Jump to content

gspy_qwe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gspy_qwe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για το ιστορικό, εγώ από Δεκέμβρη 2 κινητά απο Κίνα, 1 gadget από usa και 6 μικροδέματα (e.g. θήκες) απο Κίνα/Usa κανένα δεν πέρασε τελωνείο για παραλαβή Αθήνα. To gadget από Αμερική με είχαν προειδοποιήσει θα περάσει, άλλα δεν.
  2. Όχι. άπλα το poll είναι αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης και δεν ήξερα πως αλλιώς να δημιουργήσω το poll. αν δεν είναι σωστό κάποιος admin, να το συμμαζέψει. Ακόμα το άλλο thread έχει 1800+ posts. Δύσκολα παρακολουθεις τι γίνετε. Και φυσικά εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για τελωνείο η όχι τελωνείο σε απλές αποστολές (οχι courier) Ακόμα αν μπορεί κάποιος να αλλάξει τον τίτλο σε "Πληρώσατε τελωνείο για αποστολή κινητού από Κίνα?" ή να μου υποδείξει πώς
  3. Πληρώσατε τελωνείο για αποστολή κινητού από κίνα? Απαντήστε για παραλαβές τους τελευταίους δύο μήνες. Σχετικά Posts/ Thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=1855 Θα παρακαλούσα επίσης να αναφέρετε την τοποθεσία παραλαβής, e.g. Αθήνα ή Θεσσαλονίκη
  4. Απο EU αν το βρεις. μην κολάς σε ένα μαγαζί. Άλλα σου βάζουν 50ε μεταφορικά καπέλο, αλλά μπορεί να το βρεις σε άλλο κινεζομαγαζο (πάλι απο EU) με 5-10e μεταφορικά. τότε αξίζει. Αν είναι με 50ε καπέλο... το παίρνεις και από skroutzomαγαζω. Απο κίνα ΔΕΝ περνάνε από τελωνείο παντός. Διάβασε τον οδηγώ εδώ στην αρχή. ΠΟΤΕ δεν μου έχει περάσει δέμα από τελωνείο (εννοείτε.... δεν επιλεγεις dhl etc)
  5. Σχετικά με το νέο update. Έχει κάποιος θετική εμπειρία? Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το υπάρχων rom/κινιτό. το αντίθετο, από τα καλύτερα και ποιο stable που είχα ποτέ. Θέλω να δω αν αξίζει το update την φασαρία που πιθανώς να προκαλέσει. Δεν καίγομαι για τα features του android 7. Αν κάποιος μπορούσε να κάνει ένα γρήγορο review από την εμπειρία του θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ! από μόνο του αυτό είναι θέμα. τώρα με 30 λεπτά φόρτιση βγάζει σχεδόν μέρα με την χρήση που κάνω. Αλλά θα ήθελα να έχω μία ποιο γενική εικόνα.
  6. Googlare το. Απλό. ούτε μια ούτε δύο. Κάθε κ#λ@τρ!π(δ@ και άποψη! (μην εξαιρώντας τον εαυτό μου). Τέτοιες δηλώσεις σαν την δικιά μου αποδεικνύονται σε δευτερόλεπτα αλλά προτιμάς να επιμένεις σε κάτι που δεν γνωρίζεις παρά να το googlaries για 2 sec. (γίνετε πολύ συχνά εδώ στο forum και τα ακούς εσύ!) Δεν αναφερόμουν σε samsoung οπως πολύ σωστά σημείωσε ο φίλος παραπάνω. Και επειδή πόλλοι εδώ μέσα πορονονται με xiaοmi αλλα νέο iphone, θέλω μία μέρα ολόκληρη να κάτσω να σου γράψω για προβλήματα απο γνωστούς μου, όπως καμένοι αισθητήρες και άλλες αστοχίες στο hardware... που όταν το κάνεις θέμα στην xiaomi, σου λέει πάρε ενα 30ε επιστροφή και καλά σου είναι (πάντα προσέφεραν και επιστροφή βέβαια για να λέω και τα καλά τους, άλλα Ασία μεριά που σημαίνει 2-3-4 μήνες χωρίς κινητό ο κάτοχος). -------- Μου πήρε 5 sec να το πληκτρολογίσω και να το βρω. Τόσο απλό. Δεν θελει κόπο! Τι ειναι αυτο το πράγμα με όλους τους expert εδω μέσα που δυσκολέυοντε ακόμα και να κάνουν google search! https://www.youtube.com/watch?v=frMZ70w27Cc ------------------------ Επειδή πολύ κράξιμο πέφτει εδώ στο thread για την umi απο άτομα που κόβω το κεφάλι μου δεν έχουν πάρει πότε στα χέρια τους ένα, παιδιά πηγαίνετε αλλού! μιλάμε σοβαρά για να έχουμε άποψη όσοι τουλαχιστον το έχουμε δει απο κοντά. ο Άλλος τον χάλασε το software γιατι ήρθε απο xiaomi, ο άλλος του έσπασε η οθόνη και xiaomi δεν σπάνε .... καλα!!!!!!!! Samsung θα ξαναπάρετε? που σκάνε τα note και το galaxy s7 των 800ε που έχει ΠΟΙΟ ευαίσθητη οθόνη στα πεσίματα από το super? Η θα μου πείτε ότι η xiaomi είναι ανώτερη και από samsung? (googlare te to! μην αρχίσουμε τα ίδια. έχω 2 γνωστούς. στον έναν του εφυγε απο το χέρι στο χέσιμο!. μιλάμε για μισό μέτρο ύψος χωρίς δύναμη. Πήγε για αλλαγη οθόνη 250ε στην αντιπροσωπεία. Η οθόνη του βγήκε ποιο ακριβή απο όλο το Super.
  7. Μου έπεσε με φόρα σε σκάλες από πλακάκι. κατέβηκε όροφο. Νόμιζα ότι θα μάζευα κομμάτια... αλλά δεν είχε ούτε μισή γρατζουνιά. Δεν το πίστευα, γιατί είναι μεταλλικό, βαρύ, θεωρώ γρατζουνίζετε εύκολα και έχει λιγότερες αντοχές από το πλαστικό. Σε όποιον γνωστό το έδειξα δεν πίστευε ότι έπεσε στις σκάλες. Είναι να μην είσαι και γκαντέμης. Πως σου έπεσε? χτύπησε στη γωνία του κινητού και πήρε? Κατευθείαν με την οθόνη κάτω? Για Xiaomi δεν σχολιάζω. Και εγώ έκανα λάθος, δεν έδωσα 500ε παραπάνω να πάρω το s7! Δεν υπάρχει xiaomi στα λεφτά/χαρακτηριστικά του. Όποιος φοβάται τα κινέζικα ΔΕΝ πρέπει να παίρνει κινεζικά. Σε XIAOMI, δεν πειρε φωτιά η μπαταρία? Το έχουν και σε βιντεο, πολύ πλάκα. Φυσικά δεν συνεπάγεται ότι τα xiaomi είναι κακά. Οπότε μην με βάζεις να επιλέξω ανάμεσα στο "να μου καεί το σπίτι" και το "να μου σπάσει η οθόνη". Δεν έχουν νόημα αυτά. Και στις καλύτερες οικογένειες συμβαίνουν. ------------------------------ Για ανταλλακτικά, ebay, aliexpress, στο φορουμ της UMI και vifocal.
  8. Αν δεν φτιάξει, πήγαινέ το αντιπροσωπεία. Έχουν δει πολλά τέτοια κινητά, και λόγο παραπληροφόρισης του "αδιάβροχου" και αν είσαι τυχερός θα στο φτιάξουν στην εγγύηση. Το ρύζι μην το υποτιμάς. Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις. Δουλεύει. Το s7 ΔΕΝ είναι αδιάβροχο. Με βάση τα specs του ΔΕΝ πιάνει ούτε το minimum ISO standard το οποίο είναι το παρακάτω και ΔΕΝ το καλύπτει: "Suitable for everyday use. Splash/rain resistant. Not suitable for showering, bathing, swimming, snorkelling, water related work and fishing." το οποίο αναφέρετε σε 30 μετρά πίεση ή 3 ATM. Το s7 αντέχει σε ... 1.5 μέτρα. Ούτε για σταγόνες δεν σού εγγυάται ότι δεν θα χαλάσει. (αν το κουνάς το κινητό μέσα στο νερό στο 1 μέτρο, είναι σαν να έχει πίεση πάνω από 5 μέτρα) Οπότε μην το βουτάτε σε θάλασσες και πισίνες. Είναι κρίμα να πάει χαμένο το κινητό.
  9. Κάτοχος SUPER και εγώ Εγώ δεν είχα κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω. Το έχω μία βδομάδα, είχαν βγάλει είδη 3 updates και βγήκε και τέταρτο με bugfixes. Κατεβάστε το μήπως έχουν φτιάξει κάτι. Για τον ήχο, γενικά είναι του μέσου όρου και λίγο καλύτερος 'ίσως για ~200ε κινεζικο. Για να βελτιωθεί πολύ ο ήχος, απενεργοποιήστε ΌΛΑ τα built in effect από τα settings, βάλτε equalizer app και αυξήστε μόνο τα μπάσα. Τα εφφε που έχει επάνω είναι χάλια. Έχει καλό σκέτο ήχο αλλά όχι μπάσα. Και μετά αυξήστε την ένταση, χωρίς root από εδώ http://community.umidigi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3458&extra=page%3D2%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D167
  10. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα σε android. Πάντα γυρνάω στο Google Maps. Άπειρες δυνατότητες και με λίγο ψάξιμο οργανώνεις τα πάντα από το web version (από browser/pc) και τα έχεις όλα στο κινητό. Καλός η κακός, σε android, λόγο Integration με όλα τα υπόλοιπα googleδοιδή καλούδια το google maps δεν παίζετε. Τα data/offline δεν με απασχολούν. Το facebook στο κινητό καταναλώνει ποιο πολλά data από το maps.
×
×
  • Create New...