gkp Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Σιγουρα θα υπαρχει και αλλος τροπος μεσω υπολογιστη. Δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο, εκτος και αν κανω λαθος. Εδω τα χιαομι ξεκλειδωνουν που ειναι λιγακι μανικι. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος. Ο μόνος τρόπος είναι μέσω FunkyHuawei πού είναι επί πληρωμή κάθε φορά αλλά δεν θέλω να κάνω τέτοια αλχημεία μήπως φάει κανένα brick Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Δεν υπάρχει κανένας τρόπος. Ο μόνος τρόπος είναι μέσω FunkyHuawei πού είναι επί πληρωμή κάθε φορά αλλά δεν θέλω να κάνω τέτοια αλχημεία μήπως φάει κανένα brick Για να καταλαβω. Το κινητο ετσι οπως ειναι δεν δουλευει; ή καιγεσαι για τις αναβαθμισεις. Γιατι αν ειναι για το δευτερο τοτε δεν ειναι τιποτα ιδαιτερο να μην τις εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Για να καταλαβω. Το κινητο ετσι οπως ειναι δεν δουλευει; ή καιγεσαι για τις αναβαθμισεις. Γιατι αν ειναι για το δευτερο τοτε δεν ειναι τιποτα ιδαιτερο να μην τις εχεις Μια χαρά δουλεύει. Αλλά οι αναβαθμίσεις είναι σοβαρές και διορθώνουν πολλά Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinellinas Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει αναβάθμιση σε Nougat 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde7 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει αναβάθμιση σε Nougat 7; Όταν η mediateκ δώσει τα απαραίτητα στοιχεία στην UMI για τον Ρ20. Μετά από αυτό βάλε περίπου ένα μήνα για ανάπτυξη και έλεγχο λειτουργικού από την UMI. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις μου έβγαλε αυτή την αναβάθμιση ξέρει κάποιος τη διορθώνει; Στάλθηκε από το UMI Plus E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στάλθηκε από το UMI Plus E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ουσιαστικά δε νομίζω να διορθώνει κάτι παρά το μόνο που αλλάζει είναι το boot logo (από UMI σε UMIDIGI). Εγώ πάντως την έχω περάσει. Edited March 4, 2017 by giannishalde7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) στα ελληνικα hands-on στα 369 ευρω 6Mb 64ari Eξαιρετικος ηχος/μουσικη στερεο Πανεμορφη αισθητικη σε μαυρο 150000 antutu Καμερα 16ara με σενσορα Sony IMX298 (Xiaomi Mi5 , Huawei Mate 8, OnePlus 3,Asus ZenFone 3, LeEco Le Pro 3 ) Kατι λιιγο καλυτερο σα σενσορα (oxi oti ειναι και κακος) και θα ηταν unbeαtable overall (εκτος αν η Coolpad βαλει καποιο τρελο αλγοριθμο :) ) Edited March 9, 2017 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspy_qwe Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) Πληρώσατε τελωνείο για αποστολή κινητού από κίνα? Απαντήστε για παραλαβές τους τελευταίους δύο μήνες. Σχετικά Posts/ Thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=1855 Θα παρακαλούσα επίσης να αναφέρετε την τοποθεσία παραλαβής, e.g. Αθήνα ή Θεσσαλονίκη Edited March 5, 2017 by gspy_qwe Αλλαγή του link απο το thread στα συγκεκριμενα posts pou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Πληρώσατε τελωνείο για αποστολή κινητού από κίνα? Απαντήστε για παραλαβές τους τελευταίους δύο μήνες. Σχετικό Thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=1855 άνοιξες νέο θέμα για να απαντήσουμε στο παλιό; :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Δεν το βλέπω περίεργο! Παρότι υπάρχει το θέμα εδώ και πολύ καιρό, είναι πάρα πολλοί οι φίλοι που ρωτάνε σχετικά και συνέχεια, σε πάρα πολλά θέματα με... άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspy_qwe Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) άνοιξες νέο θέμα για να απαντήσουμε στο παλιό; :blink::blink: Όχι. άπλα το poll είναι αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης και δεν ήξερα πως αλλιώς να δημιουργήσω το poll. αν δεν είναι σωστό κάποιος admin, να το συμμαζέψει. Ακόμα το άλλο thread έχει 1800+ posts. Δύσκολα παρακολουθεις τι γίνετε. Και φυσικά εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για τελωνείο η όχι τελωνείο σε απλές αποστολές (οχι courier) Ακόμα αν μπορεί κάποιος να αλλάξει τον τίτλο σε "Πληρώσατε τελωνείο για αποστολή κινητού από Κίνα?" ή να μου υποδείξει πώς Edited March 5, 2017 by gspy_qwe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Και εγώ την πέρασα δεν είδα κάτι να άλλαξε οπότε περιμένουμε να δούμε πότε θα πάρουμε nougat Στάλθηκε από το Plus E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Στην ελλαδα δεν πληρωσα, στο εξωτερικο πληρωσα (γιατι ηταν πολλα και αξιας) Αλλα στα ξενα που ζω το τελωνειο εχει να κανει με την αξια του προιοντος και οχι αλλα 3 ευρω για τον Ελτα. Οταν περασει τελωνειο, σου ερχεται ενα χαρτακι, και μεσω τις σελιδας του ταχυδρομειου, πληρωνεις το ποσο που σε αναλογει, και την επομενη στο φερνουν σπιτι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Πλήρωσα ένα κινητό στα 4.. Και 4 tv box xiaomi (4 διαφορετικά πακέτα) όλα μπήκαν τελωνείο και έμειναν μέσα κοντά στον μηνα..φιλαράκι πήρε δύο κινητά για αυτόν και την γυναίκα του..Και τα δύο ΥΕΔ Στάλθηκε από το FIND7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspy_qwe Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) Για το ιστορικό, εγώ από Δεκέμβρη 2 κινητά απο Κίνα, 1 gadget από usa και 6 μικροδέματα (e.g. θήκες) απο Κίνα/Usa κανένα δεν πέρασε τελωνείο για παραλαβή Αθήνα. To gadget από Αμερική με είχαν προειδοποιήσει θα περάσει, άλλα δεν. Edited March 5, 2017 by gspy_qwe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicorcam Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Κινητό απο Κίνα sgpost...τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Είτε κινητό είτε καμιά μικροπαραγγελία, ως τώρα δεν μου έχει μπει κανένα τελωνείο ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Να ενημερώσω ότι βάσει νομοθεσίας, όλα τα προϊόντα που εισάγονται στη χώρα μας από χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, υπόκεινται σε τελωνειακό έλεγχο, κάτι που συνεπάγεται για τον αγοραστή πληρωμή ΦΠΑ, δασμών, έξοδα εκτελωνισμού κτλ. Τώρα αν για κάποιο λόγο κάποια (λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία) προϊόντα δεν περνάνε από τελωνειακό έλεγχο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστό και σίγουρα δεν αφορά το συγκεκριμένο forum. Και για να γίνω περισσότερο κατανοητός... είναι σαν να ανοίγει κάποιος σε forum αυτοκίνησης poll με ερώτημα "Πέρασες με κόκκινο, σε γράψανε;" Ο νοών νοείτω. Ως εκ τούτου το παρόν κλειδώνεται και θα παρακαλέσω να είστε πολλοί προσεχτικοί σε τέτοιες τοποθετήσεις μιας και γράφετε σε δημόσιο forum και τα γραπτά μένουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Καμιά εμπειρία απ αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Εφτασε Ελλαδα? στη Θεσσαλονικη πότε αν δεν πάει τελειωνειο 06-03-2017 23:26 The item has arrived in the country of destination GREECE 22-02-2017 09:31 The item is on transport to the country of destination 21-02-2017 09:33 The item is at the PostNL sorting center 14-02-2017 09:51 The item is pre-advised Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 καλημέρα.γνωριζει καποιος ποια είναι η κατασκευαστρια εταιρεια του συγκεκριμενου κινητου;να θποθεσω ότι δεν είναι κατσκευης της VODAFONE αλλα το φτιαχνει άλλος για λογαριασμο της; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ο χρηστης του εκανε factory reset γιατι του κολλούσε και δεν θυμαται τον gmail που ειχε δώσει και τους κωδικούς και βγαζει το παρακάτω μήνυμα. Πως μπορει να το δουλεψει με νεο gmail? Δεν ειναι κλεμενο εχει κουτα Sent from my H30-U10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 αυτα τα γραφουν καπου να τα θυμουνται. Ειτε κανει αλλο, ή αλλιως σπαει το κεφαλι του να τους θυμηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 εγω το ξερω, δυστυχως δεν τον αφηνει να κανει αλλο account , αυτο ειναι το περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 ποιο είναι το περίεργο;; το λογικό είναι αυτό για την ασφάλεια μας , το πιο βασικό σε ένα android τηλέφωνο είναι το gmail αλίμονο να το ξεχάσουμε όπου μέσα σε αυτό είναι όλες οι επαφές και ένα σορό αλλά πράγματα , μέσο υπολογιστή δεν μπορεί να κάνει recovery το password;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 ποιο είναι το περίεργο;; το λογικό είναι αυτό για την ασφάλεια μας , το πιο βασικό σε ένα android τηλέφωνο είναι το gmail αλίμονο να το ξεχάσουμε όπου μέσα σε αυτό είναι όλες οι επαφές και ένα σορό αλλά πράγματα Εσυ καλα τα λες ! Γνωστοι μου καθε φορα που αγοραζουν καινουριο κινητο φτιαχνουν και καινουριο email :lol: Οι επαφες ειναι στη sim καρτα τους :lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts