5 μερες. Μολις το ειδε η φιλη μου, διπλα σε αλλα αντιστοιχης τιμης, τα προτιμησε αμεσως, πηρε ενα για την κορη της και ενα για φιλη της. Δεν προλαβα να τα χαζεψω πολυ.

Το μονο που θα τονισω τα buttons ειναι software, αλλα το fingerprint στην μεση κατω, λειτουργει και σαν home button.

Μου αρεσε αυτη η λεπτομερεια, καθως προσωπικα απεχθανομαι τα software buttons και με το feature αυτο, δεν ενιωσα τοσο ασχημα συνολικα.

Θα ελεγα για νεους ειναι καλη επιλογη, λογω σχεδιασης και καλης οθονης.

Μεσα στην συσκευασια ειχε επιπλεον ακουστικα και διαφανη θηκη πλατης.

Edited by nek4d

Δεν αξιοποιείται η SD για εγκατάσταση εφαρμογών από κάποια έκδοση android και μετά. Δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου δηλαδή. Ο μόνος τρόπος είναι να το ρουτάρεις και να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή για μεταφορά εφαρμογών στην SD όπως η link2sd.

αυτο που λες ισχυει αλλα αυτο που εγραψα εγω μαλλον δεν το καταλαβες καλα. δεν θελω να μεταφερω τις εφαρμογες στην SD, αλλα οι εφαρμογες να αποθηκευουν στην SD.

πχ η εφαρμογη google play music δεν "βλεπει" την sd, ομοιως η εφαρμογη Google Maps δεν αποθηκευει τους offline χαρτες στην sd, ομοιως η εφαρμογη Here Maps δεν "βλεπει " την sd καρτα, ομοιως ολες οι εφαρμογες που γενικα θελουν να αξιοποιουν την sd karta σαν χωρο αποθηκευσης δεν την "βλεπουν"...Με λιγα λογια για ολες αυτες τις εφαρμογες, η καρτα sd , απλα δεν υπαρχει.

ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.

Κυκλοφόρησε το estar t20

Απλοφωνο με ενδιαφέρον design.

https://www.estar.eu/products/phones/estar-t20#false

Αναμένουμε εντυπώσεις αν το πάρει κανείς.

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

για να εχεις 4G, LTE :)

- πρεπει να το υποστηριζει το τηλεφωνο σου (το TCL M3G το υποστηριζει 100% και αδιαμφισβήτητα)

- να ενεργοποιησει την υπηρεσια 4G η εταιρια σου κινητης τηλεφωνιας για τον λογαριασμο σου (συνηθως ειναι δωρεαν και ισως χρειαστει να αλλαξεις την καρτα σου SIM με μια νεα)

- να το ενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις του κινητου τηλεφωνου

αν κανεις αυτα θα εχεις 4G, LTE και εγω στο δικο μου TCL M3G εχω φουλ σημα καμπανα με COSMOTE (και λειτουργικο android 5.1.1 Cyanogenmod 12.1) :D

οποιος δεν κανει αυτα μην λεει οτι το τηλεφωνο εχει προβλημα και υπαρχει προβλημα κτλ

Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol:

Ulefone MIX Specifications

Brand and model

Brand Ulefone

Model MIX

OS Android 7.0

Performance test antutu benchmark ~44886. Compare to the other models here

Display

Display size 5.5"

Resolution 1280x720 More smartphones with 1280x720 resolution see click here

Other Curved Glass

Multi-touch 10

Display type AMOLED

Density 267ppi

Brightness 500cd/m2

CPU

Model MT6750T More smartphones with Mediatek MT6750T 1,5GHz CPU see click here

Brand Mediatek

Cores 8

Bit 64 bit

CPU Architecture 4 cores Cortex-A53 1,5 GHz / 4 cores Cortex-A53 1GHz

Frequency 1,5GHz

Process technology 28nm

GPU Mali T860MP

GPU cores 2

GPU frequency 650Mhz

Memory

RAM (RAM) 4GB. More smartphones with 4Gb RAM see click here

ROM (ROM) 64GB

External memory MicroSD (TF), support of card up to 128Gb

Cameras

Main (Primary) camera

Resolution 13 Mp More smartphones with 13Mp camera see click here

Sensor model Sony IMX258

Lighting Dual LED flash

Selfie (Secondary) camera

Resolution 13 Mp

Lighting No

Networks

Connectivity 4G (LTE)

Frequency 2G (GSM): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz 3G (WCDMA): 850 / 900 / 2100 MHz 4G (FDD-LTE): B1(2100) / B3(1800) / B7(2600)

Sim cards 1 slot: microSIM, 2 slot: nanoSIM or TF Card

Network

Wi-Fi 802.11 b/g/n

Bluetooth Yes

NFC Yes

Navigation (Positioning)

Supports GPS, A-GPS, GLONAS

Battery

Battery capacity 3300mAh More smartphones with 3001-4000mAh battaries see click here

Type Non-removable

Working hours in normal mode 2-3 days

Working hours in hard mode 7-8 hours

Stand-by time 5-6 days

Talk time 25 hours

Fast charge Yes

Sensors

Event indicator Yes

Fingerprint's scanner Yes

Proximity Yes

Light sensor Yes

Gyroscope Yes

Accelerometer Yes

Compass Yes

Barometer No

IR No

Audio

Speakers Yes

Microphone Yes

Headphone jack Yes

Audio processor Integrated

Design

Dimensions 143 x 75,2 x 7,9mm

Weight 168.0g

Material Metal frame and glass case

Color blue, black, silver

Usable surface 77.55%

Frame size 3.6mm

Supported languages

Languages English, Spanish, Portuguese, Italian, French, German, Danish, Simplified Chinese, Traditional Chinese, etc.. A detailed list of supported languages - click here

Extra feauteres

More info dual camera

http://ulefone.com/products/mix/spec.html

Edited by mobile59

Παρόλο που του έχω κάνει 3 restore κ επανασετατισμα από την αρχή ως καινούριο

Εξακολουθεί να μου εμφανίζει αυτά... πριν περάσω το avast μου εμφάνιζε διαφημίσεις κ μου εγκαθιστούμε εφαρμογές (αφού πρώτα ενεργοποιούσε την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές).

Τουλάχιστον τώρα με το avast μου εμφανίζει αυτή την ειδοποίηση κ τα διαγράφω αλλά μετά από λίγο ξανά επανέρχεται. Γνωρίζει κάνεις πως μπορώ να το αντιμετωπίσω;

Οι εφαρμογές που έχω περάσει είναι WhatsApp, viber, Facebook, avast. Καμία άλλη.

[ f i l i p p o s ]

απο τη στιγμή που κάνω ολικό reset δεν ξανα περνά απο την αρχή; κάτι σαν format δηλαδή... θα έπρεπε να εχει σβηστεί οτιδήποτε maleware ή ιός.

Μου κάνει εντύπωση πως ακόμα και τότε το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

[ f i l i p p o s ]

απο τη στιγμή που κάνω ολικό reset δεν ξανα περνά απο την αρχή; κάτι σαν format δηλαδή... θα έπρεπε να εχει σβηστεί οτιδήποτε maleware ή ιός.

Μου κάνει εντύπωση πως ακόμα και τότε το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Αν το εκανες ολικο φορματ το κινητο δεν θα ανοιγε. Η ρομ που εχεις μπορει να ηταν μολυσμενη απο την αρχη ή κατι στην πορεια την μολυνε

Εβαλα καρτα Q αλλα δεν μου βγαζει 4g παρα μονο 3g σημα...Με βονταφον και κοσμοτε δεν ειχα τετοιο θεμα.Το κινητο αναφερεται οτι υποστηριζει

2G: GSM 850/900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 850/2100MHz

4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz

Τι παιζει ξερει κανενας να μου πει?

Επειδή δεν βλέπω πουθενά νήμα για την εταιρεία αυτή ξεκινώ μια συζήτηση για σχολιασμό και κριτική για το σερβις της εν λόγω εταιρείας.

Ελπίζω να μην σβηστεί από τους mods.

Είναι ενδιαφέρον να διαβάσουμε σχολια και κριτικές από εμπειρίες μελών για το εν λόγω σέρβις για την ενημέρωση όλων μας.

Λοιπον μια ερωτησουλα εχω....

Οτι κινητο εχω στο σπιτι και συνδεεται μεσω wifi φυσικα στο ρουτερ βγαζουν ταχυτητα 25mbps απο την αλλη οτι υπολογιστη εχω παει μεχρι τα 50 που ειναι η ταχυτητα μου...Πρεπει να κανω κατι στα κινητα η στο ρουτερ για να εχω την 50αρα και σε αυτα?

Ευχαριστω

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Λοιπον μια ερωτησουλα εχω....

Οτι κινητο εχω στο σπιτι και συνδεεται μεσω wifi φυσικα στο ρουτερ βγαζουν ταχυτητα 25mbps απο την αλλη οτι υπολογιστη εχω παει μεχρι τα 50 που ειναι η ταχυτητα μου...Πρεπει να κανω κατι στα κινητα η στο ρουτερ για να εχω την 50αρα και σε αυτα?

Ευχαριστω

Aκουγεται σαν να υπαρχει περιορισμος στο ρουτερ

Μετά από 15 μέρες συνεχούς χρήσης, συμπληρώνω τα κενά στις προηγούμενες αναφορές μου.

Κάμερα: Από τις λίγες φωτογραφίες που τράβηξα, κανένα πρόβλημα, αλλά και τίποτα το ιδιαίτερο. Φωτεινές όμορφες φωτογραφίες τη μέρα, ιδίως σε εξωτερικούς χώρους, μέτριες τη νύχτα και με χαμηλό φωτισμό. Όπως η πλειοψηφία των σύγχρονων κινητών.

Μπαταρία: Εξακολουθεί να κρατάει πολύ. Υποψιάζομαι ότι χωρίς παιχνίδια πρέπει να κρατάει πάρα πολύ, αλλά δεν το έχω διαπιστώσει γιατί παίζω RR3 όλη μέρα. Παρεμπιπτόντως, όλο αυτό τον καιρό είχα ανοιχτό και το GPS χωρίς να το ξέρω...

Δεδομένα: Δεν ξέρω τι μπάντες έχει, αλλά στην περιοχή μου πιάνει 4G από τη Wind καμπάνα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Αλλά για να γκρινιάξω λίγο, θα πω μερικά αρνητικά:

α) Δεν μπορώ να ανοίξω και να κλείσω τα δεδομένα από τα notifications. Πρέπει να χάσω το focus της εφαρμογής, και το RR3 γκρινιάζει όταν συμβαίνει αυτό, γιατί νομίζει ότι πας να κλέψεις αλλάζοντας την ημερομηνία. Ευτυχώς μπορώ να κλείσω το wifi.

β) Ο φορτιστής της συσκευασίας είναι κυριολεκτικά για πέταμα. Το κινητό δεν φταίει, δοκίμασα να φορτίσω κι άλλα, και αργεί πολύ. Λέει ότι είναι 2Α, αλλά αμφιβάλλω αν είναι 500μΑ. Το κινητό αργεί σχετικά να φορτίσει (με ένα καλό φορτιστή κοντά στο δίωρο), αλλά κρατάει και πολύ η μπαταρία του.

γ) δεν έχει 3.5" jack για ακουστικά/hands free. Έχει αντάπτορα usb type c σε 3.5". Για εμένα αυτό δεν είναι πρόβλημα, γιατί έχω ένα μόνο ζευγάρι ψείρες στο οποίο απλώς προσέθεσα τον αντάπτορα. Ίσως για κάποιους όμως είναι πρόβλημα, αν έχουν διαφορετικά ακουστικά σε διαφορετικά μέρη (πχ σπίτι/δουλειά), αφού θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αντάπτορα (ή να βρουν άλλον ένα).

δ) κάποιες φορές μου αυξομειώνει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης χωρίς να έχει αλλάξει σημαντικά η φωτεινότητα του περιβάλλοντος. Δεν συμβαίνει συχνά (1-2 φορές τη μέρα), αλλά έβγαλα την αυτόματη φωτεινότητα και το έχω στο φουλ, αφού και πάλι η μπαταρία κρατάει πολύ.

Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά. Τα 6GB RAM δεν λένε να γεμίσουν με τίποτα, έχοντας στο background ένα κάρο εφαρμογές δεν έχω καταφέρει να το φτάσω ούτε στα 4. Τα πάντα ανοίγουν γρήγορα και παίζουν γρήγορα. Είχα και δύο πτώσεις σε πλακάκια από ύψος γραφείου, και άντεξε χωρίς την παραμικρή ζημιά (αλλά πρέπει να του βάλω κάποια προστασία, γιατί την τρίτη φορά μπορεί να μην είμαι τόσο τυχερός...)

Καλησπέρα σε όλους.

Να ξαναρωτήσω για το πώς ακριβώς δουλεύει το wifi direct;

Επίσης, λειτουργία τύπου miracast υπάρχει;

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά