mmart Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ποιοτικό είναι για...71€ Αλλά έχει λίγα παράσιτα και παραμόρφωση ήχου στην ανοικτή ακρόαση Ίσως και χαμηλό ήχο στην ανοικτή ακρόαση 4G, κλήσεις, GPS καλά Όχι κάτι σούπερ Σύγκριση με ΧΙΑΟΜΙ ΝΟΤΕ 3 pro και ZUK Z1 το ηχειο του ειναι δυνατο ? το θελω για τον πατερα μου για 3 χρησεις : πλοηγηση στο διαδικτυο , χρηση σαν κινητο(κλησεις μνματα ,), gps πως τα παει σε αυτα τα 3 ? εχεις βρει καπου θηκη? ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 το ηχειο του ειναι δυνατο ? το θελω για τον πατερα μου για 3 χρησεις : πλοηγηση στο διαδικτυο , χρηση σαν κινητο(κλησεις μνματα ,), gps πως τα παει σε αυτα τα 3 ? εχεις βρει καπου θηκη? ευχαριστω ! Θήκη από ALI Ποιότητα ανοικτής ακρόασης μέτρια Ίσως έχω εγώ ελαττώματικο κινητό GPS αξιολογο Κλήσεις Καλο επίσης+4G SMS δεν ξέρω Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Θήκη από ALI Ποιότητα ανοικτής ακρόασης μέτρια Ίσως έχω εγώ ελαττώματικο κινητό GPS αξιολογο Κλήσεις Καλο επίσης+4G SMS δεν ξέρω θηκη tpu σιλικονης? αν ναι στειλε μου λινκ σε παρακαλω ευχαριστω για τις απαντησεις σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) Στην περιγραφη λεει οτι ειναι 4,5 ιντζες και 3 G 5.5 inces ειναι απλα η καμπυλωτητα που εχει στις πλευρες το δειχνει πιο μικρό. Για το 3G αν δειτε εδω https://www.aliexpress.com/item/Bluboo-Edge-Android-6-0-5-5-inch-4G-Phablet-MTK6737-Quad-Core-1-3GHz-2GB/32789851887.html?src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=266121556&albag=7593673036&slnk=&trgt=dsa-42862830006&plac=&crea=64152518716&netw=g&device=c&mtctp=b&memo1=1t1&gclid=CjwKEAjwzKPGBRCS55Oe46q9hCkSJAAMvVuMdCQ_5uQ6CTZidd78NNJV3S8Vt1iROAV-1Qm3oxrM6xoCu9fw_wcB λέει οτι ειναι 4G !!!! Επίσης η μπαταρία τελειωνει παρα πολύ γρήγορα. Ολη η πειφανεια του ειναι πολύ γλυστερή με κινδυνο να σου φύγει απ τα χέρια. Οι φωτογραφίκες του μηχανες μαυρα χάλια. Με λίγα παραπανω ευρω θα μπορουσα να πάρω κατι καλυτερο. Μονο το ντιζαιν του ειναι αυτο που τραβαει την προσοχή Edited March 15, 2017 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Γραψε λαθος, αλλο μοντελο ειχα στο μυαλο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igoumenos7 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλησπερα, ψαχνω να βρω οθονη για Coolpad Torino S και δεν βρισκω πουθενα. Μπορει να βοηθησει καποιος?? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Αυτο λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igoumenos7 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 αυτο ναι... αλλα το θελω αμεσα!! απο ελλαδα πως γινεται να μην το βρισκω πουθενα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Παρακαλώ πολύ οποίος ξέρει ας βοηθήσει. Φίλη αγόρασε μέσω skroutz το εν λόγω κινητό και όταν τ άνοιξε της έβγαλε το πρόβλημα που φαίνεται στη φωτό. Όταν πατάει οκ ξεκινά πάλι από την αρχή. Το έστειλε πίσω στην εταιρια για έλεγχο η οποία απάντησε πως η φίλη μου άνοιξε την μπαταρία (!) και δεν αναλαμβάνουν να το φτιάξουν ! Τι μπορώ να κάνω; http://imgur.com/a/dzYSq Επειδή δε βλέπω να βγάζει τη φωτό η οθόνη του κινητού γράφει " δυστυχώς η διαδικασία com.google.process.gapps έχει σταματήσει. Κι έχει μόνο την επιλογή οκ Edited March 18, 2017 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παρακαλώ πολύ οποίος ξέρει ας βοηθήσει. Φίλη αγόρασε μέσω skroutz το εν λόγω κινητό και όταν τ άνοιξε της έβγαλε το πρόβλημα που φαίνεται στη φωτό. Όταν πατάει οκ ξεκινά πάλι από την αρχή. Το έστειλε πίσω στην εταιρια για έλεγχο η οποία απάντησε πως η φίλη μου άνοιξε την μπαταρία (!) και δεν αναλαμβάνουν να το φτιάξουν ! Τι μπορώ να κάνω; http://imgur.com/a/dzYSq Επειδή δε βλέπω να βγάζει τη φωτό η οθόνη του κινητού γράφει " δυστυχώς η διαδικασία com.google.process.gapps έχει σταματήσει. Κι έχει μόνο την επιλογή οκ οι κλασικες ελληνικες απαντησεις που δεν εχουν βαση, και νομιζουν οτι απευθυνονται σε πενταχρονα. Η λυση ειναι ξαναφλασαρισμα τις ρομ. Δεν ειναι δυσκολη διαδικασια απλα θελει διαβασμα και υπομονη, και ενα υπολογιστη. http://www.needrom.com/download/blackview-a8/ Εννοειτε οτι ολα τα δεδομενα στο τελεφωνο θα διαγραφουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Πες και ποιο καταστημα ειναι που δειχνει τοσο σεβασμο στους πελατες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris8 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Χαίρετε. Στο tp-link neffos c5 τα soft keys μπορούμε να τα κρύψουμε και να τα ξαναεμφανίσουμε κατά βούληση ; πχ με ένα swipe. Ρωτάω για το εάν υπάρχει τέτοια δυνατότητα από το ίδιο το τηλέφωνο και όχι από εφαρμογή από το play store. Ευχαριστώ. Edited March 20, 2017 by ZZW30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeUH Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Σκέφτομαι να το αγοράσω.. Αν το έχει κάποιος ας μου πει εντυπώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Βάλτε link. Εννοείτε αυτό; http://www.skroutz.gr/s/9301596/Coolpad-Torino-16GB.html http://m.gsmarena.com/coolpad_torino-8273.php Αν ναι, νομίζω ότι η μπαταρία είναι μικρή για 5.5 ιντσες. Επίσης τα 16gb rom είναι λίγα, οπότε τό πιο πιθανό είναι ότι στη θέση της 2ης sim θα υπάρχει μόνιμα κάρτα μνήμης και η χρήση του θα είναι σαν single sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Να ενημερώσω ότι δεν ανοίγουμε καινούργιο θέμα με κάθε απορία μας. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν κάναμε όλοι το ίδιο; Μπορείς να απευθυνθείς στο υπάρχον θέμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435570 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 το κινητο το θελει ενας φιλος μου. Αξιζει ή θα χαλασει αμεσως ? Παρουσιασε σε κανεναν το προβλημα που εβγαζε το Α101 ,με την καλωδιοταινια της οθονης ? Που δεν εδειχνε η οθονη τιποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 2 πηρα για φιλους και μεχρι στιγμης δουλευουν μια χαρα. Το ενα απο αυτο επεσε αρκετες φορες, χωρις να παθει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) περιπου 20 μερες μετα τις αρχικες εμφανισεις σε εκθεσεις, υπαρχουν πια επιβεβαιωμενα στοιχεια για διαθεση της συσκευης με καποιες αλλαγες (πχ 64rom αντι 32). το προϊον εμφανιστηκε και στη σελιδα της εταιρειας. επιπλεον λεπτομερειες και διορθωσεις σε σχεση με το πρωτο ποστ: Ulefone Power II 180$ (4/64) οθονη 5.5" απο τη SHARP (FHD 1920x1080 / κυρτη 2.5D / gorilla glass 3) android 7 (εργοστασιακα ελληνικα) 2G/3G/4G (και 800mhz) δικαρτο (οι καρτες μπαινουν απο το πλαϊ) 4ram, 64rom, sd card slot (μεχρι 256gb) επεξεργαστης 8πυρηνος 1.5ghz mt6750T (64bit) γραφικα mali t880 καμερες: εμπρος 8mp (software 13mp) / πισω 13mp (software 16mp) κουμπια on-screen αλλα και κουμπι home με fingerprint / πυξιδα / / μεταλλο / ραδιοφωνο / gps, glonass / otg / hotknot / miracast / γυροσκοπιο / double tap to wake και αλλα screen gestures / air gestures / multitask window / ... μπαταρια 6050mah (μη αφαιρουμενη) / φορτιση pump express 9V-2A (ευρωπαϊκος φορτιστης) διαστασεις 155 x 77.6 x 9.9 mm / βαρος με μπαταρια 210g υπο διευκρινιση: - θεση sd κοινη με sim ?? - notification led ?? πολυχρωμο ?? ρυθμιζομενο ?? - usb type c ?? / / official webpage Edited March 28, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 ψάχνω και εγώ για το συγκεκριμένο, γνωρίζει κανείς αν η οθόνη είναι ogs? η μπορώ να αγοράσω μόνο το lcd panel ή το digitizer ξεχωριστά? από το παραπάνω λινκ του aliexpress φαίνεται για ogs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Παιδια καλησπερα,το εχω παραγγειλει και ερχεται οπου να ναι,για πειτε εντυπωσεις,δεν εχει κινηση το νημα καθολου,μαλλον δεν πουλαει λογω μεγεθους,η παιζουν προβληματα?Αν καποιος ξερει,μπορει να μου πει,υποστηριξη που μπορω να βρω?roms,root ,γενικα οδηγους unbrick αν κατι συμβει,εχουμε τιποτα?εχω διαβασει απο τη μια αυτη σελιδα που υπαρχει καποιες καλες κριτικες και απο βιντεακια reviews youtube φαινεται καλο για τα λεφτα του.Βασικα εγω ηθελα ενα μεγαλο να δω και τις 6ιντσες πως ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Ενω το βλέπω με άλλα κινητά, στο MLS με τίποτα. Εχετε καμμιά ιδέα παιδιά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Ενω το βλέπω με άλλα κινητά, στο MLS με τίποτα. Εχετε καμμιά ιδέα παιδιά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας Να λες παλι καλα που δουλευει, ισως τα πιο αχρηστα κινητα που περασαν απο τα χερια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Oukitel K6000 Plus Ξέρουμε τίποτα για αυτό το κινητό??? Φαίνεται πολύ καλύτερο από το Κ6000 και το pro... Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ενω το βλέπω με άλλα κινητά, στο MLS με τίποτα. Εχετε καμμιά ιδέα παιδιά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας Ποια συσκευή έχεις; Για λόγους συνοχής του forum γράψε στο θέμα της συσκευής σου. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν ο καθένας μας άνοιγε και από ένα θέμα για κάθε απορία του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Γεια σας παιδιά, το ποστάρω κι εδώ και στο νήμα με το αδελφάκι του: αν μπορείτε να κάνετε τον κόπο για ένα scan με antivirus-malware app αν έχετε επάνω (ή αν θέλετε να το περάσετε για 5' μόνο για το τεστ) και να μου πείτε αν σας βγάζει κι εσάς το παρακάτω alert Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts